ayy sağol canım ALLAH RAZI OLSUN... :)))
ne ikizi abooowww
ağladım bende.
eşimi aradım iş çıkışı nerdesin gelmiyo musun diye.
az daha işim var gelicem dedi.
2 sdaat gedçti gene aradım...
noldu hayatım gelcem diyorum ya niye sürekli arıyosun diyince başladım ağlamaya :26::26:
cnm sen bunalmissin yaa... nerde oturuo annenler ? git yanlarina iyi gelir sana.
Ne zormuş yahu, yalnız mısın? Kendini üzmemeye çalış işkence gibi oluyor valla. Ben de yalnız sayılırım eşimin izni bitince bakalım ben ne yapacam. Söylemedim ama yeri geldi söyliyim terminatörü de gönderdim zaten bişey yaptığı yoktu beynimi iyice kemirmeye başladı ben de şikayetlerimi dile getirdim. O canavar oğlunun bile gıkı çıkmadı o derece haklıydım yani. Ama kadın medeni insan değilmiş ki ben şikayet edince meseleyi başka yöne çekti küstü bi daha gelmedi.3 gündür rahatım
hurma bulundur yanında
sonra 1 çay kaşığı çörek otu bal ye
4 tane inciri kaynatıp suyunu iç önce sonrada incirleri ye
bol yeşillik,ve su iç canım bende bunlar işe yaramıştı inşallah sendede yarar
birde humana still tee çay var o da işe yarıyor canımm bol bol sütlü günler inşallah
iste gelio bazen adama napcaksin ??
bende gecen gun agladim.. evde durdugum gunler cok sklyrm napim..
birde grip oldum ben halsizik coktu ustume.. nasil gececek bilmiom,.
vitamin olsun diye direk limon yiyorum ama cok da yiyemem zaten normalde tansiyonum dusun.. iyice dusmesim
Evet çok bunaldım, annemler İstanbul'da biz doğudayız, o nedenle sık sıkta gidemiyorum, annem 10 gün kalıp dönmek zorunda kaldı, çünkü kardeşimin düğünü var.
Terminatör zaten arayıp sormaz fazla hiç gelmedi, gerçi gelse bana yardımcı olmazdı ya neyse...
ah kizlar sizde ilk gunlerimi goruyorum
gercekten cok zor bir donem
insan cocugunu bile yeterince sevemiyor o psikolojiyle
ama emin olun geciyor
simdi cok mutluyuz oglumla cok sukur
zambak git bence de annene
nerde nasil mutluysan oyle tap
kaka da herzaman doymadigini gostermez canim
bir haftaya kadar yapmamasi normal
elis terminatoru soracaktim da sinirini bozmayim dedim
iyi olmus kustugu
esin gidince de ustesinden geleceksin
hatta varya yalniz bakmak daha kolay ve zevkli karisan yok en azindan
ben de dusundukce bunalima giriyodum
yalniz napicam diye mis gibi de baktim
Bana da öyle geliyor ama bazen de zorlanır mıyım diye düşünüyorum. Neyse artık yaşayıp göreceğiz.Oğluma bakıyorum da gözle görülür bir fark yok hatta bana çökmüş gibi geliyor bu işin sonu var mıdır, her şey yolunda diyip rahat anneler olabilecek miyiz?
Evet çok bunaldım, annemler İstanbul'da biz doğudayız, o nedenle sık sıkta gidemiyorum, annem 10 gün kalıp dönmek zorunda kaldı, çünkü kardeşimin düğünü var.
Terminatör zaten arayıp sormaz fazla hiç gelmedi, gerçi gelse bana yardımcı olmazdı ya neyse...
napim iste bende vitamin almaya calisiom nasil gececk bu grip o zamanaynen çok sıkılıyorum bende evde..
hamileyim diye kociş tek dışarı çıkarmıyor bile bişey olur diye
fazla limon yeme iyi değil :))
Olsun gidip rahatlarsın biraz. Ben de öyle oldum annemler gittiğinde ev üstüme geldi sanki başkasının evi gibi oldu bişeye elleyemedim düzeltemedim.Durup durup ağladım yeni yeni düzeliyorum.Ama şimdide bebişleri takıyoruz.Allah yardımcımız olsun.
lohusalık farklı bir psikoloji ama zamanla geçiyor gidiyor
bebeğin doyup doymadığını uykusunun geldiğini herşeyini anlıyorsun
şimdi alışma süreci biraz zor ama sabır geçicek güzel günler gelicek sizede
bizde ilk günler zorlanmıştık ama şimdi çok rahatız mutluyuz
herşeyi yapıyoruz oğlumla birlikte gezmeye bile gidiyoruz:)
lohusalık farklı bir psikoloji ama zamanla geçiyor gidiyor
bebeğin doyup doymadığını uykusunun geldiğini herşeyini anlıyorsun
şimdi alışma süreci biraz zor ama sabır geçicek güzel günler gelicek sizede
bizde ilk günler zorlanmıştık ama şimdi çok rahatız mutluyuz
herşeyi yapıyoruz oğlumla birlikte gezmeye bile gidiyoruz:)
Maşallah size darısı başımıza inşallah.Ben de bu sene bebek arabası almayalım diyordum, zaten kış gelecek gezemeyiz diye ama 20 gün oldu çok sıkıldım kasıma kadar da yağışlı olmazsa çıkabiliriz diye düşünüyorum, o yüzden eşime söyledim akşam internetten bakacaz, sizce de bu sene almalıyım değil mi?
Evet o çayı ferdadan duydum içiyorum şimdi.Bende de fark etti gibi.Ama hurma incir hiç bana göre değil yahu.
Maşallah size darısı başımıza inşallah.Ben de bu sene bebek arabası almayalım diyordum, zaten kış gelecek gezemeyiz diye ama 20 gün oldu çok sıkıldım kasıma kadar da yağışlı olmazsa çıkabiliriz diye düşünüyorum, o yüzden eşime söyledim akşam internetten bakacaz, sizce de bu sene almalıyım değil mi?
40 gün sonra geçer diyorlar ama 40 günden fazla sürecek sanıım, 40 gününü bir tılsımımı varki, neden 40 anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?