öyle valla ya
benimki hiç örtü tutmuyo bide üstünde
ne zaman uyansam açık üstü tepmiş tepmiş atmış üstünden
amanınn valla gözümün döndüğü andırrrr
aynı aynı bırakacan acıkta dotlerı donacak bak bı daha yapıyolar mı
ama ben bunu gormemıstım suan benımde gozum dondu yanı
günaydınn:2::2::2::2::2:
ya benim geçen haftadan beri geçmeyen bir gribim vardı:2::2::2:
akşamda inanılmaz bir öksürük başladı hala devam ediyo eşim gece kalkmış doktora götüreyimmi seni diyo yok dedim yattım ama boğazımda birşeyler dönüp duruyo saki zeytin yağı içtim 10 dakika durdu tekrar başladı budefa kızımın öksürük şurubu takıldı gözüme
onu içtim oda yarım saat idare etti şuan hala devam ediyo keşke benim gıcık patron dese git bugün dinlen diye ama nafile
sağol gamzem ya salgınmıdır bilmiyorum ben geçen pazar duramadım yine halı felan yıkadım ogünden sonra başladı benimkigecmıs olsun canım ya benımde vucudum dokuluyo ama ıyıyım ruzgarın burnu tıkalı salgın mı var acaba
sağol prensesimKızalr ben kaçar ütü yapıcam
Eminnecim çok geçmiş olsun
aynı aynı bırakacan acıkta dotlerı donacak bak bı daha yapıyolar mı
ama ben bunu gormemıstım suan benımde gozum dondu yanı
geçmiş olsun eminemm
zencefille bal kat sıcak suyun içine ...o da ii gelıo
kızlar günaydın
elim ayağım titrer bir vaziyette yazıyorum size bu sabah
sanırım suyum gelmeye başladı duş alıp hastaneye gideceğim
Günaydınlar Herkese,
Damla'cım, hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum sana, güzel haberlerle dönmeni sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Bu arada dün akşam kan verdim arkadaşlar, gebe değilim, mevsimsel gecikme yaşıyorum. Korkarım bundan böyle adetim geçse dahi gebe olduğumdan şüphe edemeyeceğim. Beceremiyoruz sanırsam anacım biz bu işi, hayırlısı bakalım. Allah bebeklerine bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin ne diyeyim.
gunaydinnn
bu gece cok kotu gecti benim icin bel agrisindan duramadim ne yapsam kar etmedi
damlanin suyu mu gelmis hadi hayirlisi bu haberleri duyunca anliyorm yaklastigini :26:
ama artik gelsin istiyorm ya
Gunaydınnnn ben dune kadar bır erkek anasıydım sımdı ustune bıde termınatorgıl oldum ayyyy
DOĞA gelınımın adı
saka bır yana bırgun oglum buyuyup gelın aldıgında bıze kız alacak zaten benım koca kız cocuklarına olur bıter ama kendı adıma ne olursa kım olursa olsun her daım gelınımın yanında olurum oglumu atıp gelınımı tutarım ben ananem oyleydı kızlarını degıl damatlarını tutardı oglullarını degıl gelınlerını tutardı
selam herkese
kızoşum hasta olacak galiba
boğazı dolu sanki gibime geliyo
7 buçuktan beri doğru düzgün uyumadı
günaydınn:2::2::2::2::2:
ya benim geçen haftadan beri geçmeyen bir gribim vardı:2::2::2:
akşamda inanılmaz bir öksürük başladı hala devam ediyo eşim gece kalkmış doktora götüreyimmi seni diyo yok dedim yattım ama boğazımda birşeyler dönüp duruyo saki zeytin yağı içtim 10 dakika durdu tekrar başladı budefa kızımın öksürük şurubu takıldı gözüme
onu içtim oda yarım saat idare etti şuan hala devam ediyo keşke benim gıcık patron dese git bugün dinlen diye ama nafile
Anam bısuru dızı var hangısını ızlıcemı sasırdım ya son yaz en merak ettıgım bıde bugun kayıp sehıre takılıcam sırk gokce bahadırın seksepalıtesı ıcın dızı ızlıycem var mı boyle bısıy ya
sağol duygum terzi kendi söküğünü dikemez derler kızım hasta olduğunda yapmıştım kzıma ama kendim için düşünemedim işte
canımm Allah yardımcın olsun hayırlı ve çok kolay bir doğum geçireceksin Allahın izniyle dualarımız seninle
canım üzülme desem ne fayda biliyorum ama umudunu sakın yitirme bir gün elbet olacak inan buna
ah o bel ağrıları bendede var uyutmuyorr
senin gibi terminatöre can feda olsunn
canım doğru olanda bu zaten, ki sen çok çektin gelinine asla çektirmezsin eminim, oda senin bi kızın olacak nihayetinde
kıyamamçok geçmiş olsun canım
salgın mı var acaba? çok geçmiş olsun canım, anlamıyorum bu patronları hastayken verim alamaz ki işçilerinden ne diye yollamazlar sanki
sormaa aynı dert bendede varson yaz bende merak ediyorum , feriha iyice sapıttı bu akşam kayıp şehire bakıcaz artık bakalım nasıl olcak, bide Veda'yı merak ediyorum Mehmet Aslantuğ'un dizisi
yap cnm yap ii bak kendne havalar serin gdıo sakat ...inşş daha fazla sürmeden biter gribin sürnce insan da bıkıo cunkuu
neoldu kuzum başladı mı kızın okla nasl ogretmen falan sınıfları çok kalblk mı?
ben bebeğimi kaybettim kürtaj oldum hemen hamile kalabilirmiyim zaten tedaviyle olmuştu((((((((((8
ben bebeğimi kaybettim kürtaj oldum hemen hamile kalabilirmiyim zaten tedaviyle olmuştu((((((((((8
Dıdemm ası oldugu gunude sayacan 4. Gun yıkıcan
emınem bende cok severımmm hatta bugun bı marul alıpta yapacam kararlıyım bende denıze gırdım ondan oldu galıba ruzgarıda soktum beraber daldık
hevın sagol bıtanem ya totom tavana vurdu resmen
o zaman yarın yıkayacam
doktorumuz 18 inde aşıları ve genel kontrolü için çağırmıştı
aradım randevu alayım diye
bu ay yokmuş ekimde gelcekmiş
iyiki yaptırdım sağlık ocağında aşıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?