matematik öğretmeniyim canımalıştı çünki hiç ayrı kalmadınız ya baştan bakıcıya bırkıyor olsa o duruma alışırdı
ama bence çok şanslı onun mutluluğu için annesi izne çıkıyor daha ne yapsın
evde özel ders iyi fikir sen ne öğretmeniydin Ferdacım hafta sonlarını değerlendirsen yine destek olursun
bebekler rızkıyla gelir evinizide en kısa zamanda alırsınız bi bakmışsın kısmet bu
cok i,yi düşünmüşsün canım tabi özel ders katkı saglar iyide olur. bebişin emmeyi bırakana kadar birlikte olabilirsen süper olur. canım ben bu hapa bu ay yine basladım bugun üçüncüyü içtim bıraksammı bu aydamı devam etsem acaba.:26::26:
aksama sinema yapcaz savclarımı sardım sanki uzunmus gibi bakalım neye benzicek ondan yarım saattır yazamadım kıslar. gamzenin gül mutfagı ascı basımız topigimizin yemek anası
cok güzel bilgiler vermişsin bende kırmızı biber köslücem gamzem sen bilirsin o nasıl yapılıyo tursusu gibi olandan.
normalde nasil yapiyosan oyle yap sekil olarak cok azda kup kizart at mezelik olur
aynen oyle canim pisirmeden at dolmayi :)
gamzemıs cok hamarattır. gamze ne yaptın tatile cıkabildinmi. bıde ne dicem kırmızı biberi közleyip sirkelimi ne yapılıyo ya tursu gibi bende ondan yapmak istiyorum nasıl yapılıyo o canım biliyomusun.
hımm ben ozaman küp kızartıp yapim öyle yapıyorum
bende yeşil fasulye temizledim 3 kiloya yakın attım onları
dolmalık biberleri doldurmadan koyuyorum ben nohut haşladım koydum domates koydum
artık yarında patlıcanlarla uğraşim tşkler cnm
Tursu icin kozlemeyle ugrasma temizle uzunlamaina 2ye kes kabugu atana kadar hasla cikar soy kabugunu kavonoza biraz koy ustune 1 dis sarimsak rendele yine biraz k biber koy ustune yine sarimsak dolana kadar boyle yap sonra sirke su tuz karistir dok icine sıkica kapat agzini tamamdir
ben ağustos böceği olmaya devam ediyorum
ARTIK KIŞIN da ne bulursak onu yicez ailecek
ay çok imrendim çok özendim ama bi heves 2 şey koyar hemen yoruldum der otururumben ağustos böceği olmaya devam ediyorum
ARTIK KIŞIN da ne bulursak onu yicez ailecek
Ben yesil fasulyeyi az hasliyorum soguk sudan geciriyorum torbalayinca ustune domates dogruyorum oyle atiyorum gecen sene bende bos atmistim biberleri bu sene ruzgar var ya azcik kolaya kacim dedim :) dur kup kup bende atayim saksuka yaparim :))
Canim ctesi misafirim geliyo bakalim o ne zaman gidicek o gidene kadar hava iyice sogursa bi anlami kalmaz kismet ama gitmeyi cok istiyorum hava almam gerek artik
gamzeniz hamarat mi siz bide onu odun kocasina oyleyin ben ne is yapiyorum ki :)) aynen boyle soyluyo kisin zikkimlanirkende dicek mi acaba
Saol minnosum ya.ole yapiyim peki haslayinca daha mi kolay soyuluyo ona gore yapayim kozleme daha kolaysa obur turlude yapabilirim.bi litrelik cam kavqnozlar var ya ona yapcam sirkeyi ne kadar koysam bacim.Bu arda bebesinin kosu maassallah cok iyi maassallah bebisine kiyamam ona ya.
Kozlemek zahmetli is bence hasla ben hasliyorum :))
diyelimki kavanoz biberle dolunca 3 cay bardagi sivi aliyo o zaman 2 c bardagi sirke 1 cbardagi su olarak karistir tuzunu ayarla kendine gore ama cok tuzsuz olmasin 3te 1 u olacak sirkenin icinde :))
Benim buzluk :)
Benim buzluk :)
senin gelin yandı hamarat kayınvalideye hamart gelin lazımBenim buzluk :)
Slm kızlar nasılsınız, şimdi aklıma geldi bebeklere kışa bişey atacakmısınız?
iyi etmişsin bebek olunca senin için daha pratik olur doldurarak koyman
ben de fasulyeyi sade temizleyip atıyorum kimisi kavuruyo ben öyle temizleyip atıyorum
şakşuka haa olur olur iyi olur :) bende yapıyım
Kis siz cok komiksiniz ya esin yoksam hiyarli babami lo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?