Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

edıo valla9.hafta başlrmş harektler bana da dr gosterdi o zaman bak nasl kıprdıo die ondan sonra iice dkkat ettm annesi gibi hareketli olcak kuzucum

Mahşalalh ona bende bir dahakine dikkat edicem.Canım banada başka bir dr. metpamid vermişti hiç fayda etmedi zaten kendi dr. içme onu ben hiç sevmem metpamidi dedi ve bana zofer 4mg yazdı ikinci kutuyu içiyorum ve çok memnunum ilacım hafta sonu bitmişti o gün çok kötü oldum ama ilaçla iyiyim çıkarmıyorum azcık bulantı oluyor yinede ama rahatım.

cnm sana bi topkte hamiş demş metpamid die bulantı hapı verdi dr onu kullanıyım mı falan die sormş sen de drlar verıo guvenle kullanablrsn falan yazmssn sen deglmydn onu yazan ya şimdi bulcam dur

tmm cnm ben de kestm şu an gerçekten sadece ilk gun işe yaradı o kadar ...ama beş tane kadar içmştm bi zararı olmaz heralde dimi :44:

lovely canım korkma bende senin gibiydim..
eşimle şakalaşsam bile bişey olur mu diye düşünmeden edemiyordum.
ama çok badireler atlattım bak anlatayım..
bi keresinde görümcem sağolsun önüne bakmadan yürüdüğü için evin içinde o kilolu haliyle bir çarptı bana yere düştüm...
bi keresinde karşıdan geçerken küçük çocuğun teki bir çarptı bana yandan çarptı Allahtan...
hepsinde de yüreğim ağzıma geldi.
ama ALLAHıma şükürler olsun bişeycik olmadı.
annemde diyo kızım çok koruma
Allaha emanet o diyo :))

işte annelik böyle bişey..
bişey olacak diye ödü kopuyor insanın...

iştah konusuna gelince..
inan hamile kalmadan önce eşim zar zor yemek yedirirdi bana düşün..
şimdi o kadar çok yiyorum ki.
48 ile başladım şuan 61 kiloyum...
kalçalarım o kadar çıktı kii...
ve o kadar çatlamışş kii (((
moralim bozuluyor.
ama olsun oğlum iyi olsun da sorun değil diyorum napayım :)))
mutluyum ben böyle

tmm cnm ben de kestm şu an gerçekten sadece ilk gun işe yaradı o kadar ...ama beş tane kadar içmştm bi zararı olmaz heralde dimi :44:

Canım dr. mu dedi günde beş tane içeceksin diye olmaz heralde ama yinede dr unu bilgilendir istersen bana metpamid yazan dr. yarım sabah yarım akşam içeceksin demişti bir süre öyle kullandım sonra işe yaramadı kendi dr. umda bıraktırdı ve başka bir ilaç yazdı zaten.

yok ykk cnmm toplam beş tane kullandm bi haftada falan ....
gunde ikiden fazla içmem zaten ...

cnm sana bi topkte hamiş demş metpamid die bulantı hapı verdi dr onu kullanıyım mı falan die sormş sen de drlar verıo guvenle kullanablrsn falan yazmssn sen deglmydn onu yazan ya şimdi bulcam dur

yok bebeğim ya ben hiç hatırlamıyorum..
bul da haber ver bilmeden mi yazmışım acaba

Duygum canım internette gebelikte hangi ilaçlar ne dozda kullanılmalı diye bir başlıkta metpamidi günde 3-4 kez kullanılabilir demiş yani şimdiye dek içtiklerinden sebebp bir zararı olmaz ama devam edersen bence günde o kadar fazla içme yinede dr. una danış tabi o ne derse o

cnm sendin die hatrlıorm ama bulamadm bulnca yazcam buraya ....
tamam canım bulursan haber ver bana :)))

doktorunuz iç dediyse için kızlar.
onlar bişey diyosa bi bildikleri vardır :))

yok ykk cnmm toplam beş tane kullandm bi haftada falan ....
gunde ikiden fazla içmem zaten ...

