Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde aynıydı
ortalama kiloda olsun da
gelişimi asıl önemli
yalnız artık hep soluma yatıyorum cidden daha çok kilo alıyor

huzurum oda falan yapıomsn neler aldn ettn almaya başladn mı daha dogrusu anlatsana azcık

oda yapamıyorum çünkü yatak odamızın yanındaki oda eşimin çalışma odası
orada kitapları bilgisayarı masası var
çok seviyor odasını ve orada çalışıyor sürekli
kıyamadım belki daha sonra
park yatak aldım kraft
iki kapılı dolap aldım internetten babyhope
çok güzel beyaz
şimdilik yatak odamızda kalacak

ben ihtiyaçlarımın çoğunu
unnado dan aldım
hergün kampanyaları takip ettim
tabi her şeyde çok fark olmuyor ama
ürünler kaliteli internetten almak kolay
tabi ayağına geliyor ürün
senin de daha vaktin var
takip edebilirsin siteyi

listeyi forumdan çıkardım
sederkin listesi diye bir şey var kk da
biraz ondan biraz ferdanın yazılarından
bir de marka marka yorumlar diye bir şey var forumda
o da süper o markaları tercih ediyorum

ben de bu forumlardan öğrendim
ne alınır nasıl kullanılır
marka yorumları neler
bizde bir hamile var
o yüzden pek sohbet olmuyor

süpermş park yatak ben de çok istedm baştan ama sanrm bebiş odası yapcam ben tabi aslnda bnm de yerm yok ama bnm bi balkonm var kapattk o balkonu ordaki masayı atıp orayı çalşma odası yaparsam çocuk odası boşalcak ben de beyaz düşnuorm büyüyen karyolalı bi takm istıorm bakalm tabi bunlar şimdlk fikrlerm ...unnado süper bi site 5.aydan sonra ben de başlarım ordan almaya ...bi cinsyeti de belli olsn bnmknn de
bi de izmirde kemeraltı die bi çarşı var duydn mu blmıorm orayı takp edıcem süper şeyler oluo orda da ...
bi de bebek magazası var büyük izmirde ordan gidip bebek odasını falan alrz ocak aynda heralde kocişle bi de orası hediye puan da verıo ...

biblocum meleğine kavuşmuşsun ne güzel ildayı bekliyorum o doğursun sıra bana geliyoooo:) rabbim acısını göstermesin.

melisam doğurmadım kıs daha :)))) burdayım annem geldi temizlik falan yapıyor bende peşinde dolanıyom şaşkın şaşkın:)

ildacım annenin gelmesine acayip sevindim allah bozmasın.

özlemcim birdaha sakın tüy dökücü krem kullanma bebiş için iyi değil .jilet kullanm ben öyle yaptım halen yapıyorum ayaklı makyaj aynasını klozet üstüne koy: aynayı kukuyu görcek şekilde ayarla , banyo jiletiyle hallet ben koca göbüşümle öyle yapıyorum tertemiz kimsenin yardımınada ihtiyaç yok yani herbiryerini görüyon eğilmenede gerek yok rahat

benimde kayınvaldemlere ayırdığım bi oda var orayı bozup çocuk odası yapıcam bu ayın 15. de başlarım artık. beğendim herşeyini beyaz bi takım alıcam. bi duvarada pembe puantiyeli duvar kağıdı yapıcam perdelerinide pembe puantiyeli yapıcam beyaz raflar yaptırıcam ayy çok heycanlı

hamileliğimin başından beri krem yapıyorum:26: jiletle bi kere yaptım heryerimi kestim bacım yaa
ooo sohbet koyu gunduz kimse olmuyo artik gececi olmus herkes
ooo dünür hoşgeldin

gönlüne göre yap canım
bi daha bebişimizin olacağı ne malum
canın ne istiyorsa al
yalnız sana tavsiyem
yavaş yavaş tamamla
son aylara bırakma
ağırlaşıyor insan
ayrıca yavaş yavaş alınca
bütçe çok sarsılmıyor
hem tek tek seçiyorsun
tabi bir de moralini yüksek tutmanı sağlıyor

hamileliğimin başından beri krem yapıyorum:26: jiletle bi kere yaptım heryerimi kestim bacım yaa

ooo dünür hoşgeldin

ozaman bişi diyemicem tatlım bende ilk kesmiştim aynasız sonra ayaklı aynayla olunca sıfır kesikle işi çözdük:)tecrübem arttı

saol dunur
halvetten bahsetmissiniz dr bana yasakladi sorman bile hata bu koca gobekle didi
benim doktorumda her seferinde sorma ya yapabilirsinizz diyo ama istediğin gibi randıman alamıyosun canım
ozaman bişi diyemicem tatlım bende ilk kesmiştim aynasız sonra ayaklı aynayla olunca sıfır kesikle işi çözdük:)tecrübem arttı

bide çıkarken çok kaşındırıyo yaavvv.... bacaklarımı allmıştım bi kere jiletle koçiş kolunu sürtüyodu kaşınıyoda kıllarınla kaşıyım dedi çok utandım

kizlar !!

sabahtan aksama kadar evde olan bacilar .. napionuz ya nasil zaman geciriosunuz soylermisiniz.. muhtemelen tr de hayat burdaki kadar skci degildir ama ben cok sklyrm aksama kadar.. surekli dizi izliyorum ve hic sevmiyorum bu durumu..

arkadaslarimla da takiliyorum ediyorum ama her gun her gun bi aktivite olmuyor tabisi..

Allah nasip ederde melegimi kucagima alinca oyalanirim insaallah

tek kelimeyle zmn gecmiyo cnm ayni senin gibi tek eglence tv
oglumu kucagima alinca ins. gececk diye umit ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…