Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

matematik öğretmeniyim canım
burda çok fazla ders isteyen oluyordu da ben yanaşmıyordum
öğrenciyken çok verdim çok sıkıldım
ama ıspartada çalışmıyorken verebilrim
bakalım artık yaa

zaten ben işe başlarken 14 aylık falan olacak
o zamandan sonra emse de emmese de çok farketmez zaten besleyici değeri kalmıyor
bence bu ay da iç hapı
zararı olacağını sanmam
ama sen bilirsin tabi

Tursu icin kozlemeyle ugrasma temizle uzunlamaina 2ye kes kabugu atana kadar hasla cikar soy kabugunu kavonoza biraz koy ustune 1 dis sarimsak rendele yine biraz k biber koy ustune yine sarimsak dolana kadar boyle yap sonra sirke su tuz karistir dok icine sıkica kapat agzini tamamdir

normalde nasil yapiyosan oyle yap sekil olarak cok azda kup kizart at mezelik olur

aynen oyle canim pisirmeden at dolmayi :)

hımm ben ozaman küp kızartıp yapim öyle yapıyorum
bende yeşil fasulye temizledim 3 kiloya yakın attım onları
dolmalık biberleri doldurmadan koyuyorum ben nohut haşladım koydum domates koydum
artık yarında patlıcanlarla uğraşim tşkler cnm

gamzemıs cok hamarattır. gamze ne yaptın tatile cıkabildinmi. bıde ne dicem kırmızı biberi közleyip sirkelimi ne yapılıyo ya tursu gibi bende ondan yapmak istiyorum nasıl yapılıyo o canım biliyomusun.

Canim ctesi misafirim geliyo bakalim o ne zaman gidicek o gidene kadar hava iyice sogursa bi anlami kalmaz kismet ama gitmeyi cok istiyorum hava almam gerek artik

gamzeniz hamarat mi siz bide onu odun kocasina oyleyin ben ne is yapiyorum ki :)) aynen boyle soyluyo kisin zikkimlanirkende dicek mi acaba

Ben yesil fasulyeyi az hasliyorum soguk sudan geciriyorum torbalayinca ustune domates dogruyorum oyle atiyorum gecen sene bende bos atmistim biberleri bu sene ruzgar var ya azcik kolaya kacim dedim :) dur kup kup bende atayim saksuka yaparim :))

Saol minnosum ya.ole yapiyim peki haslayinca daha mi kolay soyuluyo ona gore yapayim kozleme daha kolaysa obur turlude yapabilirim.bi litrelik cam kavqnozlar var ya ona yapcam sirkeyi ne kadar koysam bacim.Bu arda bebesinin kosu maassallah cok iyi maassallah bebisine kiyamam ona ya.

Ben yesil fasulyeyi az hasliyorum soguk sudan geciriyorum torbalayinca ustune domates dogruyorum oyle atiyorum gecen sene bende bos atmistim biberleri bu sene ruzgar var ya azcik kolaya kacim dedim :) dur kup kup bende atayim saksuka yaparim :))

iyi etmişsin bebek olunca senin için daha pratik olur doldurarak koyman
ben de fasulyeyi sade temizleyip atıyorum kimisi kavuruyo ben öyle temizleyip atıyorum
şakşuka haa olur olur iyi olur :) bende yapıyım

Son düzenleme:

Kis siz cok komiksiniz ya esin yoksam hiyarli babami lo.

Kozlemek zahmetli is bence hasla ben hasliyorum :))

diyelimki kavanoz biberle dolunca 3 cay bardagi sivi aliyo o zaman 2 c bardagi sirke 1 cbardagi su olarak karistir tuzunu ayarla kendine gore ama cok tuzsuz olmasin 3te 1 u olacak sirkenin icinde :))

bu akşam kocamla balıkçıya gidicez mini beyaz sort mavi çizgili gömlek kahve kemer kahve dolgu topuk ayakkabı giyicem bide saç makyaj kıskansın azıcık ekşın olsun dedim ama şortu çıkarttırıcak galiba

Benim buzluk :)

Eklentiler

• $a.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $b.webp
    4 KB · Görüntüleme: 20
  • $c.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 20
Slm kızlar nasılsınız, şimdi aklıma geldi bebeklere kışa bişey atacakmısınız?

ben tarhana yaptim zaten canim ama attigim dolmadan bile yiyecek kararliyim oyle bilmem kac sebzeli corba filan yapicak degilim yalniz dananin bacak kemiginden alicam haftalik ozellikle corbalarina onun suyunu katicam cunku iligi cok yararli

iyi etmişsin bebek olunca senin için daha pratik olur doldurarak koyman
ben de fasulyeyi sade temizleyip atıyorum kimisi kavuruyo ben öyle temizleyip atıyorum
şakşuka haa olur olur iyi olur :) bende yapıyım

yap tabi kuzum bende yapim demisken :))

Kis siz cok komiksiniz ya esin yoksam hiyarli babami lo.

yok canim hiyarli degil HIYAR baba benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…