bu akşam kocamla balıkçıya gidicez mini beyaz sort mavi çizgili gömlek kahve kemer kahve dolgu topuk ayakkabı giyicem bide saç makyaj kıskansın azıcık ekşın olsun dedim ama şortu çıkarttırıcak galiba
Him tikabasa dolmus benimde dap ole ust raf misir kayniyo.
Bamya bezelye fasulye attim imi uc kilo daha fasulye atacam patli an hic atmadim benya ondandami atsam acel.bwn cikyorum kislar sizi seviyorummmmmm boregimi yapayiM
sen iyi yapmışsın valla benim bukadar dolmadı daha yapcam ama
rahat edersin bu kış hamarat garu afiyetle inşallah
senin gelin yandı hamarat kayınvalideye hamart gelin lazım
İldanın kızı doğru adres İldada hamarattır maşallah siz burda döktürdünüz ben ne tarifini bilirim ne buzluğa tepmeyi benim kzım olursa kimse almaz valla ya kızım olsun Gamze teyzesine çeksin yada oğlum olsun babasına çekebilir babası çalışkanbanada yolla borek :))
tabi canim biz kari koca ksin bitek ispanak yiyiyoruz bide brokoli :)) bana cok iyi oldu yani :)) ama kendi evim olsaydi kucuk derin donduruculardan almayi istiyodum bunlar biterken yaz icinde ispanak brokoli koymayi dusunuyorum yazin yeriz :))
tabisi ildanin kizina bosuna mi goz diktim ben anasi gibi olursa yasadi oglum
çok bakımsızlaşmıştım hemen toparlanmalıyım dedim yoksa bütün cazibemi kaybedicem kocamın gözündeoh iyi ediyon valla
bazen bende yapıyorum öyle ama benimki
dışarıda bana günümü zehir ediyo orası ayrı ama onu çıldırtmak hoşuma gidiyi
İldanın kızı doğru adres İldada hamarattır maşallah siz burda döktürdünüz ben ne tarifini bilirim ne buzluğa tepmeyi benim kzım olursa kimse almaz valla ya kızım olsun Gamze teyzesine çeksin yada oğlum olsun babasına çekebilir babası çalışkan
çok bakımsızlaşmıştım hemen toparlanmalıyım dedim yoksa bütün cazibemi kaybedicem kocamın gözünde
ohh canım yarasın saçlarınaBende saçıma bakım suyu kaynattım taze ceviz kabukları defne yapragı siyah çay karanfll ve kabuk tarçın suna dumankayadan duymuştum bakalım kocam gelmezse 1saat kalcak saçımda
ben adetten hemen sonra koşup boyattım canım bende senin gibi düşünüyodum biraz dha saldım o konuyu çünki hep ya hamileysem diyip yapmadıklarıma pişmnım hep hiç değilim çünkibu ara benimde kendimde değişiklik yapmaya ihtiyacım var saçlarım uzadı belimde nerdeyse dip boyamda geldi hamile olurum diye saçımı bile boyatmıyorum yaa amann napim kocaya kalırsa çok bakımlıyım
ohh canım yarasın saçlarına
ben adetten hemen sonra koşup boyattım canım bende senin gibi düşünüyodum biraz dha saldım o konuyu çünki hep ya hamileysem diyip yapmadıklarıma pişmnım hep hiç değilim çünki
iyi fikir süperrr hamarat gelinim olsunnHilalim soyledik druna denizle alakasi yok zaten 2 dk bile durmadik ki :)) sokma da demedi bana kalsa hergun sokarim valla:))
perimmm isallah dogur ama erkek yap ben hamarat kiz dogurup ogluna verim kizimi olmaz mi
nerdesnzz kızlarr bu ne sesszlk boylee :44:
ben burdayim
gecmisten geliom..
sabah kalktim , arkadaslarla disarda kahvalti yaptik, markete ugradim, eve geldim, yatak odami topladim, tuvaletimi temizledim.. oturdum limon yedim c vitamini alayim diye.,, mutfagim felaket ama biraz dinleneyim onu da oyle yaparim..
sen napion bakim
kizlar bu arada temizlik isini ne yapiyorsunuz
ilk haftalarda normal devam ettiniz mi esiniz veya bir baskasi yardim etti mi
doktorum yapabilirsin agir kaldirmadigin surece dedi ama tereddut ediyorum citeleme silme islerinde hem de yerleri silerken vileda islakken agir oluyor bir de yuk veriyorum diye
canim ben ilk haftalar sadece yattim desem yeridir.. daha onceden bir korkum oldugu icin sadece yattim nerdeyse.. napalim eslerimize cok is dusuyor bu donemde.. yapacak baska sey yok.. tabi evin istedigi duzende olmamasi insani cok rahatsiz ediyor ama zaten halsizligimde vardi benim.. birsey yapacak durumda degildimm yani
kizlar bu arada temizlik isini ne yapiyorsunuz
doktorum yapabilirsin agir kaldirmadigin surece dedi ama tereddut ediyorum citeleme silme islerinde hem de yerleri silerken vileda islakken agir oluyor bir de yuk veriyorum diye
evde toz topaklari ucuyor ve karman corman
ama haftada bir esim siliyor yerleri
kuveti falan iki haftaya bir temizliyor banyoyu
ben sadece yemek ve az cok kucuk seyler yapiyorum
ama sanirim ilk zamanlar boylesi daha iyi
doktorum 3 ay iliskiyi yasakladi
dusuk tehdidi yok cok sukur ama burda sistem oyleymis ilk 3 ay iliski kesinlikle yok dedi
cnm toz moz alıorm süprgem var bnm boyle kırmızı haff bşey onnla tutverıorm soyle bi eve agır şey yapmıorm camları gecen gun kocişe sldrdmkizlar bu arada temizlik isini ne yapiyorsunuz
oh ne guzel cnm ...evt evt dnlen çok fazla yorma kendini biz de bugun bi grup ogretmen arkdas bi hocamzn terasında otrdk yedk içtik ...bnn bulantı okulla bir azaldı çok şükürben burdayim
gecmisten geliom..
sabah kalktim , arkadaslarla disarda kahvalti yaptik, markete ugradim, eve geldim, yatak odami topladim, tuvaletimi temizledim.. oturdum limon yedim c vitamini alayim diye.,, mutfagim felaket ama biraz dinleneyim onu da oyle yaparim..
sen napion bakim
canim ben ilk haftalar sadece yattim desem yeridir.. daha onceden bir korkum oldugu icin sadece yattim nerdeyse.. napalim eslerimize cok is dusuyor bu donemde.. yapacak baska sey yok.. tabi evin istedigi duzende olmamasi insani cok rahatsiz ediyor ama zaten halsizligimde vardi benim.. birsey yapacak durumda degildimm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?