bişi diyim sizede gülün birazcık
annem dün benim doktoruma kontorle gitti
doktorda 8 aylık hamile bu arada
benden konuşmuşlar filan demiş ben hiç beklemiyodum didemden çok nazlıydı ama başardı normal doğurdu
en son annem çıkarken demiş sizde normal düşünüyosunuz dimi
beni her fırsatta normal doğurursun diye gaza getiren canım doktorum
bakmış anneme yok ben korkuyorum doğuramam normal demiş
bızmde ptesı rota vırusu asımız var poffff ne zaman bıtcek bu ezıyet gercı bu agızdan damla olacak ama olsun yan etkısı olcak mı acep devlet 2014te hepatıt a ve su cıcegını alıcakmıs ası takvımıne bıze vurmuyo yanı onlarda cepten gıdecek 142 tl rota bakalım onlarr kac tl
evet başladı çarşamba günü ben bıraktım babasıyla birlikte öğretmeni henüz çözmüş değilim zaman gösterecek
ama okul içime hiç sinmedi heryer dökülüyo kapılar dolaplar sıralar terkedilmiş bir okul manzarasını gibi
nebileyim inşallah iyi olur:26:
bugun cok durgunuz hepimizdunun hareketliliginin acisini cikariyorz heralde :26:
kızın odasını toplamam lazım çok üşeniyorum
çarşamba pazarına döndü resmen
benim evin her tarafi pazar alani gibi evi pislik goturuyo ama israrla kalkip supurgeyi acamiyrmcok sinir bozucu
kızlar nerdesınız
ben annemlerdeydım 2 gun önce geldım
kayınvalıdemler geldı yanıma uzun bır surede onlar kalcak galıba
oglusumda buyuyor gulucuk atmaya basladı yavrum
azra ılda bıblo dogum yapmıs
oglum uyanana kadar gecmıse gıdıp nasıl olmus dogumları görmem lazım
belkı bırılerıde gelır o sırada
kızlar nerdesınız
ben annemlerdeydım 2 gun önce geldım
kayınvalıdemler geldı yanıma uzun bır surede onlar kalcak galıba
oglusumda buyuyor gulucuk atmaya basladı yavrum
azra ılda bıblo dogum yapmıs
oglum uyanana kadar gecmıse gıdıp nasıl olmus dogumları görmem lazım
belkı bırılerıde gelır o sırada
offf off... kız yine huzursuz bu ara. biraz iyi gibi olmuştu. sağlık ocağına gittik. tartıldık.. doğduğunda 3360 dı.. 1.ayı 3600 idi. şimdi 52 günlük 3800 kilosu. klo almıyor bu kız yaa. arada günde bir kez mamada veriyorum.. ne yapmak lazım. doktora gidicez. ama pazartesi salı falan randevu dolu..
annelik ne zor yahu.. sizi boyle okuyunca anliyorum.. keske anlasam da sana cevap yazsam.. ne dediler saglik ocaginda,. cocugun sagliginda bir problem olmadikca cok dert etmemeye calis bence.. doktor randevunu al doktorla guzelce konusursun nagihan.. bilemiyorumki:44:
offf off... kız yine huzursuz bu ara. biraz iyi gibi olmuştu. sağlık ocağına gittik. tartıldık.. doğduğunda 3360 dı.. 1.ayı 3600 idi. şimdi 52 günlük 3800 kilosu. klo almıyor bu kız yaa. arada günde bir kez mamada veriyorum.. ne yapmak lazım. doktora gidicez. ama pazartesi salı falan randevu dolu..
neden bu aralar kimseler olmuyor topikte ya..
of utu yapmam lazim
herkes bebesiyle uğraşıyo sanırım
bende kızın odasını topladım
kıyafetlerini ayırdım beden beden yerleştirdim
ama bittim yani belim çok ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?