Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

zor yaa bi de yurt dışı olcak. haç haftada bir kontrolünüz? türkiyede kimsen yok mu hamileliğini burda geçirsen?

zor yaa bi de yurt dışı olcak. haç haftada bir kontrolünüz? türkiyede kimsen yok mu hamileliğini burda geçirsen?

canim 3 haftada bir su anda cagiriyor beni.. bir dahaki kontrolum haftaya carsamba.. butun herkes, ailem, arkadaslarim tr de.. kizim birak tr de hamileligimi gecirmeyi, simdi hastayim diye duygusallasiyorum ara ara.. canim cok sklyr.. boguluyorum gibime gelio boyle bazen.. esime diyorum bi turkiyeye gideyim diye,, onu bile istemiyor.. zaten gidip gidecegim ancak ikinci trimester.. neyse hayirlisi.. herkes burda oyle doguruyor.. napalim bizde yapicaz Allahin izniyle..

evet 32. haftadan sora uçak yasak
napalım sorun olmasında sende doğduğunda görürsün bebeğini.
eşini ikna edebilsen keşke, sana kim bakıcak doğumunda?

evet 32. haftadan sora uçak yasak
napalım sorun olmasında sende doğduğunda görürsün bebeğini.
eşini ikna edebilsen keşke, sana kim bakıcak doğumunda?

annemin babamin vizesi var.. babam olmasa da annem doguma gelecek insaallah.. bakalim hayirlisi Rabbim o telaslari da gistersin hayirlisiyla... gormeden de bi tuhaf oluo muayenelerde ama olsun.. bebeginin ii oldugunu soyleyince herseye yetiyor

ne kadar sukretsek az aslinda..

aynen öyle kocama her gün söylüyorum durmadan secdeye varmamız lazım diye çok şükür allahıma

sende el dopleri al şekerim 20. haftadan sora dinlersin kalbini evde.

ama bugün doktorum bana kızdı onu kullanma kalbini bulamazsın telaş yaparsın dedi bende yooooo aha da burda onun kalbi dedim, ultrasonla baktı gerçekten de orda diyip güldü

ferdaya bişimi olmuş:26::26::26::26::26:

Elisimmm

Maşallah sana da bebişine canım arkadaşım benim

megcim nerdesin merak ettik heeeeeeeeeee cnm iyiysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…