Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Anam bısuru dızı var hangısını ızlıcemı sasırdım ya son yaz en merak ettıgım bıde bugun kayıp sehıre takılıcam sırk gokce bahadırın seksepalıtesı ıcın dızı ızlıycem var mı boyle bısıy ya

Anam bısuru dızı var hangısını ızlıcemı sasırdım ya son yaz en merak ettıgım bıde bugun kayıp sehıre takılıcam sırf gokce bahadırın seksepalıtesı ıcın dızı ızlıycem var mı boyle bısıy ya ...

geçmiş olsun eminemm
zencefille bal kat sıcak suyun içine ...o da ii gelıo

gecmıs olsun canım ya benımde vucudum dokuluyo ama ıyıyım ruzgarın burnu tıkalı salgın mı var acaba
sağol gamzem ya salgınmıdır bilmiyorum ben geçen pazar duramadım yine halı felan yıkadım ogünden sonra başladı benimki

Kızalr ben kaçar ütü yapıcam
Eminnecim çok geçmiş olsun
sağol prensesim
sanada kolay gelsin

aynı aynı bırakacan acıkta dotlerı donacak bak bı daha yapıyolar mı

ama ben bunu gormemıstım suan benımde gozum dondu yanı

sorma gece ztar paylaşmış çokda severim bol limonlu felan
neyse gebe yoksaa süt veren anneler var susayım en iyisi

gamze
bu ikinci ay aşıları yapılınca kaç gün yıkama dediler çocuğu
bana bişi demedi salak hemşire
annem demese haberim olmıcak yıkıcaktım valla

kızlar günaydın
elim ayağım titrer bir vaziyette yazıyorum size bu sabah
sanırım suyum gelmeye başladı duş alıp hastaneye gideceğim

canımm Allah yardımcın olsun hayırlı ve çok kolay bir doğum geçireceksin Allahın izniyle dualarımız seninle

canım üzülme desem ne fayda biliyorum ama umudunu sakın yitirme bir gün elbet olacak inan buna

gunaydinnn
bu gece cok kotu gecti benim icin bel agrisindan duramadim ne yapsam kar etmedi
damlanin suyu mu gelmis hadi hayirlisi bu haberleri duyunca anliyorm yaklastigini :26:
ama artik gelsin istiyorm ya

ah o bel ağrıları bendede var uyutmuyorr

Gunaydınnnn ben dune kadar bır erkek anasıydım sımdı ustune bıde termınatorgıl oldum ayyyy

senin gibi terminatöre can feda olsunn

canım doğru olanda bu zaten, ki sen çok çektin gelinine asla çektirmezsin eminim, oda senin bi kızın olacak nihayetinde

selam herkese
kızoşum hasta olacak galiba
boğazı dolu sanki gibime geliyo
7 buçuktan beri doğru düzgün uyumadı

kıyamam çok geçmiş olsun canım

salgın mı var acaba? çok geçmiş olsun canım, anlamıyorum bu patronları hastayken verim alamaz ki işçilerinden ne diye yollamazlar sanki

sormaa aynı dert bendede var son yaz bende merak ediyorum , feriha iyice sapıttı bu akşam kayıp şehire bakıcaz artık bakalım nasıl olcak, bide Veda'yı merak ediyorum Mehmet Aslantuğ'un dizisi

sağol duygum terzi kendi söküğünü dikemez derler kızım hasta olduğunda yapmıştım kzıma ama kendim için düşünemedim işte

yap cnm yap ii bak kendne havalar serin gdıo sakat ...inşş daha fazla sürmeden biter gribin sürnce insan da bıkıo cunkuu
neoldu kuzum başladı mı kızın okla nasl ogretmen falan sınıfları çok kalblk mı?

çok sağol canım hoşgeldin
bende anlamıyorum işte o gıcık patronları
evde olsam paso yatarım iyi gelirdi belki:2::2::2:

evet başladı çarşamba günü ben bıraktım babasıyla birlikte öğretmeni henüz çözmüş değilim zaman gösterecek
ama okul içime hiç sinmedi heryer dökülüyo kapılar dolaplar sıralar terkedilmiş bir okul manzarasını gibi
nebileyim inşallah iyi olur:26:

ben bebeğimi kaybettim kürtaj oldum hemen hamile kalabilirmiyim zaten tedaviyle olmuştu((((((((((8

hoşgeldin hemşerim
hemen kalırmısın bilemem bazı büyüklerimizin bir söz vardır düşüğün ayağı içerdedir derler :26:
inşallah kısa zamanda tekrar gebe kalırsın bende 2 defa düşük yaptım ilkim kürtajdı tabi ama hemen gebe kalamdım aradan nerdeyse bir buçuk yıl geçti öyle gebe kalmıştım ama oda tutnamamıştı

Dıdemm ası oldugu gunude sayacan 4. Gun yıkıcan

emınem bende cok severımmm hatta bugun bı marul alıpta yapacam kararlıyım bende denıze gırdım ondan oldu galıba ruzgarıda soktum beraber daldık

hevın sagol bıtanem ya totom tavana vurdu resmen

o zaman yarın yıkayacam
doktorumuz 18 inde aşıları ve genel kontrolü için çağırmıştı
aradım randevu alayım diye
bu ay yokmuş ekimde gelcekmiş
iyiki yaptırdım sağlık ocağında aşıları

Tatlım benımde ılk dusuk ama kurtaj olmadım ertesı ay hemen hamıle kaldım

bişi diyim sizede gülün birazcık
annem dün benim doktoruma kontorle gitti
doktorda 8 aylık hamile bu arada
benden konuşmuşlar filan demiş ben hiç beklemiyodum didemden çok nazlıydı ama başardı normal doğurdu
en son annem çıkarken demiş sizde normal düşünüyosunuz dimi
beni her fırsatta normal doğurursun diye gaza getiren canım doktorum
bakmış anneme yok ben korkuyorum doğuramam normal demiş

bızmde ptesı rota vırusu asımız var poffff ne zaman bıtcek bu ezıyet gercı bu agızdan damla olacak ama olsun yan etkısı olcak mı acep devlet 2014te hepatıt a ve su cıcegını alıcakmıs ası takvımıne bıze vurmuyo yanı onlarda cepten gıdecek 142 tl rota bakalım onlarr kac tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…