Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhabalar kızlar güzel hamişler,güzel anneler ve güzel anne adayları

Kimse olmasa da yazdım işte: )

kızlar bişi sorcam klomen kullandım gecen ay ve iki tane kistim bir tane çatlamış yumurtam oldu ve bat 4 eylül idi hala bişi yok idrar testi yaptım negatif ama 3 gün önce yapmıştım testi ama karnımda şişlik var çok zayıf biriyim yemek yiyince bile karnımı bu halde pek nadir görürdüm ama aç karna bile şu an şiş daha önce düşük yapmıştım ona hamile kaldıgım ay heemen şişmişti biraz uzun oldu ama kist şişlik yaparmı yoksa testte çıkmadığı halde hamilelikmi şişlik yapıyor bilginiz varsa söylermisiniz

kistin şişlik yaptığını duymadım hiç

psikolojikmen olmuş olabilir mi acaba:26:

kistin şişlik yaptığını duymadım hiç

psikolojikmen olmuş olabilir mi acaba:26:

bilemiyorum olabilir ama kist diyince doktor zaten bütün ümidim gitti mide bulantısı baş dönmesi neysede şişlik psikolojik olurmu bilemedim şimdi eşim bile farkediyor şişliği sade ben görmüyorum yani...

Yani inşallah hamilesindir tabii ki gönül bunu istiyor ama nebilim testte yapmışsın negatif çıkmış.

en iyisi soru işarelerinden kurtulmak için yarın kan testi yaptır sonucu netleştir bence.

slmm
ildaaa cok heyecanli seyler yazmissin hem korktum:18: hem heyecan yaptim
benim de bel agrilarim basladi dogru duzgun oturamiyorm da
bi de cok fazla akintim var bazen altima kacirdim saniyorm o kadar

Evet bugün çok sessiz bende giriyorum kimse olmayınca çıkıyorum
aynen ben de cnm
slmm
ildaaa cok heyecanli seyler yazmissin hem korktum:18: hem heyecan yaptim
benim de bel agrilarim basladi dogru duzgun oturamiyorm da
bi de cok fazla akintim var bazen altima kacirdim saniyorm o kadar

mrk masterm nasl oluo akntı su gibi mi boyle ?

Kizlar selam
İldacim ne tatli bi telastir seninki saglikla kavusun insallah
Azracim gurbet elde zor gunlerin insallah cabucak gecer bugunler hayirlisiyla
Kizlar bu arada bugun benim yumurtlamamin 6 yada 7. gunu dun aksam tuvaletimi yaptiktan sonra tuvalet kagidinda acik pembe 1 damla kan gordum ama cok acik renkti ne olabilir acaba diyorum makattanmidir buyuk tuvaletimi yapmamistim ama ne biliyim galiba insan ne kadar imkansiz oldugunu dusunsede umitlenmeden edemiyor simdi gunler gecmez bana

aklım çok karışık vallahi cantamı falan hazırladım ne zmn olursa 2bucuk kiloyu geçti nede olsa boyuda ii zayıf olsun bn bakarım yaramaz kızıma birde bnm ufaklık hiç durmuyo sizin bebişlerde böylemi çok merak ediyorum sabah kalkıyorum hareket ediyo gece yarısı oluyo hala durmuyo hiç uyumuyo galiba ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…