Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ya bişi sorcam
benim eklemlerim özellikle diz kapaklarım felaket ağrıyo
acaba diyorum kalsiyum eksikliği olmuş olabilir mi ?
gebelikte hiç kalsiyum desteği kullanmadım ben
şimdide emzirmekten olur mu acaba eksilme??
bilen var mı :44::44:

Kızlar selamlar hepinize,
umarım sağlıklı şekilde hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Darısı benim de başıma inşallah. Biz de istiyoruz ancak henüz hamile kalamadım. Şimdilik sadece sizin hazırlıklarınızı okuyup ben de olsam böyle yaparım ederim diyebiliyorum.

Bir de annemle birlikte bebek kurabiyeleri hazırlıyoruz. Düşünürseniz uygun fiyata sizlere de hazırlayabiliriz. Hem mevlüt hem de hastanedeki misafirleriniz için..

Örnekleri aşağıda bulabilir, bizimle irtibata geçebilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
[]

perimmm bnmmm cnmm evlilik yıldnmz kutlu olsun mutlulugunz daim olsnn seneye bebşnzle kutlayn inşş yıldnmnuzuuu
Allah sana tezz zamanda nasip etsnn cnmm gule oynaya al inşş bebişine cicilerrr
nasıl içim titrıo size anlatamam siz boyle yazınca ednce ama ben de bi kaç ay once ozenıodm dilıodm yazıodm iç dokuodm burada Allah nasip etti şükürrlerr olsnnn size de tezz tezz zamanda nasip etcek Allahım inşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

Bu konuda bilgim yok ama banada mantıklı geldi olabilir yani gebelikte hiç kalsiyum desteği almadığın için eksiklik şimdi ortaya çıkmıştır

Bu arada herkese merhaba inşallah topik kalabalıklaşır çok canım sıkılıyor

Duygum nasıslsın canımm
Benim bugün bulantım var yine Ve canım hiçbirşey istemiyor açlıkta hissetmiyorum aczık yemeğe zorladım kendimi midem daha kötü oldu bıraktım kaç gündür iyiy gidiyordu ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum.

cfirat yaptıklarınızı çok beğendim bol kazanç dilerim ve inşallah en kısa zamandada bir hamilelik dilerim
suecim şunu farkediyorum ki hamile olmayıp burda içimizi döktüğümüz anlarda yüreğin cız ediyor o günleri unutmamışsın bizi çok iyi anlıyorsun çok saol bitanem
lovely canım yaa mide bulantısı çok kötü bişey hep demişimdir inşallah biran önce atlatırsın şu dönemi
kafam allak bullak oldu Ferda gibi birisi nasıl uzaklaştırma alır o benim jinekoloğum bikerem ayrıca kimseyi kırıcağını ya da üzüceğini düşünemiyorum bile çok tatlı bi insan bence hayret yani o topiği karış karış gezicem o olucak çok merak ettim

Son düzenleme:

Canım çok sağol geçmişti aslında ama bugün yine hiç geçmemiş gibi geri geldi bulantılar.

İnşalalh Allah sana en kısa zamanda bir bebiş nasip eder ve aldığın ciileri doya doya kulanırsın.Evlilik yıl dönümüznüzde kutlu olsun.

Ferdamı bende çok merak ediyorum ama bir tartışma olmuş olacağına ihtimal bile vermiyorum bir yanlış anlaşaılma olmuştur kesin gelir aramıza en yakın zamanda bende çok seviyorum onu.

inşallah canım çok saol
sende sağlıcakla huzurla kavuş mucizene artık içinde yanınada gelicek inşallah bu mide bulantılarını hatırlamıcan bile
bu arada kızlar aniden çıkarsam kusura bakmayın eşimi bekliyorum

didemcim ben olur diye biliyorum.. emzirme doneminde hamilelikte aldigin vitaminlerine devam etmen gerekiyor diye biliyorum ben.. onu ihmal etme canim..

meganm mrb cnmm bnmm benm azaldı cnm çok şükür bu ara daha ii senn de azalır enn kısa zmanda inşş sakın zorlama kendini cnm yemek için oyle daha kotu oluo seni nasıl ii anlıorm mide kötü oldu mu butun keyfi kaçıo insann
perimm gerçekten de oyle taaa içimden hissedıorm yaşadklarnızı ve çok ii anlıorm sizi şunu da blıormm ki sizin için de geçecek bu gunler herkes hamiş kalcakk bu topkte inşşş
ferda için ben de anlam veremedm bi de kızın kaçncı ban yiyişi neden yemş gerçekten ben de mrk edıorm şu an ....

ferdann banı btti bu arada kızlar bugun dondu buraya ama ben gerçekten nie ban yedi mrk edıorm
ferda her sözünü secip kullanır hep dkkat eder cunku ....

Amin.Çok bekledim çok zor günLer geçirdim ama çok şükür rabbim nasip etti sonunda inşalalh kucağıma almayıda nasip eder.Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah.Hep dedim hamile kalıyım herşeyine razıyım diye halada öyle diyorum ondan gelecek herşeye razıyım bulantısınada herşeyine ama yemek yiyebilmek için geçsin istiyorum bulantılar.

kuzum ya ne guzel midenin rhatlamis olmasi insaallah azalarak devam eder sonra da tamamen kesilir.. benim bir gidiyor , diyorum ki tamam gecti heralde sonra pat yine basliyor.. bu aralar yine istifra etmeye basladim ki uzun zamandir yoktu.. bunlar son cirpinislari diye tahmin ediyorum bakalim

mooncum ne kadar yakinmisiz birbirimize yaa.. cok guzel kilo almissin bende senin gibi kapatabilsem ne guzel olur.. bende 69 falandim hamile kaldigimda .. benim de boy 171 . sen iyi idare etmissin ya nasil becerdin bu kadar guzel kiloyla kapamayi valla bana da ogret..

bir de ben hamile kaldigimdan beri dimdik yuruyemiyorum yaaa nedendir psikolojik mi , kendimi hasta mi hissediyorum bilmiyorum hep yasli teyzeler gibi yuruyom ..

cnm el parmaklarında şişme de oluyorsa ve sabahları özellikle kavanoz kapağı açmada bile zorlanma varsa , dahiliciye yada romotoloğa git cnm romatizma olabilrsin allah korsun. ağrılarını takip et.kalsiyumla ilgili olcacağını pek sanmıyorum ihmal etme dr git geçmezse.

evet canım geçicek aslında hepimiz biliyoruz bişekilde gelicekler ama zaman insanı çok kanatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…