perimmm bnmmm cnmm evlilik yıldnmz kutlu olsun mutlulugunz daim olsnn seneye bebşnzle kutlayn inşş yıldnmnuzuuuKzlar selam bu aralar çok yoğunum evimde ne zaman saate bakmadan keyif yapabilicem merak ediyorum bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz :123: bir yıl sonrakini bebeksiz istemiyoum asla :130:
Ztar tatlım geçmiş olsun sana tarhana çorbası iç bol vitaminli ohh yanındada ıhlamur hemmen iyileş inşallah
Moon odanız ne güzel Allah ım ömrünüde güzel yazsın oğlunun çok duygulandım çokben bu erkek bebek eşyalarına nedense çok bayılıyorum kızım olursa erkek fatma yapıcam korkarım oysa ben çok süslüyümdür nerden gelir bu erkek kıyfetlerine hayranlık bilmem
Sue canım bulantılar geçmiş iyi olmuş yoksa zor olurdu senin için ah bebeğe alışveriş yapmaktan daha güzeli yoktur ben hamile bile değilim neleri var görseninz gülersiniz kızım olursa banyo keyfi içi civciv oğlum olursa dozer takımı oyuncak hazır düşün yani
kızlar ya bişi sorcam
benim eklemlerim özellikle diz kapaklarım felaket ağrıyo
acaba diyorum kalsiyum eksikliği olmuş olabilir mi ?
gebelikte hiç kalsiyum desteği kullanmadım ben
şimdide emzirmekten olur mu acaba eksilme??
bilen var mı :44::44:
cfirat yaptıklarınızı çok beğendim bol kazanç dilerim ve inşallah en kısa zamandada bir hamilelik dilerim
suecimşunu farkediyorum ki hamile olmayıp burda içimizi döktüğümüz anlarda yüreğin cız ediyor o günleri unutmamışsın bizi çok iyi anlıyorsun çok saol bitanem
lovely canım yaa mide bulantısı çok kötü bişey hep demişimdir inşallah biran önce atlatırsın şu dönemi
kafam allak bullak oldu Ferda gibi birisi nasıl uzaklaştırma alır o benim jinekoloğum bikeremayrıca kimseyi kırıcağını ya da üzüceğini düşünemiyorum bile çok tatlı bi insan bence hayret yani o topiği karış karış gezicem o olucak çok merak ettim
inşallah canım çok saolCanım çok sağol geçmişti aslında ama bugün yine hiç geçmemiş gibi geri geldi bulantılar.
İnşalalh Allah sana en kısa zamanda bir bebiş nasip eder ve aldığın ciileri doya doya kulanırsın.Evlilik yıl dönümüznüzde kutlu olsun.
Ferdamı bende çok merak ediyorum ama bir tartışma olmuş olacağına ihtimal bile vermiyorum bir yanlış anlaşaılma olmuştur kesin gelir aramıza en yakın zamanda bende çok seviyorum onu.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
kızlar ya bişi sorcam
meganm mrb cnmm bnmm benm azaldı cnm çok şükür bu ara daha iiDuygum nasıslsın canımm
Benim bugün bulantım var yineVe canım hiçbirşey istemiyor açlıkta hissetmiyorum aczık yemeğe zorladım kendimi midem daha kötü oldu bıraktım kaç gündür iyiy gidiyordu ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum.
perimm gerçekten de oyle taaa içimden hissedıorm yaşadklarnızı ve çok ii anlıorm sizi şunu da blıormm ki sizin için de geçecek bu gunler herkes hamiş kalcakk bu topkte inşşşcfirat yaptıklarınızı çok beğendim bol kazanç dilerim ve inşallah en kısa zamandada bir hamilelik dilerim
suecimşunu farkediyorum ki hamile olmayıp burda içimizi döktüğümüz anlarda yüreğin cız ediyor o günleri unutmamışsın bizi çok iyi anlıyorsun çok saol bitanem
lovely canım yaa mide bulantısı çok kötü bişey hep demişimdir inşallah biran önce atlatırsın şu dönemi
kafam allak bullak oldu Ferda gibi birisi nasıl uzaklaştırma alır o benim jinekoloğum bikeremayrıca kimseyi kırıcağını ya da üzüceğini düşünemiyorum bile çok tatlı bi insan bence hayret yani o topiği karış karış gezicem o olucak çok merak ettim
inşallah canım çok saol
sende sağlıcakla huzurla kavuş mucizene artık içinde yanınada gelicek inşallah bu mide bulantılarını hatırlamıcan bile
bu arada kızlar aniden çıkarsam kusura bakmayın eşimi bekliyorum
ah cnm ya hızını almadan geçmz evet sen yne çorba ıhlamur falan dvm et bol bol da dnlen
ben iim cnmcm yaa neolsn okul başladı bulantılar da azaldı kontrol altna aldm artık aç bırakmıorm kendimi bi de çok dnlemıorm oklda maşşallah gayet iim okul başlaynca sürecek die korkuodm ackcası ...
sağol tatlım tşkr ederim rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri inşallah
tabi tatlım sarı beyaz yeşil tonlarında alabilirsin cnm zıbınlar zaten beyaz oluyor, badilerle falan başla kuzum. son zamana kalma az az almak lazım.
sorma tatlım ya gebelikte zor atlatıyorsun gribi geçicek inşallah, rabbim şifa versin.ben evet balık etli hamile kaldım cnm. 69 kilo idim boyum çok uzun değil 1,65 total 13kilo aldım durdu artık kilo almıyorum sabitledik.82-83 arası değişiyorum şuan.
kızlar ya bişi sorcam
İyiy akşamlar canım hoşgeldin.Ben iyiyim sadece çok canım sıkılıyor evde tekim
sen nasılsın.
evet canım geçicek aslında hepimiz biliyoruz bişekilde gelicekler ama zaman insanı çok kanatıyormeganm mrb cnmm bnmm benm azaldı cnm çok şükür bu ara daha iisenn de azalır enn kısa zmanda inşş sakın zorlama kendini cnm yemek için oyle daha kotu oluo seni nasıl ii anlıorm mide kötü oldu mu butun keyfi kaçıo insann
perimm gerçekten de oyle taaa içimden hissedıorm yaşadklarnızı ve çok ii anlıorm sizi şunu da blıormm ki sizin için de geçecek bu gunler herkes hamiş kalcakk bu topkte inşşş
ferda için ben de anlam veremedm bi de kızın kaçncı ban yiyişi neden yemş gerçekten ben de mrk edıorm şu an ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?