Utanma herşey bebişlerimiz için ne yapalım kim isterki çatlakları olsun ama oluyor yapacak birşey yokSen yinede kalçalarınıda yağla daha çok çatlamasınkalçalarım çok pisss görüntü halindee(
eşimden bile utanıyorumm..
kapalıyım ben zaten sorun olmaz benim için...
çatlaklardan kaçışş yokkk
kalçaları kurtaramadık barii göbeği kurtarakk
badem yağından memnunum ben de :))
sadece onu kullanıyorum...
vazelin kullanıyodum ilk başlarda ama o yağlı bırakıyordu kıyafetlerim yağ içinde kalıyordu resmen..
badem yağı hemen kuruyor emiyor..
ben çok memnunum..
şimdilik çatlağım yok göbüşte bakalım
aman dur nazar değmesinn
ben kalçalara falan da sürüuorm bakalm neolcak bnm de
dustan once bi guzel surunuorm suyla brleşnce nemi daha ii tutuomş ...
ya biz elmzden geleni yapaplm olursa da olur ne yapalm
Banda çok karışıyor annem eşim kabız oldum duphalac içiyorum diye yine ne içiyorsun kafana göre vs vs. bıraktım ilacı kabız kabız dolaşıyorumDuygum birde ben kanmam olunca korktum ve asprini bıraktım bebe asprini içmiyorum artık Allaha emanet inşlalah bir sorun olmaz.Birde bana güleceksiniz ama ben çok hapşırıyorum bu aralar gripte değilim ama günde 3-4 kez hapşırıyorum ve kendimi sıkmasamda karnım kasılıyor korkuyorum bunun bir zararı olmaz dimi.
Canım badem yağı küçük şişelerde satılıyor ve şişesi yanlış hatırlamıyorsam 5 tl bir seferde göbüşe göğüslere bacaklara sürsen bir şişe biter biraz maliyetli olmuyormu badem yağı bebe yağıda aynı işi görmezmiki???
Banda çok karışıyor annem eşim kabız oldum duphalac içiyorum diye yine ne içiyorsun kafana göre vs vs. bıraktım ilacı kabız kabız dolaşıyorumDuygum birde ben kanmam olunca korktum ve asprini bıraktım bebe asprini içmiyorum artık Allaha emanet inşlalah bir sorun olmaz.Birde bana güleceksiniz ama ben çok hapşırıyorum bu aralar gripte değilim ama günde 3-4 kez hapşırıyorum ve kendimi sıkmasamda karnım kasılıyor korkuyorum bunun bir zararı olmaz dimi.
Canım badem yağı küçük şişelerde satılıyor ve şişesi yanlış hatırlamıyorsam 5 tl bir seferde göbüşe göğüslere bacaklara sürsen bir şişe biter biraz maliyetli olmuyormu badem yağı bebe yağıda aynı işi görmezmiki???
canım duştan sonra sürmek daha iyi.ben kalçalara falan da sürüuorm bakalm neolcak bnm de
dustan once bi guzel surunuorm suyla brleşnce nemi daha ii tutuomş ...
ya biz elmzden geleni yapaplm olursa da olur ne yapalm
Utanma herşey bebişlerimiz için ne yapalım kim isterki çatlakları olsun ama oluyor yapacak birşey yokSen yinede kalçalarınıda yağla daha çok çatlamasın
İnşallah göbüş çatlamaz.Benim vücudumda çok müsayit kilo alıp verdim bacak içlerimde çatlaklar var zaten şimdiden.
korkma kız hapşırmakla bişey olmazzz :))))
o kadar da korkma bebeğim sen..
kabızlık içinde kayısı veya kayısı suyu iç çok iyi geliyor kendimden biliyorum
göğüslere falan sürmüyorum ben benimkiler zaten kocaman oldukları için çatlamadılar zaten.
ya zaten çok yağlı olduğu için çok kullanılmıyor.
ben sadece onu karnıma sürüyorum..
kalçalarıma da vazelin kullanıyorum ( kalaçalar çatladı bikere ama en azından daha fazlasını engellemek için devam )
6 liraya eczaneden alıyorum canım ben...
1 ay gidiyor bana rahat...
daha bu 2.şişem...
oylee duphalacı ble içemıorm korkmdan ben de
ben de hapşrmak degl de afedersnzzz çıkarrken yedklermi baya kaslıo karnm faln zorlnıorm anneme sordm ooo benm daha beterdi hiçbşey olmaz dedi olmz meganm heralde Allaha emanet bak oflu neler anlattı Allahım nasp ednce herşeyden koruo onları
Aslında kabız olmam çok ilginç çünkü sadece meyve yiyorum ben yemek yemiyorum ekmek yemiyorum sadece meyve çeşitleri ve arada bir top kek yada bir iki tane kepekli diyet bisküvi bir tek bunları yiyebiliyorum.
O kadar uzun süre gidiyorsa süper o zaman.Bende başlıyıcam ama ne süreceğime karar veremedim en iyisi bende badem yağı alayım uzun gidiyormuş birde kakao yağıda iyi geliyor diye biiyorum.
gerçekten eskisi gibi deglz meganm ben iki kat çıkıorm hışhış kalıorm eskden oyle degldi meselaEvet sonuçta hepsi doğal şeyler engelleyemiyceğimiz şeyler birşey olmaz tabi ama işte herşeyden korkuyor insan Allah a emanetler Allah korusun onları.
Ben bugün markete gittim uzun bir aradan sonra
Öyle canımın istediği birkaç şey alacaktım.
taşıyamayacağım kadar şey almıyım dedim zorlanmıyım diye
bir kaç parça şey aldım
ama gittiğime pişman oldum
çok şey aldım sanırım ağır oldu taşıyamadım diye düşündüm
eve gelince poşettekilerin kilosunu hesapladım
aldıklarım iki kilo bile değil ama nasıl taşıyamadığıma şaşırdım
Anladımki ben uzun bir süre market işini bırakmalıyım.
Eskiden 30 kg a kadar taşırdım yaklaşık banamısın demezdi ama bugün iki kiloyu taşıyamadım
:)))
bebeği hiç iyi beslemiyosun annesii :)))
zorla kendini..
et süt yoğurt yumurta tavuk..
bunları yemeye özen göster :))
ben sadece badem yağı
doktorum önerdi badem yağını zaten :)
gerçekten eskisi gibi deglz meganm ben iki kat çıkıorm hışhış kalıorm eskden oyle degldi mesela
gerçekten eskisi gibi deglz meganm ben iki kat çıkıorm hışhış kalıorm eskden oyle degldi mesela
kızlar bnm kasık batmaları başladı yne bebişm dnlen dıo sanrm optmm hepnizii uzanaym braz sonra yatarmm görşrzzzz yarınn
25.10.2011 tarih ve bu benim ilk hayal kırıklığımdı 1 sene olmasına az kaldı hiçbişey değişmedi sadece hergün daha fazla üzülüyorummeg canım merhaba ben bu ay adet oldum malesef 21 kasım yeni beklenmeyen adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?