Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende seni merak ediyodum cnm masallah ogluna cati muayenesini soracaktim ama cok guzel seyler yazmissin
bu aralar iyi seyler duymaya ihtiyacim var dogumla ilgili :26:
ins. sende kolayca dogurursun bana umut olursun

amin. inşallah bir avazda kurtuluruz.cnm rahat olursan rahat geçiyor dr bile dedi. benim dedi bir hastam var bana doğumdan sonra kaç dikiş atcaksınız diye bile soruyor dedi , düşünün yani dedi çok evham yapıyordu , dedi doğumdada bebek ağlamadı ağlaması gerekiyordu baya uğraştık öyle ağlattık bebeği diyor ne kadar rahat olursanız doğum okadar rahat olur dedi. oyüzden ben doğum anını düşünmüyorum nasıl olcak kaç dikiş atılcak sende düşünme onları herşey güzel olcak inşallah.bana dedi nişanın gelince hemen gelme evde biraz sancını çek sancılar 5 dk inince gel dedi erken gelip strese gerek yok dedi gerçekten öyle cnm.

he birde dr suyu çok iç dedi bu ara 3 lt iç dedi ve son hafta yürü dedi .ben doğru dürüst sancı çekmedim ama açılma başlamış yani hayırlııs artık sağlıkla gelsin yavrularımız.

benim oyle agir degil canim yaa.. ates falan hissetmiyorum da ihlamur cok icemiosun diye biliorum o konuda ne diosun

Ben içmek zorunda kalmıştım, çünkü kalkamayacak durumdaydım bi şekilde atmak zorundaydım.
Doktor bebek için temkinli yaklaşıyordu zaten, içeceğim herşeyi soruyordum ona...

kizlar yaaa..

cok ihlamur icmek de iyi degil diye biliyorum ama.. simdi bir fincan ictim ama valla aksama kadar icebilirim daha..iyi geldi cunku.. siz grip olunca nasil atlattiniz.. dr unuz ne dedi ihlamur hakkinda

ben hiç sormadım canım ıhlamur ne kadar içilir diye
ama tavuk suyuna çorba bide portakal suyuyla atlatmıştım ben
bol bol sıvı al çok yardımcı oluyo atlatmaya

ben hiç sormadım canım ıhlamur ne kadar içilir diye
ama tavuk suyuna çorba bide portakal suyuyla atlatmıştım ben
bol bol sıvı al çok yardımcı oluyo atlatmaya

evet tavuk suyuna corba yapmam lazim.. haklisin.. esime tavuk aldirm da yapim bari.. napim didedim bana benden baska kimseden hayir yok.. esim saolsun yanimdayken ona yaptiriorum ama iste simdi.. napim..

Didemcim senin kanaman kaç gün sürmüştü?
Benim hala devam ediyor yaa, bazı günlerde koyu oluyor, acaba doktora danışsammı?

aynen tatlım rannem benim biraz sivri dilli altta kalmaz:) hakkımı savunur kaynanam o yüzden sevmez anemi çekinir ondan:)
ama diyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin ne yapsak boş yaşayıp görceğiz.ıhlamur bal içebilirsin onun harici bitki çayları yasak tatlım. oda bir fincan. bende bronşit olmuştum mecburen antibiyotik verdi dr yoksa geçmezdi yani .bebişe zararı olmayan bir antibiyotik di ve bana dr kızdı az daha gelmeseymişsin zatüre olcakmışsın diye içhastalıkları uzmanına git bence cnm
maşallah kızına dur bakalım bir başlasın tatlım tüm veliler şikayetçi olur iyi değilse değişir belki öğretmeni belki düzelmiştir şimdiden üzülme cnm.

