Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yani hakikaten bu insanlari anlamiyorun destek yerine kostek okuyorlar drn o kotu olayi yasadin ve bittisuan gebeligin gayet saglikli bir gebelik geciriyorsun aksi bir durum olsa dr un seni uyarirdi kimseyi dinleme icini ferah tut muayenede az kaldi ondan bu sikinti muayenei ol yine pozitif olucaksin bak Rabbimize emanet
Bu arada telden giriyorum abuk bisey yazarsam bilin :)

Kusura bakma ama harbı dangalakmıs onlar benım elısın puffynın gobegı ne kadar buyuktu bılıyosun ama azra ve ferdanın cok kucuktu ferdayla 4 gun arayla dogum ettık o mınıcık karnıyla 3200 gr ben kocaman karnımla 3300 gr dogurdum ayrıca ne olmus rısk varsa rısk doguma kadar heran var zaten rabbıme emanet dedıgın gıbı

merhaba kıızlar
azracım tebrık ederım canım bebısın dogmus allah uzun omur versın sansı bahdı guzel olsun..

bugun havuzlu hana gıtdık bebısımın herseyını aldık.bende pıjama takımı aldım sımdı bı evımın temızlıgıyle bebegın elbıselerını yıkamak kaldı kısmet se 10 ekımde bebısımızı kucagımıza alıcaz.

Yenı bır yemek denıyorum bugun gocmenler musakka dıyolar ama nasıl olacak gorucez tadını begendım ama tam anlamıyla pısmıs degıl benım kı kocanın gelmesıne yakın tamamlıycam ay benım bu bısıyler yapma sevdama bırı dur desın ruzgar dursa erıste yapıcam

Ztarcim yazdiklarini okudum beni de doktorum hep elle muayene etti sen onlara bakma cnm
Onlar kadin doktoru mu?banada neler dediler doguma kadar yok cocuk kac kilo yok su yok bu
Dogum ettim eder etmez karnim hemen indİ sanki baskasi dogum etmis gibi.
Sen doktoruna bak gerisini dinleme gamze cok hakli dogru soylemis.

Son düzenleme:
Slm kızlar azra tekrar tebrik ederim azcık tırstım anlattıklarından ama genede onu ilk gördüğün an dünyalara bedeldir

Hilalcim hic tirsma cnm herkesin dogumu bir olmuyor
İnsallah seninki kolay olur.dogum ettikten sonra hicbirseyin onemi kalmiyor
Kizimin yuzume bir bakmasi yetiyorda artiyor bile.

Azra senın o pamuk kızını yerım ama ben ya ne cırkın bısıy o masallahhhh

Azra senın o pamuk kızını yerım ama ben ya ne cırkın bısıy o masallahhhh...

selamlar hepinize
geçmişe baktım geldim keyifler yerinde şükür
damla doğuma gitti heralde hbr yok ama
inşallah sıkıntısız güzel bir doğum olmuştur
azracım rümeysa çok güzelmiş kocaman maşallah diyorum
zorlu bir doğum olmuş okudum
ama hepsi geçip gidiyor, bebişlerimiz hep bizimle ama
allah acılarını göstermesin
ildacım senin de sıkıntılı olmuş
çok üzüldüm uyuşturmamalarına, hayret ediyorum valla 1000den fazla doğum yapmışlardır ama ne bu acemilik
sezeryan doğumdan iyice korkutuyorlar insanı
benimki çok şükür sorunsuzdu ama
gamzeyle senin kaderin benzedi
geçmiş olsun bir an önce toparlan inşallah
öksürmek konusunda da hiç yorum yapmayım felaket bişey cidden
alerjimden ilk kez o zaman o kadar nefret etmiştim
ama hepsi geçti gitti
oğlum 3 aylık oldu bile
esracım senin de test negatifmiş
üzüldüm ama ümidini yitirme, elbet gelecek bu nazlı bebeler

bana gelince çok yoğun günler geçirdim
gündüzleri okul öğleden sonra arkadaş gezmeleri akşam başka gezmeler vs derken günlerim dolu dolu geçti
seminerlerimiz bitti
dolayısıyla benim de okulda işim bitti
ptesi günü gidip rapor alıcam
senelik rapor hakkımı da doldurup iznime ayrılıcam
koca bir yıl oğlumla beraber evdeyiz
zor ve sıkıcı fakat bir o kadar da güzel olacağını düşünoyorum
oğlumun gelişimini gün gün izlemek harika olacak

siz hamarat hatunlardan ilham alaraktan bugün yeşil fasulye koydum buzluğa, üzerlerine de domates yaptım direk soğan koyup pişiricem inşallah
kırmızı biber falan da koydum
biraz da barbunya ve bezelye koymuştum önceden
yeter de artar bile

yarın misafir geliyor bana, eşimin halası kızı ve torunu
torun kuzeyden bikaç hafta büyük
kızın semineri varmış ankarada 3ü atlayıp geliyor
1 hafta kalacaklar
bana biraz zor olacak ama gelene gelme denmez
bu hafta sık giremezsem merak etmeyin
yarının yemeğini de yaptım
kuzey de uyudu
çok yorgunum gidip yatayım ben de

Azracim masallah cooook guzel Allahim yazisida guzel olsun
Ferdacim ozledim seni ne zamandir yoksun
Gamze bende temizlige vurdum bos duramiyorum duzrn hastaligi geldi
Eger hamis olsam kisi rahat gecirmek icin buzlugu oyle yada boyle doldurucaktim ama bebek yok onada heves yok yaa

yoğun geçiyor günler
yoğun olmasa bile kuzey oyun istiyor artık
oynamasam bile onunla konuşmamı bekliyor gözümün içine bakıyor sürekli
farklı oyunlar buluyorum ben de
gün onunla bitiyor zaten
uykuyu özledim en çok

Senin ilk hamilelik heyecanini ve en son dogum heyecanini hatirladim birden buyudude oyun oynuyor

ne gerizekalı bi kadınmış bu yaa nası sinir oldum, aynı şey geçen benim başıma geldi. komşum durdurdu yolda beni, ayy hiç hamile gibi değilsin hareketlerin falan hamile gibi değil (hamilelere özel nasıl hareketler varsa) acaba dedim bebek yok mu? dicektim hee yok yastık bağladım yalan söylüyorum sana aptal mı ne

Maşallah 1 sene Kuzeylesin ne güzel.Bazen etrafımdakilere bakıyorum da bu devirde kendi çocuğunu büyütmek lüks haline gelmiş süt bırakmalar, ayrı kalmalar.Aklın evde kalıyor o da ayrı dert. Ama topiğin çalışan anneleri bunun üstesinden de geliyor tabi

Azraaa yerim ben bunu maşallah bebeğine pek datluuuuu pekkk tam yemelikkkk Allahım bahtını açık etsin kuzumm sanada hayırlı bir evlat olsun inşallah.

bende kocamla kavga ettim yataktan ciktim solugu burda aldim
eve gec gelmesine sinir oluyorm tmm is icin olabilir ama bende evde yalnizim ve ona en cok ihtiyacim oldugu zmndayim
sabahtan aksama kadar nasil vakit geciriyorm hic dusunmuyo
ya ben haksiz miyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…