evet bel agrim var hakikaten. ve memuslarimin uclari hassaslasmaya basladi tekrardan..
yani aslinda benim zaten bagirsak problemimden dolayi yediklerime dikkat etmem gerekiyor.. kesinlikle kabiz olmamam gerek.. onun icinde diyet gibi birsey nerdeyse yeme seklim.. ona uysam zaten cok kilo alacagimi sanmam ama canim cekiyor bazen yaaa..
gecen esim hazir kunefe bulmus almis.. dusunsene nasil bir tatli.. ilkten yemem dedim ama bir tadina baktim.. oyle hosuma gittiki yarisini yedim
neyse abartmadan herseyden yemek lazim aslinda.. sonucta can tasiyoruz icerde bize de yazik
maşşallah cnm ne guzel arkdasnn az klo almş benm de 73 tü klom şu anda 73.6 falan ... inşş ben de 82yle falan btrrm gebelgiimi gerçi yıorm da ben ama yne de frenlemeye çalşıorm kendimi ucu yok yemenn cunku ...
ben de odayla banyo arası resmn mekk dokuodm koştur koştur bş kere kapı nn agzında tuttu bi hışmla attm kendimi banyoya zor kurtarmştm
ben normalde çok sevmem şerbetli tatlı ama şimdi yiesm gelıo nasıl ya dondurmayla hele
ama ben de bi tane tatıp daha çok dondurma yemeyi terch edıorm
nasıl bşey ya meyve yiyince çıkıo dondurma şerbetl tatlı bşeyck yapmıo
valla ben bşey anlamıorm sakat durum ama
meyve yieblsem tatlı ihtycmı ondan alcam
neyse bugun azcık yedm bi problem çıkmadı Allahtan
şikayet kuzum seninkiside işte bebeğin için istiyorsun geçmeini onu beslemek çin bu topiğin bebeleri çook şanslı anneleri onlar için neler yapmaya nelere katlanmaya razı
ben gurbeti çok iyi bilirim ne zordur herşeyi yaşayan biliyor işte inşallah evladına kavuşunca hasretin hafifler canım
canım sanada en kısa zamanda kısmet olsun inşallah ben etrafımla hiç paylaşmıyorum bu sıkıntımı içime atmakta biraz yordu beni gerçi artık insanlarda farkında 1 sene oldu Allah orucunuda kabul etsin canm
inşallah bitanem
kızlar çıkmam gerek eşim geldi hepinizi öpüyorum iyiki varsınız
Selamlar herkes burdaymış ne güzel.Demin bi topiğe denk geldim.Kadınlar bebeklerinin ayda 1,5-2 kilo aldığından bahsediyor.Ben ne yapacam ya
maşşallah cnm ne guzel arkdasnn az klo almş benm de 73 tü klom şu anda 73.6 falan ... inşş ben de 82yle falan btrrm gebelgiimi gerçi yıorm da ben ama yne de frenlemeye çalşıorm kendimi ucu yok yemenn cunku ...
ben de odayla banyo arası resmn mekk dokuodm koştur koştur bş kere kapı nn agzında tuttu bi hışmla attm kendimi banyoya zor kurtarmştm
ben normalde çok sevmem şerbetli tatlı ama şimdi yiesm gelıo nasıl ya dondurmayla hele
ama ben de bi tane tatıp daha çok dondurma yemeyi terch edıorm
nasıl bşey ya meyve yiyince çıkıo dondurma şerbetl tatlı bşeyck yapmıo
valla ben bşey anlamıorm sakat durum ama
meyve yieblsem tatlı ihtycmı ondan alcam
neyse bugun azcık yedm bi problem çıkmadı Allahtan
bak işte bana yemek bşey yapmıo artık bu aralar ...geçen cnm portakal suyu istedi taze sıkma annda çıktı ....süt ceviz falan bşey yapmıo Allahtan ....Hamilelik gerçekten şaşırtıyor insanı.Bende hiçbir yemeği yiyemiyorum ama her meyveyi yiyebiliyorum zaten meyvede yiyemesem halim kötüydü ben hamile kaldığım zamandan beri meyveyle karnımı doyuruyorum.Ama yemeği yutmaya çalışıyorum boğazım kapanıyor ağzıma doldurduklarımı yutamıyorum genzime kaçıyor boğuluyorum çok ilginç birşey
selam kızlar...
hazır kalabalık bulmuşken burayı yazayım dedim..
napıyosunuzz nasılsınızzz :))
doğurmuş bacılarım bebişleriniz nasıll ??
bak işte bana yemek bşey yapmıo artık bu aralar ...geçen cnm portakal suyu istedi taze sıkma annda çıktı ....süt ceviz falan bşey yapmıo Allahtan ....