ihlamur mu bir fincan hakkim var

ya inşallah iyi olur ve menun kalırız

fazla içme tatlım içebileceğin çay ıhlamur bal karışımı. dr bana onuda fazla içme demişti dr gittinmi sen rahatsızlık için

hiii bir kucuk boy kupada ictim.. bugun daha icmeyeyim o zaman.. daha dr a gitmedim oyle cok agir degil cunku.. ya ben korkuom.. karnim cikacagina iniyor gibime geliyor.. bir de midem epey iyiydi kac gundur simdi yine bozuldu. istifra ediyorumm.. bebegim iyidir dimi ya..
Selam arkadaslar nadilsi iz ayisigim ztarim hi

ya canim biraz gribim , biraz duygusalim degisik hallerdeyim sen nasilsin napiosun

iyiyim cnm sen nasılsın :)))) nasıl gidiyor

Kafayi dagitma pRoblemimse pek iyi gitmiyo puzzle yapayim eiyorum apor baslasaydi iyi olcakti ekim basi bqslicak bal gibide biliyorum ben ne zaman rahatlarsam o zaman bebisim gwlcek ama ne biliyim ya rahatliyamiyorum ben.rahatlatamitorum kendimi.ne yapmam gerektiginide bilemiyorum.kis sen daha ne tutuyon bebisini yeter gari dogurda sevwlim teyzeleri olarak.yavrum benim ya sana cok dua ediyorum rahat bi dogum gecir diye. Canimcim sen puzzle yapmistin demi yapistiriliyomu onlar nasil yapiliyo
Sen neler yapiyosun ananacigina kavustun oyne guzel

iyidir tatlım inşallah niye kötü olsun asıl kilolar 32 den sonra alıyor zaten bende kilo almadım 6-7 aylığa kadar ama sonra birden çoştuk. yani kilo kısmına takılma belki normalde gaz falan olduysa ondan dolayı inme olabilir.birde rahatsızlığın ilerlicek gibi olursa dr git muhakka ilerlemesin şimdi oda sende halsizlik yapar .tavuk çok iyi geliyor ama mutlaka tavuk ye , çarliston biber c vitamini için iyi ondan ye , meyve ye bol bol geçer inşallah hemen.miden için patates haşla azcık karabiber dök ye iyi gelir.

aferin kafa dağıtmak içni puzzel çok güzel oluyor tatlım. önce bir mukavva kestir kaçlık yapıcan ona göre 500 lükmü 1000 likmi 2000 likmi ona göre mukavva kestir şekerim mukavvanın üstüne birleştir bitince onun süngerli yapıştırıcısı var prit gibi ama özel yapıştırıcı onunla yapıştır kuruyunca çercevelettir yada koctaştada yapıyorlarmış çerçeve işini ben bizim tanıdık var biraz kazık ama ordan yaptırıyorum biliyor çerçeve işini .

şimdi doğurayım 2000 lik yapıcam fırsat bulursam bi o boya cesarete edemedim.

he daha salmadım bebişimi ama dr heran gelebilir dedi teyzesi bakalım kısmet artık :)))

bende sana dua ediyorum şu melisamın bebesi gelsin diye:))) doğumdada edicem bakalım ne zaman gelcek:)))))

melisam annem geldi ya şükürler olsun rahatladım ya evi temizledi pakladı rahatım yani senin süpürgeden aldım fakir darky gelmiş bugün ofise akşama getircek kociş hayırlısı bakalım :)))))

Canim 1000 lik dusunuyorum mukavvasi cikmiyomu icinden ya d& r dan aldiriyorum kaynanama dedim bakalim almadiysa ben alirim.yapistirici falan cikmiyomu icinden.sen nerden aliyosun peki birlestirirken yapistiritorum demi tek tek en bastan parcayi bulup direk yapistircam demi canim

slm kızloa ben geldm sabah onbirde bi başladk toplantıya tam beşte btti sandalye tepesnde mahvaoldk bugun
bu sene herşey çok karşk ne olcak blmıorm dersler desen hem sabahcı hem ogleci sınıflara grcem sanrm o da bi sorun allahtan iknci donem hayırlısyla izne ayrılcam ...sınıf mınıf gorev morev hiçbşey de almadm bi de programm ii olursa çok süper olcak bakalm inşşş hayırlısı ne ise o olsn bu donem çok yormucam zaten kendimi de bebişm herşeyden onemli ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…