- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
sorma canım yaa hiç evimde oturamıyorum bu aralar bazende keyifsiz oluyorum bakıyorum herkes iyi ama yazamıyorum bişey yinede sizlerden haberdar oluyorum hastaymışsın canım çok çok geçmiş olsun bol bol doğal vitaminler almaya bak etkilenmesin minik kuzu Allah korusun onu
nerelerdesin kuzum
kuzum ya ne guzel midenin rhatlamis olmasi insaallah azalarak devam eder sonra da tamamen kesilir.. benim bir gidiyor , diyorum ki tamam gecti heralde sonra pat yine basliyor.. bu aralar yine istifra etmeye basladim ki uzun zamandir yoktu.. bunlar son cirpinislari diye tahmin ediyorum bakalim
mooncum ne kadar yakinmisiz birbirimize yaa.. cok guzel kilo almissin bende senin gibi kapatabilsem ne guzel olur.. bende 69 falandim hamile kaldigimda .. benim de boy 171 . sen iyi idare etmissin ya nasil becerdin bu kadar guzel kiloyla kapamayi valla bana da ogret..
bir de ben hamile kaldigimdan beri dimdik yuruyemiyorum yaaanedendir psikolojik mi , kendimi hasta mi hissediyorum bilmiyorum hep yasli teyzeler gibi yuruyom ..
evet canım geçicek aslında hepimiz biliyoruz bişekilde gelicekler ama zaman insanı çok kanatıyor
meganm mrb cnmm bnmm benm azaldı cnm çok şükür bu ara daha iisenn de azalır enn kısa zmanda inşş sakın zorlama kendini cnm yemek için oyle daha kotu oluo seni nasıl ii anlıorm mide kötü oldu mu butun keyfi kaçıo insann
perimm gerçekten de oyle taaa içimden hissedıorm yaşadklarnızı ve çok ii anlıorm sizi şunu da blıormm ki sizin için de geçecek bu gunler herkes hamiş kalcakk bu topkte inşşş
ferda için ben de anlam veremedm bi de kızın kaçncı ban yiyişi neden yemş gerçekten ben de mrk edıorm şu an ....
aynısını söylüyorum tatlım eşime diyorum ki birkere of demicem ne mide bulantısına ne gece uykusuzluğuna nede yaramaz bi bebeğe herşeye razıyım o gelsin ve sağlıklı olsun sizede söyülyorum bir kez şikayet eder offf dersem konuşmayın bile benimleAmin.Çok bekledim çok zor günLer geçirdim ama çok şükür rabbim nasip etti sonunda inşalalh kucağıma almayıda nasip eder.Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah.Hep dedim hamile kalıyım herşeyine razıyım diye halada öyle diyorum ondan gelecek herşeye razıyım bulantısınada herşeyine ama yemek yiyebilmek için geçsin istiyorum bulantılar.
Hoşbuldum cnm benimde başım ağırıyo bugün oruçluydum ondan olacak herhalde
kuzum ya ne guzel midenin rhatlamis olmasi insaallah azalarak devam eder sonra da tamamen kesilir.. benim bir gidiyor , diyorum ki tamam gecti heralde sonra pat yine basliyor.. bu aralar yine istifra etmeye basladim ki uzun zamandir yoktu.. bunlar son cirpinislari diye tahmin ediyorum bakalim
mooncum ne kadar yakinmisiz birbirimize yaa.. cok guzel kilo almissin bende senin gibi kapatabilsem ne guzel olur.. bende 69 falandim hamile kaldigimda .. benim de boy 171 . sen iyi idare etmissin ya nasil becerdin bu kadar guzel kiloyla kapamayi valla bana da ogret..
bir de ben hamile kaldigimdan beri dimdik yuruyemiyorum yaaanedendir psikolojik mi , kendimi hasta mi hissediyorum bilmiyorum hep yasli teyzeler gibi yuruyom ..
cnm soyle ki yne oluo arada ama bşey doknnca bi de aç kalnca ozellkle sabahları boşken mide aç bırakmamak için cab sarfedıorm gerçekten ...
bi de gariptir meyve midemi bozuo ama nerde tatlı matlı var pasta falan onlar bşeyck yapmıo
ama yne de esksnden daha ii çok şükür en azından şimdi tahmn edeblıorm ne doknuo edıo eskden ne yesem çıkarıodm ....
