Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eliscim Allah yardimcin olsun ne diyeyim.. sakin olmaya calis sen..

sana moral vermek isterdim ama benimde moralim bugun cok bozuk

mooncum hadi gozunaydin.. kuzu iki parmak sokunca acimaz tabisi.. kizlar 4 parmaktan falan bahsedio burda

simdiye kadar iki kere vajinal muayene oldum.. biri hamile kalmadan onceydi.. biri de hamile kaldiktan sonra... ilkide doktorum sanirim 3 parmak denedi.. ikincisinde sadece iki parmagimi soktum dedi.. ve ikisindede benim canim yandi.. ama sadece parmagini sokup vajina kenarini muayene etmio tabii nerelerde gezdiriosa elini bastirio falan.. benim hic hosuma gitmemisti ve canim yanmisti

eger oyle birsey olacaksa cati muayenesi soyle diyim.., aci ama katlanilmicak gibi degil

senin bebisin bir haftaya geliomus ne mutlu hadi bakalim son sakin gunlerin tadini cikar

bide ilda napti acaba ya ??

dogum gerceklestimi ki??

ferdaya vermisti numarasini ama ferda da c.disi olmus.. nedne uzaklastirma almiskine ??

gamzenin yoklugu da belli oluo ha..\\

neyse yazin biseler da asagidaki bacilar..

ihlamurumu alim geliyorum

bende görememiştim
tabi benim cadı hep elleriyle kapatıyodu yüzünü onunda etkisi var sanırım
canım benim yat dinlen kafanı dağıtıcı bişeyler izle düşünmemeye çalış
eşine söyle azıcık sefkat göstersin sana bütün ilaçlardan daha iyi gelir

yok tatlım iki parmak gösterdi bana 3 te sokmuş olabilir ama sıkmadım kendimi o yüzden canım yanmadı son an hafif bi acı oldu oda olcak bastırdı ya dedi kanaman olabilir korkma dedi ama abartı bir ağrı olmadı bende .ben gebe kalmadan önce çok gittim alttan muyaneye elle ilkkez oldum ne bilim tuhaf gelmedi :)öyle dedi akşama bile gelebilirsin dedi :)) tatlım benim dr fazla kilo almasın istiyor rahat olsun diye kısmet artık ne zaman teşrif ederse buyursun. bana kalsa 18 ini beklesin diyorum ama dr diyor o kadar beklemez.baya incelmiş dedi rahim.

aynen cnm bizim için hareketli günler başılıcak,bebişimi yorsada canı sağolsun:) zaten 1 aya yakındır uyuyamıyoruz düzgün. bakalım kaynanayla ne filimler çevircez:)))

canım bak sen tapm pataklık olmuşsun pufyden sonra seni dövücem burda
nedemek ölmek istiyorum
senin iyi olman lazımki bebeğine iyi bakasın benim anladığım kendini annelik için yetersiz görüyosun bakamıyo hissi var sende belki aileden kaynaklanıyodur yani kayınvalide felan
bence takılma bu tür şeylere sen bebeğini emzir yetmiyosa mama takviyesi yaparsın canım:125:
bukadar kafaya takarsan sütün gerçekten çekilir emziremezsin sabır gerekiyo bebeğe bakmak için sen gittikçe lahusa depreyon moduna gidiyosun bir an önce toparlan bebek bu çok çabuk kiloda alır verirde hemm bak benim kızımda çok kusuyodu hemde öyle böyle dğil ilk günler bende çok korkmuştum ama bebek hazmedemediğini çıkarırmış sen çok iyi bir annesin sadece tecrübe ediniyosun şimdi

gamze yok
meg yok
puffy yok bu ara baya sesiz kaldık ya....esra da yok sankim tatile filanmı gitti.emine nerdesiniz bakem.

heee tabi bide kaynana faktoru var

Allah yardimcin olsun bacim hadi cok heyecanli gunler

heee tabi bide kaynana faktoru var

Allah yardimcin olsun bacim hadi cok heyecanli gunler

annem geldi cnm kadın bile stres oluyor :))))) kaynana faktörü ilginç bizim sağları solları belli olmuyor rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın.

yaa bak bende yeni tecrübeler ediniyorum işte iyisiyle kötüsüyle
şimdi benim kızımın öğretmeni (ismini bugün öğrendik ) okulda pek iyi bir öğretmen değilmiş eşimin arkadaşının çocuğunu okutuyomuş daha önceden ve eşime sürekl, dert yanıyomuş ders vermiyo boş veriyo felan diye şimdi benimde ona canım acayip sııkkın neyapabilirim hiç bilmiyorum

kizlar yaaa..

