Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Utanma herşey bebişlerimiz için ne yapalım kim isterki çatlakları olsun ama oluyor yapacak birşey yokSen yinede kalçalarınıda yağla daha çok çatlamasın

İnşallah göbüş çatlamaz.Benim vücudumda çok müsayit kilo alıp verdim bacak içlerimde çatlaklar var zaten şimdiden.

korkma kız hapşırmakla bişey olmazzz :))))
o kadar da korkma bebeğim sen..
kabızlık içinde kayısı veya kayısı suyu iç çok iyi geliyor kendimden biliyorum

göğüslere falan sürmüyorum ben benimkiler zaten kocaman oldukları için çatlamadılar zaten.
ya zaten çok yağlı olduğu için çok kullanılmıyor.
ben sadece onu karnıma sürüyorum..
kalçalarıma da vazelin kullanıyorum ( kalaçalar çatladı bikere ama en azından daha fazlasını engellemek için devam )
6 liraya eczaneden alıyorum canım ben...
1 ay gidiyor bana rahat...
daha bu 2.şişem...

oylee duphalacı ble içemıorm korkmdan ben de
ben de hapşrmak degl de afedersnzzz çıkarrken yedklermi baya kaslıo karnm faln zorlnıorm anneme sordm ooo benm daha beterdi hiçbşey olmaz dedi olmz meganm heralde Allaha emanet bak oflu neler anlattı Allahım nasp ednce herşeyden koruo onları

ben kalçalara falan da sürüuorm bakalm neolcak bnm de
dustan once bi guzel surunuorm suyla brleşnce nemi daha ii tutuomş ...
ya biz elmzden geleni yapaplm olursa da olur ne yapalm
canım duştan sonra sürmek daha iyi.
sıcak suyla yıkanınca vücut yumuşuyor ya..
ondan sonra sürünce daha iyi oluyomuş... :))

işte 2 günde 1 de kalçalarıma vazelin sürüyorum :)))
karnıma her gün sürüyorum

Son düzenleme:

Aslında kabız olmam çok ilginç çünkü sadece meyve yiyorum ben yemek yemiyorum ekmek yemiyorum sadece meyve çeşitleri ve arada bir top kek yada bir iki tane kepekli diyet bisküvi bir tek bunları yiyebiliyorum.

O kadar uzun süre gidiyorsa süper o zaman.Bende başlıyıcam ama ne süreceğime karar veremedim en iyisi bende badem yağı alayım uzun gidiyormuş birde kakao yağıda iyi geliyor diye biiyorum.

Evet sonuçta hepsi doğal şeyler engelleyemiyceğimiz şeyler birşey olmaz tabi ama işte herşeyden korkuyor insan Allah a emanetler Allah korusun onları.

Ben bugün markete gittim uzun bir aradan sonra
Öyle canımın istediği birkaç şey alacaktım.
taşıyamayacağım kadar şey almıyım dedim zorlanmıyım diye
bir kaç parça şey aldım
ama gittiğime pişman oldum
çok şey aldım sanırım ağır oldu taşıyamadım diye düşündüm
eve gelince poşettekilerin kilosunu hesapladım
aldıklarım iki kilo bile değil ama nasıl taşıyamadığıma şaşırdım
Anladımki ben uzun bir süre market işini bırakmalıyım.
Eskiden 30 kg a kadar taşırdım yaklaşık banamısın demezdi ama bugün iki kiloyu taşıyamadım

:)))
bebeği hiç iyi beslemiyosun annesii :)))
zorla kendini..
et süt yoğurt yumurta tavuk..
bunları yemeye özen göster :))
ben sadece badem yağı
doktorum önerdi badem yağını zaten :)

gerçekten eskisi gibi deglz meganm ben iki kat çıkıorm hışhış kalıorm eskden oyle degldi mesela

:)))
bebeği hiç iyi beslemiyosun annesii :)))
zorla kendini..
et süt yoğurt yumurta tavuk..
bunları yemeye özen göster :))
ben sadece badem yağı
doktorum önerdi badem yağını zaten :)

Ama şuan bebeğin yedek besin deposu var dr. dagösterdi ultrasonda sen yuesende yemesende o alıcağını alıcak ilk üç ay korkma yiyemiyorsan zorlama dedi.Zaten istesemde yiyemiyorum zorluyorum ama bu defa başımı kaldıramıyorum çok midem bulanıyor yemekler sanki hepsi bozulmuş gibi geliyor tatları çok kötü en sevdiğim yemekleri bile sevmiyorum şuan inşallah bu ay çıkınca bulantılarım düzene girerse herşey yiyicem ama şuan çok zor.

kızlar bnm kasık batmaları başladı yne bebişm dnlen dıo sanrm optmm hepnizii uzanaym braz sonra yatarmm görşrzzzz yarınn

gerçekten eskisi gibi deglz meganm ben iki kat çıkıorm hışhış kalıorm eskden oyle degldi mesela

Şimdiden çaucak yoruluyoruz ilerleyen dönemlerde nasıl olacak acaba ben hamilelikte doğuma kadar çalışan anneleri ayakta alkışlamak istiyorum gerçekten çok zor olmalı

Şimdiden çaucak yoruluyoruz ilerleyen dönemlerde nasıl olacak acaba ben hamilelikte doğuma kadar çalışan anneleri ayakta alkışlamak istiyorum gerçekten çok zor olmalı

Kizlar benim tlfonun ekrani kirildi yarim goruyorum :)) girebilirmiyim bi ure bilmem girsemde anca okumaya ugrairim herhalde haberiniz olsun

ilk gunaydinn bizden olsun
gunaydiinnnn
hepimiz icin guzel hayirli bi gun olsun ins.
sozde dun besigimiz gelecekti getirmediler o kadar da heyecanla beklemistim

Kızlarrr hepinizeee günaydınnn bugün iş yerinden izin aldım öğleden sonra hamilelik enne ve bebek konulu bi seminer var oraya katılıcam uzman dr lar konuşacak. Lovely bende bi iki haftaya kadar hapşırmaktan öle korkuyodum ki kassıklarıma nasıl bi ağrı gidiyordu dayanılmaz kasma kendini diyolardı kasmıyorum diyordum ama meğersem kasıyomuş şimdi hapşırık geldimi bağırarark hapşırıyorum hiçde ağrı girmiyoo yoksa çok feci 5 dakika kıvranıyordum

hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…