Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar

ben sabah annemle dr gittim kontrol vardı 9 da
ferda kocasına atacağı msj bana attı kuzeyi ii giydir diyor hava serin
ama ç.dışı kalmış diyosunuz niyekine ? sorarım bugün

neyse gittim alttan baktı yine 2 cm açıklık olmuş
nişanım geldi diyince bi zil takıp oynamadığı kaldı dr un

ama senin bebe yine geri kaçmış dedi

kızımın rhatı yerinde valla çıkmaya niyetli değil

çarşamba yine gel dedi

ayy beklemek ne fena bişimişş yaaaa

ama kom,k tarafı 6 buçukta kalktık ailecek
çünkü 5 te zil çaldı ödümüz koptu tabii
tipitip bi adam ,bilmene usta burad mı oturuyo dedi,eşim de kızdı teli yok mu sen de gecenin bi vakti kapı çalıyosun diye
sonra pişman oldu polisi aramadığına
çünkü mah. 3 daireye hırsız girmiş bu hafta

neysee pek dalamadık sonrasında ,
ama dr geldikya kızlar annem benden panik her gittiğimizde dr beni yatıracaklar sanıyo
eve geri geldiğimizde sinirler laçka oluyo tabiii küt uyuyo annem

bazılarında oluyor mukavva sı ama yapıştırıcı olmuyor tatlım puzzle yapıştırıcı diye satılıyor d r de bulursun toyz shop otarz yerlerdede var komple mukavayya bitirceksin puzzle tablo şekline gelince yapıştırcaksın.kuzum tek tek değil.önce dış kenarlarını bitirsonra belli biryerden başla .

suecim yorma tabi kendini boşverrrrrrrr

suecim yorma tabi kendini boşverrrrrrrr

aynenn yaaa dua edn prgramm da ii olsunn inşşşşş ya oyle boyle gececek bu dort ay sonra da bebşmleym hayırlısyla inşşş
okul da blıo boyle bi görev vercekler mesela ama ben iknci donem yokum Allahın iziniyle tabi iki dıorm hemen
hala korkuorm boyle kesn konşmaktan ne bleym Allaha emanet hepmzn kuzusuu yaa ne degşk bi duygudur bu Allahım herkese nasip ett yarabbim
bi de boyle blıo herkes bugun toplantıda arada bi yiecek soyluolar mesela aman hamileleiler var sus mus dıolar ya da bşey yedklernde getrıolar sen de tat die nasıl guzel duygular şükürler olsn nasip ettm Yarabbim bundan sonra da guzel gtsn herşeyy inşşşşşşşşş

inşallah herşey dilediğin gibi olur cnm.rabbim o duyguları herkese yaşatsın

tavuk suyuna cprbami yaptim..

yahu kocam 3 defa corba yapacagim tavugun hepsini bir defada haslamis

napcam ben kalan tavuklari :44::44:

yahu cok halsizim cok uyku istiyorum

bizz geldiiikkk canlarımildacım senin kız pek nazlı çıktı yaaa gelsin artıkkkk elis sakın üzme kemdini dur bakalım kızlar haklı sütün yetmezse mama takviyesi yaparsın üzme kendini ztarım geçmiş lnsun canım bol bol dinlen moon sanada az kaldı ayyyyybizde bugün gittik dra şükür kuzularım gayet iyi önümüzdeki ay doğum tarihimiz belli olucak hayırlısıyla

cnm biraz içine tavuk gögsü didikleyip at hem suyunu kullan azıcık şehriye ,limon karabiber azcık tuz:) afiyet olsun .suecik doğru söylemiş tavuklu pilav :)))) kalanıda.

evet tatlım bugün günümüzün yakın olduğunu dahada hissettim :) dr bu hafta bekle dedi heran olabilir rahim incelmiş dedi bakalım nezaman süpriz dicek:) sizede bişi kalmadı kuzucum

cnm biraz içine tavuk gögsü didikleyip at hem suyunu kullan azıcık şehriye ,limon karabiber azcık tuz:) afiyet olsun .suecik doğru söylemiş tavuklu pilav :)))) kalanıda.

