korkmaa canım Rabbimm verir sabrını sen merak etmee ...
30lu haftalara gelindiğinde geçmiyor zaman sanki...iyice şişiyorsun ağırlaşıyorsun valla ben otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum yattığımda dönemiyorum gece uykusu da yok neredeyse işte böyle ketenhelvam
iyiyiz canım damlaya az kaldıda sanki sana çok kalmışşş Rabbim senide bir avazzda kurtarsın inşallahhhh
günaydın kızlar bende aranızda yeniyim 2 yıldır evliyim ve 2 yılın sonunda iğneyle ilaçla hamile kaldım bebeğim pazartesikalbi durmuş 3 aylıktı kürtaj oldum tekrar hamile kalırmıyım((((((( çok üzgünüm
test sonucum maalesef negatif kızlar kan sonucum 1.8 ve bütün belirtileri kist im yapıyor saolsun
merhaba kızlar,
baya bir uzak kaldım sizlerden. eşimin teyzesi taşınıyordu onlara yardım falan ettik iş ayrı bir yoğundu, bir nasip olupta giremedim buralara. ferda ile ilgili bir sorunmu oldu nedir, geçmiştede bir şey bulamadım? ilda da sanırım doğuracak, ya da doğurdu. İnşallah her şey yolundadır onun ve kızı için.
bana gelince iyi değilim. 39. gün ve ben hala adet olmadım. doktorumu arıyorum ben aradığımda o muayenede o beni aradığında ben toplantıda oluyorum bir konuşamadık ne yazıkki. çok gerginim, çok mutsuzum, dün test yaptım yine negatif, gelen giden de yok. bugünde gerinlik başladı, her an patladım patlayacağım. kabızlığım var dünden beri, başım dönüyor, belim çok ağrıyor, bazen akıntım var bazen yok, 2 gündür karnım taş gibi, açmıyım değilmiyim anlamıyorum, halsizim, elimi kolumu kaldırmaya dermanım yok. kasıklarım bazen sızlıyor bazen hiçbir şey yok. çok duygusalım, olur olmadık gözlerim doluyor. gebe değilim, adet gecikmesi mi yapıyor bunları anlamadım. karman çormanım, mutsuzum. gününde adet geldiğinde böyle olmuyordum, en azından sonucu bilip ona göre kendimi motive ediyordum ama bu ay böyle gecikince, bu kadar süre cevapsız kalınca bir de üstüne fiziksel olarak bu kadar hırpalanınca bugün psikolojimde diplere vurdu.
o nedenle gelemiyorum, hiçbir şey yapmaya dermanım yok. kusuruma bakmayın olurmu? Öpüyorum sizi, adetleneyim düzelir dönerim aranıza
merhaba kızlar,
baya bir uzak kaldım sizlerden. eşimin teyzesi taşınıyordu onlara yardım falan ettik iş ayrı bir yoğundu, bir nasip olupta giremedim buralara. ferda ile ilgili bir sorunmu oldu nedir, geçmiştede bir şey bulamadım? ilda da sanırım doğuracak, ya da doğurdu. İnşallah her şey yolundadır onun ve kızı için.
bana gelince iyi değilim. 39. gün ve ben hala adet olmadım. doktorumu arıyorum ben aradığımda o muayenede o beni aradığında ben toplantıda oluyorum bir konuşamadık ne yazıkki. çok gerginim, çok mutsuzum, dün test yaptım yine negatif, gelen giden de yok. bugünde gerinlik başladı, her an patladım patlayacağım. kabızlığım var dünden beri, başım dönüyor, belim çok ağrıyor, bazen akıntım var bazen yok, 2 gündür karnım taş gibi, açmıyım değilmiyim anlamıyorum, halsizim, elimi kolumu kaldırmaya dermanım yok. kasıklarım bazen sızlıyor bazen hiçbir şey yok. çok duygusalım, olur olmadık gözlerim doluyor. gebe değilim, adet gecikmesi mi yapıyor bunları anlamadım. karman çormanım, mutsuzum. gününde adet geldiğinde böyle olmuyordum, en azından sonucu bilip ona göre kendimi motive ediyordum ama bu ay böyle gecikince, bu kadar süre cevapsız kalınca bir de üstüne fiziksel olarak bu kadar hırpalanınca bugün psikolojimde diplere vurdu.
o nedenle gelemiyorum, hiçbir şey yapmaya dermanım yok. kusuruma bakmayın olurmu? Öpüyorum sizi, adetleneyim düzelir dönerim aranıza
elisimmm kuzummm naslsn tatlımm nasıl gdıo bebşnlee gunlerr klosu da gayet ii bak maşallah okdm dun yazmşsn drda daha agır çıkmş emme işi de hallolacak hiçç sıkma canını cnmm bnmmglmt selam canım nasılsın? Bebişin nasıl fotoğrafı var mı?
Duygucum sana da selam
Ferda hoşgeldin noldu yahu? Sana niye böyle bişey yaptılar hayret :44:
elisimmm kuzummm naslsn tatlımm nasıl gdıo bebşnlee gunlerr klosu da gayet ii bak maşallah okdm dun yazmşsn drda daha agır çıkmş emme işi de hallolacak hiçç sıkma canını cnmm bnmm
ne yaptılar ferdaya ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?