Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nerelerdesin kuzum
sorma canım yaa hiç evimde oturamıyorum bu aralar bazende keyifsiz oluyorum bakıyorum herkes iyi ama yazamıyorum bişey yinede sizlerden haberdar oluyorum hastaymışsın canım çok çok geçmiş olsun bol bol doğal vitaminler almaya bak etkilenmesin minik kuzu Allah korusun onu

cnm soyle ki yne oluo arada ama bşey doknnca bi de aç kalnca ozellkle sabahları boşken mide aç bırakmamak için cab sarfedıorm gerçekten ...
bi de gariptir meyve midemi bozuo ama nerde tatlı matlı var pasta falan onlar bşeyck yapmıo
ama yne de esksnden daha ii çok şükür en azından şimdi tahmn edeblıorm ne doknuo edıo eskden ne yesem çıkarıodm ....

Çok şükür sevindim azalmasına bende kaç gündür çok iyiydim hatta inanamıyordum demkki gerçekten birden geçiyormuş bulantılar diye düşünmeye başlamıştım ama bugün yine eskiye döndü kendimi kötü hissediyorum.bir kek bir şeftali ile akşam ettim bugün yatarkende zaten birşey yiyemem midem boş biliyorum ama açlık hissetmiyorum.

Bende yaşadıklarımı hiç unutamıyorum evlat hasreti çekmeyen anlamaz ne kadar zor olduğunu bir zamanalr kendim için yanan içim şimdi başkaları için yanıyor Allah herkese evlat nasip etsin.

aynısını söylüyorum tatlım eşime diyorum ki birkere of demicem ne mide bulantısına ne gece uykusuzluğuna nede yaramaz bi bebeğe herşeye razıyım o gelsin ve sağlıklı olsun sizede söyülyorum bir kez şikayet eder offf dersem konuşmayın bile benimle

cnm benim ben ilk 5 aya yakın kilo almadım normal yemeğimi yedim ama tatlı şeyler hiç yemedim özellikle meyve den almaya özen gösterdim şekeri. zaten ilk 3 ay bebek anneden bişi almıyor kiloda pek almıyor yani bu dönemde çift canlıyım diye yememek lazım. sonra 7 aydan sonra özellikle kilo artışı oluyor ozaman mecburen yiyorsun ama dediğim gibi gene tatlıda falan aşırıya kaçmamakl lazım.kola hazır meyvesuyu çorba vs içmemek lazım özellikle meyve suyu hazır olan kilo yapıyor.ben mesala sütlü tatlı tercih ediyorum şerbetli tatlı falan yemedim.su bol içmek lazım, ben yürüyüş falan yapamadım çalıştığım için senin böyle bir imkanın varsa yap cnm ama şuda bir gerçek kilolu gebe kalınca az kilo alıyorsun benim arkadaşımde 75 kilo hamile kaldı boyu 1,60 , toplamda 9 kilo almış zaten bebiş 4 kilo doğdu yani nedense öyle oluyor.şimdi kızın bebeği 9 aylık kız 72 kilo falan yani eski halinden zayıf kiloya pek takılma cnm veririz .geçer o karnın büyüdükçe mecburen dik durursun tatlım şimdi bel ağrında oluyordur ondan öyle durursun.

eee ogrencez iste.. annelige de boyle.. mesela ben sabah istifra etmistim uyandigimda.. bunun sonrasinda hemne biseler yemem lazim mesela.. arayi acarsam daha sonra yedigimi de cikariyorum.. ama ben bile bile esimle oturmak istedim kahvaltiya.. noldu sonra sofrada kustum esim kalkti masadan ben hem kusuyorum bi yandan dizi anlatmaya devam eidyorum.. sonra da kahvaltima devam ettim biliyorum kulaga igrenc geliyor ama esime de dedim ben bununla yasamaya alistim diye

napalim ogreniyoruz yavas yavas

bosver canim durma evde zaten.. cik , gez, kafani dagit.. bende guzel gezecek yerler olsa da her gun gezsem burda..

dogal olarak iyilesmeye calisiyorum ama zaman alacak tabii canim ilaclar ne kadar da hizlandiriyormus bu sureci sasirdim .. Allah melegimizi korusun insaallah gececek hastaligimiz napalim..

