Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canınız çekiyorsa yiyin tatlışlar :)))) sonra eritcek bebeler zaten :)) peşlerinde koştururken veririz

kızlarrr
merakınızdan çatlayın söylemicem
haziran annelerinde sosyal paylaşım sitesi (adını anmak istemiyorum ban yiyorum ) ile ilgili bir durumla konuştuk da
günlerdir konuşuluyor da banı yiyen ben oldum
canım sağolsun di mi
yoksa yine kimsenin tavuğuna kış demişliğim yok
polemiğe girmeyi sevmiyorum zaten

ayrıca pericim mutlu seneler diliyorum size
allah size hayırlı uzun ömürler ve hayırlı bir evlat nasip etsin

didemcim vitamin kullanman lazım canım
ben elevite devamediyorum
emzirme döneminde daha da önemli tüm vitaminler gidiyor

ve forum ne kadar kalabalık maşallahh

Hamilelik gerçekten şaşırtıyor insanı.Bende hiçbir yemeği yiyemiyorum ama her meyveyi yiyebiliyorum zaten meyvede yiyemesem halim kötüydü ben hamile kaldığım zamandan beri meyveyle karnımı doyuruyorum.Ama yemeği yutmaya çalışıyorum boğazım kapanıyor ağzıma doldurduklarımı yutamıyorum genzime kaçıyor boğuluyorum çok ilginç birşey

selam kızlar...
hazır kalabalık bulmuşken burayı yazayım dedim..
napıyosunuzz nasılsınızzz :))
doğurmuş bacılarım bebişleriniz nasıll ??

Sağol cnm inş.en kısa zamanda sende hamile kalırsın Allahın izniyle

Selamlar herkes burdaymış ne güzel.Demin bi topiğe denk geldim.Kadınlar bebeklerinin ayda 1,5-2 kilo aldığından bahsediyor.Ben ne yapacam ya

sana oralara girmeyi yasaklıyorum
benimki de ayda 700-800 alıyor ve dr çok normal olduğunu söylüyor
onlarınki biraz fazla alıyor
napalım canım allah allah
sağlıklı olsunlar takılma buna

bencede meyve pek bi ise yaramiyor gibi geliyordu bana.. midemi hic bastirmiyordu yani.. ama alismak lazim onada napalim..

ya simdi cok igrenc birsey dicem ama

ben sabahlari direk safra cikariyorum . yani sapsari bir su.. ama nasil birseyse bir keresinde yani basimdaki buzdolabi posetini tam acamamisim halima dokulmus.. kuz halilari yikattik hala gecmedi lekesi nasil birseyse..

bizim odada var ebeveyn banyomnuz.. birkeresinde dusun yataktan kalktim cikaricam banyiya yetiseyim derken agzimi kapadim ama firladi gitti ta duvara.. anam bi baktim duvara gelmis hep lekeler bu ikisi ayni miydii ayri zamandamiydi bilmem.. sanirim ayniydi cunku bir yetisemeyip kapiya falan kusma durumum yine vardi..

neyse kocama temizletmistim duvari Allahtan duvarda iz kalmadi ..

yarin obur gun bunlari boyle gulerek anlaticaz insaallah meleklerimize.. ben bazen sinirim bozuluyordu agliyordum.. cok sukur ama bebegimiz iyi olsun da gecer.. en kotu ihtimalle 9 ay sonra dimi

bak işte bana yemek bşey yapmıo artık bu aralar ...geçen cnm portakal suyu istedi taze sıkma annda çıktı ....süt ceviz falan bşey yapmıo Allahtan ....
selam kızlar...

