Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

30lu haftalara gelindiğinde geçmiyor zaman sanki...iyice şişiyorsun ağırlaşıyorsun valla ben otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum yattığımda dönemiyorum gece uykusu da yok neredeyse işte böyle ketenhelvam

herkeslere hayırlı geceler gözlerim kapanıyor yazıları okuyamıyoruummmm

bende aynen senin gibiyim uykuyla başım dertte şekil 1A da görüldüğü üzere uyku sıfıronun dışında hareket ediyorum ama oturunca yorulduğumu anlıyorum..bide ben daha ev taşıycam ya hayırlısı artık
iyiyiz canım damlaya az kaldıda sanki sana çok kalmışşş Rabbim senide bir avazzda kurtarsın inşallahhhh

aminnn tatlım hepimizi işşallah sıra sizede gelsin bugün drum ayın 8de doğum tarihin belli olucak diyince bi tuhaf oldum zaten

günaydın kızlar bende aranızda yeniyim 2 yıldır evliyim ve 2 yılın sonunda iğneyle ilaçla hamile kaldım bebeğim pazartesikalbi durmuş 3 aylıktı kürtaj oldum tekrar hamile kalırmıyım ((((((( çok üzgünüm

Canım benim çok geçmiş olsunn üzüldüm açıkçası (Tekrar hamile kalırmıyım da ne demek Allahın izniyle kalırsın tabiki bebeğin bir ayağı içerde derler biraz ara verirsin rahim kendini toplar ve yine olur inşallah canımmm...Hiç merak etme senn toparlanmana bak

saol gülbebek rabbim herkese nasip etsin çok zormuş çok üzüldük çok o kadar bekledim ki bu bebeği rabbimden hayırlısı olsun ne diyeyim(((((((((((((

kızlar günaydın
İlda doğum yaptı mı acaba
Ferda nerde topiğimizde neler oluyor :126:
ben bu aralar yatağın içinden çıkmak istemiyorum heo uyumak istiyorum mesela şuan hala yataktayım yeni uyandım enerjim 0 :97:

test sonucum maalesef negatif kızlar kan sonucum 1.8 ve bütün belirtileri kist im yapıyor saolsun

canım geçmiş olsun olur inşlah seninde bebeğin
bu kist için soğan kürü yapsana temizliyor benim arkadaşımda vardı 3mm bi kist sağan kürüyle tamamen attı
ve hamile kaldı adetinide düzene soktu sen yap bu soğan kürünü bence

merhaba kızlar,
baya bir uzak kaldım sizlerden. eşimin teyzesi taşınıyordu onlara yardım falan ettik iş ayrı bir yoğundu, bir nasip olupta giremedim buralara. ferda ile ilgili bir sorunmu oldu nedir, geçmiştede bir şey bulamadım? ilda da sanırım doğuracak, ya da doğurdu. İnşallah her şey yolundadır onun ve kızı için.

bana gelince iyi değilim. 39. gün ve ben hala adet olmadım. doktorumu arıyorum ben aradığımda o muayenede o beni aradığında ben toplantıda oluyorum bir konuşamadık ne yazıkki. çok gerginim, çok mutsuzum, dün test yaptım yine negatif, gelen giden de yok. bugünde gerinlik başladı, her an patladım patlayacağım. kabızlığım var dünden beri, başım dönüyor, belim çok ağrıyor, bazen akıntım var bazen yok, 2 gündür karnım taş gibi, açmıyım değilmiyim anlamıyorum, halsizim, elimi kolumu kaldırmaya dermanım yok. kasıklarım bazen sızlıyor bazen hiçbir şey yok. çok duygusalım, olur olmadık gözlerim doluyor. gebe değilim, adet gecikmesi mi yapıyor bunları anlamadım. karman çormanım, mutsuzum. gününde adet geldiğinde böyle olmuyordum, en azından sonucu bilip ona göre kendimi motive ediyordum ama bu ay böyle gecikince, bu kadar süre cevapsız kalınca bir de üstüne fiziksel olarak bu kadar hırpalanınca bugün psikolojimde diplere vurdu.

o nedenle gelemiyorum, hiçbir şey yapmaya dermanım yok. kusuruma bakmayın olurmu? Öpüyorum sizi, adetleneyim düzelir dönerim aranıza

cnmmm yaa seni çok ii anlıorm cnm hem belrszlk hem de adet gelmeynce olan stres kolay degl gerçekten ... bi an once gelsn inşş batasıcalar da sen de onune bak cnm bnmm opyrzzz biz de seni çokk

İnşallah çok sürmez bu uzaklaşma, bebekle dön esracım inşallah

glmt selam canım nasılsın? Bebişin nasıl fotoğrafı var mı?

Duygucum sana da selam

selam kızlar
öncelikle beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim
beni biraz özleyin diye attırdım kendimi siteden
haziran annelerindeki bi konuşmamdan dolayı iki gün yasaklandım
bugün bu saat itibariyle bitti yasak
yazamadım ama dışardan okudum sizleri
ildanın doğumunu bekliyoruz artık hep beraber
bu sıralar artarda olacak doğumlar ne heyecanlı
esracım moralini yüksek tut emi, zor olduğunu biliyorum ama
emine msjımı okur musun bilemiyorum da öğretmen konusunda her işin bir oluru var, tanıdık öğretmen falan yok mu? başka okuldan olsa da olur, rica minnet bişeyler hlledilebilir belki, inşallah sorunsuz geçer bu senesi

glmt selam canım nasılsın? Bebişin nasıl fotoğrafı var mı?

Duygucum sana da selam
elisimmm kuzummm naslsn tatlımm nasıl gdıo bebşnlee gunlerr klosu da gayet ii bak maşallah okdm dun yazmşsn drda daha agır çıkmş emme işi de hallolacak hiçç sıkma canını cnmm bnmm
Ferda hoşgeldin noldu yahu? Sana niye böyle bişey yaptılar hayret :44:

ne yaptılar ferdaya ya :44:

Sağol duygucum inşallah düzelir canım.Bakalım cuma belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…