Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar gunaydin
Eminemmm canim bende cok yorgun hissediyorum kendimi psikolojik ama tamamen
Seni cok iyi anliyorum ben Kibrista yasarken annem gelir donerdi evde ki sessizlik yoklugu beni mahvedersi gunlerce toplayamazdim kendimi giydigi hirkayi yikamaz koklardim esimde cok uzulurdu sonra bi mucize donduk suan yanimda birlikte kahvalti yapiyoruz
Annen nerde gorusemiyorsunuz hep ozledigini yaziyorsun anne hasretini vok iyi bilirim bide evlat hasretini yazmadan edemedim
İnsallah en kisa zamanda anneciginin o kokusunu icine cekersin yanindada evladinin mis kokusuyla

günaydın prensesimm
keşke bende şimdi annemin yanında olup onunla birlikte kahvaltı yapabilseydim
annem antepde canım bense antalya haa yur dışında değilim ama 2 yıldır görmüyorum annemi ve ailemi bayramda gitmeyi planlıyoduma ama olmadı biliyosun eşim rahatsız şimdi onu bırakıp gidemem
annemler bayramdan sonra gelecekleremiş okadar çok istiyorumki zaman çabucak geçsin ve gelsinler diye
ama sağlık olsun diyorum eşim kızım ailem iyi olsunlar yeter rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın

buarada annene selamlar benim yerime sen öpüver annenii

ahhh cnmmm eminemmm bnmmm bu surecler hepmze oluo bazı bazı cnmmm sen de atlatacaksnnn ...
annecgnnn o ozlem btmezz haklsnnn ne diyimm ki sarlıorm sadece sana sımmsıkı

Ahh canim benim oda seni gozlerinden opuyor saglik olsun herzaman ama hastette olmasin be insallah en kisa zamanda gelsinlerde hasret giderin doya doya saril evet esin evladin iyi olsun yeter ki nice bayramlarini ailenle gecir kocaman sariliyorun sana hersey guzel gonlune gore olsun

İnsallah canim bütün kalbimle dua ediyorum insallah ogun bir an once hayirlisiyla gelir Allahtan hep hayirlisini diliyorum belki hayirlisinin zamani vardir diye avutuyorum kendimi...

Canim cok saol destegin icin ama adet olsaydim dun 4 .gunu olcakti adetimin ddoktor alttan muayene etti gormesi gerekmiyormuydu hamile olmus olsaydim yinede kan tahlili yap dedi devlet hastanesinden sali gunune randevu aldim sali hersey belli olur insallah hamileyimdir...

ahhh cnmmm eminemmm bnmmm bu surecler hepmze oluo bazı bazı cnmmm sen de atlatacaksnnn ...
annecgnnn o ozlem btmezz haklsnnn ne diyimm ki sarlıorm sadece sana sımmsıkı
duygummm canım arkadaşım benim bende sana sımsıkı sarılıyorum
inşallah canımm evet bazan iyice esiyo özlem rüzgarı ozamanda ağlamzsam birilerine içimi dökmezsem gerçekten çok kötü oluyorum iyiki varsınız seviyorum seni duygum rabbim evladını sana bağışlasın

inşallah prensesim rabbim sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah öpüldün kocamannn

günaydın kızlar
okuyorum ama yazma fırsatımpek olmuyor
umarım hepinizn keyfi yerindedir

gamze msj atmış tlfnu bozulmuş giremiyormuş merak etmeyin

cnmmm cnmm eminemmm az kaldı cnmmm allah yüzünü güldürcekk tez zamanda hayırlısıyla inşşşşşşş

iyi tatiller herkeşe gene kimsecik yok bende film izliyim bari

Selam kızlar, anladı sanki benimki ağlıyor yine. Bişey soracam, millet hayırlı olsuna arıyor işte soruyolar sütün var mı bebek emiyor mu diye, çoğu aynı şeyi söylüyor eğer sütüm kendiliğinden memeden akmıyorsa yetersizmiş Hele bir de bebeğin sürekli emmek istediğini söylediğimde "açtır o aç yetmiyordur sütün" diyorlar deli oluyorum. Öyle bişey var mı gerçekten, sütüm kendiliğinden akmıyor ama sıkınca fışkırıyor.Gerçekten de yetersiz mi? Yengem 5 ay önce yeğenimi sütten kesti şimdi sıksam benimki de fışkırır diyor.Moralim çok bozuluyor.Bebek de hep emmek istiyor, genelde kusuyor.Geceleri 2 saat civarında uyanıyor ama gündüz hep ağzında. Sizin sütler nasıl?

elisim ben daha emzirme tecrubesini yasamadim ama soylenilenler cok sacma geldi.. illa da pinar gibi caglamasina gerek yok sutlerin.. kactane arkadasim dogum yapti biri haric hic birinden boyle birsey duymadim.. ve gayet de emzirdiler bebeklerini..

sen millete bakma sakin ya herkes konusur.. doktoruna sor bence.. bir de bebek doymuyorsa neden kussun ki ?? takilma yani bence..

