Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hic boyle olacagini dusunmedim
turkiyede genelde iliskiyi yasaklamiyor doktorlar
bizimki net karar birkac kez soyledi sakin iliskiye girme diye
ben kalp atislarina kadar zaten ara vermeyi dusunuyordum da 12 hafta dedi doktor
neyse bebek iyi olsun yeter ki sorun degil

Canım hoşgeldin bulantıların azalmasına sevindim bende iki gündür iyiyim çok şükür.Ama bugün biraz rahimde ara ara hafif hafif ağrılar oldu uazndım sürekli sendede oluyormu hiç şiddetli olmadığı sürece normalmidir?Dr u aramalmıym

Bende hiç öyle düşünmedim birçok kişide düşük riski yoksa kanamalı bir gebelik değilse ilişki sorun olmaz diyordu ama riske atmaya hiç değmez ben hala pişmanım dediğim gibi kanam durmayabilirdi Allah korusun o yüzden yazılanlara söylenenlere güvenme dr. serbest dese bile 3 ayın dolmadan sakın ilişkide bulunma

bnmm de az kaldıı o zamann

En son ne zaman kontrole gittin aramızda bir buçuk hafta civarı var ben en son pazar günü gittim tekrar 15. inde gidicem pazar günü muayenede bebeişim hala fasulye gibiydi eli kolu ne zaman görünecek çok merak ediyorum sen son kontrolde bebeişi nasıl gördün cinsiyeti her dr. söylemiyor ama inşallah bizde öğreniriz erkenden aslında kız erkek farketmiyor ama merak ediyorum.

evet ev temiz degil eskisi gibi ama yoramam kendimi cok
esime de kiyamiyorum cok, ama mecburen rica ediyorum o da haftada bir silsin bana yeter
o kadar okuyorum iliski asla zarar vermez hamilelikte eger dusuk tehdidi yoksa diyor
ama iste belli olmuyor
sen de atlattin yakin zamanda cok sukur simdi yolunda herseyin
o zaman dikkat etmek lazim
ben ilk gebelikte hic dikkat etmemistim o kadar sIk iliskiye girmistik ki esimle ilk haftalardi ve biraz ayri kalmistik onunla
meger bebek iyice yerine oturana kadar temkinli olmak lazimmis

saol tavsiyelerin icin canim dedigin gibi riske atmamak lazim

cnm en son 29 agustosta gttm o zaman aç oldgm için tahll yaplcaktı çok kımldamıodu
ama ondan once 22snde gtmiştm kıpır kıpırdı yaa nasıl boyle
15nde gtcm asıl drma ama orda ikili test ücretli diye dger druma gtcm 22snde ikili test için ....
on beşni bekleyemıorm şimdi kalbini duyunca o yetıo bi süre bana ama bi süre sonra tkrar tatlı bi endşe oluo insanda

Olsun bende zülüyorum eşim iş yaparken yoruluyor diye ama biz yorulcağımıza onlar yorulsun
Evet çok şükür şuan iyiyim ama yinede çok korkuyorum sanki hala her an kanam olacak sanıyorum her tuvalate gittiğimde gözüm çamaşırımda.İnsan çok özlüyor birbirini ama olsun bebeişlerimiz daha önemli bir kaç ay sabredicez.

evet bir anda bosluga dustuk
normalde cok duzenli iliski varken hamile oldugumu ogrendigimde biraktim haftalar gecti
dedigin gibi bebisi cok istiyoruz ve deger onun icin buna

gorusuruz kizlar iyi aksamlar size

selammmmmm hanımlarr şişko gebeniz geldii
oflummmmmmmm hoşşgeldnnnnnnn ya şu metpamid var ya ben ondan beş tane kadar içmiştm hani sen yorum yazmssn bi kıza gonul rahatlgyla kullan die dr verdi halbuki ama bnm kociş araştrmş azcık başka bi hap zarrlymş o toplatlmş zaten içme falan dedi bi de kaynvaldeme anlattı o da amamnn kızımm içme falan bi hoşlar yanii ben de kutusuyla verdm elne al at dedm
zaten bi işe yaramıo ...kızdım da beni zorla paranoya yapıolar ya
olmazzmı cnm bi haftadr ara ara kaslma gaz sancısına baglı agrılar oluo bıcak gib saplanıo boyle hülyada da oluomş normal heralde rahm genşlıo cunku...

Ben o kanamyı gördüğüm anki korkumu asla unutmayacağım o yüzden paylaşmak istedim Allah korusun bebişlerimizi hayırlısyla sağlıcakla kucağımıza lamayı nasip etsin.

bu arada o wc sonrasi ic camasira bakmayi ben hala yapiyorum
ne zaman birakirim bilmiyorum
daha rahatim cok sukur doktorum da destek oluyor
ama iste bir kere yasadim ya beynimin kosesinde var ve kontrol ediyorum surekli

sen de simdi korkma bebisin buyudu baya saglikla kucagina alacaksin insallah ilk haftalari gecirdin
darisi basima saglikli bebislerimizi kucagimiza alalim insallah

Bebek hareket ediyormuki bu kadar erken ben hiç dikkat etmedim hareket ettiğine karından ultrasonda bakıyoya belkide ondan farketmedim her gitiğimde kalini dinliyorum birde fasulye gibi bir görüntü var sadece henüz bebeiş görüntüsü almadı.İnşalalh gittiğimde elini kolunu görürüm.Evet kalbini duyunca bir süre iyi hissediyor insan kendini ama biraz zaman geçincede sabırsızlanıyorum diğer muayene günü bir an önce gelsin diye.

hoşbuldum canım da dediklerini inan anlamadım.
o dediğin ne ki?
ilk defa duyuyorum ben :26:

edıo valla9.hafta başlrmş harektler bana da dr gosterdi o zaman bak nasl kıprdıo die ondan sonra iice dkkat ettm annesi gibi hareketli olcak kuzucum

hoşbuldum canım..
çok kilo alıyo olmam dışında iyiyim sanırım.
sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor :)
Olsun kilo verilir demekki yemek yiyebiliyorsun ne güzel.Ben yemek yemeyi çok özledim bulantılar geçsin iştahım açılsın herşeyi yiyim bebeişim çabuçak büyüsün sağlıklı olsun istiyorum kiloyu hiç önemsemiyorum nasıl olsa verilir sonradan takma kafana.

Henüz ilk haftalar olduğu için hala herşeyde endişeleniyorum ağrım olunca korkup yatıyorum hemen inşallah 3 ayım dolsun sanki daha rahat olucam o zaman.
Benim şiddetli dayanılmaz bir ağrım olmuyor adet ağrısından bile az hafif hafif rahimde arara ara oluyor ama korkuyorum acaba birtek bendemi oluyor diye korkuyorum koşup vc de bakıyorum çamaşırıma

Evet adet gecikincede yapardım korkuyla giderdim wc ye yine öyle gidiyorum sanırım bu alışkanlıktan uzun süre kurtulamıycaz.
Amin inşallah hepimiz alıcaz sağlıcakla kucağımıza bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…