Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnş.canım, senin normal doğummu oldu?

Ayy bende son anda epidural almsaydım sezeryanla sonuçlanacaktı, çektiğim acılarda yanıma kar kalacaktı.

Ayy bende son anda epidural almsaydım sezeryanla sonuçlanacaktı, çektiğim acılarda yanıma kar kalacaktı.

ben hem normal doğum sancısı çektim hemde sezaryanı,zor bir doğumdu benimki
çok acılar çektim ama sonuç olumlu oğlum yanımda sağlıklı bir şekilde çok şükür

Eki Görüntüle 506312 Bu ilk gün

Eki Görüntüle 506311 Bu da şimdi çektiğim.Çökme var mı yoksa iyi mi

maşallah oğluna canım gayet iyi görünüyor
gözlerinin altında çökme varsa onlar zamanla doluyor gözleri büyüyor
hem sen sürekli yanında olduğun için büyüyüp büyümediğini anlamayabilirsin

Gözaltları babasınınkine benzemiş, babasının da öyle çökük ve mor

Eki Görüntüle 506312 Bu ilk gün

Eki Görüntüle 506311 Bu da şimdi çektiğim.Çökme var mı yoksa iyi mi

canım benim allah acısını göstermesin analı babalı büyütün inşallah çökme falan yok sana öyle geliyor hatta bayada büyümüş paşa. sadece şişleri inmiş o da çok normal allah nazardan saklasın

ayrıca ben de ekimde doğum yapıcam bende bebek arabası almıcam sadece oto koltuğu alıcam onunlada her yere götürürüm zaten

Kizlar selam uzun suredir gelemedim.evde bilgisayar yok.
Esimin eski patronu yuzunden suclamalarda bulundular
Evimizi polisler falan basti ne var ne yoksa didik didik ettiler
Simdi sonucu beklİyoruz dua edin bizim
İcin tam dogum arafesi yasadigimiz sorunlar yenilir yutulur degil.
Kizim cok iyi sükür doktorum gununde gelmez bu bebek dedi gelmezse gununde 26 eylül de hastaneye yatirip
Suni sanci verilcek.benden haberler boyle.kendinize iyi bakin opuyorum hepinizi.

canım seni çok merak ettik
çok geçmiş olsun bu halinle yaşadıkların hiç kolay olmasa gerek...
bebeğin kilosu falan ne durumda zayıf falan diyodun:44:

kızlar

yazıp kaçmak zorunayım tekrar
bugün dr kontrolümüz vardı
nts de sancı yok .her şey ii
ama alttan muayene yaptı rahmimi öne aldı eliyle
sonrada bebeği biraz rahatsız edelim ki gelmesi gerektiğini anlasın artık dedi
anam ne bağırdım ter döktüm anlatamm.dr çok zayıf çıtı pıtı bişii nasıl elini tutup yeter nolur dediysem azdaha kırıyomuşum
dr çıktığımızda göbeğim biraz düştü gibi geldi
pzt.si randevu var tekrar
1 haftada 3 kilo almışım
bebekte 200gr
4 e merdiven dayadık

dr hala doğurursun diyo ama ne olacağı belli değil
ama alt tarafı fena rahatsız etti :26: kızımı ve beni rahat bırak dr hanuuuuummmmmm

geçmiş olsun azra :26:
neler olmuşş ööle
sıkmayın canınızı her şey düzelecektir
yanlış anlaşılan ne varsa tek tek çözülür inşallahhhh

bunları okudukça aklım giidcek hayatta en korktuğum şey çatı muayenesi:18:
bide benim doktorum erkek, bi sonerciiiime elletmediğim kalmıştı o da olcak hayırlısıyla
zaten çok yakışıklı kociş fena bozuluyo ultrasonda kilodunu biraz indirirmisin dedi kocişin yüzü kireç gibi oldu
canım inşallah sağlıkla doğurursun gün yaklaştıkça ben tırsıyorum da:18::18::18:

azracim seni cok merak edioduk iyiki geldin de bir ses verdin..

uzulme dicem ama insan illaki kafasina takio iste boyle durumlarda ama dusunmemeye calis cunku kisa zaman sonra cok tatli misafirin gelecek evinize, kucaginiza.. e ne demisler hayirli isin muzir manileri cok ilurmus.. dogum ustu insaallah hallolur canim..

ALlah yardimciniz olsun..

ilda anacim boyle seyler okuyunca tirsiom bende yaaa :18::18:

yine iyi dayanmissin valla.. Allahtan doktorun citi piti birseymis.. benim doktorum kocaman zenci bir kadin ben napcam..

neyse bebisler hayirla, saglikla gelsinler de.. her aci unutulacak insaallah..

ne mutlu sana bak az kaldi.. bunun icin deger

Kızlarrrr ben bu akşam çok mutluyum uzun zaman sonra eşimle başbaşa güzel vakit geçirdik önce sahilde güneşi batırdık sonra yemek yedik pembe yarım kadeh şarap içtim çakırda oldum bu kış ispanyaya gitcez bnm hep hayalimdi eşim de süpriz yapcaktım ama vize fln anlıycaksın nasıl olsa dedi,uzun zmn sonra kafamı boşalttım artık gelecege daha umutlu bakıyorum inş hayırlı zamanda bebişimizde gelcek

ALLAH daim etsin mutluluğunuzu canım benimm...
Bebeğiniz de inşallah kısa zamanda gelirrr :)))

selam kızlar agustosun 18inde doktora gitmiştim 33+1 di haftam bebeğimin boyu 44cm kilosu 2105 gramdı bu ayın 4ünde tekrar gittim bebeğimin boyu 46 cm kilosu 2433 grammış 34 haftalı dedi az kilo almış falan filan bişeyler söyledi aradan 2bucuk hafta geçmiş nasıl 34.hafta dedim o pek önmli değil falan dedi aklım karma karısık oldu üzüntüden kulaklarım çınladı geride doktorun ne dediğini dinlemedim bile herşey yolunda gidiyodu bebeğim 2 hafta olmadan 445gram alıyodu şimdi 2buçuk haftada anca 330 gram almış bi sorunmu var bilmiyorum çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…