sorma canım yaa hiç evimde oturamıyorum bu aralar bazende keyifsiz oluyorum bakıyorum herkes iyi ama yazamıyorum bişey yinede sizlerden haberdar oluyorum hastaymışsın canım çok çok geçmiş olsun bol bol doğal vitaminler almaya bak etkilenmesin minik kuzu Allah korusun onu
aynısını söylüyorum tatlım eşime diyorum ki birkere of demicem ne mide bulantısına ne gece uykusuzluğuna nede yaramaz bi bebeğe herşeye razıyım o gelsin ve sağlıklı olsun sizede söyülyorum bir kez şikayet eder offf dersem konuşmayın bile benimle
aynısını söylüyorum tatlım eşime diyorum ki birkere of demicem ne mide bulantısına ne gece uykusuzluğuna nede yaramaz bi bebeğe herşeye razıyım o gelsin ve sağlıklı olsun sizede söyülyorum bir kez şikayet eder offf dersem konuşmayın bile benimle
Geçmiş olsun Allah kabul etsin orucunu açlıktan ağrımıştır ama yemek yediğin halde geçmediyse bir duş alsan geçer diye düşünüyorum.
eee ogrencez iste.. annelige de boyle.. mesela ben sabah istifra etmistim uyandigimda.. bunun sonrasinda hemne biseler yemem lazim mesela.. arayi acarsam daha sonra yedigimi de cikariyorum.. ama ben bile bile esimle oturmak istedim kahvaltiya.. noldu sonra sofrada kustumesim kalkti masadan ben hem kusuyorum bi yandan dizi anlatmaya devam eidyorum.. sonra da kahvaltima devam ettim biliyorum kulaga igrenc geliyor ama esime de dedim ben bununla yasamaya alistim diye
napalim ogreniyoruz yavas yavas
bosver canim durma evde zaten.. cik , gez, kafani dagit.. bende guzel gezecek yerler olsa da her gun gezsem burda..
dogal olarak iyilesmeye calisiyorum ama zaman alacak tabii canim ilaclar ne kadar da hizlandiriyormus bu sureci sasirdim .. Allah melegimizi korusun insaallah gececek hastaligimiz napalim..
cnm benim ben ilk 5 aya yakın kilo almadım normal yemeğimi yedim ama tatlı şeyler hiç yemedim özellikle meyve den almaya özen gösterdim şekeri. zaten ilk 3 ay bebek anneden bişi almıyor kiloda pek almıyor yani bu dönemde çift canlıyım diye yememek lazım. sonra 7 aydan sonra özellikle kilo artışı oluyor ozaman mecburen yiyorsun ama dediğim gibi gene tatlıda falan aşırıya kaçmamakl lazım.kola hazır meyvesuyu çorba vs içmemek lazım özellikle meyve suyu hazır olan kilo yapıyor.ben mesala sütlü tatlı tercih ediyorum şerbetli tatlı falan yemedim.su bol içmek lazım, ben yürüyüş falan yapamadım çalıştığım için senin böyle bir imkanın varsa yap cnm ama şuda bir gerçek kilolu gebe kalınca az kilo alıyorsun benim arkadaşımde 75 kilo hamile kaldı boyu 1,60 , toplamda 9 kilo almış zaten bebiş 4 kilo doğdu yani nedense öyle oluyor.şimdi kızın bebeği 9 aylık kız 72 kilo falan yani eski halinden zayıf kiloya pek takılma cnm veririz .geçer o karnın büyüdükçe mecburen dik durursun tatlım şimdi bel ağrında oluyordur ondan öyle durursun.
maşşallah cnm ne guzel arkdasnn az klo almş benm de 73 tü klom şu anda 73.6 falan ... inşş ben de 82yle falan btrrm gebelgiimi gerçi yıorm da ben ama yne de frenlemeye çalşıorm kendimi ucu yok yemenn cunku ...cnm benim ben ilk 5 aya yakın kilo almadım normal yemeğimi yedim ama tatlı şeyler hiç yemedim özellikle meyve den almaya özen gösterdim şekeri. zaten ilk 3 ay bebek anneden bişi almıyor kiloda pek almıyor yani bu dönemde çift canlıyım diye yememek lazım. sonra 7 aydan sonra özellikle kilo artışı oluyor ozaman mecburen yiyorsun ama dediğim gibi gene tatlıda falan aşırıya kaçmamakl lazım.kola hazır meyvesuyu çorba vs içmemek lazım özellikle meyve suyu hazır olan kilo yapıyor.ben mesala sütlü tatlı tercih ediyorum şerbetli tatlı falan yemedim.su bol içmek lazım, ben yürüyüş falan yapamadım çalıştığım için senin böyle bir imkanın varsa yap cnm ama şuda bir gerçek kilolu gebe kalınca az kilo alıyorsun benim arkadaşımde 75 kilo hamile kaldı boyu 1,60 , toplamda 9 kilo almış zaten bebiş 4 kilo doğdu yani nedense öyle oluyor.şimdi kızın bebeği 9 aylık kız 72 kilo falan yani eski halinden zayıf kiloya pek takılma cnm veririz .geçer o karnın büyüdükçe mecburen dik durursun tatlım şimdi bel ağrında oluyordur ondan öyle durursun.