oflummm nberr cnmcm bugn evhamlarm da yok pek bi rahatım kuzucm
siz de iisnz inşşşşşş

iyiyimm canım bende öküz gibi yedim de oturamıyorum
bu iştahlı olmak bana hiç yaramadı..
hayret evhamlanmadın demek bugünn ilginçç

ayy kıyamam ztarıma yaa senn aniden gelıo heralde bnm bi burlma yapıo bi dk onceden falan sinyal verıo genelde allahtan
evt cnm bu gunlere de şükür ne yapalm onlarr ii olsn daa herşeye razıyızzz

sana oralara girmeyi yasaklıyorum
benimki de ayda 700-800 alıyor ve dr çok normal olduğunu söylüyor
onlarınki biraz fazla alıyor
napalım canım allah allah
sağlıklı olsunlar takılma buna

Benimkinin bugüne kadar aldığı kiloları hesaplıyorum da ayda 450-500 gr oluyor offff.Şimdi de buna mı takacam ben ya

kiz duygu sana da evham basiyor dimi arada.. heh ya evet de lutfen bi ben mi boyleyim yoksam

İnşalalh daha sağlıklı beslenebilmek için bebeişim için istiyorum geçmesini bulantıların.
evet bak buna çok katlıorm kendini dnledkçe daha da artıo bulantılar ....
Evet insan kendini dinledikçe dahada artıyor
canınız çekiyorsa yiyin tatlışlar :)))) sonra eritcek bebeler zaten :)) peşlerinde koştururken veririz
Moonum canım nasılsın.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde senin kedinin resmini gördüö topikte çok tatlıydı mıncık mıncık edesim geldi

Canım ben tahmin etmiştim bu işte bir yanlışlık vardır diye neyse hoşgeldin neyseki çok uzun süre mahrum bırakmadılar bizi senden

selam kızlar...

Hoşgeldin canım.Ben iyiyim kendi adıma birde topiği böyle kalabalık yakalayınca dahada iyi oluyorum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor

Benimkinin bugüne kadar aldığı kiloları hesaplıyorum da ayda 450-500 gr oluyor offff.Şimdi de buna mı takacam ben ya

kuzum baştan kilo verdi onu da düşünsene sen
ilk ay o yüzden pek ölçüt olmuyor
allah aşkına takma kafana
ben çok taktım kendime ettim
şimdi emziriyorum emmiyor mu canın isterse deyip toplanıyorum
acıkınca mis gibi de emiyor
boşver az alsın nolcak yeter ki kilo alsınlar

kis elis

bugune kadar aldigi kilolara diosun da dur bacim bi bebek dunyaya adapte olsun daha yeni cikti anasinin karnindan bu kadar da ustune gitmeyin ama canim ( diyene bakin madam evham kralicesi )

sen benim dedigimi yap, yaptigimi yapma e mi.. yahu bebisinin tadini cikar . ona buna takma.. bi sorun olsa doktor derdi..

Hoşgeldin canım.Ben iyiyim kendi adıma birde topiği böyle kalabalık yakalayınca dahada iyi oluyorum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor

iyiyim canım çok yedim de rahatsız oldum yaa
ayıptır söylemesi sabahın dokuzunda kalkıp kurabiye yapmıştım.
çay keyfi yapıyoruz eşimle.
ama gene çok kaçırdım ((

iyiyimm canım bende öküz gibi yedim de oturamıyorum
bu iştahlı olmak bana hiç yaramadı..
hayret evhamlanmadın demek bugünn ilginçç

gerçekten hayret ama dimi yaaa
akşam evhamlanarak uyudm kasklarm çok agrıdı cunku ama sonra karr verdm ki normal bu agrılar
dra gtcm cumartesi midemde kelebkler ucuşuo sadece heyecandan o kadar
yalnz bu gunlerde de çok komgm yaa gormnz lazm mesela bi anda bebişmn dogşunu hayal edip aglamaya başlıorm
ya da tvde bşey goreym atanan ogretmenlere mesela otrdm agladm
oklda bşey anlatlıolar aglayasım gelıo
yani aslnda normal saylmam yne bnm evhamlar duygusallıga dogru boyut degştrdi heralde
soda içsene oflum miden yatşr birazz

elism iddaya varm bi kaç ay geçsn tam tosuncuk olacak sennki arkdaslara katlıorm cnm kalbni ferah tut sen acknca emer oo annesnden doya doyaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…