Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Günaydınlar Herkese,

Damla'cım, hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum sana, güzel haberlerle dönmeni sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

Bu arada dün akşam kan verdim arkadaşlar, gebe değilim, mevsimsel gecikme yaşıyorum. Korkarım bundan böyle adetim geçse dahi gebe olduğumdan şüphe edemeyeceğim. Beceremiyoruz sanırsam anacım biz bu işi, hayırlısı bakalım. Allah bebeklerine bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin ne diyeyim.

kızlar günaydın
elim ayağım titrer bir vaziyette yazıyorum size bu sabah
sanırım suyum gelmeye başladı duş alıp hastaneye gideceğim

Allllaaaaaaaahhhhhh... Bebiiiii geliyoooo...
Hayırlı olsun canım benim.. Allah bi ömür yanında kılsın bebişini.. :)
Sağlıkla al kucağına..
Bundan sonra zor olsa da habersiz bırakma bizi.. :))

gunaydinnn
bu gece cok kotu gecti benim icin bel agrisindan duramadim ne yapsam kar etmedi
damlanin suyu mu gelmis hadi hayirlisi bu haberleri duyunca anliyorm yaklastigini :26:
ama artik gelsin istiyorm ya

Gunaydınnnn ben dune kadar bır erkek anasıydım sımdı ustune bıde termınatorgıl oldum ayyyy

Günaydın kızlar
Esracım üzüldüm ama hayırlısı diyelim canım napalım inşallah biran önce regl olurda rahatlarsın bari bikaçgün daha bekle hemen içme bence söktürücüyü
Damlacım sana hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kavuş meleğine inşallah
Gamze senin gibi terminatöre can feda neler yaparsında gül gibi bakarsın gelininle oğluna kızdaki şansa bak anne hamarat kayınvalide hamarat gelinin adıne Gamze yaa:44:

DOĞA gelınımın adı

saka bır yana bırgun oglum buyuyup gelın aldıgında bıze kız alacak zaten benım koca kız cocuklarına olur bıter ama kendı adıma ne olursa kım olursa olsun her daım gelınımın yanında olurum oglumu atıp gelınımı tutarım ben ananem oyleydı kızlarını degıl damatlarını tutardı oglullarını degıl gelınlerını tutardı

beim oğum olursa kız doğurucan bana unutma hee
Gamzecim bencede öyle olmalı olaylara el kızı ya da el oğlu diye bakıp onunda bi annenin evladı olduğunu bi kalbi olduğunu unutursak hesabını veremeyiz ben mesela düşünüyorum sesimi çıkartmıyorum diye anneme bişey demiyorum diye kalbimi kıran kayınvalidem acaba nerde yatıcak nasıl hesap vericek allaha havale ettim inşallah sorar hesabını benim anne olmamı istemiyor hiç mi korkmuyor gün gelip benim bugün çektiğim acıdan kat kat fazlasını çekebiliceğini yada senin kayınvaliden bunlar anne mi şimdi neyse kınamak istemiyorum susuyorum en iyisi

selam herkese
kızoşum hasta olacak galiba
boğazı dolu sanki gibime geliyo
7 buçuktan beri doğru düzgün uyumadı
ona bişey olmasın daha çok minnak o hasta olmasın ben olıyım kıyamam :26:
kimseyi yanına yaklaştırma grip mevsimi geliyor galiba

cnm benim kiyamam ya biz bile zor dayaniyorz onlar ne yapsin
cok gecmis olsun cnm dr a bi sor surup falan mi verir ki hic bilmem de :26:

burnunu temizledim
bakalım sesler devam ederse götürürüm
uyudu az önce
belkide aşılardan halsiz 2 gün oldu gerçi
bilemedim ki :26::26:

selam herkese
kızoşum hasta olacak galiba
boğazı dolu sanki gibime geliyo
7 buçuktan beri doğru düzgün uyumadı

benımkınınd burnu tıkanmıs uyandıgında otrı bebeyle hup dıye ıcıme cektım ama hala tıkalı bı kere daha yapıcam bakalım

günaydınn:2::2::2::2::2:
ya benim geçen haftadan beri geçmeyen bir gribim vardı:2::2::2:
akşamda inanılmaz bir öksürük başladı hala devam ediyo eşim gece kalkmış doktora götüreyimmi seni diyo yok dedim yattım ama boğazımda birşeyler dönüp duruyo saki zeytin yağı içtim 10 dakika durdu tekrar başladı budefa kızımın öksürük şurubu takıldı gözüme
onu içtim oda yarım saat idare etti şuan hala devam ediyo keşke benim gıcık patron dese git bugün dinlen diye ama nafile

açılmış burnu baktım şinci burnundan nefes alıyo
ama uyurken çok rahatsız sanki
hasta olmasın yaaaa

aman ya sakındıkca cop batıyo valla ızmır sogudu uzun kollu ıcıne cıtcıtlı gıydırıyorum gunde 10 kere ust degıstırıyom terledı dıye yıne burnu tıkanmıs alemın cocugu kıs gunu yalın ayak gezyo tık yok ya

gecmıs olsun canım ya benımde vucudum dokuluyo ama ıyıyım ruzgarın burnu tıkalı salgın mı var acaba

Sığacıkta(kavak yellerının cekıldıgı yer) dızı cekıyolarmıs ruzgarı goturup bır ıkı bolum oynatın mı desem acaba termınatorgıl kudursa...

öyle valla ya
benimki hiç örtü tutmuyo bide üstünde
ne zaman uyansam açık üstü tepmiş tepmiş atmış üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…