Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahh be ferdam hep seni buluo boyle şeyler neyse geçmiş olsn cnmm
Sağol duygucum inşallah düzelir canım.Bakalım cuma belli olacak.

cuma ne belli olacak elismm ? :44:

:

ferdam selam canım nasılısn
zaten araya güya tanıdık bir öğretmen koyduk ben hallettim felan dedi dün öğrendik öğretmenin ismini felan yani bu (güya) ayarlanmış öğretmen haa belkide çok memnun kalırız

kadın mı erkek mi ogretmen eminem ?

Öyle uzaklaşma falan yok canlarım yaaa, içim öyle şişki gelip sizinde moralinizi bozmak istemiyorum, zaten gebesiniz kendi derdiniz kendinize yeter. Doktorumla konuştum, anlattım durumu kanda gebelik testine gerek yok adet söktürücünü iç adetin 3. günü gel dedi. Aslında hemen el muayene edeyim desin diye umuyordum. Açıkcası kan testi yaptırmayada gücüm yok, hani muayene etse idi, rahim duvarı kalınmı değilmi baksa idi, sonuçta adet gecikmesi ise yaşadığım rahim duvarım kalınlaşmaz ama kalınlaşmışsa ya gebeyimdir yada adet olacağımdır gibi bir sonuca varır ona göre yol haritası çizeriz diye düşünmüştüm ama avcumu yaladım.
Açıkcası bu adet söktürücüleride hiç sevmiyorum, onları içtinmi 2-3 ay hormonların düzene girmiyor, birde adet söktürücü içilen ay hormon testi yapılmaz diye biliyorum ben yaaa. Başından mı savdı ki bu kadın beni, çok ilgilidir aslında. İyice kafam karıştı, ne kan testi yaptıracak gücüm var ne adet söktürücü içmeye niyetim aslında bu halime çok güzel bir söz varda benide uzaklaştırırlar sonra ferda gibi siteden

hoşgeldin ferdam bu arada geçmiş olsun,gamze ile konuştum ilda yarın tekrar kontrole gidecekmiş 2 santim açıklığı varmış daha doğurmamış

sağolun kızlar hoşbuldum :)
kuzey durmadı da onu gezdirdim biraz
bu sırada siteden şutlanmışım

esra bana kalsa sen yine de test yaptırmadan içme söktürücüyü
başka doktora git ya da baksın bir duruma

eminecim inşallah memnun kalırsınız canım
hiç belli olmaz tabi o durumlar

şimdi uyduruktan bi yemek yapmaya gidiyorum
yapınca gelirim yine görüşürüz

cnm bence bi kaç gun daha bekle heme içme olmadı bi test daha yaparsn sonra içersn ya da içmene gerek kalmadan sökülür inşş bat ...

cnm bence bi kaç gun daha bekle heme içme olmadı bi test daha yaparsn sonra içersn ya da içmene gerek kalmadan sökülür inşş bat ...

kk da 2009dan kalma bir topik var kısa bir topik, onu okudum şimdi duygum. ordaki tüm arkadaşlara doktorlar adet söktürücü veriş, hiçbiri içmemiş, hemen hemen çoğunda hem idrarda hem kanda hem ultrasonda negatif gibiymiş ama sonraan pozitife dönmüş.iş yerimdede böyle bir örnek var. açıkcası ilk başlarda hiç belirtim yoktu, aslına bakarsan düne kadar bebek olayınıda düşünecek vaktim hiç olmadı eve yatmadan yatmaya gittim. hatta o kadar belirtisizdimki eşimin teyzesinin taşınmasına yardım ettim acayip belim ağrımasına rağmen bir oturmadım falan yani ama derinden derinden başımın döndüğünü, belimin biraz üst kımından sırtıma doğru sanki yel almışım gibi bir kas ağrısı olduğunu hissediyordum, dünkü testide o nedenle yaptım açıkcası herhalde artık yükselmiştir bhcg diye ama yok çıkmadık, nettede adet 28 gün geçtikten sonra gebe olduğunu öğrenenler olmuş. napsam acep ekime kadar beklesemmi bilemedim hiç

hayırlısı olsn inşş eminemm gttn tanştn mı azmli gayretli biri olsn inşş çocuklar arasnda da adaletli olsn ne çok katı ne de çok gevşektr inşşş ....

kısmetse yarın gidicem inşallah ama duyduğum kadarıyla biraz sert bir öğretmenmiş :26:

cnm yok yapma bekle bakalm bi süre hatta başka bi dra git olmadı ya bi baksın rahm duvarna falan bak ozlemin de geç belli olmştu mesela ...dr ona demşti rahm duvark kalnlaşmş die hatrlıorm ...
hayırlısı esramm yaa yoksa bebiş seni çok bekletmeden mrk ettrmden daha fazla gelsn tez zamanda inşş....

kısmetse yarın gidicem inşallah ama duyduğum kadarıyla biraz sert bir öğretmenmiş :26:

hmm sertlk neye gore ama o var yerne gore mi sert yoksa çocuklarda baskı yaratacak şeklde mi belki de onn dengesni ii kurmştur onu blemeyz yarın git bakalm eminem bi ordaki annelerle falan da konş kızımz kıymetli hayırlı bir öğretmene teslm edelm hayırlısyla inşşşş
ben de erkek ogretmende okdum ama gayet de iiydi babamz gibi sevıodk boyle ...
inşş kızn çokk sever cnm ogretmenini ...

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaa

esracım göbüşünde bebiş haberlerinle dön cnm inşallahhhh

herkes ne zaman doğurcan diye soruyor ya millet benden sabırsız

sağol kuşum, öyle duygusalım ki her şeye gözlerim doluyor bu gebelik belirtisimi adet gecikmesinin etkilerimi çözemiyorsun, keşke şöyle net bir belirti olsa. aslında testler ne kadar negatif çıksa da, doktor ne kadar umutsuz konuşsada, hatta ben kendimi bunun ne kadar mevsimsel bir adet gecikmesi olduğuna inandırsamda içimden bir ses inatla gebesin diyor, ya içimdeki ses doğru söylüyor ya da şeytan benimle fena dalga geçiyor bakalım hakkımızda hayırlısı, çıktım ben bitanesi

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaa

esracım göbüşünde bebiş haberlerinle dön cnm inşallahhhh

herkes ne zaman doğurcan diye soruyor ya millet benden sabırsız

moonummm
cnmm evt mllet oyle valla bizim de hem gebelk muhabeti donuo oklda bi gör bi kaç hamişmz var da ondan
cnmm neler aldnz bebşe anlatsana biraz ben boyle hevesli ve mrklym da bu konuda oda yaptnz mı ne renk çantanı falan hazırladn mı netten aldn mı bşeyler neler aldn adlysan ? çok soru sordm galbaaa
ben markete gidip gelıo donnce okucam hemen cvbını gorşrzz şimdlk kızlarr

E]

esracım bunu blmıorm tabi ama boyle şeyler yaşayan arkdaslar ya hamişti ya da bi kaç ay sonra hamiş kalmşlardı bu geckmelern de var bi hikmeti son bekleyşler olsn inşş bunlar cnm dualarm sennle ve tümm isteyn cnmm arkdaslarmlaa

ESracm bazen Hisler testlerden daha etkili olabilir.. Ins gec dollebme ben dedigim gibi hamile oldugum ay ( ben erkenciyim ama biliosun) neg cikmasina ragmen israrla dvm etmistim..

Hayirlisi olsun canim kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…