Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bence gebelik testi yap yarın hem gününde geçmiş koyu kahve akıntıda yerleşme kanaması olabilir emin olmak için test yapman lazım hayırlısı bakalım

koyu kahve dediğim hani adetin biterde bitmeye yakın son gunler gelir ya grimsii desem sarımsımı ama koyu olur ya silindiğimde hep boyle gelio eşim inat etmiş almıyo umarım yarın kandırırım onuda aldırırım bi test:))

günün geçtiği için diyorum canım sana test yap diye yerleşme kanaması da öyle bir şey bende oldu oradan biliyorum eşini ikna etmeye çalış merak ettim

Gelsin gelsindee uyuyayım azcıkk :))Damlacım sanada az kalmış canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah

inş canım ya geçmiyor bir türlü zaman ve giderek yürümek oturmak uyumak işkence olmaya başlıyor hayırlısı ile geçsin günler

günün geçtiği için diyorum canım sana test yap diye yerleşme kanaması da öyle bir şey bende oldu oradan biliyorum eşini ikna etmeye çalış merak ettim

ayy inş keşke beklediğim meleğim karnımda olsa :))haber veririm mutlaka yaparsam test inş sende bebeğini sağlıkla sıhatle kucağına alırsınnn az kaldııı:))

inş canım ya geçmiyor bir türlü zaman ve giderek yürümek oturmak uyumak işkence olmaya başlıyor hayırlısı ile geçsin günler

az kaldı damlacım sık dişini bu günleride arayacaksınnn amaa ikinci bir hamişliğe kadar bulamayacaksın onu düşünnnn

ayy inş keşke beklediğim meleğim karnımda olsa :))haber veririm mutlaka yaparsam test inş sende bebeğini sağlıkla sıhatle kucağına alırsınnn az kaldııı:))

Allah hayırlısını versin canım inş meleğin seninledir...burada olmazsam sen test yaptığında özelden mesaj at bana evde kalmıyorum çünkü son günler annemdeyim canım...duan için tşk ederim Allah herkese nasip etsin bu duyguları

mutlaka yazarımmmm olumlu olumsuz .. çunku olumsuzda olsa bılıyorum bı gun olacak:))

az kaldı damlacım sık dişini bu günleride arayacaksınnn amaa ikinci bir hamişliğe kadar bulamayacaksın onu düşünnnn

az kaldı valla... Allah her isteyene nasip etsin...kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

az kaldı valla... Allah her isteyene nasip etsin...kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

aminn doğumunda unutma beni emiii Rabbim kabul etsin inşallahhhh doğum yapanların duası kabul olurmuş inşallahh hayırlısı olur..

aminn doğumunda unutma beni emiii Rabbim kabul etsin inşallahhhh doğum yapanların duası kabul olurmuş inşallahh hayırlısı olur..

unutmam canım Allah her isteyene nasip etsin hamilelerin ve lohusaların duası da kabul olurmuş

hoşbuldukkk canlarım nasılsınız bakalım...ayy damlapal sanada az kalmış hayırlısıyla

iyiyiz canım damlaya az kaldıda sanki sana çok kalmışşş Rabbim senide bir avazzda kurtarsın inşallahhhh

evet canım az kaldı ama sana da çok kalmamış ama zamanını beklesin bebeciklerimiz...hayırlı vakitte gelsinler yavrularımız ama doğrusu gün yaklaştıkça korkuyorum :18::18:

evet canım az kaldı ama sana da çok kalmamış ama zamanını beklesin bebeciklerimiz...hayırlı vakitte gelsinler yavrularımız ama doğrusu gün yaklaştıkça korkuyorum :18::18:

korkmaa canım Rabbimm verir sabrını sen merak etmee ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…