İnşallah o günleri de göreceksin o yüzden şimdiden kulak kabart, valla insanı meşgul eden şeyler bunlar. Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

kuzum allah aşkına bırak şu insanların sözlerini
ben de o kadar çok taktım ki kafaya ondan azaldı sütüm
benim memeden süt sızıyordu ama kuzeyde sürekli memedeydi???
konuşturma bile milleti sen moralini bozmalarına izin verme
bebekler anneyle temas halinde olmak istiyorlar o yüzden ilk zamanlar sürekli memedeler
bak içini nasıl rahatlatırsın biliyor musun ptesi git sağlık ocağına tarttır doğuyu
doğumdan sonra hiç tartıldı mı?
günde kaç defa bez değiştiriyorsun çiş oluyor mu bezlerinde?

İnşallah o günleri de göreceksin o yüzden şimdiden kulak kabart, valla insanı meşgul eden şeyler bunlar. Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

yok canim bizim cinsiyetimiz daha belli olmadi.. aslinda belli olmustur da biz gec ogreniyoruz biraz burda..20. hafta civari falan aliolar ultrasona.. ( bi sorun olmasin da aman gec ogreniyim.. sorun olmadikca 9 ayda iki defa ultrasona aliolar cunku.. ilkine girdik zaten )

hayirlisi olsun.. cok merak ediyorum bebegimi.. insaallah iyidir kuzum.. sagliklidir,, Rabbim hayirla, saglikla, kucagimiza da alabilmeyi nasip etsin.. bende burdan size bir suru sey sorayim da kafaniz sissin e mi

Doğum kilomuz 3280 gramdı, hastane çıkışımız 3170 gram, 3 gün sonra gittik 3200 gram olmuştu. bir 3 gün sonra da sağlık ocağına gittik 3270 olmuştu.Hatta 6 günde 100 gr almış iyi dediğimi hatırlıyorum. Kakası da genelde sıvı ve 1 çorba kaşığı kadar bulaşmış şekilde oluyor. 5-6 saatte bir açıyorum her açışta kesin çişli oluyor kaka da çoğunda oluyor.

İyi olsun da doğduktan sonra bol bol göreceksin zaten. Sor canım kafana ne takılırsa sor.

Bu arada söylediğin çayı aldım humana stil tee fark ediyor gerçekten.Çok teşekkür ederim desteğin için.Dediğim gibi msj hakkım yok buradan yazarım sana

kilo aliyor iste ptesi bidaha tarttir
ben mamaya karsi degilim ama milletin burnunu sokmasina karsiyim
en dogrusunu sen bilirsin icinden geleni yap
sut sizmasina hic takilma
benim bastan siziyodu baya sutum azdi
simdi cok sukur baya artti ama bi damla bile sizmiyor
hatta bence bi dra git de kilosuna fln bakar gunluk 20-30gr arasi normal kabul ediliyor
dr mamaya basla derse gunde bikac kez verirsin
ben de verdim giderek azalttim 2 aydir fln hic vermiyorum
bikac kez dwnedim icmiyo zaten
zamanla sen de anlarsin surun yetip yetmedigini
zaten su an cok az icer o

bir de cok uzun bekletiyosun cnm bezini
5-6saat baya fazla 2-3 saatte fln degis pisik olur
ilk zaman ben 1-2 saatte degisiyodum hic kakayla bekletme azcik bile olsa

Bu gece sabahladım yine zerre uyku girmedi gözüme, birde üstüne kusma ve ishal oluştu bende, sanırım soğuk aldım.
Sabah 8 gibi ağlayınca eşim aldı, banyo yaptırdık baya bi uyudu, psikolojim altüst oldu, haftaya anneme gidicem, aslında 2 ekimde gidecektim ama böyle olunca bileti erkene aldık. Oğlumun yüzündeki kızarıklıklıklar ne zaman gidecek yaa, sinir oluyorum, bebe yağı sürüp yumuşataya çalışıyorum ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…