- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Kizlar benim biraz noralim bozuk destege ihtiyacim var..
Bugun bu arkadas kahvaltiya cagirmisti ona gittik baska bi kadin vardi.. Hamile oldugunu ogrenince ne kadarlik dedi bende 4 ay dedim aa hic belli olmuo dedi. Baska birini daha girum oda hic kilo almamaissin gobrgin hi cikmamis dedi zaten evhamliuim herbiseyi kafama takiyorum sevinimmi uzulimmi bilemedim..
Neyse kahvaltida konusuoduk ben dedimki bel agrim var ki hakikaten oyle oturma seklimden bile hemen etkileniyor belim fena.. Arkadasim ilkten normal gitgide artacak desi pesine de senin bi dusugun var cok dikkatli ol dedi..
Sonra dr randevusundan konusuoduk bana dr um elle muayene erti dedim senin dusuk riskin varya ondan dedi.. Ya tamam daha riskki bi gebelik olabilir benim bu gebeligim ama cok moralim bozuldu.. Bana dr bu tarz seyler demedi kali ki her hamilelikte er zaman az ya da cok dusuk riski vardir.. Napalim iste dualarla, Allaha emanet buyutuyoruz bebegimizi insaallah.. Ama benim destee ihtiyacim varken, hala psikolojim duzelmemisken, hala gunde bilmem kac kere akintimin rengini kontrol ederken, havadan nem kaparken tam anlamiyla essegin aklima karpuz kabugu dusuruolar..
Benim evladim Rabbime emanet ne yapayim.. Bizim elimizden ne gelir.. Carsamba gunu randevum var.. Canim skldi size yazayim dedim..
Ya bi de ben daracik giyinmiyorumki sevmiyorum. Goormeden hemen aa kilo almamaissin gonegin cikmamis falan.. Terubeli annelerin comezlere daha cesaret verici konusmalari gerekmez ni.. Ben oyle yapicam Allah izin verirse..
Slm kızlar azra tekrar tebrik ederim azcık tırstım anlattıklarından ama genede onu ilk gördüğün an dünyalara bedeldir
Azracim masallah cooook guzel Allahim yazisida guzel olsun
Ferdacim ozledim seni ne zamandir yoksun
Gamze bende temizlige vurdum bos duramiyorum duzrn hastaligi geldi
Eger hamis olsam kisi rahat gecirmek icin buzlugu oyle yada boyle doldurucaktim ama bebek yok onada heves yok yaa
Senin ilk hamilelik heyecanini ve en son dogum heyecanini hatirladim birden buyudude oyun oynuyoryoğun geçiyor günler
yoğun olmasa bile kuzey oyun istiyor artık
oynamasam bile onunla konuşmamı bekliyor gözümün içine bakıyor sürekli
farklı oyunlar buluyorum ben de
gün onunla bitiyor zaten
uykuyu özledim en çok
ne gerizekalı bi kadınmış bu yaa nası sinir oldum, aynı şey geçen benim başıma geldi. komşum durdurdu yolda beni, ayy hiç hamile gibi değilsin hareketlerin falan hamile gibi değil (hamilelere özel nasıl hareketler varsa) acaba dedim bebek yok mu? dicektim hee yok yastık bağladım yalan söylüyorum sana aptal mı neKizlar benim biraz noralim bozuk destege ihtiyacim var..
Bugun bu arkadas kahvaltiya cagirmisti ona gittik baska bi kadin vardi.. Hamile oldugunu ogrenince ne kadarlik dedi bende 4 ay dedim aa hic belli olmuo dedi. Baska birini daha girum oda hic kilo almamaissin gobrgin hi cikmamis dedi zaten evhamliuim herbiseyi kafama takiyorum sevinimmi uzulimmi bilemedim..
Neyse kahvaltida konusuoduk ben dedimki bel agrim var ki hakikaten oyle oturma seklimden bile hemen etkileniyor belim fena.. Arkadasim ilkten normal gitgide artacak desi pesine de senin bi dusugun var cok dikkatli ol dedi..
Sonra dr randevusundan konusuoduk bana dr um elle muayene erti dedim senin dusuk riskin varya ondan dedi.. Ya tamam daha riskki bi gebelik olabilir benim bu gebeligim ama cok moralim bozuldu.. Bana dr bu tarz seyler demedi kali ki her hamilelikte er zaman az ya da cok dusuk riski vardir.. Napalim iste dualarla, Allaha emanet buyutuyoruz bebegimizi insaallah.. Ama benim destee ihtiyacim varken, hala psikolojim duzelmemisken, hala gunde bilmem kac kere akintimin rengini kontrol ederken, havadan nem kaparken tam anlamiyla essegin aklima karpuz kabugu dusuruolar..
Benim evladim Rabbime emanet ne yapayim.. Bizim elimizden ne gelir.. Carsamba gunu randevum var.. Canim skldi size yazayim dedim..
Ya bi de ben daracik giyinmiyorumki sevmiyorum. Goormeden hemen aa kilo almamaissin gonegin cikmamis falan.. Terubeli annelerin comezlere daha cesaret verici konusmalari gerekmez ni.. Ben oyle yapicam Allah izin verirse..
selamlar hepinize
geçmişe baktım geldim keyifler yerinde şükür
damla doğuma gitti heralde hbr yok ama
inşallah sıkıntısız güzel bir doğum olmuştur
azracım rümeysa çok güzelmiş kocaman maşallah diyorum
zorlu bir doğum olmuş okudum
ama hepsi geçip gidiyor, bebişlerimiz hep bizimle ama
allah acılarını göstermesin
ildacım senin de sıkıntılı olmuş
çok üzüldüm uyuşturmamalarına, hayret ediyorum valla 1000den fazla doğum yapmışlardır ama ne bu acemilik
sezeryan doğumdan iyice korkutuyorlar insanı
benimki çok şükür sorunsuzdu ama
gamzeyle senin kaderin benzedi
geçmiş olsun bir an önce toparlan inşallah
öksürmek konusunda da hiç yorum yapmayım felaket bişey cidden
alerjimden ilk kez o zaman o kadar nefret etmiştim
ama hepsi geçti gitti
oğlum 3 aylık oldu bile
esracım senin de test negatifmiş
üzüldüm ama ümidini yitirme, elbet gelecek bu nazlı bebeler
bana gelince çok yoğun günler geçirdim
gündüzleri okul öğleden sonra arkadaş gezmeleri akşam başka gezmeler vs derken günlerim dolu dolu geçti
seminerlerimiz bitti
dolayısıyla benim de okulda işim bitti
ptesi günü gidip rapor alıcam
senelik rapor hakkımı da doldurup iznime ayrılıcam
koca bir yıl oğlumla beraber evdeyiz
zor ve sıkıcı fakat bir o kadar da güzel olacağını düşünoyorum
oğlumun gelişimini gün gün izlemek harika olacak
siz hamarat hatunlardan ilham alaraktan bugün yeşil fasulye koydum buzluğa, üzerlerine de domates yaptım direk soğan koyup pişiricem inşallah
kırmızı biber falan da koydum
biraz da barbunya ve bezelye koymuştum önceden
yeter de artar bile
yarın misafir geliyor bana, eşimin halası kızı ve torunu
torun kuzeyden bikaç hafta büyük
kızın semineri varmış ankarada 3ü atlayıp geliyor
1 hafta kalacaklar
bana biraz zor olacak ama gelene gelme denmez
bu hafta sık giremezsem merak etmeyin
yarının yemeğini de yaptım
kuzey de uyudu
çok yorgunum gidip yatayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?