uykucu kızcee bu huzurumm beeyerm ben onu dogunca gece uyumazsa içerde hep uyuodn die ısır onn o guzel poposunu
başladk cnm evt oklda baya bi hamiş var bu senesırf dogum hamilelik muhabbeti yapıoz oklda da
evt cnm çok takmıcam artık herşeye bu ara ben de bi evhamlym sorma aslnda degldm o kadar yaa hormonlardan mı ne çözemedm valla
cnm gerçekten zor evt ...göbşlerle görmek etmek
aynayla falan da görlmuo mu ki bi de oyle denesen bi daha:44:
aynen daha 2. çocuğu yapıcam halvettede çok mekaniğiz zaten doğru dürüst hareket edemedim içime fenalık geldi doğumdan sora bunun acısını çok fena çıkartırım ama dedim adamcağız bile utandı güldü tamam dedialemsin yani
aynen katılıyorum
daha kocişlerle işimiz bitmedi
ozlemcim oturdugun yerden eldivenle almak icin zaten sizin aylarda olanlarin ayna kullanmamsi gerek..
ya aslnda eplasyon aletini kullanıorm ben bazen ...aslnda o da oyle başta acıo alşmakla alakalı gülüm haklsn ...merhaba huzurummm keyfim yokk yarın sınavım var bütünlemeler çok stresliyim dua et bana emiii tek ders kalırsam sınıf tekrarı geçersem 2.sınıfımm
duygum inan hiç acımıyorr çok rahat 10 dk sürüyor artıkk alışıyor insann
inşallah suyum gelirde anlamam belki falan diyorum anneme ömrünü yedim insanların ya tuvalette yavaş yavaş gelirde hissetmessem ya susuz kalırsa çocuk falan diyorum annelik manyaklık heralde
yatakta sağdan sola bile dönemiyorum ki artık
ya aslnda eplasyon aletini kullanıorm ben bazen ...aslnda o da oyle başta acıo alşmakla alakalı gülüm haklsn ...
dört beş ay sonraki halim bnm de oyle olcak ozlemim sanrsam
inşallah suyum gelirde anlamam belki falan diyorum anneme ömrünü yedim insanların ya tuvalette yavaş yavaş gelirde hissetmessem ya susuz kalırsa çocuk falan diyorum annelik manyaklık heralde
yatakta sağdan sola bile dönemiyorum ki artık
valla uykucu
babasına çekmiş
ama yatış tarzı benimkinin aynı
şimdi ne şekil yatıyorsa
doğduktan sonra da o şekilde yatıyormuş
valla çikolata yedim gidene kadar rahatsız ettim
babası uyan kız filan diye çırpındı
töbe uyanmadı
keyfine kalmış bu bebişlerin
bi daha kasmıcam
birkaç hamilenin olması iyi oluyor
sohbet muhabbet keyifli
merhaba huzurummm keyfim yokk yarın sınavım var bütünlemeler çok stresliyim dua et bana emiii tek ders kalırsam sınıf tekrarı geçersem 2.sınıfımm
duygum inan hiç acımıyorr çok rahat 10 dk sürüyor artıkk alışıyor insann
o su anlaşılmayacak bir su değilmiş
öyle duydum ben
sorma ya cidden manyak olduk artık
her dönem ayrı bir macera
aynen daha 2. çocuğu yapıcam halvettede çok mekaniğiz zaten doğru dürüst hareket edemedim içime fenalık geldi doğumdan sora bunun acısını çok fena çıkartırım ama dedim adamcağız bile utandı güldü tamam dedi
canım allah nasip etsin sende bi 8.5 aylık ol görürsün eldivenle 3 tel yolarım sora nefessiz kalırım çok zor çooookkk
evet en zoru bu halde halvet
psikoloji desen bir garip
vücudun sanki senin değil
dediğin gibi hareket de edemiyorsun
neyse tek tesellim özlemesi
bununla avunuyorum
bi de ben eskilern infertilite uzmanydmbebek bakımı cicileri bicileri hiçbşeyi blmıordm yani şu an yeni ogrenıorm işte
arkdasların biri dogum yaptı dgerne az kaldı ne alınır edlr ne ii falan ogrenmeye başladm o bakmdan da acaip faydalı gerçekten ....
bende çişini yaparken azar azar suyu sızan bi kadın duymuştum hiç anlamamış ne duysam sanki başıma gelecek gibi korkuyorum...
bu arada an itibariyle bi tekme yedim
bende çişini yaparken azar azar suyu sızan bi kadın duymuştum hiç anlamamış ne duysam sanki başıma gelecek gibi korkuyorum...
bu arada an itibariyle bi tekme yedim
benimki maşallah özlemeye fırsat bırakmıyo doğumdan sora 40 gün kafayı sıyırır heralde
tekmen de hayırlı olsun
kulakları çınladı herhalde
babasının geliş saatleri de ondan beni pek takmıyo hanfendi çıkınca göstericem ben ona. babasına bağırıncada kendini geriyo eşşoğleşşek
bu ara etrafımda akıl veren çok. çoğuda normal doğum yapıp aşşağısını deforme etme diyo ne yapıcağımı şaşırdım:44:
evet babalara dayanamıyor bu kızlar
bizimki de babasının sesine fır dönüordu
tabi birkaç hafta önce
ben epidural sezeryan olcam
acı eşiğim düşük benim
dayanırım ama çok acı çekiyorum
yapın kuvvetliyse dene normali
bazısı 5 dk da doğuruyor
çok zorlanırsan sezeryana alırlar
bebişin kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?