ben de yarınn tavuk yapaymm bari ya da tavuklu olav kociş bi tek onu sevıo zor gelıomş beyfendi kemklerini sıyırmak hazır istıo uzernde tavugu ancak oyle yermşş

evet tatlım bugün günümüzün yakın olduğunu dahada hissettim :) dr bu hafta bekle dedi heran olabilir rahim incelmiş dedi bakalım nezaman süpriz dicek:) sizede bişi kalmadı kuzucum

ewet tatlım az kaldı walla neyse siz bi doğurunda biz arkadan geliriz

selam kızlar napıyosunuz biz de doktordan geldik 2.200 gr ve 46 cm olmuş benim narin kızım
doktor çok normal doğuma kadar 3 ü geçer diyo ama bana yine zayı geldi:44:
doğum fotoğrafçısını ayarladım, odaları falan gezdim çok heycanlıydı
U şeklinde duruyo meleğim akrobat olucak heralde

ayy moonummm bi hafta mıı ayy az kalmşş iice hayırlısylaaa inşşşşşşşşş hangi dogum şekli hayırlısyla onnla ve saglıkla kolayca gelsn inşşşşşşşşşşş
ohh maşşallahh cnmm bence de geçer üçü daha klo gayet normal gdıoo bence
dogum fotografçıları ortalama ne kadara orda cnm?

hoşgeldiiin

benim konuştuğum hastanemizin fotoğraçısı, o çekiyomuş sen içinden istediğin kadar alıyomuşsun fotoğraf başı 5 lira dedi bana uygun geldi. istesen 3 tane al dedi. yani 20 tane alsak bile 100 lira ne biliym değer dedim bende

eşiminde profesyonel makinası var ama o çekemez heycandan zaten doğuma da girmicek

Ztar çok geçmişolsun canım
Elis sana çok kızdım yaşama sevincin seni hayata bağlayan bir oğlun var
kendine çok haksızlık ediyorsun benim tanıdığım en fedakar annelerden birisin sen yediğin içtiğin uyku saatin daha nelerden fedakarlık yaptın Ferdanında ilk zaman sütü yetmedi ama bak şimdi yetiyor kendini böyle üzersen daha çok sütün kesilir gerekiyorsa mama yaparsın yinede sütünüde sık sık verirsin bebeğin kilo almaya başlayınca rahatlarsın sütünde artar
benim görümcem daha bebeği 1 aylık olmadan bakıcıya bırakıp gezmek için sütünü vermedi geceli gündüzlü hep mamayla beslendi zavallı hala bakıcının yanında uyuyor kalkıp bakmaz annesi gece filan o çocukta turp gibi
keyif için vermeyenler varken aslında senin gibi vermediği için bu kadar üzülen bir anneye kıyamadım inşallah bende senin gibi muhteşem bi anne olabilirim

mooncum inşallah sağlıcakla kucaklarsın meleğini az kalmış heycan dorukta
Özlem senin çıtı pıtı minnak kızını yerimmmm

mooncum inşallah sağlıcakla kucaklarsın meleğini az kalmış heycan dorukta
Özlem senin çıtı pıtı minnak kızını yerimmmm

sağol canım darısı başına inşallah
bu arada geçmişi okudum seni çok iyi anlıyorum biz evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ben. ama o 3 ay bile burnumdan geldi anneme benim çocuğum olmuyo beni dr.a götür diyodum...
ama hamile kaldığım ay 41 gün hergün 1 tane meryem suresini bir incire okudum yarısını ben yedim yarısını eşime yedirdim. kocam hergün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyodu. 2 günde bir mutlaka ilişki oldu ve ben o ay hamile kaldım...
hatta adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı 10 gün sora adet söktürücü almak için doktora gittiğimde öğrendim hamile kaldığımı mucizeydi yani....
umudunu yitirme bana sorarsan meryem suresini ve inciri dene. çünkü incir yumurtayı çatlatıyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…