eee ogrencez iste.. annelige de boyle.. mesela ben sabah istifra etmistim uyandigimda.. bunun sonrasinda hemne biseler yemem lazim mesela.. arayi acarsam daha sonra yedigimi de cikariyorum.. ama ben bile bile esimle oturmak istedim kahvaltiya.. noldu sonra sofrada kustumesim kalkti masadan ben hem kusuyorum bi yandan dizi anlatmaya devam eidyorum.. sonra da kahvaltima devam ettim biliyorum kulaga igrenc geliyor ama esime de dedim ben bununla yasamaya alistim diye
bosver canim durma evde zaten.. cik , gez, kafani dagit.. bende guzel gezecek yerler olsa da her gun gezsem burda..
dogal olarak iyilesmeye calisiyorum ama zaman alacak tabii canim ilaclar ne kadar da hizlandiriyormus bu sureci sasirdim .. Allah melegimizi korusun insaallah gececek hastaligimiz napalim..
evet bel agrim var hakikaten. ve memuslarimin uclari hassaslasmaya basladi tekrardan..
yani aslinda benim zaten bagirsak problemimden dolayi yediklerime dikkat etmem gerekiyor.. kesinlikle kabiz olmamam gerek.. onun icinde diyet gibi birsey nerdeyse yeme seklim.. ona uysam zaten cok kilo alacagimi sanmam ama canim cekiyor bazen yaaa..
gecen esim hazir kunefe bulmus almis.. dusunsene nasil bir tatli.. ilkten yemem dedim ama bir tadina baktim.. oyle hosuma gittiki yarisini yedim
neyse abartmadan herseyden yemek lazim aslinda.. sonucta can tasiyoruz icerde bize de yazik
şikayet kuzum seninkiside işte bebeğin için istiyorsun geçmeini onu beslemek çin bu topiğin bebeleri çook şanslı anneleri onlar için neler yapmaya nelere katlanmaya razıAmin.Çok bekledim çok zor günLer geçirdim ama çok şükür rabbim nasip etti sonunda inşalalh kucağıma almayıda nasip eder.Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah.Hep dedim hamile kalıyım herşeyine razıyım diye halada öyle diyorum ondan gelecek herşeye razıyım bulantısınada herşeyine ama yemek yiyebilmek için geçsin istiyorum bulantılar.
ben gurbeti çok iyi bilirim ne zordur herşeyi yaşayan biliyor işte inşallah evladına kavuşunca hasretin hafifler canımeee ogrencez iste.. annelige de boyle.. mesela ben sabah istifra etmistim uyandigimda.. bunun sonrasinda hemne biseler yemem lazim mesela.. arayi acarsam daha sonra yedigimi de cikariyorum.. ama ben bile bile esimle oturmak istedim kahvaltiya.. noldu sonra sofrada kustumesim kalkti masadan ben hem kusuyorum bi yandan dizi anlatmaya devam eidyorum.. sonra da kahvaltima devam ettim biliyorum kulaga igrenc geliyor ama esime de dedim ben bununla yasamaya alistim diye
canım sanada en kısa zamanda kısmet olsun inşallah ben etrafımla hiç paylaşmıyorum bu sıkıntımı içime atmakta biraz yordu beni gerçi artık insanlarda farkında 1 sene oldu Allah orucunuda kabul etsin canmBende senin gibi sòylüyorum etrafımdakilere yeterki hamile kalayım hayırlısıyla
inşallah bitanemİnşallah Allah nasip edecek ben inanıyorum
Canım yazdıklarını okurken gözümde canlandırınca çok güldümBir yandan kusarken bir yandan dizi anlatıyorsun ve eşinin o anki halini düşünemiyorum şaka bir yana bulantılar hala devam ediyor olması kötü sen 16. haftadasın ben her hafta geçecek diye umutlanırken 16. haftada bulantın olduğunu duymak benşi korkutuyor
Ayy toıpik kalabalıklaştı çok sevindim
Eşimde henüz gelmedi patlardım yoksa insan boş kaldıkça kendini daha çok dinliyor ve bulantılar çoğalıyor böyle herşeyi unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?