kızlar günaydın
elim ayağım titrer bir vaziyette yazıyorum size bu sabah
sanırım suyum gelmeye başladı duş alıp hastaneye gideceğim
Günaydın kızlar
Esracım üzüldüm ama hayırlısı diyelim canım napalım inşallah biran önce regl olurda rahatlarsın bari bikaçgün daha bekle hemen içme bence söktürücüyü
Damlacım sana hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kavuş meleğine inşallah
Gamze senin gibi terminatöre can feda neler yaparsında gül gibi bakarsın gelininle oğlunakızdaki şansa bak anne hamarat kayınvalide hamarat gelinin adıne Gamze yaa:44:
selam herkese
kızoşum hasta olacak galiba
boğazı dolu sanki gibime geliyo
7 buçuktan beri doğru düzgün uyumadı
beim oğum olursa kız doğurucan bana unutma heeDOĞA gelınımın adı
saka bır yana bırgun oglum buyuyup gelın aldıgında bıze kız alacak zaten benım koca kız cocuklarına olur bıter ama kendı adıma ne olursa kım olursa olsun her daım gelınımın yanında olurum oglumu atıp gelınımı tutarım ben ananem oyleydı kızlarını degıl damatlarını tutardı oglullarını degıl gelınlerını tutardı
ona bişey olmasın daha çok minnak o hasta olmasın ben olıyım kıyamam :26:selam herkese
cnm benim kiyamam ya biz bile zor dayaniyorz onlar ne yapsin
cok gecmis olsun cnm dr a bi sor surup falan mi verir ki hic bilmem de :26:
selam herkese
benımkınınd burnu tıkanmıs uyandıgında otrı bebeyle hup dıye ıcıme cektımama hala tıkalı bı kere daha yapıcam bakalım
açılmış burnu baktım şinci burnundan nefes alıyo
ama uyurken çok rahatsız sanki
hasta olmasın yaaaa
günaydınn:2::2::2::2::2:
ya benim geçen haftadan beri geçmeyen bir gribim vardı:2::2::2:
akşamda inanılmaz bir öksürük başladı hala devam ediyo eşim gece kalkmış doktora götüreyimmi seni diyo yok dedim yattım ama boğazımda birşeyler dönüp duruyo saki zeytin yağı içtim 10 dakika durdu tekrar başladı budefa kızımın öksürük şurubu takıldı gözüme
onu içtim oda yarım saat idare etti şuan hala devam ediyo keşke benim gıcık patron dese git bugün dinlen diye ama nafile
aman ya sakındıkca cop batıyo valla ızmır sogudu uzun kollu ıcıne cıtcıtlı gıydırıyorum gunde 10 kere ust degıstırıyom terledı dıye yıne burnu tıkanmıs alemın cocugu kıs gunu yalın ayak gezyo tık yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?