Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm benim herşeyimiz tamam kuzum daha önce çektiğimiz resimler var ama ozaman daha içi dolu değildi onlardan paylaşayım
bunun harici göğüs pompası biberonlar benim çantam oğluşumun çantası, çıtçıtlı badiler tek tek yazarsam uzun sürer cnm:) ağız bezleri alt bezleri, annemin yaptığı yastıklar çarşaflar fbli çarşaf takımımız, ayakkabılarımız var onların resmi yüklü değil onlarıda bir ara çekeriz teyzesi bakarsın.

Eklentiler

• $08072012441.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $18062012407.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $18062012409.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $18062012404.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $08072012451.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $08072012452.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $08072012454.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $08072012455.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $08072012444.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $08072012446.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $08072012445.webp
    23 KB · Görüntüleme: 29
  • $08072012442.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $08072012450.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $08072012457.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $GetAttachment.webp
    3 KB · Görüntüleme: 17
  • $13072012458.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 21
cnmm moonumm bnmm yaa resmlerini de koymşş yerm ben seni de guzel bebişini de şimdi tek tek keyfle bakcam resmlere once kocamannn bi maşallahh diyimm deee

cnmm moonumm bnmm yaa resmlerini de koymşş yerm ben seni de guzel bebişini de şimdi tek tek keyfle bakcam resmlere once kocamannn bi maşallahh diyimm deee

sağol cnm bizde sizi yeriz:))) çektikce paylaşırız daha cicimiz varda bilgisayarımıza yüklemedik.cnm.

herşey çok çok guzel cnmm bnm bayldm bayldm bakarken resmlere duygulandmm bi ay sonra oğluşn bu odada olcakkk saglıcaklaa hayırlısıyla inşşşşşşşş

Kizlar gunaydin

Biz uyandik .. gripligimden oturu tembellikten dolayi mutfak harabeydi onu topladim, kahvalti hazirladim pilim bitti..

Bir de alisverise cikmamiz lazim bugun ama hic halim yok.. evdede hic bir sey yok yani..

Neyse takipliom sizi

herşey çok çok guzel cnmm bnm bayldm bayldm bakarken resmlere duygulandmm bi ay sonra oğluşn bu odada olcakkk saglıcaklaa hayırlısıyla inşşşşşşşş

:) aynen kuzum bende odasına girince duygulanıyorum birkaç gün sonra onun sesleri olcak inşallalh sağ salim alalım kucağımıza güzel telaşlar yaşadık ona bişiler alırken insan mutlu oluyor eskiden kendime kıyafet bakerken şimdi direk bebek mağazalarına giriyoruz hep ona bişiler alma derdindeyiz cnm bu duyguları rabbim herkese yaşatsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın cnm yakında sende ciciler almaya başlarsın

günaydın kuzm bizden de iyi akşamlar :)ne tuhaf oluyor demi sizde sabah bizde akşamgribin nasıl oldu

hepsinede bayıldım rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım

demi yaaa ay ben de bi ay demşm ne bi ayıı on gun gibi bşey kaldıı yaa
valla ben bi ogrensem kızcemm mi oglşm mu olcak başlıcm ufak ufak ama benm hamiş arkdaslar var onlarla bu perşmbe alşverşe gtcz belki ara renklerde badi madi başlarm ufak ufak

ztarımm hoşgeldn daha iisndr cnm umarımm

daha iyiyim ama gecmicek heralde bu grip :2::2:

tam da grip sayilmaz da ne oldugumu bende anlamadim..

sen nasilsin kuzu

günaydın kuzm bizden de iyi akşamlar :)ne tuhaf oluyor demi sizde sabah bizde akşamgribin nasıl oldu

pisim gribim ayni gibi bilmiyorum ki bir gun sanki daha iyiyimobur gun ayni..

yaaaa tam 7 saat fark var.. ben okyanuslarin ne kadar buyuk oldugunu ilk ucakta anladim.. cunku sadece 9 saat nerdeyse atlantik okyanusunun uzerinde ucmustuk.. onu gecmistik.. insan oglu kus misali diyorlar ya.. aynen oyle iste... burdan binince herseyiyle toplam 20 saati , bazen daha fazla buluyor tr ye gelmek.. ozlem cok oluyor, gurbet daha fazla hissettiriyor kendini.. falan filan.. aman nerden gedi bunlar agzima simdi..

