Canim 1000 lik dusunuyorum mukavvasi cikmiyomu icinden ya d& r dan aldiriyorum kaynanama dedim bakalim almadiysa ben alirim.yapistirici falan cikmiyomu icinden.sen nerden aliyosun peki birlestirirken yapistiritorum demi tek tek en bastan parcayi bulup direk yapistircam demi canim
suecim yorma tabi kendini boşverrrrrrrr
aynenn yaaa dua edn prgramm da ii olsunn inşşşşş ya oyle boyle gececek bu dort ay sonra da bebşmleym hayırlısyla inşşş
okul da blıo boyle bi görev vercekler mesela ama ben iknci donem yokum Allahın iziniyle tabi iki dıorm hemen
hala korkuorm boyle kesn konşmaktan ne bleym Allaha emanet hepmzn kuzusuu yaa ne degşk bi duygudur bu Allahım herkese nasip ett yarabbim
bi de boyle blıo herkes bugun toplantıda arada bi yiecek soyluolar mesela aman hamileleiler var sus mus dıolar ya da bşey yedklernde getrıolar sen de tat die nasıl guzel duygular şükürler olsn nasip ettm Yarabbim bundan sonra da guzel gtsn herşeyy inşşşşşşşşş
inşallah herşey dilediğin gibi olur cnm.rabbim o duyguları herkese yaşatsın
tavuk suyuna cprbami yaptim..
yahu kocam 3 defa corba yapacagim tavugun hepsini bir defada haslamis
napcam ben kalan tavuklari :44::44:
yahu cok halsizim cok uyku istiyorum
bizz geldiiikkk canlarımildacım senin kız pek nazlı çıktı yaaa gelsin artıkkkk elis sakın üzme kemdini dur bakalım kızlar haklı sütün yetmezse mama takviyesi yaparsın üzme ztarım geçmiş lnsun canım bol bol dinlen moon sanada az kaldı ayyyyy bizde bugün gittik dra şükür kuzularım gayet iyi önümüzdeki ay doğum tarihimiz belli olucak hayırlısıyla
cnm biraz içine tavuk gögsü didikleyip at hem suyunu kullan azıcık şehriye ,limon karabiber azcık tuz:) afiyet olsun .suecik doğru söylemiş tavuklu pilav :)))) kalanıda.
evet tatlım bugün günümüzün yakın olduğunu dahada hissettim :) dr bu hafta bekle dedi heran olabilir rahim incelmiş dedi bakalım nezaman süpriz dicek:) sizede bişi kalmadı kuzucum
Didemcim senin kanaman kaç gün sürmüştü?
Benim hala devam ediyor yaa, bazı günlerde koyu oluyor, acaba doktora danışsammı?
ayy moonummm bi hafta mıı ayy az kalmşş iice hayırlısylaaa inşşşşşşşşş hangi dogum şekli hayırlısyla onnla ve saglıkla kolayca gelsn inşşşşşşşşşşşevet tatlım bugün günümüzün yakın olduğunu dahada hissettim :) dr bu hafta bekle dedi heran olabilir rahim incelmiş dedi bakalım nezaman süpriz dicek:) sizede bişi kalmadı kuzucum
ohh maşşallahh cnmmselam kızlar napıyosunuz biz de doktordan geldik 2.200 gr ve 46 cm olmuş benim narin kızım
doktor çok normal doğuma kadar 3 ü geçer diyo ama bana yine zayı geldi:44:
doğum fotoğrafçısını ayarladım, odaları falan gezdim çok heycanlıydı
U şeklinde duruyo meleğim akrobat olucak heralde
ayy moonummm bi hafta mıı ayy az kalmşş iice hayırlısylaaa inşşşşşşşşş hangi dogum şekli hayırlısyla onnla ve saglıkla kolayca gelsn inşşşşşşşşşşş
ohh maşşallahh cnmmbence de geçer üçü daha klo gayet normal gdıoo bence
dogum fotografçıları ortalama ne kadara orda cnm?
mooncum inşallah sağlıcakla kucaklarsın meleğini az kalmış heycan dorukta
Özlem senin çıtı pıtı minnak kızını yerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?