Bende senin gibi sòylüyorum etrafımdakilere yeterki hamile kalayım hayırlısıyla

İnşallah Allah nasip edecek ben inanıyorum

Canım yazdıklarını okurken gözümde canlandırınca çok güldümBir yandan kusarken bir yandan dizi anlatıyorsun ve eşinin o anki halini düşünemiyorum şaka bir yana bulantılar hala devam ediyor olması kötü sen 16. haftadasın ben her hafta geçecek diye umutlanırken 16. haftada bulantın olduğunu duymak benşi korkutuyor

evet bel agrim var hakikaten. ve memuslarimin uclari hassaslasmaya basladi tekrardan..

yani aslinda benim zaten bagirsak problemimden dolayi yediklerime dikkat etmem gerekiyor.. kesinlikle kabiz olmamam gerek.. onun icinde diyet gibi birsey nerdeyse yeme seklim.. ona uysam zaten cok kilo alacagimi sanmam ama canim cekiyor bazen yaaa..

gecen esim hazir kunefe bulmus almis.. dusunsene nasil bir tatli.. ilkten yemem dedim ama bir tadina baktim.. oyle hosuma gittiki yarisini yedim

neyse abartmadan herseyden yemek lazim aslinda.. sonucta can tasiyoruz icerde bize de yazik

maşşallah cnm ne guzel arkdasnn az klo almş benm de 73 tü klom şu anda 73.6 falan ... inşş ben de 82yle falan btrrm gebelgiimi gerçi yıorm da ben ama yne de frenlemeye çalşıorm kendimi ucu yok yemenn cunku ...

ben de odayla banyo arası resmn mekk dokuodm koştur koştur bş kere kapı nn agzında tuttu bi hışmla attm kendimi banyoya zor kurtarmştm

ben normalde çok sevmem şerbetli tatlı ama şimdi yiesm gelıo nasıl ya dondurmayla hele
ama ben de bi tane tatıp daha çok dondurma yemeyi terch edıorm
nasıl bşey ya meyve yiyince çıkıo dondurma şerbetl tatlı bşeyck yapmıo
valla ben bşey anlamıorm sakat durum ama
meyve yieblsem tatlı ihtycmı ondan alcam
neyse bugun azcık yedm bi problem çıkmadı Allahtan

Ayy toıpik kalabalıklaştı çok sevindim
Eşimde henüz gelmedi patlardım yoksa insan boş kaldıkça kendini daha çok dinliyor ve bulantılar çoğalıyor böyle herşeyi unutuyorum.

şikayet kuzum seninkiside işte bebeğin için istiyorsun geçmeini onu beslemek çin bu topiğin bebeleri çook şanslı anneleri onlar için neler yapmaya nelere katlanmaya razı

ben gurbeti çok iyi bilirim ne zordur herşeyi yaşayan biliyor işte inşallah evladına kavuşunca hasretin hafifler canım

Bende senin gibi sòylüyorum etrafımdakilere yeterki hamile kalayım hayırlısıyla
canım sanada en kısa zamanda kısmet olsun inşallah ben etrafımla hiç paylaşmıyorum bu sıkıntımı içime atmakta biraz yordu beni gerçi artık insanlarda farkında 1 sene oldu Allah orucunuda kabul etsin canm

İnşallah Allah nasip edecek ben inanıyorum
inşallah bitanem

kızlar çıkmam gerek eşim geldi hepinizi öpüyorum iyiki varsınız

ya canim ama eskisi gibi degil ki.. ilk zamanlar cok daha agir oluyor.. benim kac gun belki de iki hafta falan hic bir sikayetim yoktu,. bu aralar yine basladi.. ama gunluk hayatimi etkilemiyor cok sukur.. dedigim gibi bunlar son cirpinislar diye tahmin ediyorum..

bende ilk zamanlar senin gibiydim.. ve istah falan sifirdi.. simdi istahim acilmaya basladi mesela.. bana diyorlardi.. 12. haftadan sonra azalir. 16. haftada tamamen kesilir diye.. bir anda kesiliyormus zaten sonrasinda.. bakalim haftaya falan dikkat kesicem bende ne olacak..

sen dert etme az kalmis.. iyi olmaya baslarsin kuzu

Ayy toıpik kalabalıklaştı çok sevindim
Eşimde henüz gelmedi patlardım yoksa insan boş kaldıkça kendini daha çok dinliyor ve bulantılar çoğalıyor böyle herşeyi unutuyorum.

evet bak buna çok katlıorm kendini dnledkçe daha da artıo bulantılar ....

Selamlar herkes burdaymış ne güzel.Demin bi topiğe denk geldim.Kadınlar bebeklerinin ayda 1,5-2 kilo aldığından bahsediyor.Ben ne yapacam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…