Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Annem de öyle dedi ama memeden fırsat kalmıyor ki, minik bi boşlukta çabucak bişeyler atıştıryorum biraz oturuyorum sonra yine inek moduna geçiyorum

Eliscim benimde sütüm sızmıyor, çünkü oğlum çok emiyor, dk başı versem hayır demez.
Sadece uzun saatler emmeyince sızıyor arada sırada, ama benim sütüm yetmiyor, o nedenle günde 1 kere mama veriyorum, mama vermeyince 10dk. bir uyanıp ağlıyor.
Mama verince sütüm oluyor en azından, birde üzümün faydasını çok görüm ben, açık çayda çok yapıyor yeni farkettim...

selam kızlarr...
bugün canım çok sıkılıyo..
çok saçma biliyorum ama canım ağlamak istiyo

cnm sen bunalmissin yaa... nerde oturuo annenler ? git yanlarina iyi gelir sana.

Birde ablam kakasını yapmıyorsa doymuyor olabilir demişti, bende kabız diye üzülüyordum mama verince ardından kakasını yaptı bebeğim, gerçekten doymuyormuş.

Ne zormuş yahu, yalnız mısın? Kendini üzmemeye çalış işkence gibi oluyor valla. Ben de yalnız sayılırım eşimin izni bitince bakalım ben ne yapacam. Söylemedim ama yeri geldi söyliyim terminatörü de gönderdim zaten bişey yaptığı yoktu beynimi iyice kemirmeye başladı ben de şikayetlerimi dile getirdim. O canavar oğlunun bile gıkı çıkmadı o derece haklıydım yani. Ama kadın medeni insan değilmiş ki ben şikayet edince meseleyi başka yöne çekti küstü bi daha gelmedi.3 gündür rahatım

merhaba taze annişler
en son gittiğimde elis daha doğurmamıştın
oğlun gelmiş şükür
Allah analı babalı büyütsün
inşallah ..
ve diğer doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum benim oğlan
artık abi oldu bir sürü kardeşleri oldu
bizde geçen hafta aylık kontrole götürdük oğlumu çok şükür
gelişimi iyiymiş

selam kızlarr...

Kız oflu nasıl bi bilinç altı oluşturmuşsun bende, doğuma giderken milletin adını sayıp dua ediyordum senin adın da arada kaynadı Valla sana da dua ettim gitti, artık doktor ikizmiş derse şaşırma biri benden geldi he

Birde ablam kakasını yapmıyorsa doymuyor olabilir demişti, bende kabız diye üzülüyordum mama verince ardından kakasını yaptı bebeğim, gerçekten doymuyormuş.

merhaba canım
ilk önce bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah
eğer sütün varsa hemen mama verme bence,sürekli emzir bebeğini inşallah dahada artar sütün
birde süt yapıcı gıdalar yemeye çalış

Sağol canım, sana da oğluna da maşallah

aman cok muhatap olmamak lazim .. mesafeli olunca daha iyi bosversene.. senin huzurun olsun gerisi bos..

selam kızlarr...

aglamak istiosan agla cok rahatlarsin

olur olee arada kuzum

eliscim..
eğer sütün yaramıyosa çocuk o yüzden huzursuz olabilir.
burdaki komşum ilk çocuğunu doğurduktan sonra emzirmiş ama çocuk gece gündüz hiç durmazmış..
sütünü incelemeye mi ne almışlar sütü yaramıyomuş.
çocuk açmış meğersem.
mamaya başladı.
maşallah tosun gibiler :)))
ya tam hatırlamıyorum ama biri böyle bişey demişti bana.
sütünü sağıp dışarıda 48 saat bekletilince üstü maya tutarsa süt yararmış çocuğa.
ama o şekilde olmazsa yaramazmış..
biri böyle bişey demişti bana..
yine aynı komşum mu hatırlayamadım..

Ferdacım iştah yok ki, olsa bile vakit yok.Yemekler hep geçiştirme oluyor tatlı yok hazır yemek yok.Yemek düzeni yok daha doğrusu.Ne zaman vakit bulursam o zaman yiyorum.

ah kizlar sizde ilk gunlerimi goruyorum
gercekten cok zor bir donem
insan cocugunu bile yeterince sevemiyor o psikolojiyle
ama emin olun geciyor
simdi cok mutluyuz oglumla cok sukur
zambak git bence de annene
nerde nasil mutluysan oyle tap
kaka da herzaman doymadigini gostermez canim
bir haftaya kadar yapmamasi normal

elis terminatoru soracaktim da sinirini bozmayim dedim
iyi olmus kustugu
esin gidince de ustesinden geleceksin
hatta varya yalniz bakmak daha kolay ve zevkli karisan yok en azindan
ben de dusundukce bunalima giriyodum
yalniz napicam diye mis gibi de baktim

Anam bi de böyle bişey mi var, yani sütüm var diye sevinmeden önce yarıyor mu yaramıyor mu diye mi takacam şimdi de offfff

ayy sağol canım ALLAH RAZI OLSUN... :)))
ne ikizi abooowww
aman cok muhatap olmamak lazim .. mesafeli olunca daha iyi bosversene.. senin huzurun olsun gerisi bos..

aglamak istiosan agla cok rahatlarsin

olur olee arada kuzum

ağladım bende.
eşimi aradım iş çıkışı nerdesin gelmiyo musun diye.
az daha işim var gelicem dedi.
2 sdaat gedçti gene aradım...
noldu hayatım gelcem diyorum ya niye sürekli arıyosun diyince başladım ağlamaya :26::26:

Ferdacım iştah yok ki, olsa bile vakit yok.Yemekler hep geçiştirme oluyor tatlı yok hazır yemek yok.Yemek düzeni yok daha doğrusu.Ne zaman vakit bulursam o zaman yiyorum.

hurma bulundur yanında
sonra 1 çay kaşığı çörek otu bal ye
4 tane inciri kaynatıp suyunu iç önce sonrada incirleri ye
bol yeşillik,ve su iç canım bende bunlar işe yaramıştı inşallah sendede yarar
birde humana still tee çay var o da işe yarıyor canımm bol bol sütlü günler inşallah

Bana da öyle geliyor ama bazen de zorlanır mıyım diye düşünüyorum. Neyse artık yaşayıp göreceğiz.Oğluma bakıyorum da gözle görülür bir fark yok hatta bana çökmüş gibi geliyor bu işin sonu var mıdır, her şey yolunda diyip rahat anneler olabilecek miyiz?

elis yemek icin istahlanmayi bekleme
bi taraftan emzir bi taraftan ye ben oyle yapiyodum
uyuyunca yap yemegini mutlaka ye
incir uzum
bulgur pilavi
irmik tarlisi
ve ne bulursaniz icin

sut yaramasina da takilma
yaramasa kilo almaz
kilosuna baktir rahatla
gunluk 20-30gr aasi aliyorsa tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…