canim ben ilk 7. haftada girdim ultrasona.. sonra onuncu haftada gittim dedim ya iste doppler cihazi diye birsey var .. onunla kalp atisina bakiolar iste.. birde onuncu haftada detayli bi muayene etti beni.. elle muayene de etti.. o zaman dedi mesela buyuyor diye,..
sonra bir kere daha gittim sadece o cihazla kalpn atisina bakti.. Allah nasip ederse 19. haftada ultrasona alacaklar beni... sorun olmadikca bu kadar iste.. sorun olmasin da aman napalim..
arkadaslarin dedigine gore tam eski usul bakiolarmis cocugun boyuna buyuklugune falan.. elleriyle olcuolarmis bilmem ne.. tabi bana onlari da yaoamio bebigim kucuk simdi daha.. karnim cikmadi ki daha..
Kızlar yeni geldik bişeyler atıştırayım gelirim yine
zor yaa bi de yurt dışı olcak. haç haftada bir kontrolünüz? türkiyede kimsen yok mu hamileliğini burda geçirsen?
canim 3 haftada bir su anda cagiriyor beni.. bir dahaki kontrolum haftaya carsamba.. butun herkes, ailem, arkadaslarim tr de.. kizim birak tr de hamileligimi gecirmeyi, simdi hastayim diye duygusallasiyorum ara ara.. canim cok sklyr.. boguluyorum gibime gelio boyle bazen.. esime diyorum bi turkiyeye gideyim diye,, onu bile istemiyor.. zaten gidip gidecegim ancak ikinci trimester.. neyse hayirlisi.. herkes burda oyle doguruyor.. napalim bizde yapicaz Allahin izniyle..
evet 32. haftadan sora uçak yasak
napalım sorun olmasında sende doğduğunda görürsün bebeğini.
eşini ikna edebilsen keşke, sana kim bakıcak doğumunda?
annemin babamin vizesi var.. babam olmasa da annem doguma gelecek insaallah.. bakalim hayirlisi Rabbim o telaslari da gistersin hayirlisiyla... gormeden de bi tuhaf oluo muayenelerde ama olsun.. bebeginin ii oldugunu soyleyince herseye yetiyor
ne kadar sukretsek az aslinda..
Herkse merhaba
Nasılsınız kızlar ztarım özlemimm
iyiyim kuzu cok sukur.. gribi atlatmaya ugrasiyorum.. sen napiosun nasilsin bakalim
ferdaya bişimi olmuş:26::26::26::26::26:
He ya gri olmuş,hesap pasifmiş
megcim nerdesin merak ettik heeeeeeeeeeecnm iyiysin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?