kızlar moralim çok bozuk bugün adetimi 4 gün geçtim sabah ki testim yine negatif dayanamadım doktora gittim klomenden dolayı galiba yumurtalıklarım acayip bi tepki vermiş nasıl oluyorsa sağ ve sol tarafımda 3.5 4 cm kist oluşmuş adet gecikmem ondan olabilirmiş yinede kanda gebelik istedi moralim bozuldu yaptırmadım olsaydı bişey zaten alttan muayenedede çıkardı yapacak bişeyimiz yok adet olmanı bekleyeceğiz diyor birde ne kadar rahat napıcam ben şimdi....
kızlar
yazıp kaçmak zorundayım
dün isyan ediyodum biliyosnuz annemle telde tartıştım d,iye
2 saat sonra kapı çaldı elinde bavul annem
akşamda eşim geldi sarıldılar birbirlerine ,özürler dilediş ikiside.
bugünde benim doğum günüm
annemle sabah 7 den beri temizlik yaptık mamalar yaptık
sanırım akşam dolu misafir gelecek ama sanırım sürpriz
herkes iyidir inşallahhhh
yarın bebemi görmeye gidicez dr
sen hala dogurmadin mii
dogum gunun de kutlu olsun cnm ins. seneye kizinla kutlarsin
herseyin yolunda olmasi guzel su donemde bizlerin morale ihtiyaci varherkesin biraz daha anlayisli olmasi gerekli
prensescim biliyorum çok saçma olucak ama üzme kendini canım..klomenin yan etkileri arasında malesef kist yapma özelliği var drun söylemedimi sana:44:inan hepiniz dualarımdasınız dilerim rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürür
Saol canim destegin ocin ama ben su an galiba depresyon geciriyorum gozlerim sisti aglamaktan herkese dua ediyorum ama bu hale neden geldim ki ben sadece bebek istedim Allah tan kist neden offf Allah im bebek isteyen herkese yardim etsin insallah benide unutmasin...
progestana neden erken basladınızki tam gününü beklesseydiniz . gerci sadece iki günlük bi erkenlikmi soz konusu ise bişi olmaz.
insallah vardır bebişin.
çok sevindim canım herşeyin yoluna girmesinekızlar
yazıp kaçmak zorundayım
Dün isyan ediyodum biliyosnuz annemle telde tartıştım d,iye
2 saat sonra kapı çaldı elinde bavul annem
Akşamda eşim geldi sarıldılar birbirlerine ,özürler dilediş ikiside.
Bugünde benim doğum günüm
Annemle sabah 7 den beri temizlik yaptık mamalar yaptık
Sanırım akşam dolu misafir gelecek ama sanırım sürpriz
Herkes iyidir inşallahhhh
yarın bebemi görmeye gidicez dr
Saol canim destegin ocin ama ben su an galiba depresyon geciriyorum gozlerim sisti aglamaktan herkese dua ediyorum ama bu hale neden geldim ki ben sadece bebek istedim Allah tan kist neden offf Allah im bebek isteyen herkese yardim etsin insallah benide unutmasin...
cnmcım ben erken baslamadımki doktor tedavisi ?
doktorum adetimin 20. gunu progestan 3. gunu klomene başlıcaksın dedi ve 3 ay böyle. ?? ?
hamiş değilsem tbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?