Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ildacmmm az kaldı desene hadi hayırlısylaaa inşş bi avazda çıksnnn
azracım üzldm cnm ama suna çok inanıorm ergeç masumlar kazanr hiç sıkma canını bebişne de kocaman maşallahh ayy az kaldı sana daaa
rumuzcum hiç üzülme yaa çok bi fark yok arada drlar oyle sesli düşnuo arada işte bence bi problem yok bundan sonra zaten hızlanr klo alımı
hilalim çok sevndm cnm ohh gidin gezn bebş de gelcekkk tabiii az kaldııı
slmmm bu arada herkese deeeeeeee

eskiden geçmişi oku oku biitmezdi hayırdır kızlar neyse biz iyiyiz allah şükürler olsun.ara sıra giriyorum kimsecikler yok

azracım cnm arkadaşım rabbim hayırla çıkarsın inşallah bu günleride atlatacaksınız kuzum.bebişin gelmesine az kaldı rabbim onun yüzü suyu hürmetine aydınlıklar nasip etsin. bir an önce ferahlayın inşallah dimek gelmez diyor dr 25 i sezeryan mı olcan tatlım rabbim kurtarsın inşallah
yarın çatı muayenem var bizimde ne olcağı belli olcak hayırlısıyla hep normal dedi dr ama asıl yarın belli olur rabbim herkese sağ salim yavrusuna kavuştursun .

ildam senin zaten normal zor yani 4 kilo :26:boş yere niye canını yakmış dr

moonumm senn de az kaldııı cnmm ayy eylulde ekimde baya bebişmz var gelecek ne guzell yaaa Allah bi avazda kurtarsn inşş hayırlısı hangi dogumsa o olsn inşşşşşşş

kızlar sabah kalktık miss gibi bi kahvaltı yaptık
ben bir fil gibi yedim yine

sonra koltuğaa oturdum eşimim yanına .oturduğum yerde gözümün önünden milyonlarca yıldızkaydı resmen :111:
eşime kalk dedim uzanıcam ii değilim
sonra belim başladı
yok yok wc ye götür beni dedimmm

ve bingo !
nişanım gelmişşş

bi anda belim açıldı resmen.
sabahtan beri uzanıyorum çoraplar ayağımda
eşim annem çok heyecanlı
ben azcık ağladım korkudan ama geçti

ildacannn doğurcan mı sen şimdi
ay ne heyecanlı
hadi güzel hbrlerini bekliyoruz
mutlaka yaz hee
istersen özelden cep nomu göndereyim buraya yazamazsan bana yaz ben iletirim olur mu?

azra gelmene çok sevindim
bn de ciddi ciddi baya merak ediyordum
inşallah sıkıntılarınızı bir an önce atlatırsınız

rumuzyok kiloya falan hiç takılmayın yaa
sağlıklı olsun cılız olsun nolcakki
ayrıca ultrason ölçümleri güvenilir değil biliyorsun

geç oldu ama hepinize de günaydın

yazıyorum özelden canım

valla sorma sanki başkası doğuracak
ben bile inanamıyorum
prensesime kavuşucam inşallahhh
ama annem çok komik yaaaa
beni bi o korkutıyo istemiyo normal doğum
canım yansın istemiyooo
ama ben inat ettim hakkımdan hayırlısı artık .
siz dua edin bana olur mu

ağrım var ufak ufak
adetin ilk günü gibi sanki

ama nişan çok fena kokuyodu yaaa

böööööööğğğ
annemde kolay mı 9 aydır o rada o tıpa görevi görüyo diyooo

ayyy hadi hayırlısıylaaa inşşşşşşş hangisi hayırlısı ise o olsn inşşşşşş ildacımmmmmmmm

Son düzenleme:
moonumm senn de az kaldııı cnmm ayy eylulde ekimde baya bebişmz var gelecek ne guzell yaaa Allah bi avazda kurtarsn inşş hayırlısı hangi dogumsa o olsn inşşşşşşş
amin tatlım rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlık sıhhat versin hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım tatlım evet topiş coşacak:)

vav gözün aydım kuzum :)))) ne güzel az kaldı bende korkuyorum ya:) inşallah doğum anı korkularımız gider:)))

saol canım ne bilim bi an panikledim 2 haftada 3 kilo almışım bebiş sadece 300 gram alınca kızdım onada eşimede kızdım bana ii bakmıosun die ama en cok kendimi suçladım bütün kiloyu bn aldım bebeğim zayıf kaldı die allahım hayırlı neyse onu verir inşallah hepimiz için...

herkese hayırlı pazarlarildacım nişanın gelmiş ayyy ne güzel hadi bakalım..mooncum sırada sen varsın bide ohhhhrumuzyok bencede kiloya takılma benimde kızım oğluma göre daha az kilolu ama ben kafama takmıyorum önemli olna sağlıklı olmaları çünkü

doktor kafamı karıstırıyo sat a göre 5 ekimde dogurmam lazım doktora göre daha var dio dogum için konusmaya erken dio bni o paniklendirio son ay ii doktoru nerde bulucam değiştirsem bilemiorum

ya tatlım bana da sıra geliyor ,bi bakmışız size gelmiş :) zaman aslında çabuk geçiyor.yarın catımıza bakılcak artık son demlerimizdeyiz :) bebiş ne zaman teşrif ederse artık.dediğin gibi gerçekte kilo önemli değil dr fazla kilolu istemiyor doğum açısından rahat olsun diye önemli olan sağlıklı olması:))))

doktor kafamı karıstırıyo sat a göre 5 ekimde dogurmam lazım doktora göre daha var dio dogum için konusmaya erken dio bni o paniklendirio son ay ii doktoru nerde bulucam değiştirsem bilemiorum

cnm benimde normalde 18 eylül 40 haftam doluyor geç döllenme dedi.ama dr hep 25 eylül diyordu şimdi ise 10 undan sonra bekle diyor çünkü ultrasonda 18 ile uyumlu yani .kısaca 38 haftadan sonra beklemek lazım her an olabilir diye .yani tam günü belli olmuyor ,

canım istersen başka bi dra git ama bana göre kafanı çokta bulandırma derim...çünkü aynı şeyleri bende yaşadım insan panik oluyor

walla bizede az kaldı ya şükür bu haftalara geldik...ilk zamanlar daha hızlı geçiyordu sanki vakit sonlara doğru heyecan merak sarıyor hep hayırlısı olsun balım yarın bizim de kontrolümüz var bakalım bizim kuzular nasıllar

cok tatlisin ya ne guzel ifade etmissin kendini

bunlar artik en heyecanli zamanlar.. insaallah hersey en guzel sekilde sonuclanicak merak etme tamam mi

bir de korku normal.. sonucta bilmedigimiz birsey dusunsene ilk defa tecrube edeceksin sende.. ama soyle dusun agri, sizi hersey gecici ve unutulacak.. hemde bebisini gordugun an unutacaksin.. cok kisa surede yani

Rabbim yardimcin olsun canim.. hayirli haberlerini bekliyoruz

canım Allah bir nefeste doğurup bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…