cok ihlamur icmek de iyi degil diye biliyorum ama.. simdi bir fincan ictim ama valla aksama kadar icebilirim daha..iyi geldi cunku.. siz grip olunca nasil atlattiniz.. dr unuz ne dedi ihlamur hakkinda

gamze yok
meg yok
puffy yok bu ara baya sesiz kaldık ya....esra da yok sankim tatile filanmı gitti.emine nerdesiniz bakem.

burdayım kedicik
aslında pek vaktim olmuyo diyelim evde giremiyorum pek fırsatım olmadığı için
işyerindede işler yoğun birqaz fırsat buldukça giriyorum
sen nasılsın bakalım meleğinin gelmesine az kalmış sağlıkla gelsin inşallah
benim kızımda akşam babasına söylüyo baba ben kardeş istiyrum diye
yok işte olmuyo rabbim ol dese keşke ve kızıma hayırlı bir kardeş gelse içim çok acıyo bazen çok neyse sağlık olsun diyorum

yok tatlım ya benim kinede hep diyor dr eşi önüne geçmiş oyüzden resim alamıyorum şimdide başı aşağı dönmüş artık hiç göremiyoz diyor nebilim zaten bişi kalmadı artık kendini görcez inşallah.

cnm çocuklar büyüdükçe dertleride çoğalıyor ya okulda önemli bir konu öğretmen ayrı birdert sınıf değiştirme şansı yokmu yeni sistemide bilmiyorum:26:

bende seni merak ediyodum cnm masallah ogluna cati muayenesini soracaktim ama cok guzel seyler yazmissin
bu aralar iyi seyler duymaya ihtiyacim var dogumla ilgili :26:
ins. sende kolayca dogurursun bana umut olursun

annem geldi cnm kadın bile stres oluyor :))))) kaynana faktörü ilginç bizim sağları solları belli olmuyor rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın.

en azindan annen de olacak yaninda senin icin daha iyi olabilir bu durum,,,

ya mesela bir de ne oluyor biliyor musun bizim burda bazi arkadaslarda kiz dogum yapicak.. annesi gelebiliyor.. hani annesi yaninda olacak dogumda.. kaynana da illa kafasini cikariyor aradan bende gelcem diye.. yani ne gerek var kiz zaten lohusa.. he anne olamaz yaninda o zaman hadi neyse.. bir buyuk, yardimci iyi olabilir ama neyse..

don dolas ayni meseleye geliyor anlayis meselesi.. neyse ben acmim agzimi bu konularda

Slm kızlaar ztracım bende gebelik döneminde grip olmuştum, hemde en kritik dönemde, ateşim 40'lardaydı.
Doktor agumentin antibiyotik verdi, çünkü ateş bebeğe zarar verebilirdi
Bunun dışında bal, ıhlamur ve limon üçlüsüyle atlattım.
Başka bişey önermedi

benim oyle agir degil canim yaa.. ates falan hissetmiyorum da ihlamur cok icemiosun diye biliorum o konuda ne diosun

sistemmi her neyse bende yeni öğremneye çalışıyorum işte canım valla dedğim doğru çocuğunla birlikte sıkıntılarda büyüyor
benim kızım çok zeki maşallah ama bunu öğretmen desteklerse çok daha iyi olcak 1. sınıf öğretmende çok önemli kafaya takıp duruyorum şimdi

bende seni merak ediyodum cnm masallah ogluna cati muayenesini soracaktim ama cok guzel seyler yazmissin
bu aralar iyi seyler duymaya ihtiyacim var dogumla ilgili :26:
ins. sende kolayca dogurursun bana umut olursun

master bak canim moon un dedigi birsey cok dogru kendini kasmaman cok onemli..

bizim burda her hamilelikte pap smear diye bir test yapiolar tamammi.. iste rahim agzindan bi ornek aliolaroyle parca degil de bakiolar hastalik falan var mi diye.. mesela onun icin arkadaslar cok acio .. kasma soyle boyle diolardi bana..

bana dr ilk yaptiginda ben bilmiodum bu testi yapacagini.. aletleri de gormemistim ki iyiki gormemisim kocamaaaaaannn bir cubuk metal bisey falan.. kasmamaya calistim kendimi.. sifir aci inanir misin.. dr bile sasirdi.. cok rahatsin,.hemen hallederiz dedi..

ikincisinde bilerek girdim o teste ama kasmayinca acimadigini bildigimden yine kasmadim.. ve yine sifir aci.. yani acicak diye bir sart yok bak moon ne dedi.. kasma sende.. rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…