bebeginin herseyleri hazir masallah

az kaldi kendisi de odasinin icinde olacak yakinda..

birde sende baliketli hamile kaldin sanirim dimi.?

kac kilo aldin datlum ya.. dikkat etmek gerek.. ben nerdeyse ilk defa artida ciktim hamileligimin basindan beri..

ah cnm ya hızını almadan geçmz evet sen yne çorba ıhlamur falan dvm et bol bol da dnlen
ben iim cnmcm yaa neolsn okul başladı bulantılar da azaldı kontrol altna aldm artık aç bırakmıorm kendimi bi de çok dnlemıorm oklda maşşallah gayet iim okul başlaynca sürecek die korkuodm ackcası ...

hepsinede bayıldım rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım
sağol tatlım tşkr ederim rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri inşallah
tabi tatlım sarı beyaz yeşil tonlarında alabilirsin cnm zıbınlar zaten beyaz oluyor, badilerle falan başla kuzum. son zamana kalma az az almak lazım.

sorma tatlım ya gebelikte zor atlatıyorsun gribi geçicek inşallah, rabbim şifa versin.ben evet balık etli hamile kaldım cnm. 69 kilo idim boyum çok uzun değil 1,65 total 13 kilo aldım durdu artık kilo almıyorum sabitledik.82-83 arası değişiyorum şuan.

Kzlar selam bu aralar çok yoğunum evimde ne zaman saate bakmadan keyif yapabilicem merak ediyorum bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz :123: bir yıl sonrakini bebeksiz istemiyoum asla :130:
Ztar tatlım geçmiş olsun sana tarhana çorbası iç bol vitaminli ohh yanındada ıhlamur hemmen iyileş inşallah
Moon odanız ne güzel Allah ım ömrünüde güzel yazsın oğlunun çok duygulandım çok ben bu erkek bebek eşyalarına nedense çok bayılıyorum kızım olursa erkek fatma yapıcam korkarım oysa ben çok süslüyümdür nerden gelir bu erkek kıyfetlerine hayranlık bilmem
Sue canım bulantılar geçmiş iyi olmuş yoksa zor olurdu senin için ah bebeğe alışveriş yapmaktan daha güzeli yoktur ben hamile bile değilim neleri var görseninz gülersiniz kızım olursa banyo keyfi içi civciv oğlum olursa dozer takımı oyuncak hazır düşün yani

cnm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun seneye bebişinle kutlayın inşallah. tşkr ederiz teyzesi odamız hazır bekliyoruz artık her an herşey olabilir:))rabbim gönlüne göre versin inşallah belki ilk bebişin erkek olur belli olmaz kısmet sağlıklı olsunlarda. ben de kız kıyafetlerini çok seviyorum tatlım ya pembişler kırmızılar fuşyalar ohhhhhhhhhh çok şirin oluyor.bizde 7 yılımızı bitirdik kocişle:) 8 e başladık zaman çabuk geçiyor cnm rabbim hepimizin evine huzur ve mutluluk versin.:13:

amin canım huzur mutluluk sağlık olsun sağıklı evlatlar olsun insan daha ne ister yuvası için
o oda şimdi sessiz bi anlamı yok ama içine öyle bişey gelicek ki oda anlam kazanıcak içi huzur ve cennet kokucak
Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin bende dahil anne olmak bu dünyanın en büyük nimetidir biz kadınlara sen ANNE oluyorsun pisicik

Kıyamam yavrum ben sana :) sende anne olacaksın hemde çok iyi bir anne olacaksın ummadığın anda gelicek meleğin bende burdan senin cicilerine bakıcam inşallah dualarım seninle cnm pericim ,melisam ,esram ,megim,hepinize nasip etsin rabbim.

inşallah canım benim o günleride görelim senin bebikin büyük olur o zaman yaramazlıklarını anlatırsın ahh inşallah Allah ım sana yalvarıyoruz kabul et dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…