istanbuldan misafirlerimiz vardı.. gelemedim pek moonum
sahi ferda gri olmuş ya:44:
belki yanlışlıkla olmuştur hiç görmedim bende :26:
Yok yav kızlar yazmış uzaklaştırma almış, yarın gelecekmiş.Ne yaptı ki ulu bilge ferda? Tek yaptığı millete yardım etmek :44:
Yok yav kızlar yazmış uzaklaştırma almış, yarın gelecekmiş.Ne yaptı ki ulu bilge ferda? Tek yaptığı millete yardım etmek :44:
Benim dünürüm nerde ya, kaçtır azrayı göremiyorum
iyi ozaman cnm ,hastalık kötü bişi olmasında merak ettim
iyi geceler arkadaşlar ben sayfanın başlarındanım yani eskilerinden çok kişi gelmiş geçmiş maşallah hamileler doğum yapanlar çok kalabalıklaşmış burası megggg güzelim nasılsın
filorindacım miyaba
iyiyiz biz çok şükür..
nasıl ikizlerimiz bakalım
Allah bağışlasın inşallah
iyi akşamlar kızlarrr ben adetımın ilk gunu adet oldug olduumu sandım silindim sulu pembe akıntı oldu bende sonrakı gunler kesildi koyu kahveye dondu sonra bugun yıne açık pembe kan gördımmm sonra yıne kseildi bunun yanında belirtilerim var ama psikolojikte olabileceğinden yazmıyorum:) normalde 5ınde olmam gerekirdi 6 sı gunu olduğumu sandım ama yanılmışımm aranızda bu durmu yaşayan ya da sebebini tahmın edebilen varmı??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?