ben de bu forumlardan öğrendim
ne alınır nasıl kullanılır
marka yorumları neler
bizde bir hamile var
o yüzden pek sohbet olmuyor
benimde canım çok tatlı kusura bakmayın inletirim hastaneyi rahatsız olan gelmesin dedimbende epidural normal düşünüyorum ama bebeğin duruşuna çatıya falan da bağlı buda son haftalarda belli oluyo. en son 31+0 da gittim 1.500 du dr normal dedi ama bana zayıf geldi:44:
huzurum oda falan yapıomsn neler aldn ettn almaya başladn mı daha dogrusu anlatsana azcık
benimde aynıydı
ortalama kiloda olsun da
gelişimi asıl önemli
yalnız artık hep soluma yatıyorum cidden daha çok kilo alıyor
ben de yanlara yatıyorum bi uyanıyorum yüz üstüyüm ezicem çocuğu bigün
benim arkadaşım da 9 ay yüz üstü yattı
şimdi bebişi de aynı yatıyor
ben de bu forumlardan öğrendim
ne alınır nasıl kullanılır
marka yorumları neler
bizde bir hamile var
o yüzden pek sohbet olmuyor
süpermş park yatak ben de çok istedm baştan ama sanrm bebiş odası yapcam ben tabi aslnda bnm de yerm yok ama bnm bi balkonm var kapattk o balkonu ordaki masayı atıp orayı çalşma odası yaparsam çocuk odası boşalcak ben de beyaz düşnuorm büyüyen karyolalı bi takm istıorm bakalm tabi bunlar şimdlk fikrlerm ...unnado süper bi site 5.aydan sonra ben de başlarım ordan almaya ...bi cinsyeti de belli olsn bnmknn deoda yapamıyorum çünkü yatak odamızın yanındaki oda eşimin çalışma odası
orada kitapları bilgisayarı masası var
çok seviyor odasını ve orada çalışıyor sürekli
kıyamadım belki daha sonra
park yatak aldım kraft
iki kapılı dolap aldım internetten babyhope
çok güzel beyaz
şimdilik yatak odamızda kalacak
ben ihtiyaçlarımın çoğunu
unnado dan aldım
hergün kampanyaları takip ettim
tabi her şeyde çok fark olmuyor ama
ürünler kaliteli internetten almak kolay
tabi ayağına geliyor ürün
senin de daha vaktin var
takip edebilirsin siteyi
listeyi forumdan çıkardım
sederkin listesi diye bir şey var kk da
biraz ondan biraz ferdanın yazılarından
bir de marka marka yorumlar diye bir şey var forum
o da süper o markaları tercih ediyorum
ben neresi neremde hiç bilmiyorumki benim doktor bi kafasını çekiyo bi bacapını hadi yallah. yarın söylicem neresi neremde yüzünü çek diye
süpermş park yatak ben de çok istedm baştan ama sanrm bebiş odası yapcam ben tabi aslnda bnm de yerm yok ama bnm bi balkonm var kapattk o balkonu ordaki masayı atıp orayı çalşma odası yaparsam çocuk odası boşalcak ben de beyaz düşnuorm büyüyen karyolalı bi takm istıorm bakalm tabi bunlar şimdlk fikrlerm ...unnado süper bi site 5.aydan sonra ben de başlarım ordan almaya ...bi cinsyeti de belli olsn bnmknn de
bi de izmirde kemeraltı die bi çarşı var duydn mu blmıorm orayı takp edıcem süper şeyler oluo orda da ...
bi de bebek magazası var büyük izmirde ordan gidip bebek odasını falan alrz ocak aynda heralde kocişle bi de orası hediye puan da verıo ...
hamileliğimin başından beri krem yapıyorum:26: jiletle bi kere yaptım heryerimi kestim bacım yaabiblocum meleğine kavuşmuşsun ne güzel ildayı bekliyorum o doğursun sıra bana geliyoooo:) rabbim acısını göstermesin.
melisam doğurmadım kıs daha :)))) burdayım annem geldi temizlik falan yapıyor bende peşinde dolanıyom şaşkın şaşkın:)
ildacım annenin gelmesine acayip sevindim allah bozmasın.
özlemcim birdaha sakın tüy dökücü krem kullanma bebiş için iyi değil .jilet kullanm ben öyle yaptım halen yapıyorum ayaklı makyaj aynasını klozet üstüne koy:aynayı kukuyu görcek şekilde ayarla , banyo jiletiyle hallet ben koca göbüşümle öyle yapıyorum tertemiz kimsenin yardımınada ihtiyaç yok yani herbiryerini görüyon eğilmenede gerek yok rahat
ooo dünür hoşgeldinooo sohbet koyu gunduz kimse olmuyo artik gececi olmus herkes
süpermş park yatak ben de çok istedm baştan ama sanrm bebiş odası yapcam ben tabi aslnda bnm de yerm yok ama bnm bi balkonm var kapattk o balkonu ordaki masayı atıp orayı çalşma odası yaparsam çocuk odası boşalcak ben de beyaz düşnuorm büyüyen karyolalı bi takm istıorm bakalm tabi bunlar şimdlk fikrlerm ...unnado süper bi site 5.aydan sonra ben de başlarım ordan almaya ...bi cinsyeti de belli olsn bnmknn de
bi de izmirde kemeraltı die bi çarşı var duydn mu blmıorm orayı takp edıcem süper şeyler oluo orda da ...
bi de bebek magazası var büyük izmirde ordan gidip bebek odasını falan alrz ocak aynda heralde kocişle bi de orası hediye puan da verıo ...
hamileliğimin başından beri krem yapıyorum:26: jiletle bi kere yaptım heryerimi kestim bacım yaa
ooo dünür hoşgeldin
hamileliğimin başından beri krem yapıyorum:26: jiletle bi kere yaptım heryerimi kestim bacım yaa
ooo dünür hoşgeldin
benim doktorumda her seferinde sorma ya yapabilirsinizz diyosaol dunur
halvetten bahsetmissiniz dr bana yasakladi sorman bile hata bu koca gobekle didi
ozaman bişi diyemicem tatlım bende ilk kesmiştim aynasız sonra ayaklı aynayla olunca sıfır kesikle işi çözdük:)tecrübem arttı
ozaman bişi diyemicem tatlım bende ilk kesmiştim aynasız sonra ayaklı aynayla olunca sıfır kesikle işi çözdük:)tecrübem arttı
kizlar !!
sabahtan aksama kadar evde olan bacilar .. napionuz ya nasil zaman geciriosunuz soylermisiniz.. muhtemelen tr de hayat burdaki kadar skci degildir ama ben cok sklyrm aksama kadar.. surekli dizi izliyorum ve hic sevmiyorum bu durumu..
arkadaslarimla da takiliyorum ediyorum ama her gun her gun bi aktivite olmuyor tabisi..
Allah nasip ederde melegimi kucagima alinca oyalanirim insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?