- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
ayy büyüdü yaa güzellik maşallah ona herkes bayıldı tabi kızına ohh yakışır ilgilenin mecbursunuz artıkpericim deniz pek evden çıkamadı çok rüzgarlı olduğu için yüzmeye değil sahile bile götüremedik bebemi
anca bahçede dolaştırdık çok ilgisini çekmeye başladı herşey dönüp dönüp baktı hep etrafa
komşularımız var onlara gidip geldik ilgi delisi oldu şimdide istiyo aynı ilgiyi benden
yapıldı canım sorun yok ondada sen nasıl hamile kaldın off bende biliyorum kendimi çok yıpratıyorum ama en fazla 1 hafta akıllanıyorum sonra yine depleşiyor bebek hasretim bide kimseye çaktırmıyım diyip içime ata ata bu hale geldimcanim cok yipratiyorsun kendini. tipki benim gibi. benimde tam 1 sene uzerine geldi bebegim. esine sperm tahlili yapilmismiydi
a aa nerde Ferda hiç haberim yok merak ettim şimdi bırakıcağını sanmam ama nedenmek ki hesabı geçici olarak pasif :44:kızlar ferda nerede neden hesabı geçici olarak pasif olmuş merak ettim
bıraktımı yoksa bizi
ayy büyüdü yaa güzellik maşallah ona herkes bayıldı tabi kızına ohh yakışır ilgilenin mecbursunuz artık
evet gün geçtikçe büyür akıllanır birde anne baba demeye başlasın sen o zaman gör annesi
yapıldı canım sorun yok ondada sen nasıl hamile kaldın off bende biliyorum kendimi çok yıpratıyorum ama en fazla 1 hafta akıllanıyorum sonra yine depleşiyor bebek hasretim bide kimseye çaktırmıyım diyip içime ata ata bu hale geldim
a aa nerde Ferda hiç haberim yok merak ettim şimdi bırakıcağını sanmam ama nedenmek ki hesabı geçici olarak pasif :44:
selam herkese
bugün kızımın okulda ilk günü ve ben onun yanında olamadım...
Niye olamadin minnos.Len senin kisi ben biradaha buyuk diye dusunuyodum 8 9
kızlar bende bugün yarın doğum yapıcam doğumdan çok korkuyorum
Selam kızlar, isyan etmiyorum ama benim çilem ne zaman bitecek ya rabbim? Bebek hep emmek istiyor, emip kusuyor demek ki sütüm yetiyor diyordum ama bugün tarttırdım 8 günde 40 gram almış oğlumÖlmek istiyorum.Kakası çişi iyiydii acaba kustuğu için mi kilo alamamış bilmiyorum. Ebe doktora götür dedi saat 5 e randevu aldım, şimdi çıkacam.İnşallah iyi haberlerle dönerim yoksa sıyıracam yani.
Selam kızlar, isyan etmiyorum ama benim çilem ne zaman bitecek ya rabbim? Bebek hep emmek istiyor, emip kusuyor demek ki sütüm yetiyor diyordum ama bugün tarttırdım 8 günde 40 gram almış oğlumÖlmek istiyorum.Kakası çişi iyiydii acaba kustuğu için mi kilo alamamış bilmiyorum. Ebe doktora götür dedi saat 5 e randevu aldım, şimdi çıkacam.İnşallah iyi haberlerle dönerim yoksa sıyıracam yani.
bugün çatı muayenem vardı kızlar hiç acımadı:))) korkmayın yani zaten iki parmak sokuyor eldivene jel sürüp ozaman rahat giriyor bizde açılma başlamış bakalım dr normal olcak dedi hayırlısı inşallah 1 haftaya gelirmiş bebişim kilomuz maşallah 3200 olmuş boyumuzu heyacandan unuttuk sormayı :) malum çatı muayenem olcaktı boy pos önemli değil sağlıklı olsunda yeter .
benim karnım çok ağrımıştı sonrasnda
acımamasına sevindim
boyu zaten boşver tutmuyo fl ölçümüyle
ben 53 54 cm filan bekliyodum 49 cm doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?