Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de yarınn tavuk yapaymm bari ya da tavuklu olav kociş bi tek onu sevıo zor gelıomş beyfendi kemklerini sıyırmak hazır istıo uzernde tavugu ancak oyle yermşş

evet tatlım bişi kalmadı sağlıkla gelsin hepimizin melekleri.
mooncum inşallah sağlıcakla kucaklarsın meleğini az kalmış heycan dorukta
Özlem senin çıtı pıtı minnak kızını yerimmmm

amin cnm çok korkuyordum bugün çatı muayenesinden önce ama dr çok pozitif bir insan güzel şeylerden bahsedince korkum falan kalmadı :)) ne kadar rahat olursak okadar iyi cnm.inşallah en kısazamanda sende güzel haberlerini verirsin cnm.

özlemcik kilo mühim değil dr dediği gibi 3 ü geçer minnak kızın::)

Son düzenleme:
Geçen ay adetten tam önce bitti 41 Meryem ve Yasinim canm incirde yedim bi ara ama yok işte dr. bişey yok diyor ama bu ay başka bi dr.a gidicem inşallah artık bende kavuşurum bebeğime

inşallah canım sağlıklı olsunda lazım değil manken yaparım bende kızımı senin de heycan doruktaymış çatıyı da atlatmışsın oh valla. benim en korktuğum şey yarabbim nasıl atlatıcam bilmiyorum:18:
Geçen ay adetten tam önce bitti 41 Meryem ve Yasinim canm incirde yedim bi ara ama yok işte dr. bişey yok diyor ama bu ay başka bi dr.a gidicem inşallah artık bende kavuşurum bebeğime

olur olur heyşeyin bi zamanı var. rabbim neye ol demişte olmamış ben hissediyorum yılbaşından önce senin haberini alıcaz allah nasip ederse

yahu meg neden ortalarda yok hic

ya kizlar salak gibiyim ama uyuyamiyorum sinir oldum

ikinci kase corbami bile ictim ellerime saglik

kocam taviklarin hepsini birden haslamasaydi bi ton yapardim daha ben bu corbadan..

erkeklere bi is buyur pesinden takip et anacim

ama beyim sagolsun aradim hemen getirdi tavuklari hasladi.. is mis demedi.. az once de aradi nasil oldun diye.. bol limon sik corbaya sikmazsan olmaz diyor.. pek bilir herseyi.. ayy askim kabardi bi an

ohh doğumda böyle rahat olur inşallah bencede kasmamak önemli tamam jinekolojik muayeneden yada smear vermekten hiçbirimiz hoşlanmıyoruz ama ağrı acı konusunda abartı bişey yok hatta ben rahim filmini bile bazılarının abarttığını düşünüyorum o kadar dayanılmıcak bi ağrı yok heleki sonunda meleklerimiz varsa inşallah diyorum canım benim
kızlar çıkmak zorundayım anneme yemeğe gidiyoruz eşşek kocam geç kaldı bu saatte gidicez şu eşşeğin sıpasıda bi gelsede tam olsa

ayyy ağzından bal damlıyor inşallahhh yaa çok istiyorum çok acaba mutluluktan uçarmıyım biyerlere doya doya sevinemeden

bişey olmaz canım pilav yap bide didikle tavuğu ohh miss

ben doğuma giderken dua edicem sana
ama inşallah gerek kalmaz da o zamana kadar alırsın haberi
düşüncesi bile mükemmel Rabbim isterse olur inşallah o güne kadar olur bende hamiş hamiş sen doğuma gittiğinde sana Yasin okurum
kızlar çıkmak zorundayım öptüm hepinizi

bişey olmaz canım pilav yap bide didikle tavuğu ohh miss

kiz ozlem totomu kaldirabilsem yapacam da.. ne guzel halsizligim mide rahatsizligim falan gecmisti simdi yine basladi.. gerci rahatsizligimin da etkisi olmus olabilir bu halsizlik meselesinde..

Selam kızlar biz geldik Ne olduğunu anlatayım, dr a gittik kadın bi tarttı çocuk 3485 olmuş Sağlık ocağı da 3240 gr tartmıştı. Şaşırdık dr bi daha tartayım dedi yine aynı çıktı Sağlık ocağındaki tartılara pek güvenmiyorum dedi. Muayene etti reflekslere her şeyine baktı çok iyi dedi.Senin çocuk aç bi çocuğa hiiiiççç benzemiyor dedi. Bin de bir de olsa bizim de hatamız olabilir sen cumaya kadar sadece emzir başka bişey verme cuma bidaha tartalım hem için rahat eder dedi.Çok şükür rahatladım.Hepinize tek tek teşekkür ederim canım arkadaşlarım, prensesim inşallah aramızdaki en muhteşem anne olursun.

kiz ozlem totomu kaldirabilsem yapacam da.. ne guzel halsizligim mide rahatsizligim falan gecmisti simdi yine basladi.. gerci rahatsizligimin da etkisi olmus olabilir bu halsizlik meselesinde..
yok yok hamilelikten o canım geçer 4. aydan sora merak etme

maşallah. bide ölmek istiyorum diyodu allahın delisi

Son düzenleme:

heh be sonunda rahatlamissin hele sukur

iyi canim bende cok sevindim valla sende kafandaki olumsuzluklari al.. yavrun kucaginda ne guzel iste..

bende bir toparlansam bir an evvel ne guzel olurdu

yok yok hamilelikten o canım geçer 4. aydan sora merak etme

maşallah. bide ölmek istiyorum diyodu allahın delisi

kiz ozlem bide noldu biliomusun.. benim goguslerim oyle cok hassas olmadi .. yani bir sure sonra gecmisti.. simdi tekrardan gogus uclarim hassaslasmaya basladi..

dua edin teyzeleri bebegim iyi olsun lutfen.. bende iyi olayim.. ozledim cocugumu.. goremiyorum ki sokmuolar ultrasona burda.. neyse iyi olsun kafam rahat etsin de gerisi onemli degil.. saglik olsun..

valla çok haklısın bende bir aydır görmüyodum aklım gitti yüzünü göster çocuğumun dedim göstermedi başı aşşağıda olduğu için napıcaksın bir ay sora kendisini görürsün dedi

benim göğüslerim hala acıyo canım hatta geçen gün kocişe bi tokat yapıştırdım bu yüzden adam nerden geldiğini şaşırdı
iyidir bebeğin merak etme, ultrasona sokmadna kilosunu gelişimi nasıl anlıyolar peki:26:

canim ben ilk 7. haftada girdim ultrasona.. sonra onuncu haftada gittim dedim ya iste doppler cihazi diye birsey var .. onunla kalp atisina bakiolar iste.. birde onuncu haftada detayli bi muayene etti beni.. elle muayene de etti.. o zaman dedi mesela buyuyor diye,..

sonra bir kere daha gittim sadece o cihazla kalpn atisina bakti.. Allah nasip ederse 19. haftada ultrasona alacaklar beni... sorun olmadikca bu kadar iste.. sorun olmasin da aman napalim..

arkadaslarin dedigine gore tam eski usul bakiolarmis cocugun boyuna buyuklugune falan.. elleriyle olcuolarmis bilmem ne.. tabi bana onlari da yaoamio bebigim kucuk simdi daha.. karnim cikmadi ki daha..

valla pataklarım seni elis
deme bi daha öyle şeyler
bak çocuğun herbişisi yerindemiş
bende güvenmiyorum sağlık ocağındaki tartıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…