valla aynı canım sabah akşam yat başka bişey yokkizlar !!
sabahtan aksama kadar evde olan bacilar .. napionuz ya nasil zaman geciriosunuz soylermisiniz.. muhtemelen tr de hayat burdaki kadar skci degildir ama ben cok sklyrm aksama kadar.. surekli dizi izliyorum ve hic sevmiyorum bu durumu..
arkadaslarimla da takiliyorum ediyorum ama her gun her gun bi aktivite olmuyor tabisi..
Allah nasip ederde melegimi kucagima alinca oyalanirim insaallah
bende jiletciyim hic de sevmiyorm ama baska cozum yok iyice ona alistim agdaya dayanamam kremi de beceremem zaten
tek kelimeyle zmn gecmiyo cnm ayni senin gibi tek eglence tv
oglumu kucagima alinca ins. gececk diye umit ediyorm
valla aynı canım sabah akşam yat başka bişey yok
kremin becerebilicek bişeyi yokki sürüyosun 10 dakka sora yıkıyosun
valla aynı canım sabah akşam yat başka bişey yok
kremin becerebilicek bişeyi yokki sürüyosun 10 dakka sora yıkıyosun
ya normalde boyle aksama kadar dizi izleyemem ama .. zaten su anda da sadece zaman gecio diye izliyorum ama boyle faydasiz seylerle zaman gecirdigim icin cok sinir oluyorum..
ben normalde cok kitap okurdum ama simdi canim hic istemiyor.. neden onu da bilmiyorum.. bekliyorum zamani gelecek insaallah kendimi tamamen iyi hissedince insaallah kitabima falan da baslarim da en azindan faydali birsey olur..
cok gicik oluom kendime
ben bi kere denedim dokmedi nden acaba :44:
mastercim benimde canım kıymetli ben ağda yaptırmam çekemem o acıyı bir kere yaptırdım batık doldu iltihap yaptı cildim çok hasas :) benim tüyler zaten gebelikte nerdeyse hiç çıkmıyor gibi bişi malum bölge bile seyrek çıkıyor ki düşün jiletle alıyorum zorlamadı bu tüy işi beni ama doğumdan sonra laser yaptırmayı düşünüyorum kısmet artık ne zaman olursa.
ya benim gebelikte daha cok cikmaya basladi hele bacaklar kocaminkinden beter
lazeri bende dusunucm hele bi doguraymda
bu arada aksam ustu besigimiz geldiicok duygulandim icini oglum doldursun misss kokusuyla ins.
eksigimiz kalmadi cok sukursadece beklemek...
demi yaaa acele etme falan dıolar ama niye almaym ki ben onları gore gore mutlu olrm yaagönlüne göre yap canım
bi daha bebişimizin olacağı ne malum
canın ne istiyorsa al
yalnız sana tavsiyem
yavaş yavaş tamamla
son aylara bırakma
ağırlaşıyor insan
ayrıca yavaş yavaş alınca
bütçe çok sarsılmıyor
hem tek tek seçiyorsun
tabi bir de moralini yüksek tutmanı sağlıyor
ben çalışıyorum gerçi cnm ama puzzle yapmayı çok severim sonra onları çerçeveletiyorum,asıyorumdene istersen vakit nasil geçiyor anlamıyorsun.
ben bi kere denedim dokmedi nden acaba :44:
ztarcım ilkkez yapıcaksan 500 lükle başla sonra 1000 lik sonra 2000 parçalık küçük le başla yoksa usanırsın benden söylemesi .
tamam pisim super oldu bu fikir bugun degil de ( cunku cok usengecim yaa neden bilmem grip etkisi hafif sallaniorum ), ilk is insaallah yarin gidip 500 luk bi puzzle alcam.. kafam calissin sinir oluyorum.. ben bir de sessizlige tahammul edemiyorum.. evde izlemesem bile tv acik olmasi hosuma gider mesela.. ne bilim.. yalnizlik boyle bisey iste,,, Rabbim baska dert vermesin.. gurbet,,
gurbet deyince aklima azra geldi ya hic birinizde numarasi yok mu kizlar neden hic ugramiyor.. canim skkn dedi de arad bi haber verse bari merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?