Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım adetin 3. günü yapılması gereken testi yaptırdım çok güzel dedi doktor eşim sperm testi yaptırdı onunkide çok iyi doktor rahimden kameraile baktı herhangi bişe yok dedi rahim temiz dedi bunların hepsini 4 ayrı doktor dedi
ama rahim filmi istemedi doktor hatta ben bakalım dedim daha erken dedi en son iş o dedi

rosescim hakkında hayırlısı olsun zaten doktorları dinlesek olacak bişeylerde dinleyemiyoruz kafamız hep bebekte psikolojik olarak engelliyoruz rahat olsak takmasak olacak belkide.Benim 7 yıldır bir arkadaşımın olmuyordu aşılama yaptırdı tutmadı 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı çünkü tüp bebeğe odaklanmıştı herşeyin hayırlısıı canımm

öncelikle hepinize günaydın arkadaşlar
hergün okuyorum sizleri ama pek yazmıyorum bugün periprenses ve roses için yazmak istedim kızlar nolur kendinizi bukadar ümitsizlğe kaptırmyın bende tam 13 ay bekledim yavrumu neler çektiğinizi çok iyi anladım 2 kere doktora gittim sadece ama hiç tahlil falan yaptırmamıştım sadece muayene oldum geldim herşey normaldi size tavsiyem doktorlara gidipte kendinizi daha fazla üzmeyin
roses sen zaten gitmişsin 4 doktora merak etme bence hiç bişeyin yok benimde yaşadığım gibi sizinkide tamamen psikolojik

geliyim hamile kaldığım aya öncelikle buayı okuyorumya burada öğrendiklerimi uyguladım bal tarçın çörek otunu yedim incir yedim hayıt hapını kullandım ve oay eşimle kavgalıydık 3yada 4 kez birlikte olduk birlikte olduğumuz zamanlardada ona kırgındım oda sırf ben bebek istiyorum diye yapmak istemişti yani işte olsun diye uğraşmamıştım hemen kalkıp yıkanmıştım mesela bide 41 yasin okumuştum oay tamamlanmıştı

nekadar zor olduğunu bilsemde lütfen sabredin kızlar bi 14 15 ay bekleyin derim rahatlayın sonra bakın nasıl geliyolar dualarım sizinle Allah sizin ve tüm isteyenlerin yardımcısı olsun

son bişey periprenses hamile kalgığım ay bende adetimden 1hafta önce peçeteye pembe akıntı geldi 1-2 günde çok az kahverengi akıntım oldu sonra aynı şey 2-3 gün kala oldu inş seninde yerleşme kanamasıdır

canımmm çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi anlatamam önerilerini dikkate alıcam bende geçen ay 41 yasinimi tamamladım rabbim inşlh dualarımızı kabul eder biliyorum herşey psikolojik ama insanın elinde değil
bu arda hayıt hapını doktor mu verdi sana yan etkisi felan varmıdır acaba kullansammı bilemiyorum
rabbim sana bebeğinle asağlıklı uzun huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

agnugaston eczanelerde var tamamen doğal o hapla hamiş kalan çok kişi olduuu

kızlar yine ben geldim test yaptım yine negatif çıktı ama karnım şiş ve bu sabah beyaz bir akıntı geldi adet oldum sandım baya bi geldi bat 4 eylüldü benim gibi olup testte çıkmayıp ta kanda gebelik çıkan varmı aranızda veya bir bilginiz varmı kafayı yiycem....

yok canım dr vermedi tamamiyle burdan duydum ben bence bi yan etkisi yok kullanmanı öneririm olmıcakmış gibi düşünme neden seninde bebeğin olmasınki herkesin oluyo ya senin niye olmasın kafandan silemezsin tbi biliyorum da olacak diye düşünmelisin bence olsun deyince olmuyo işte bu veleteler olmasın deyincede oluyolar işte bizim bi akraba var 5 aylık bebeği var 3 aylıkta hamile düşün sence o olsun istemişmidir böle yani tamamiyle rahatlık gelcek inş yavrun annesi bekle uygun zamanı bekliyo o

önümüzdeki ay alıyım bende vesile olurda olur inşlh bebeğim herşey kafada bitiyo biliyorum ben aslında çok umutluydum geçen aya kadar hep olacak derdim bu ay bi tuhaf oldum bende anlamadım neyse kendimi toplamam lazım canım çok teşekkür ederim tekrar
sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah

canım duymuştum bende kullanan arkadaşlar var ama ben pimpirikliyim ilaç konusunda biraz yan etki yaparmı acaba diye korkuyorum almadım birtürlü
rosescim bende pek yumurtlama olmuyordu o ilacı kullandım çatır çatır yumurtlamıştım yan etkiside yok diye biliyorum ben ayrıyetten bir ara herkes bu ilacı kullandı bu topikte hamiş patlaması yaşanmıştı

Canım çok kişinin çıkmıyor bazen bir arkadaşım değerleri hatırladığım kadar 400 falandı o zaman çıkmıştı idrardaa

Didem oh ne güzel tatil tatildir yüzsende yüzmesende bence bulunduğun yerden uzaklaşmak çok iyi geliyor insan sıkıntın olmamsa bile bu arad Deniz hiç yüzdü mü o neler yaptı tatilde yerim minik kız yaa
Rossescim 1 sene içinde hamilelik olmazsa rahim fili çekiyorlar ben kendimi çok yıprattığım için dr.1 yıl olmadan hızlandırmak için çekelim dedi iyikide çekti en azından o yönden kafam rahat önümüzdeki ayda 1 yıl oluyor işte
bu arada canım ben hayıt hapını denedim bende geç yumurtlama yaptı adetim gecikti bi sonraki ay bıraktım ama denemiş oldum
Gülbebek gizli şeker gebeliğe engel mi yada nasıl engel oluyor biliyor musun ben yumurtluyorum yumurtam çatlıyor sorun yok ama gizli şekere bakılmadı ve benim şüphem var bu ay baktırmayı düşünüyorum bu konuda bilgin carsa biraz yazar mısın
Destan teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun ama ah keşke kendimize laf anlatabilsek Rabbim sana bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasib etsin

pericim deniz pek evden çıkamadı çok rüzgarlı olduğu için yüzmeye değil sahile bile götüremedik bebemi
anca bahçede dolaştırdık çok ilgisini çekmeye başladı herşey dönüp dönüp baktı hep etrafa
komşularımız var onlara gidip geldik ilgi delisi oldu şimdide istiyo aynı ilgiyi benden

Canım çok kişinin çıkmıyor bazen bir arkadaşım değerleri hatırladığım kadar 400 falandı o zaman çıkmıştı idrardaa [/QUOTE]

inşallah canım hamişimdir inşallah...

canim cok yipratiyorsun kendini. tipki benim gibi. benimde tam 1 sene uzerine geldi bebegim. esine sperm tahlili yapilmismiydi

kızlar ferda nerede neden hesabı geçici olarak pasif olmuş merak ettim
bıraktımı yoksa bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…