eskiden geçmişi oku oku biitmezdi hayırdır kızlarneyse biz iyiyiz allah şükürler olsun.ara sıra giriyorum kimsecikler yok
azracım cnm arkadaşım rabbim hayırla çıkarsın inşallah bu günleride atlatacaksınız kuzum.bebişin gelmesine az kaldı rabbim onun yüzü suyu hürmetine aydınlıklar nasip etsin. bir an önce ferahlayın inşallah dimek gelmez diyor dr 25 i sezeryan mı olcan tatlım rabbim kurtarsın inşallah
yarın çatı muayenem var bizimde ne olcağı belli olcak hayırlısıyla hep normal dedi dr ama asıl yarın belli olur rabbim herkese sağ salim yavrusuna kavuştursun .
ildam senin zaten normal zor yani 4 kilo :26:boş yere niye canını yakmış dr
ildacannn doğurcan mı sen şimdi
ay ne heyecanlı
hadi güzel hbrlerini bekliyoruz
mutlaka yaz hee
istersen özelden cep nomu göndereyim buraya yazamazsan bana yaz ben iletirim olur mu?
azra gelmene çok sevindim
bn de ciddi ciddi baya merak ediyordum
inşallah sıkıntılarınızı bir an önce atlatırsınız
rumuzyok kiloya falan hiç takılmayın yaa
sağlıklı olsun cılız olsun nolcakki
ayrıca ultrason ölçümleri güvenilir değil biliyorsun
geç oldu ama hepinize de günaydın
ayyy hadi hayırlısıylaaa inşşşşşşş hangisi hayırlısı ise o olsn inşşşşşş ildacımmmmmmmmyazıyorum özelden canım
valla sorma sanki başkası doğuracak
ben bile inanamıyorum
prensesime kavuşucam inşallahhh
ama annem çok komik yaaaa
beni bi o korkutıyo istemiyo normal doğum
canım yansın istemiyooo
ama ben inat ettim hakkımdan hayırlısı artık .
siz dua edin bana olur mu
ağrım var ufak ufak
adetin ilk günü gibi sanki
ama nişan çok fena kokuyodu yaaa
böööööööğğğ
annemde kolay mı 9 aydır o rada o tıpa görevi görüyo diyooo
amin tatlım rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlık sıhhat versin hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım tatlım evet topiş coşacak:)moonumm senn de az kaldııı cnmm ayy eylulde ekimde baya bebişmz var gelecek ne guzell yaaa Allah bi avazda kurtarsn inşş hayırlısı hangi dogumsa o olsn inşşşşşşş
kızlar sabah kalktık miss gibi bi kahvaltı yaptık
ben bir fil gibi yedim yine
sonra koltuğaa oturdum eşimim yanına .oturduğum yerde gözümün önünden milyonlarca yıldızkaydı resmen :111:
eşime kalk dedim uzanıcam ii değilim
sonra belim başladı
yok yok wc ye götür beni dedimmm
ve bingo !
nişanım gelmişşş
bi anda belim açıldı resmen.
sabahtan beri uzanıyorum çoraplar ayağımda
eşim annem çok heyecanlı
ben azcık ağladım korkudan ama geçti
ildacannn doğurcan mı sen şimdi
ay ne heyecanlı
hadi güzel hbrlerini bekliyoruz
mutlaka yaz hee
istersen özelden cep nomu göndereyim buraya yazamazsan bana yaz ben iletirim olur mu?
azra gelmene çok sevindim
bn de ciddi ciddi baya merak ediyordum
inşallah sıkıntılarınızı bir an önce atlatırsınız
rumuzyok kiloya falan hiç takılmayın yaa
sağlıklı olsun cılız olsun nolcakki
ayrıca ultrason ölçümleri güvenilir değil biliyorsun
geç oldu ama hepinize de günaydın
herkese hayırlı pazarlarildacım nişanın gelmiş ayyy ne güzel hadi bakalım..mooncum sırada sen varsın bide ohhhh rumuzyok bencede kiloya takılma benimde kızım oğluma göre daha az kilolu ama ben kafama takmıyorum önemli olna sağlıklı olmaları çünkü
herkese hayırlı pazarlarildacım nişanın gelmiş ayyy ne güzel hadi bakalım..mooncum sırada sen varsın bide ohhhh rumuzyok bencede kiloya takılma benimde kızım oğluma göre daha az kilolu ama ben kafama takmıyorum önemli olna sağlıklı olmaları çünkü
doktor kafamı karıstırıyo sat a göre 5 ekimde dogurmam lazım doktora göre daha var dio dogum için konusmaya erken dio bni o paniklendirio son ay ii doktoru nerde bulucam değiştirsem bilemiorum
doktor kafamı karıstırıyo sat a göre 5 ekimde dogurmam lazım doktora göre daha var dio dogum için konusmaya erken dio bni o paniklendirio son ay ii doktoru nerde bulucam değiştirsem bilemiorum
ya tatlım bana da sıra geliyor ,bi bakmışız size gelmiş :) zaman aslında çabuk geçiyor.yarın catımıza bakılcak artık son demlerimizdeyiz :) bebiş ne zaman teşrif ederse artık.dediğin gibi gerçekte kilo önemli değil dr fazla kilolu istemiyor doğum açısından rahat olsun diye önemli olan sağlıklı olması:))))
kızlar sabah kalktık miss gibi bi kahvaltı yaptık
ben bir fil gibi yedim yine
sonra koltuğaa oturdum eşimim yanına .oturduğum yerde gözümün önünden milyonlarca yıldızkaydı resmen :111:
eşime kalk dedim uzanıcam ii değilim
sonra belim başladı
yok yok wc ye götür beni dedimmm
ve bingo !
nişanım gelmişşş
bi anda belim açıldı resmen.
sabahtan beri uzanıyorum çoraplar ayağımda
eşim annem çok heyecanlı
ben azcık ağladım korkudan ama geçti
selammmmm biz geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?