Selam kızlar, isyan etmiyorum ama benim çilem ne zaman bitecek ya rabbim? Bebek hep emmek istiyor, emip kusuyor demek ki sütüm yetiyor diyordum ama bugün tarttırdım 8 günde 40 gram almış oğlumÖlmek istiyorum.Kakası çişi iyiydii acaba kustuğu için mi kilo alamamış bilmiyorum. Ebe doktora götür dedi saat 5 e randevu aldım, şimdi çıkacam.İnşallah iyi haberlerle dönerim yoksa sıyıracam yani.
bugün çatı muayenem vardı kızlar hiç acımadı:))) korkmayın yani zaten iki parmak sokuyor eldivene jel sürüp ozaman rahat giriyor bizde açılma başlamış bakalım dr normal olcak dedi hayırlısı inşallah 1 haftaya gelirmiş bebişim kilomuz maşallah 3200 olmuş boyumuzu heyacandan unuttuk sormayı :) malum çatı muayenem olcaktı boy pos önemli değil sağlıklı olsunda yeter .
bende görememiştimzaten bizim hastaneni ultrasonuna hastayım yavrumu bi doğru düzgün göremedim :) yok tatlım dr dedi zaten kanaman bile olabilir dedi şimdilik iyiyiz .aman doğunca büyüsünler ne yapalım ya sağlıklı olsunlar yeter.
canım benim yat dinlen kafanı dağıtıcı bişeyler izle düşünmemeye çalışkizlar nasilsiniz
ya ben grip oldum.. ilac icmiyorum tabii. cok agir degil cok sukur ama acayip halsizlik coktu.. ne yemek yapasim var evde ne de baska birsey sadece yatmak istiyorum..
bebegime taktim bir de kafayi bu aralar.. cok korkuyorum.. merak ediyorum.. gormek istiyorum.. evde benimle bi esim var.. onun da isi gucu var. cok yalniz hissediyorum kendimiailemin yaninda olmak istiyorum. bana birileri baksin istiyorum.. iyilesmek istiyorum,..
yani bende moral sifirbugunumuze de bin sukur Rabbim daha kotusunu yasatmasin ne diyelim..
mooncum hadi gozunaydin.. kuzu iki parmak sokunca acimaz tabisi.. kizlar 4 parmaktan falan bahsedio burda
simdiye kadar iki kere vajinal muayene oldum.. biri hamile kalmadan onceydi.. biri de hamile kaldiktan sonra... ilkide doktorum sanirim 3 parmak denedi.. ikincisinde sadece iki parmagimi soktum dedi.. ve ikisindede benim canim yandi.. ama sadece parmagini sokup vajina kenarini muayene etmio tabii nerelerde gezdiriosa elini bastirio falan.. benim hic hosuma gitmemisti ve canim yanmisti
eger oyle birsey olacaksa cati muayenesi soyle diyim.., aci ama katlanilmicak gibi degil
senin bebisin bir haftaya geliomus ne mutlu hadi bakalim son sakin gunlerin tadini cikar
yok tatlım iki parmak gösterdi bana 3 te sokmuş olabilir ama sıkmadım kendimi o yüzden canım yanmadı son an hafif bi acı oldu oda olcak bastırdı ya dedi kanaman olabilir korkma dedi ama abartı bir ağrı olmadı bende .ben gebe kalmadan önce çok gittim alttan muyaneye elle ilkkez oldum ne bilim tuhaf gelmedi :)öyle dedi akşama bile gelebilirsin dedi :)) tatlım benim dr fazla kilo almasın istiyor rahat olsun diye kısmet artık ne zaman teşrif ederse buyursun. bana kalsa 18 ini beklesin diyorum ama dr diyor o kadar beklemez.baya incelmiş dedi rahim.
aynen cnm bizim için hareketli günler başılıcak,bebişimi yorsada canı sağolsun:) zaten 1 aya yakındır uyuyamıyoruz düzgün. bakalım kaynanayla ne filimler çevircez:)))
heee tabi bide kaynana faktoru var
Allah yardimcin olsun bacim hadi cok heyecanli gunler
gamze yok
meg yok
puffy yok bu ara baya sesiz kaldık ya....esra da yok sankim tatile filanmı gitti.emine nerdesiniz bakem.
yok tatlım ya benim kinede hep diyor dr eşi önüne geçmiş oyüzden resim alamıyorum şimdide başı aşağı dönmüş artık hiç göremiyoz diyor nebilim zaten bişi kalmadı artık kendini görcez inşallah.bende görememiştim
tabi benim cadı hep elleriyle kapatıyodu yüzünü onunda etkisi var sanırım
canım benim yat dinlen kafanı dağıtıcı bişeyler izle düşünmemeye çalış
eşine söyle azıcık sefkat göstersin sana bütün ilaçlardan daha iyi gelir
yaa bak bende yeni tecrübeler ediniyorum işte iyisiyle kötüsüyle
şimdi benim kızımın öğretmeni (ismini bugün öğrendik ) okulda pek iyi bir öğretmen değilmiş eşimin arkadaşının çocuğunu okutuyomuş daha önceden ve eşime sürekl, dert yanıyomuş ders vermiyo boş veriyo felan diye şimdi benimde ona canım acayip sııkkın neyapabilirim hiç bilmiyorum
bugün çatı muayenem vardı kızlar hiç acımadı:))) korkmayın yani zaten iki parmak sokuyor eldivene jel sürüp ozaman rahat giriyor bizde açılma başlamış bakalım dr normal olcak dedi hayırlısı inşallah 1 haftaya gelirmiş bebişim kilomuz maşallah 3200 olmuş boyumuzu heyacandan unuttuk sormayı :) malum çatı muayenem olcaktı boy pos önemli değil sağlıklı olsunda yeter .
annem geldi cnm kadın bile stres oluyor :))))) kaynana faktörü ilginç bizim sağları solları belli olmuyorrabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın.
Slm kızlaar ztracım bende gebelik döneminde grip olmuştum, hemde en kritik dönemde, ateşim 40'lardaydı.
Doktor agumentin antibiyotik verdi, çünkü ateş bebeğe zarar verebilirdi
Bunun dışında bal, ıhlamur ve limon üçlüsüyle atlattım.
Başka bişey önermedi
yok tatlım ya benim kinede hep diyor dr eşi önüne geçmiş oyüzden resim alamıyorum şimdide başı aşağı dönmüş artık hiç göremiyoz diyor nebilim zaten bişi kalmadı artık kendini görcez inşallah.
cnm çocuklar büyüdükçe dertleride çoğalıyor ya okulda önemli bir konu öğretmen ayrı birdert sınıf değiştirme şansı yokmu yeni sistemide bilmiyorum:26:
benim oyle agir degil canim yaa.. ates falan hissetmiyorum da ihlamur cok icemiosun diye biliorum o konuda ne diosun
bende seni merak ediyodum cnm masallah oglunacati muayenesini soracaktim ama cok guzel seyler yazmissin
bu aralar iyi seyler duymaya ihtiyacim var dogumla ilgili :26:
ins. sende kolayca dogurursunbana umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?