Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yeni doğum yapan arkadaşım söylemişti bildiğimiz şu yemeklere koyduğumuz soğan da süt yapıyomuşş...

iste gelio bazen adama napcaksin ??

bende gecen gun agladim.. evde durdugum gunler cok sklyrm napim..

birde grip oldum ben halsizik coktu ustume.. nasil gececek bilmiom,.

vitamin olsun diye direk limon yiyorum ama cok da yiyemem zaten normalde tansiyonum dusun.. iyice dusmesim

cnm sen bunalmissin yaa... nerde oturuo annenler ? git yanlarina iyi gelir sana.

Evet çok bunaldım, annemler İstanbul'da biz doğudayız, o nedenle sık sıkta gidemiyorum, annem 10 gün kalıp dönmek zorunda kaldı, çünkü kardeşimin düğünü var.
Terminatör zaten arayıp sormaz fazla hiç gelmedi, gerçi gelse bana yardımcı olmazdı ya neyse...

Evet o çayı ferdadan duydum içiyorum şimdi.Bende de fark etti gibi.Ama hurma incir hiç bana göre değil yahu.

aynen çok sıkılıyorum bende evde..
hamileyim diye kociş tek dışarı çıkarmıyor bile bişey olur diye
fazla limon yeme iyi değil :))

bosver o zaman git ailenin yanina.. kendine gelirsin ne guzel iste..

ben turkiyeye geldigimde resmen terapi almis gibi donuyorum..Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin de.. firsat bulunca gidilir napalim..
git, gez, kafani dagit, toparlanip oyle donersin evine..

Bende saf gibi 2-3 kere kulak çöpüyle kaka yapmasını sağlamıştım, kabızlıktan oluyor sanmıştım.

lohusalık farklı bir psikoloji ama zamanla geçiyor gidiyor
bebeğin doyup doymadığını uykusunun geldiğini herşeyini anlıyorsun
şimdi alışma süreci biraz zor ama sabır geçicek güzel günler gelicek sizede
bizde ilk günler zorlanmıştık ama şimdi çok rahatız mutluyuz
herşeyi yapıyoruz oğlumla birlikte gezmeye bile gidiyoruz:)

Olsun gidip rahatlarsın biraz. Ben de öyle oldum annemler gittiğinde ev üstüme geldi sanki başkasının evi gibi oldu bişeye elleyemedim düzeltemedim.Durup durup ağladım yeni yeni düzeliyorum.Ama şimdide bebişleri takıyoruz.Allah yardımcımız olsun.

Bende humana içtim ama üzüm kadar faydasını görmedim, o nedenle almadım, bünyeden bünyeye değişiyor sanırım...

Aynen yaa, oğlumdan bile soğumuştum o dönemde gerçi yine zaman zaman kızıyorum ama :)
Anneme gidince en azından doyunca ona veririm ben biraz uyurum, gece uykusuna hasret kaldım valla, eşimde işe gidiyor diye yüklenmek istemiyorum ona.
Bu arada bulgur ve yeşil mercimekte işe yarıyor, kısır yapıyorum bol bol...

Maşallah size darısı başımıza inşallah.Ben de bu sene bebek arabası almayalım diyordum, zaten kış gelecek gezemeyiz diye ama 20 gün oldu çok sıkıldım kasıma kadar da yağışlı olmazsa çıkabiliriz diye düşünüyorum, o yüzden eşime söyledim akşam internetten bakacaz, sizce de bu sene almalıyım değil mi?

40 gün sonra geçer diyorlar ama 40 günden fazla sürecek sanıım, 40 gününü bir tılsımımı varki, neden 40 anlamıyorum...

Bebek arabası çok iyi oluyor canım, biz yemeğe gidince arabayı götürüp ona yatırıyoruz, dışarıda olunca ve arabada gezince pek bi sakin oluyor benim oğlan.
Sanırım oda benim gibi evde sıkılıyor.

Evet o çayı ferdadan duydum içiyorum şimdi.Bende de fark etti gibi.Ama hurma incir hiç bana göre değil yahu.

:)
biraz daha sütümüz olsun diye herşeyi deniyoruz napalım canım
bol su ve yeşillikte iyidir

valla biz 1 aylık olduğumuzdan beri geziyoruz arabayla çok rahat oluyor bencede almalısın
hava daha sıcak olur
bebişlerin hava almasıda çok iyi oluyor onlarada iyi geliyor bizede

40 gün sonra geçer diyorlar ama 40 günden fazla sürecek sanıım, 40 gününü bir tılsımımı varki, neden 40 anlamıyorum...

benim 2 ay sürmiştü inşallah 40 günde toparlarsın
sen...ama geçici bir durum şimdi çok çok iyiyiz Allaha şükür
sizlerde çok çok iyi olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…