Tama ozaman birşey olmaz kızzz benide korkuttun hee bir günd ebeş tane içtin sandım araştırıyordum internetten.Bende günde bir içiyordum işte bir hafta gibi bir süre kulandım zaten zararı yok kullanılabilir dr. lar veriyor ama fayda etmedikten sonra boşuna içmenin faydası yok bende bıraktım zofer yazdı dr. ondan çok memnunum günde bir tane sabah aç karna içiliyor eğer bir sonraki kontole kadar bulantıların geçmemeiş olursa dr. una sor istersen bunu yazdır

ya ortalıgı nasl karştrdm ama
oflunn yazdgını da bulamadm hayal gormeye falan mı başladm acaba
ya meganm ben boyle degldm normalde ama herkes çok karşıo eşim kaynvaldem arkdaslarm kasıolar beni de
ii ki siz varsnz hee valla birbirmzi birbirmz anlıorz gerçektenn

İnsan ister istemez korkuyor inaşlah bir kaç hafta sonra bende aha raat olurum diye düşünüyorum..

Bende tam tersi hamile kalmdan önce iştahım yerindeydi ama şuan kapandı.
Sen zaten çok zayıfmışsın kilo konusunu kesişnlikle sıkıntı yapmamalısın bence.Çok düşük kilo ile hamile kalanlar daha çabuk kilo alıyor sanırım ama verirsin kiloları korkma çatlaklardan kaçış yok sanırım ama fazla kiloları verdikten sonra çatlaklar o kadar göze batmaz.

karnım gene kaşınmaya başladı :))
çatlayacak sanırım hemen badem yağı süreyimm

aktarlarda bi karşm yag var oflum şurup şişesi içinde adını ogrenym istersen o çokk iimiş çatlaklara ...
ben de bebe yagıyla badem yagını karştrdm şimdiden onu suruorm ....

kalçalarım çok pisss görüntü halindee (
eşimden bile utanıyorumm..
kapalıyım ben zaten sorun olmaz benim için...
çatlaklardan kaçışş yokkk
kalçaları kurtaramadık barii göbeği kurtarakk

aktarlarda bi karşm yag var oflum şurup şişesi içinde adını ogrenym istersen o çokk iimiş çatlaklara ...
ben de bebe yagıyla badem yagını karştrdm şimdiden onu suruorm ....

badem yağından memnunum ben de :))
sadece onu kullanıyorum...
vazelin kullanıyodum ilk başlarda ama o yağlı bırakıyordu kıyafetlerim yağ içinde kalıyordu resmen..
badem yağı hemen kuruyor emiyor..
ben çok memnunum..
şimdilik çatlağım yok göbüşte bakalım
aman dur nazar değmesinn

Banda çok karışıyor annem eşim kabız oldum duphalac içiyorum diye yine ne içiyorsun kafana göre vs vs. bıraktım ilacı kabız kabız dolaşıyorumDuygum birde ben kanmam olunca korktum ve asprini bıraktım bebe asprini içmiyorum artık Allaha emanet inşlalah bir sorun olmaz.Birde bana güleceksiniz ama ben çok hapşırıyorum bu aralar gripte değilim ama günde 3-4 kez hapşırıyorum ve kendimi sıkmasamda karnım kasılıyor korkuyorum bunun bir zararı olmaz dimi.

Canım badem yağı küçük şişelerde satılıyor ve şişesi yanlış hatırlamıyorsam 5 tl bir seferde göbüşe göğüslere bacaklara sürsen bir şişe biter biraz maliyetli olmuyormu badem yağı bebe yağıda aynı işi görmezmiki???

ben kalçalara falan da sürüuorm bakalm neolcak bnm de
dustan once bi guzel surunuorm suyla brleşnce nemi daha ii tutuomş ...
ya biz elmzden geleni yapaplm olursa da olur ne yapalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…