Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy büyüdü yaa güzellik maşallah ona herkes bayıldı tabi kızına ohh yakışır ilgilenin mecbursunuz artık
evet gün geçtikçe büyür akıllanır birde anne baba demeye başlasın sen o zaman gör annesi

canim cok yipratiyorsun kendini. tipki benim gibi. benimde tam 1 sene uzerine geldi bebegim. esine sperm tahlili yapilmismiydi
yapıldı canım sorun yok ondada sen nasıl hamile kaldın off bende biliyorum kendimi çok yıpratıyorum ama en fazla 1 hafta akıllanıyorum sonra yine depleşiyor bebek hasretim bide kimseye çaktırmıyım diyip içime ata ata bu hale geldim

kızlar ferda nerede neden hesabı geçici olarak pasif olmuş merak ettim
bıraktımı yoksa bizi
a aa nerde Ferda hiç haberim yok merak ettim şimdi bırakıcağını sanmam ama nedenmek ki hesabı geçici olarak pasif :44:

cnm bende korunmayi mayis ayinda birakmistim gecen sene ama olmadi aylarca. araya benim kist ameliyatim girdi ama ara vermeden devam ettik yine yok.bende hicbir sorun yoktu gayrt guzel yumurtluyor ve catlatiyrduk ilaclarla. sonra esime tahlil yapildi morfolojimiz epey kotu cikmisti moralimiz bozuktu yani. tam artik parami hazirlamistim haziran ayinda asilama yaptiracaktim ki son adet tarihim 1 mayis. haziranda beklenen kanama olmadi. cok sasirmistik. mayis ayindada hic dogru duzgun yumurtlama takibi yapmamistik gelisi guzel iliski olmustu.demekki benim zamnim dolmustu ki mevlam bana bu mutlulugu yasatti. eminim en kisa zamnda da senin icine sevinc dolacak cnm. guzel gunler seni bekliyor

selam herkese
bugün kızımın okulda ilk günü ve ben onun yanında olamadım...

Niye olamadin minnos.Len senin kisi ben biradaha buyuk diye dusunuyodum 8 9

çalışıyorum melisam oyüzden olamadım işte
geçen sene ana okuluna gidiyodu sabahçıydı okula bırakım işe geliyodum ama şimdi öğlenci ben bırakamadım
kızım 6.5 yaşında teyzesi okadar büyümedi daha

merhabalar, ilda doğum yapmışmı acaba aklım onda kaldı
bugün oğlumun 2. topuk kanı alındı. o ağladı ben ağladım ne acı bir durummuş, o an keşke benim kanımı son damlasına kadar alsalardı dedim.
Akşam eşim hastaneye götürdü beni yine, doktor farklı bir antibiyotik daha yazdı eğer hala öksürük devam ederse göğüs hastalıklarına git dedi, şimdilik iyiyiz, annem olmasa başa çıkamazdım hiç bişeyle iyiki var. Binlerce kez şükürler olsun

selam kızlar,
bayadır uğrayamadım yanınıza umarım herkes iyidir.
ben bu aralar ayakalarımın şişiliği ve egzaması ile uğraşıyorum.

Selam kızlar, isyan etmiyorum ama benim çilem ne zaman bitecek ya rabbim? Bebek hep emmek istiyor, emip kusuyor demek ki sütüm yetiyor diyordum ama bugün tarttırdım 8 günde 40 gram almış oğlum Ölmek istiyorum.Kakası çişi iyiydii acaba kustuğu için mi kilo alamamış bilmiyorum. Ebe doktora götür dedi saat 5 e randevu aldım, şimdi çıkacam.İnşallah iyi haberlerle dönerim yoksa sıyıracam yani.

Son düzenleme:

bebişin hayırlı olsun elis canını sıkma inşallah güzel haberlerle gelirsin

bugün çatı muayenem vardı kızlar hiç acımadı:))) korkmayın yani zaten iki parmak sokuyor eldivene jel sürüp ozaman rahat giriyor bizde açılma başlamış bakalım dr normal olcak dedi hayırlısı inşallah 1 haftaya gelirmiş bebişim kilomuz maşallah 3200 olmuş boyumuzu heyacandan unuttuk sormayı :) malum çatı muayenem olcaktı boy pos önemli değil sağlıklı olsunda yeter .

Elisim bi sakin
böyle stres olunca süt çok etkileniyo
yetmiyosa mama takviyesi yaparsın nolcak yani
ne demek ölmek istiyorum
gelincede mesaj at bana özel msjla telefonumu yazıcam şimdi

benim karnım çok ağrımıştı sonrasnda
acımamasına sevindim
boyu zaten boşver tutmuyo fl ölçümüyle
ben 53 54 cm filan bekliyodum 49 cm doğdu

elisim niye bu kadar üzülüyorsun tatlım ya sonuçta süt yetersizse mama takviyesi yap tatlım nice insanlara memesi sarkçak diye bebişin emzirmiyor ya bizim akraba bile var. mamayla da beslense büyücek arada anne sütü topaç gibi olur bebişin. bende ra var biliyorsun belki senin kadar bile emziremem ağrılarım olursa neler var tatlım bebişin yanında sağlığı için mama takviyesi diyorsa dr hemen başla sakın üzülme.beterin beteri var unutma

benim karnım çok ağrımıştı sonrasnda
acımamasına sevindim
boyu zaten boşver tutmuyo fl ölçümüyle
ben 53 54 cm filan bekliyodum 49 cm doğdu

zaten bizim hastaneni ultrasonuna hastayım yavrumu bi doğru düzgün göremedim :) yok tatlım dr dedi zaten kanaman bile olabilir dedi şimdilik iyiyiz .aman doğunca büyüsünler ne yapalım ya sağlıklı olsunlar yeter.

kizlar nasilsiniz

ya ben grip oldum.. ilac icmiyorum tabii. cok agir degil cok sukur ama acayip halsizlik coktu.. ne yemek yapasim var evde ne de baska birsey sadece yatmak istiyorum..

bebegime taktim bir de kafayi bu aralar.. cok korkuyorum.. merak ediyorum.. gormek istiyorum.. evde benimle bi esim var.. onun da isi gucu var. cok yalniz hissediyorum kendimi ailemin yaninda olmak istiyorum. bana birileri baksin istiyorum.. iyilesmek istiyorum,..

yani bende moral sifir bugunumuze de bin sukur Rabbim daha kotusunu yasatmasin ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…