Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla aynı canım sabah akşam yat başka bişey yok
bende jiletciyim hic de sevmiyorm ama baska cozum yok iyice ona alistim agdaya dayanamam kremi de beceremem zaten

kremin becerebilicek bişeyi yokki sürüyosun 10 dakka sora yıkıyosun

mastercim benimde canım kıymetli ben ağda yaptırmam çekemem o acıyı bir kere yaptırdım batık doldu iltihap yaptı cildim çok hasas :) benim tüyler zaten gebelikte nerdeyse hiç çıkmıyor gibi bişi malum bölge bile seyrek çıkıyor ki düşün jiletle alıyorum zorlamadı bu tüy işi beni ama doğumdan sonra laser yaptırmayı düşünüyorum kısmet artık ne zaman olursa.

tek kelimeyle zmn gecmiyo cnm ayni senin gibi tek eglence tv
oglumu kucagima alinca ins. gececk diye umit ediyorm

valla aynı canım sabah akşam yat başka bişey yok

kremin becerebilicek bişeyi yokki sürüyosun 10 dakka sora yıkıyosun

ya normalde boyle aksama kadar dizi izleyemem ama .. zaten su anda da sadece zaman gecio diye izliyorum ama boyle faydasiz seylerle zaman gecirdigim icin cok sinir oluyorum..

ben normalde cok kitap okurdum ama simdi canim hic istemiyor.. neden onu da bilmiyorum.. bekliyorum zamani gelecek insaallah kendimi tamamen iyi hissedince insaallah kitabima falan da baslarim da en azindan faydali birsey olur..

cok gicik oluom kendime

ben çalışıyorum gerçi cnm ama puzzle yapmayı çok severim sonra onları çerçeveletiyorum,asıyorum dene istersen vakit nasil geçiyor anlamıyorsun.

ya benim gebelikte daha cok cikmaya basladi hele bacaklar kocaminkinden beter
lazeri bende dusunucm hele bi doguraymda
bu arada aksam ustu besigimiz geldii cok duygulandim icini oglum doldursun misss kokusuyla ins.
eksigimiz kalmadi cok sukur sadece beklemek...

amin inşallah bebişini kokusu dolsun odasına rabbim sağ salim kavuştursun yavrularımıza. benim kıllar zayıfladı tam tersine oğluma gidiyor heralede:))))))

bizde tamamladık şükürler olsun beklemediyiz.

demi yaaa acele etme falan dıolar ama niye almaym ki ben onları gore gore mutlu olrm yaa
valla bu hafta hamiş arkdaslarla gtcz soyle bi bakncz belkim ufak ufak başlarm badi madi belli mi olur
asıl cinsiyeti belli olsn o zaman daha rahat alrm da ya ben zaten pembe ve mavi çok sevmıorm ara renkler ne bleym kremler beyazla turuncular fıstık yeşili sarı bunları daha çok terch ederm galba

ben çalışıyorum gerçi cnm ama puzzle yapmayı çok severim sonra onları çerçeveletiyorum,asıyorum dene istersen vakit nasil geçiyor anlamıyorsun.

bak bu cok guzel bi fikir.. en azindan kafami calistiracak bi aktivite.. olmazki boyle aksama kadar pc ekranina kadar bakip duruyorum..

sinirime dokunuo yaaa

ztarcım ilkkez yapıcaksan 500 lükle başla sonra 1000 lik sonra 2000 parçalık küçük le başla yoksa usanırsın benden söylemesi .

ztarcım ilkkez yapıcaksan 500 lükle başla sonra 1000 lik sonra 2000 parçalık küçük le başla yoksa usanırsın benden söylemesi .

tamam pisim super oldu bu fikir bugun degil de ( cunku cok usengecim yaa neden bilmem grip etkisi hafif sallaniorum ), ilk is insaallah yarin gidip 500 luk bi puzzle alcam.. kafam calissin sinir oluyorum.. ben bir de sessizlige tahammul edemiyorum.. evde izlemesem bile tv acik olmasi hosuma gider mesela.. ne bilim.. yalnizlik boyle bisey iste,,, Rabbim baska dert vermesin.. gurbet,,

gurbet deyince aklima azra geldi ya hic birinizde numarasi yok mu kizlar neden hic ugramiyor.. canim skkn dedi de arad bi haber verse bari merak ettim

canlarmm gözmden uyku akıoo optmm hepnziii görşrzzzzzzzz çokk ii bakın bkendnizeeee

evet cnm güzeldir puzzulle hem duvarların şenlenir , bebişin odasınada yap güzel bir puzzle as mis gibi:)evet merak ediyorum azramı bende ya

kizlar gunaydin

size birsey soracagim

ben simdi folik asit aliyorum, progestron hapi aliyorum
ve doktorum ayrica magnezyum b6 45 mg yazmis ama bu aklimi karistirdi
bu kadar erken donemde bu hap veriliyor mu ya? genelde son aylarda verildigini sut hormonunu calistirdigini duydum
tereddut ettim bu hap hakkinda:44:

bir de dun gece beyaz akintiyla karisik cok acik pembe bir kan vardi ama gozle gorulece kadar az
sabah da devam etmedi cok sukur simdi bir sorun yok
doktoruma dememe gerek yoktur sanirim di mi?
progestron hapini yazmisti doktorum zaten ona basladim

kimse yok ama yinede günaydın
ne tadım var ne tuzum
kendimi öylesine yorgun hissediyorumki birtürlü toparlayamadım kendimi
bunun yanı sıra birde özlem varki anlatamma annemmmm senii çoook özledim
sana sarılmayı öpmeyi seninle konuşmayıı özledim
rüyalarımda görüyorum seni ama doyamıyorum tam o güzel yüzünü görüyorum gülümsüyosun rüya bitiyo
offfff yine duygu seliyim ağlıyorum hasret bana gelmiyo işteya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…