cnm kanama falan da deglmş aslnda tüy dökücü kremn bi zararı oldgunu blmıorm ben
yani mutlaka kmyasal bşeyler kulanıorz şampuan duj jeli vs.
ben onemli bşey degldr dıorm cnm ...
bugün bebeğim az hareket ediyor çok afedersiniz sümük gibi akıntım varyarın doktora gidicem. sizce ne oluyo bana:26:
artık çok hareket edemiyorlar
anca geriyorlar oramızı buramızı
akıntı benim baştan beri vardı
beyaz yapışkan
şu sıra sabahları geliyor
doktorum normal dedi
kaşıntı ve koku yapmıyorsa normal
evet misafirim vardı baya yoruldum bide dün tüy dökücü krem kullandım ayrıca bide halvet yaaaa bişey olur mu ki:26:
tüy dökücü krem kullanma istersen
bana tüy sarartıcı bile kullandırmadı eczacım
ama bir şey olmaz kafanı takma
bi daha kullanmazsın
halvet için doktor uyarmadıkça bir şey olmaz
mesela bugün dokor ilişki yok dedi bana
sancımdan dolayı
9. ayda da bazıları önermiyor bazıları bir şey olmaz diyor
tam net değil
kaşıntı ve koku yok belkide dün halvet olduğu için ben evham yapıyorum bilmiyorum ama gerçekten az hareket ediyor
evet halvettendir
korkma benim hep vardı
tabi tekmelere alışmıştık
bazen uyuyorlar uzun bir süre
sen soluna yat dinle biraz kıpırdanıyor mu diye
ya ben aptallaştım 9 aylık hamileyim ben nerdeyse dimi:26: millet kocasına yaptırıyo genital temizliğini ne güzel. ama bana ters of yaa
bi de benim doktorum erkek öyle kıllı kıllı gidemem adam ayrıca çok yakışıklısorma ya
o gün ben de acayip zorlandım
nasıl şişmiş oralar
ayna kullanıyorum tabi eskisi kadar ii alamıyorum
jilet yapıyorum ben de
o gün aklıma geldi kocamamı yaptırsam diye ama yapamam
utanırım ben
hem böyle görmesini istemiyorum
napalım idare etcez
zaten mükemmel almamız beklenemez
uykucu kızcee bu huzurumm beegeçmiş olsun canım
hamilelikte oluyor enfeksiyon
suyla atarsın zaten
pıtırcıkını özlemişsindir
benimki yine uyuyordu
sadece bir yanak gördük
iki gündür uyumayan çocuk
doktora giderken uyudu
kaldıramadık yine
sonra çıktık ve uyandı
şaka gibi
aman napim sağlıklı olsun da
buarada çalışmaya başlamışsın
umarım rahat bir dönem geçirirsin
cnm gerçekten zor evt ...göbşlerle görmek etmekinşallah:26:
ya yıllardır ağda yaptırıyorum ama hamilelikte bir kere yaptırdım çok fazla acıyo ve kendimi kasıyorum jilet de yapamıyorum çünkü göremiyorum göbeğimden mecburen kullandım
ya öyle tek tük dönüyo geriyo bilmemne ama şöyle sağlam bi tekme atmadı mesela kalp atışınıda dinledim şimdi. galiba ben erken doğumdan korkuyorum:26:
kızlar eldivenle zorlanmadan alabilirsiniz aslında oturduğunuz yerden tertemizde oluyor eğilip doğrulmanızada gerek yok...Rabbim sağlıkla kurtarsın bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
kızlar eldivenle zorlanmadan alabilirsiniz aslında oturduğunuz yerden tertemizde oluyor eğilip doğrulmanızada gerek yok...Rabbim sağlıkla kurtarsın bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
bi de benim doktorum erkek öyle kıllı kıllı gidemem adam ayrıca çok yakışıklı
kocama da gösteremem öyle yüz göz olmayı sevmiyorum şimdiye kadar hiç tüylü görmedi bişeylerin mahrem kalması gerekiyo bence:44:
canım biz artık oturduğumuz yerde eğilemiyoruz
olmuyo yani ya tüy dökücü olucak yada dışarda ağdaya gidiceksin yada biri yapıcak işte
inşallah suyum gelirde anlamam belki falan diyorum anneme ömrünü yedim insanların ya tuvalette yavaş yavaş gelirde hissetmessem ya susuz kalırsa çocuk falan diyorum annelik manyaklık heraldebenimki de artık tekme atmıyor
geriyor dönüyor
arada hıçkırık tutuyor
bugün kontrol vardı
her şey yolundaymış
zaten yerleri çok daraldı tekme atamıyorlar artık
ama sola yatınca biraz daha hareketleniyorlar
erken doğumdan ben de korkuyorum
zaten bizim haftalarımızdaki ortak endişe nedeni bu
umarım her şey yolunda gider
zamanında gelirler
yatakta sağdan sola bile dönemiyorum ki artıkcnm gerçekten zor evt ...göbşlerle görmek etmek
aynayla falan da görlmuo mu ki bi de oyle denesen bi daha:44:
merhaba huzurummm keyfim yokk yarın sınavım var bütünlemeler çok stresliyim dua et bana emiii tek ders kalırsam sınıf tekrarı geçersem 2.sınıfımmmerhaba gülbebekim
hoş geldin
keyfin nasıl
duygum inan hiç acımıyorr çok rahat 10 dk sürüyor artıkk alışıyor insanno da acıo be gülümgerçi bnm canm tatlıdır ondan da ben cesaret edemedm ona yurtta soylmşlerdi bana da pratk die de ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?