puffymm kocamann bi maşallahhhhhh çınar bebegee sana da çokk geçmişş olsnn cnmm bnmm balla zencefili bi dene istersen
slmm kızlarrrr ben kan tahlili yaptrmştm en son dra gttgmde sonçları aldm aslnda ii sayılır sonçlar da
anlamadgm bşey var kanda rdws die bşey baya düşük çıkmş
bi de idrar kültüründe kontaminasyon saplandı dıo sanrm enfeksyon demek bu araştrmaya dvm edıorm iki degeri de size soraym dedm dger herşey gayet normal çok şükür
bende geldimmm :))
duygucum kan değerlerinde önemli olan sadece hemoglobin...
bu değer iyiyse diğerlerine bakmaya gerek yok..
hemoglobin kaç çıkmış ?
hgb demi bu cnm 14.2 o normal yanii 12 ile 17 arası olmaylmş zaten
bi de kültürden once bi ilaçla steril ettm once sonra verdm ornegi ama kagtta tkrar ornek istenmelidir dıo anlamadım gtti
lokosit de her saha 1,2 aslnda ama :44:
o zaman su rdws ye taklmaym ben
hgb demi bu cnm 14.2 o normal yanii 12 ile 17 arası olmaylmş zaten
bi de kültürden once bi ilaçla steril ettm once sonra verdm ornegi ama kagtta tkrar ornek istenmelidir dıo anlamadım gtti
lokosit de her saha 1,2 aslnda ama :44:
o zaman su rdws ye taklmaym ben
canim ben anlamiom o seyleri ya.. bana doktorum daha gecenki randevumda dedi bir dahaki geldiignde test yapcaz dedi .. down sendromu falan.. ama eger yaptirmak zorunda degilsem istemicem ben..ama ikili test uclu test zimbirtilari falan varya.. benden doktora ilk gittigim haricinde sonrasinda hic kan almadilar dusun.. ama sanirim onumuzdeki randevumda alacaklar.. o da 19 unda.. bakalim hayirlisi yaa..
canim ben anlamiom o seyleri ya.. bana doktorum daha gecenki randevumda dedi bir dahaki geldiignde test yapcaz dedi .. down sendromu falan.. ama eger yaptirmak zorunda degilsem istemicem ben..ama ikili test uclu test zimbirtilari falan varya.. benden doktora ilk gittigim haricinde sonrasinda hic kan almadilar dusun.. ama sanirim onumuzdeki randevumda alacaklar.. o da 19 unda.. bakalim hayirlisi yaa..
ona takılma da ..
idrarda hep az da olsa lökosit çıkabiliyor.
bende de çıkmıştı ama doktor ilaca gerek yok bol su içmen yeterli demişti.
huzurum bol bol dnlen yat haftaya kadar haftaya da eger dr verrse istirahat rapo falan alrsn cnmmkızçeler canım sıkkın
33+1 haftalığım
dünden beri aşağı taraflarıma ağrı giriyordu
bugün kontrolde doktor alttan muayene etti
rahim ağzım kasılmalardan dolayı incelmiş
2,9 çıktı değer
2,5 altı riskliymiş rahimde açılma başlarmış
istirahat vermiyorum ama haftaya gel verebilirim dedi
magnezyum verdi
idrar tahlili de istedi yaptırdım ve sonuç çıktı
yarın arıcam tahlil sonucu için
ne yapmam lazım şimdi
huzurum bol bol dnlen yat haftaya kadar haftaya da eger dr verrse istirahat rapo falan alrsn cnmm
yanii tmm bi durum var ortada ama çok da acil olsaydı dr hemen dnlenme verrdi gibime gelıo bnm ...
geçmiş olsun ayaklarını yüksekte tutup dinlen ağır iş yapmakızçeler canım sıkkın
33+1 haftalığım
dünden beri aşağı taraflarıma ağrı giriyordu
bugün kontrolde doktor alttan muayene etti
rahim ağzım kasılmalardan dolayı incelmiş
2,9 çıktı değer
2,5 altı riskliymiş rahimde açılma başlarmış
istirahat vermiyorum ama haftaya gel verebilirim dedi
magnezyum verdi
idrar tahlili de istedi yaptırdım ve sonuç çıktı
yarın arıcam tahlil sonucu için
ne yapmam lazım şimdi
sağol canım
işe gitmem lazım ama dinleneceğim
aklında olsun yorma kendini fazla
ben çok yıprattım kendimi
yok ev işiydi yok yemekti misafirdi
sanırım ondan arttı sancım
sen nasılsın bebiş nasıl
bugün bebeğim az hareket ediyor çok afedersiniz sümük gibi akıntım varyarın doktora gidicem. sizce ne oluyo bana:26:
geçmiş olsun ayaklarını yüksekte tutup dinlen ağır iş yapma
cnm akntı için çok bi fikrim yok ama az hareket etme oluomş arada yordn mu bugun kendini
gt bakalm jyne bi de ama bence onemli bşey yoktur cnm ...
evet misafirim vardı baya yoruldum bide dün tüy dökücü krem kullandım ayrıca bide halvet yaaaa bişey olur mu ki:26:
huzurum evt gerçekten can sıkıcı ama ben şuna inanıorm ki sen kalbini ferah tutarak poztf düşünerek aşacaksn bu durumu
tam da zamanda gelck bebişn erken falan gelmicek buna çok inanıorm herşeyde bi hayır vardır işte bu sana bi ikaz dkkat et dıo ...çalşsan da artık yemek yapmak falan yok işten gelnce mutlaka bi süre uyu dnlen kocişn zaten anlyşla karşılcaktır bu durumu ...
biz iiz cnm okul başladı bulantılar da en azından kontrol altnda ...sık yiyerek ve dokunan şeyleri yemeyerek atlattım bulantıları bende idrar yolu enfksyonı çıktı sanrm cnm idrar kültrnde ama şu anda ben bi yanma falan hissetmıorm bol su içerek aşıcam inşş onu da 15nde kontrolm var bakalm gdeym goreym pıtrcgmı hayırlısyla inşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?