oflummm nberr cnmcm bugn evhamlarm da yok pek bi rahatım kuzucm
siz de iisnz inşşşşşş
bencede meyve pek bi ise yaramiyor gibi geliyordu bana.. midemi hic bastirmiyordu yani.. ama alismak lazim onada napalim..
ya simdi cok igrenc birsey dicem ama
ben sabahlari direk safra cikariyorum . yani sapsari bir su.. ama nasil birseyse bir keresinde yani basimdaki buzdolabi posetini tam acamamisim halima dokulmus.. kuz halilari yikattik hala gecmedi lekesi nasil birseyse..
bizim odada var ebeveyn banyomnuz.. birkeresinde dusun yataktan kalktim cikaricam banyiya yetiseyim derken agzimi kapadim ama firladi gitti ta duvara.. anam bi baktim duvara gelmis hep lekelerbu ikisi ayni miydii ayri zamandamiydi bilmem.. sanirim ayniydi cunku bir yetisemeyip kapiya falan kusma durumum yine vardi..
neyse kocama temizletmistim duvari Allahtan duvarda iz kalmadi ..
yarin obur gun bunlari boyle gulerek anlaticaz insaallah meleklerimize.. ben bazen sinirim bozuluyordu agliyordum.. cok sukur ama bebegimiz iyi olsun da gecer.. en kotu ihtimalle 9 ay sonra dimi
sana oralara girmeyi yasaklıyorum
benimki de ayda 700-800 alıyor ve dr çok normal olduğunu söylüyor
onlarınki biraz fazla alıyor
napalım canım allah allah
sağlıklı olsunlar takılma buna
bak işte bana yemek bşey yapmıo artık bu aralar ...geçen cnm portakal suyu istedi taze sıkma annda çıktı ....süt ceviz falan bşey yapmıo Allahtan ....
oflummm nberr cnmcm bugn evhamlarm da yok pek bi rahatım kuzucm
siz de iisnz inşşşşşş
İnşalalh daha sağlıklı beslenebilmek için bebeişim için istiyorum geçmesini bulantıların.ya canim ama eskisi gibi degil ki.. ilk zamanlar cok daha agir oluyor.. benim kac gun belki de iki hafta falan hic bir sikayetim yoktu,. bu aralar yine basladi.. ama gunluk hayatimi etkilemiyor cok sukur.. dedigim gibi bunlar son cirpinislar diye tahmin ediyorum..
bende ilk zamanlar senin gibiydim.. ve istah falan sifirdi.. simdi istahim acilmaya basladi mesela.. bana diyorlardi.. 12. haftadan sonra azalir. 16. haftada tamamen kesilir diye.. bir anda kesiliyormus zaten sonrasinda.. bakalim haftaya falan dikkat kesicem bende ne olacak..
sen dert etme az kalmis.. iyi olmaya baslarsin kuzu
Evet insan kendini dinledikçe dahada artıyorevet bak buna çok katlıorm kendini dnledkçe daha da artıo bulantılar ....
Moonum canım nasılsın.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde senin kedinin resmini gördüö topikte çok tatlıydı mıncık mıncık edesim geldicanınız çekiyorsa yiyin tatlışlar :)))) sonra eritcek bebeler zaten :)) peşlerinde koştururken veririz
kızlarrr
merakınızdan çatlayın söylemicem
haziran annelerinde sosyal paylaşım sitesi (adını anmak istemiyorum ban yiyorum) ile ilgili bir durumla konuştuk da
günlerdir konuşuluyor da banı yiyen ben oldum
canım sağolsun di mi
yoksa yine kimsenin tavuğuna kış demişliğim yok
polemiğe girmeyi sevmiyorum zaten
ayrıca pericim mutlu seneler diliyorum size
allah size hayırlı uzun ömürler ve hayırlı bir evlat nasip etsin
didemcim vitamin kullanman lazım canım
ben elevite devamediyorum
emzirme döneminde daha da önemli tüm vitaminler gidiyor
ve forum ne kadar kalabalık maşallahh
selam kızlar...
hazır kalabalık bulmuşken burayı yazayım dedim..
napıyosunuzz nasılsınızzz :))
doğurmuş bacılarım bebişleriniz nasıll ??
Benimkinin bugüne kadar aldığı kiloları hesaplıyorum da ayda 450-500 gr oluyor offff.Şimdi de buna mı takacam ben ya
Benimkinin bugüne kadar aldığı kiloları hesaplıyorum da ayda 450-500 gr oluyor offff.Şimdi de buna mı takacam ben ya
Hoşgeldin canım.Ben iyiyim kendi adıma birde topiği böyle kalabalık yakalayınca dahada iyi oluyorum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor
iyiyimm canım bende öküz gibi yedim de oturamıyorum
bu iştahlı olmak bana hiç yaramadı..
hayret evhamlanmadın demek bugünn ilginçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?