Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm kanama falan da deglmş aslnda tüy dökücü kremn bi zararı oldgunu blmıorm ben
yani mutlaka kmyasal bşeyler kulanıorz şampuan duj jeli vs.
ben onemli bşey degldr dıorm cnm ...

inşallah:26:
ya yıllardır ağda yaptırıyorum ama hamilelikte bir kere yaptırdım çok fazla acıyo ve kendimi kasıyorum jilet de yapamıyorum çünkü göremiyorum göbeğimden mecburen kullandım

bugün bebeğim az hareket ediyor çok afedersiniz sümük gibi akıntım var yarın doktora gidicem. sizce ne oluyo bana:26:

artık çok hareket edemiyorlar
anca geriyorlar oramızı buramızı
akıntı benim baştan beri vardı
beyaz yapışkan
şu sıra sabahları geliyor
doktorum normal dedi
kaşıntı ve koku yapmıyorsa normal

kaşıntı ve koku yok belkide dün halvet olduğu için ben evham yapıyorum bilmiyorum ama gerçekten az hareket ediyor

evet misafirim vardı baya yoruldum bide dün tüy dökücü krem kullandım ayrıca bide halvet yaaaa bişey olur mu ki:26:

tüy dökücü krem kullanma istersen
bana tüy sarartıcı bile kullandırmadı eczacım
ama bir şey olmaz kafanı takma
bi daha kullanmazsın
halvet için doktor uyarmadıkça bir şey olmaz
mesela bugün dokor ilişki yok dedi bana
sancımdan dolayı
9. ayda da bazıları önermiyor bazıları bir şey olmaz diyor
tam net değil

ya ben aptallaştım 9 aylık hamileyim ben nerdeyse dimi:26: millet kocasına yaptırıyo genital temizliğini ne güzel. ama bana ters of yaa

kaşıntı ve koku yok belkide dün halvet olduğu için ben evham yapıyorum bilmiyorum ama gerçekten az hareket ediyor

evet halvettendir
korkma benim hep vardı
tabi tekmelere alışmıştık
bazen uyuyorlar uzun bir süre
sen soluna yat dinle biraz kıpırdanıyor mu diye

evet halvettendir
korkma benim hep vardı
tabi tekmelere alışmıştık
bazen uyuyorlar uzun bir süre
sen soluna yat dinle biraz kıpırdanıyor mu diye

ya öyle tek tük dönüyo geriyo bilmemne ama şöyle sağlam bi tekme atmadı mesela kalp atışınıda dinledim şimdi. galiba ben erken doğumdan korkuyorum:26:

ya ben aptallaştım 9 aylık hamileyim ben nerdeyse dimi:26: millet kocasına yaptırıyo genital temizliğini ne güzel. ama bana ters of yaa

sorma ya
o gün ben de acayip zorlandım
nasıl şişmiş oralar
ayna kullanıyorum tabi eskisi kadar ii alamıyorum
jilet yapıyorum ben de
o gün aklıma geldi kocamamı yaptırsam diye ama yapamam
utanırım ben
hem böyle görmesini istemiyorum
napalım idare etcez
zaten mükemmel almamız beklenemez

kızlar eldivenle zorlanmadan alabilirsiniz aslında oturduğunuz yerden tertemizde oluyor eğilip doğrulmanızada gerek yok...Rabbim sağlıkla kurtarsın bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

bi de benim doktorum erkek öyle kıllı kıllı gidemem adam ayrıca çok yakışıklı

kocama da gösteremem öyle yüz göz olmayı sevmiyorum şimdiye kadar hiç tüylü görmedi bişeylerin mahrem kalması gerekiyo bence:44:

uykucu kızcee bu huzurumm bee yerm ben onu dogunca gece uyumazsa içerde hep uyuodn die ısır onn o guzel poposunu
başladk cnm evt oklda baya bi hamiş var bu sene sırf dogum hamilelik muhabbeti yapıoz oklda da
evt cnm çok takmıcam artık herşeye bu ara ben de bi evhamlym sorma aslnda degldm o kadar yaa hormonlardan mı ne çözemedm valla
inşallah:26:
ya yıllardır ağda yaptırıyorum ama hamilelikte bir kere yaptırdım çok fazla acıyo ve kendimi kasıyorum jilet de yapamıyorum çünkü göremiyorum göbeğimden mecburen kullandım
cnm gerçekten zor evt ...göbşlerle görmek etmek
aynayla falan da görlmuo mu ki bi de oyle denesen bi daha:44:

ya öyle tek tük dönüyo geriyo bilmemne ama şöyle sağlam bi tekme atmadı mesela kalp atışınıda dinledim şimdi. galiba ben erken doğumdan korkuyorum:26:

benimki de artık tekme atmıyor
geriyor dönüyor
arada hıçkırık tutuyor
bugün kontrol vardı
her şey yolundaymış
zaten yerleri çok daraldı tekme atamıyorlar artık
ama sola yatınca biraz daha hareketleniyorlar

erken doğumdan ben de korkuyorum
zaten bizim haftalarımızdaki ortak endişe nedeni bu
umarım her şey yolunda gider
zamanında gelirler

kızlar eldivenle zorlanmadan alabilirsiniz aslında oturduğunuz yerden tertemizde oluyor eğilip doğrulmanızada gerek yok...Rabbim sağlıkla kurtarsın bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

canım biz artık oturduğumuz yerde eğilemiyoruz

olmuyo yani ya tüy dökücü olucak yada dışarda ağdaya gidiceksin yada biri yapıcak işte

o da acıo be gülüm gerçi bnm canm tatlıdır ondan da ben cesaret edemedm ona yurtta soylmşlerdi bana da pratk die de ....

alemsin yani
aynen katılıyorum
daha kocişlerle işimiz bitmedi

canım biz artık oturduğumuz yerde eğilemiyoruz

olmuyo yani ya tüy dökücü olucak yada dışarda ağdaya gidiceksin yada biri yapıcak işte

ozlemcim oturdugun yerden eldivenle almak icin zaten sizin aylarda olanlarin ayna kullanmamsi gerek..

oo baya kalablklştk yne hoşşgeldi herkess geln kızlar geln gece sohbet başka guzel oluo yaww

inşallah suyum gelirde anlamam belki falan diyorum anneme ömrünü yedim insanların ya tuvalette yavaş yavaş gelirde hissetmessem ya susuz kalırsa çocuk falan diyorum annelik manyaklık heralde
cnm gerçekten zor evt ...göbşlerle görmek etmek
aynayla falan da görlmuo mu ki bi de oyle denesen bi daha:44:
yatakta sağdan sola bile dönemiyorum ki artık

merhaba gülbebekim
hoş geldin
keyfin nasıl
merhaba huzurummm keyfim yokk yarın sınavım var bütünlemeler çok stresliyim dua et bana emiii tek ders kalırsam sınıf tekrarı geçersem 2.sınıfımm
o da acıo be gülüm gerçi bnm canm tatlıdır ondan da ben cesaret edemedm ona yurtta soylmşlerdi bana da pratk die de ....
duygum inan hiç acımıyorr çok rahat 10 dk sürüyor artıkk alışıyor insann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…