Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tatlım eğer yanlış anlamadıysam adetine 1 hafta var dimi
yerleşme kanaması olmasın o :18::18::18:

tatlım eğer yanlış anlamadıysam adetine 1 hafta var dimi
yerleşme kanaması olmasın o :18::18::18:
canım bende öylemidir acaba diye düşündüm ama nasıl olduğunuda tam bilmediğim için hiiç kendimi kaptırmıyorum bekliyorum 1 hafta kaldı adetime zaten 1 sene olucak olmadı şimdide olucağını sanmıyorum ya ne yalan söyliyim

Kızlar günaydın ne oldu bizim topiğe böyle çok sessiz

günaydıınnn kızlar
2 gündür sinirlerim çok bozuk ama neye bozuk tam olarak bilemiyorum
ağlıyorum durduk yere kendiiliğinden akıyor durduramıyorum herkesi terslemek istiyorum eşimi bile...
sanırım bebeğiimin olmaması yüzünden böyle oldum evden çıkmak bile istemiyorum

pericim canm benim inşlh o yerleşme kanamasıdır bu ay sen hamile olda
sonrada arkandan ben gelim inşallah

ummadığın anda gelmiştir inşallah
ben yoktum ya bi haftadır o yüzdendir sessizlik

ins. yerlesmesidir cnm
benim de adete 2 gun kala olmustu yine adet geliyo diye aglamistim ama megerse melegim goz kirpiyomus umarim senin icinde oyle olur

Rosses senden farkım yok inan yatıyorum bebek kalkıyorum bebek hep hayallar içindeyim arada gerçekle yüzleşincede duvara çarpıyorum işte inanki yeleşme filandır diyip sevinicek dermanım yok inanmıyorum olucağına hiç
Ahh Didem ah inşallah olur dediğin gibi sen bi Denizi koklasana benim için yaa
Bakın ne aldım kızlar adidasta indirim vardı gelecekte ki bebeğime ayakkabı aldım çok beğendim hem kız hem erkeğe uygun alırkende baka bebeğim sana ayakkabı alıyorum ayaklan gel artık annene dedim

ins. yerlesmesidir cnm
benim de adete 2 gun kala olmustu yine adet geliyo diye aglamistim ama megerse melegim goz kirpiyomus umarim senin icinde oyle olur
nerden geldiğinide çok fazla anlamadım tatlım yaa ama tuvalet kağıdında bir damla kadardı pembeydi senin ki nasıl olmuştu:26:

cnm benim seni cok iyi anliyormm
ben inaniyorm sen melegine kavusacaksin sAkin umudunu yitirme inancini asla...
dualarimiz seninle

koklarım canım

Son düzenleme:

beende artık olucağına hiç inanmıyorum içimdeki umutlarım bitti nedense
ama Allahtan ümit kesilmez tabi kaderşmşzde ne varsa onu yaşicaz
bu arada ayakkabı çok güzelmiş hadi uğurlu gelsin inşlh bebeğinde gelsin

cnm benim seni cok iyi anliyormm
ben inaniyorm sen melegine kavusacaksin sAkin umudunu yitirme inancini asla...
dualarimiz seninle
saol canım böyle bi sıkıntımı paylaştığım anlattığım bi sizler varsınız iyiki varsınız Rabbim sizlere bağışlasın meleklerinizi
benim gibi evlat hasreti çeken herkesede en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin

aynen benim ki de oyleydi varla yok arasi bisi
hadi inşallah dr. değiştiriyorum ya belkide o kadar etkili olur gitmeden gelir

koklarım canın

siz tatile gitmiştiniz dimi canım nasıl geçti

yaa illa olucak işin peşini bırakmıcaz ama tedavi olmak filan çok korkutuyor beni
peşpeşe olucağımıza çok inanıyorum seninki gelse arkadan benimki benimki gelse arkadan senin ki gelicek görüceksin canım

[video=youtube;GAsHZdywDSc]http://www.youtube.com/watch?v=GAsHZdywDSc[/video]

her karanlık yeni bir aydınlık demek,her son yeni bir başlangıç demek,her hüzün yeni bir mutluluk demek,her öfkenin sonu bir gülümsemek,çok değil az kaldı sana ulaşmama,umudun kapısını açmama mutluluğun anahtarı dikenli yol olsada engel olmaz yanına ulaşmamaa:)Gel ver elini uzat bana Melekler diyarından yanaş yanıma

Bugün umutsuzluğa düşen herkese armağanım olsunnn

yaa illa olucak işin peşini bırakmıcaz ama tedavi olmak filan çok korkutuyor beni
peşpeşe olucağımıza çok inanıyorum seninki gelse arkadan benimki benimki gelse arkadan senin ki gelicek görüceksin canım

tedavi olma durumu konusunda ne yapcamıda bilmiyorum ben 4 tane ayrı doktora gittim bişe çıkmadı yaptırmam gereken bütün testleri yaptırdım şimdi ben doktora gidip nedicem oda aynı testleri isticek yine aynı sonuç sıkıldım bekle dicek 1 sene olmaması doktorlara çok kısa geliyor şuanki psikolojim artık bebek için hiç bişe yapmamam gerektiğini söylüyor

yazlığa gittik canım işte dinlenmeye
fazla denize gidemedim çok rüzgarlıydı denizde dalgalıydı haliyle
dalgalarla boğuşmaktan çok yoruldum yüzerken
ama güzel geçti
gündüz deniz gece okey partisi

roses prolaktine bakıldımı canım rahim filmi yada rahim ağzında darlık gizli şeker bunların hepsine bakıldımı en önemliside eşinin değerleri eğer bunlar temizse hiç korkma olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek bakılır bir çaresine bize 5 yıl oldu ben bu ay aşılamaya başlıyorum nasipse...Sıkma canınıı şimdiden

he bide kıtlıktan çıkmış gibi yedim
herşey daha doğal orda kendimi alamadım napiim
şimdi korkudan gidip tartılamıyorum

Didem fotodaki bebeğin sanırımmm maşallahh kuzucuğaaa En son hamiştinn bayadır girmeyince herkesler doğurmuşş maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…