Günaydınlar
Kizlar selam
İldacim ne tatli bi telastir seninki saglikla kavusun insallah
Azracim gurbet elde zor gunlerin insallah cabucak gecer bugunler hayirlisiyla
Kizlar bu arada bugun benim yumurtlamamin 6 yada 7. gunu dun aksam tuvaletimi yaptiktan sonra tuvalet kagidinda acik pembe 1 damla kan gordum ama cok acik renkti ne olabilir acaba diyorum makattanmidir buyuk tuvaletimi yapmamistim ama ne biliyim galiba insan ne kadar imkansiz oldugunu dusunsede umitlenmeden edemiyor simdi gunler gecmez bana
canım bende öylemidir acaba diye düşündüm ama nasıl olduğunuda tam bilmediğim için hiiç kendimi kaptırmıyorum bekliyorum 1 hafta kaldı adetime zaten 1 sene olucak olmadı şimdide olucağını sanmıyorum ya ne yalan söyliyimtatlım eğer yanlış anlamadıysam adetine 1 hafta var dimi
yerleşme kanaması olmasın o :18::18::18:
canım bende öylemidir acaba diye düşündüm ama nasıl olduğunuda tam bilmediğim için hiiç kendimi kaptırmıyorum bekliyorum 1 hafta kaldı adetime zaten 1 sene olucak olmadı şimdide olucağını sanmıyorum ya ne yalan söyliyim
Kızlar günaydın ne oldu bizim topiğe böyle çok sessiz
Kizlar selam
İldacim ne tatli bi telastir seninki saglikla kavusun insallah
Azracim gurbet elde zor gunlerin insallah cabucak gecer bugunler hayirlisiyla
Kizlar bu arada bugun benim yumurtlamamin 6 yada 7. gunu dun aksam tuvaletimi yaptiktan sonra tuvalet kagidinda acik pembe 1 damla kan gordum ama cok acik renkti ne olabilir acaba diyorum makattanmidir buyuk tuvaletimi yapmamistim ama ne biliyim galiba insan ne kadar imkansiz oldugunu dusunsede umitlenmeden edemiyor simdi gunler gecmez bana
nerden geldiğinide çok fazla anlamadım tatlım yaa ama tuvalet kağıdında bir damla kadardı pembeydi senin ki nasıl olmuştu:26:ins. yerlesmesidir cnm
benim de adete 2 gun kala olmustu yine adet geliyo diye aglamistim ama megerse melegim goz kirpiyomusumarim senin icinde oyle olur
Rosses senden farkım yok inan yatıyorum bebek kalkıyorum bebek hep hayallar içindeyim arada gerçekle yüzleşincede duvara çarpıyorum işte inanki yeleşme filandır diyip sevinicek dermanım yok inanmıyorum olucağına hiç
Ahh Didem ah inşallah olur dediğin gibisen bi Denizi koklasana benim için yaa
Bakın ne aldım kızlar adidasta indirim vardı gelecekte ki bebeğime ayakkabı aldım çok beğendim hem kız hem erkeğe uygun alırkende baka bebeğim sana ayakkabı alıyorum ayaklan gel artık annene dedim
Eki Görüntüle 507103
nerden geldiğinide çok fazla anlamadım tatlım yaa ama tuvalet kağıdında bir damla kadardı pembeydi senin ki nasıl olmuştu:26:
Rosses senden farkım yok inan yatıyorum bebek kalkıyorum bebek hep hayallar içindeyim arada gerçekle yüzleşincede duvara çarpıyorum işte inanki yeleşme filandır diyip sevinicek dermanım yok inanmıyorum olucağına hiç
Bakın ne aldım kızlar adidasta indirim vardı gelecekte ki bebeğime ayakkabı aldım çok beğendim hem kız hem erkeğe uygun alırkende baka bebeğim sana ayakkabı alıyorum ayaklan gel artık annene dedim
Eki Görüntüle 507103
Eki Görüntüle 507103
saol canım böyle bi sıkıntımı paylaştığım anlattığım bi sizler varsınız iyiki varsınız Rabbim sizlere bağışlasın meleklerinizicnm benimseni cok iyi anliyormm
ben inaniyorm sen melegine kavusacaksin sAkin umudunu yitirme inancini asla...
dualarimiz seninle
aynen benim ki de oyleydi varla yok arasi bisi
koklarım canın
yaa illa olucak işin peşini bırakmıcaz ama tedavi olmak filan çok korkutuyor benibeende artık olucağına hiç inanmıyorum içimdeki umutlarım bitti nedense
ama Allahtan ümit kesilmez tabi kaderşmşzde ne varsa onu yaşicaz
bu arada ayakkabı çok güzelmiş hadi uğurlu gelsin inşlh bebeğinde gelsin
yaa illa olucak işin peşini bırakmıcaz ama tedavi olmak filan çok korkutuyor beni
peşpeşe olucağımıza çok inanıyorum seninki gelse arkadan benimki benimki gelse arkadan senin ki gelicek görüceksin canım
saol canım böyle bi sıkıntımı paylaştığım anlattığım bi sizler varsınız iyiki varsınız Rabbim sizlere bağışlasın meleklerinizi
benim gibi evlat hasreti çeken herkesede en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin
hadi inşallah dr. değiştiriyorum ya belkide o kadar etkili olur gitmeden gelir
siz tatile gitmiştiniz dimi canım nasıl geçti
tedavi olma durumu konusunda ne yapcamıda bilmiyorum ben 4 tane ayrı doktora gittim bişe çıkmadı yaptırmam gereken bütün testleri yaptırdım şimdi ben doktora gidip nedicem oda aynı testleri isticek yine aynı sonuç sıkıldım bekle dicek 1 sene olmaması doktorlara çok kısa geliyor şuanki psikolojim artık bebek için hiç bişe yapmamam gerektiğini söylüyor
yazlığa gittik canım işte dinlenmeye
fazla denize gidemedim çok rüzgarlıydı denizde dalgalıydı haliyle
dalgalarla boğuşmaktan çok yoruldum yüzerken
ama güzel geçti
gündüz deniz gece okey partisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?