Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yok yav kızlar yazmış uzaklaştırma almış, yarın gelecekmiş.Ne yaptı ki ulu bilge ferda? Tek yaptığı millete yardım etmek :44:

ene kim bizim bilgemizi öğretmenimizi kapamış şaşırdım hakkatten

Yok yav kızlar yazmış uzaklaştırma almış, yarın gelecekmiş.Ne yaptı ki ulu bilge ferda? Tek yaptığı millete yardım etmek :44:

ene kim bizim bilgemizi öğretmenimizi kapamış şaşırdım hakkatten

ene kim bizim bilgemizi öğretmenimizi kapamış şaşırdım hakkatten.aynen herkese yardımcı oluyor ferdacık yanlış anlaşılma vardır

ene kim bizim bilgemizi öğretmenimizi kapamış şaşırdım hakkatten.aynen herkese yardımcı oluyor ferdacık yanlış anlaşılma vardır

Benim dünürüm nerde ya, kaçtır azrayı göremiyorum

cnm azranın problemleri varmış, bilgisayarları falan incelemeye alınmış geçmişte yazmıştı 24 eylül yada 25 i sezeryana alcakmış dr normal doğmaz bebiş demiş bi bak istersen geçmişe.

iyi geceler arkadaşlar ben sayfanın başlarındanım yani eskilerinden çok kişi gelmiş geçmiş maşallah hamileler doğum yapanlar çok kalabalıklaşmış burası megggg güzelim nasılsın

iyi geceler arkadaşlar ben sayfanın başlarındanım yani eskilerinden çok kişi gelmiş geçmiş maşallah hamileler doğum yapanlar çok kalabalıklaşmış burası megggg güzelim nasılsın

filorindacım miyaba
iyiyiz biz çok şükür..

nasıl ikizlerimiz bakalım
Allah bağışlasın inşallah

filorindacım miyaba
iyiyiz biz çok şükür..

nasıl ikizlerimiz bakalım
Allah bağışlasın inşallah

saol megim iyiler ellerinden öper oğluşlarım allah razı olsun canım
şöyle bir sayfalara bakayım dedim eski günlerimi yad edeyim çok özel sayfa burası benim için umut heyecan bekleyiş her şey yaşadım burada şimdi ikizlerden fırsat bulamıyorum

iyi akşamlar kızlarrr ben adetımın ilk gunu adet oldug olduumu sandım silindim sulu pembe akıntı oldu bende sonrakı gunler kesildi koyu kahveye dondu sonra bugun yıne açık pembe kan gördımmm sonra yıne kseildi bunun yanında belirtilerim var ama psikolojikte olabileceğinden yazmıyorum:) normalde 5ınde olmam gerekirdi 6 sı gunu olduğumu sandım ama yanılmışımm aranızda bu durmu yaşayan ya da sebebini tahmın edebilen varmı??????????

canlarım benim nasılsınız bakalım ben çok iyiyim gün dolduruyorum annemlerde kalıyorum orada da net yok ara ara girmeye çalışacağım
sizde ne v ar ne yok bakalım... çok özledim sizi

bence gebelik testi yap yarın hem gününde geçmiş koyu kahve akıntıda yerleşme kanaması olabilir emin olmak için test yapman lazım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…