bende kocamla kavga ettim yataktan ciktim solugu burda aldim
eve gec gelmesine sinir oluyorm tmm is icin olabilir ama bende evde yalnizim ve ona en cok ihtiyacim oldugu zmndayim
sabahtan aksama kadar nasil vakit geciriyorm hic dusunmuyo
ya ben haksiz miyim :26:
bende kocamla kavga ettim yataktan ciktim solugu burda aldim
eve gec gelmesine sinir oluyorm tmm is icin olabilir ama bende evde yalnizim ve ona en cok ihtiyacim oldugu zmndayim
sabahtan aksama kadar nasil vakit geciriyorm hic dusunmuyo
ya ben haksiz miyim :26:
hic de bile
canım benim yapabilecek hiç bişey yok malesef o bebeğin büyümesi için babasının çalışması gerekiyo
ben ne yapayım benim kocam hep gece çalışıyo ne gecemiz var ne haftasonumuz
sen de mi
ya durumu yazinca bana da cok basit geldibak goruyo musun napsam ki :26: simdi gururumu da ezemem ki :44:
Kizlar benim biraz noralim bozuk destege ihtiyacim var..
Bugun bu arkadas kahvaltiya cagirmisti ona gittik baska bi kadin vardi.. Hamile oldugunu ogrenince ne kadarlik dedi bende 4 ay dedim aa hic belli olmuo dedi. Baska birini daha girum oda hic kilo almamaissin gobrgin hi cikmamis dedi zaten evhamliuim herbiseyi kafama takiyorum sevinimmi uzulimmi bilemedim..
Neyse kahvaltida konusuoduk ben dedimki bel agrim var ki hakikaten oyle oturma seklimden bile hemen etkileniyor belim fena.. Arkadasim ilkten normal gitgide artacak desi pesine de senin bi dusugun var cok dikkatli ol dedi..
Sonra dr randevusundan konusuoduk bana dr um elle muayene erti dedim senin dusuk riskin varya ondan dedi.. Ya tamam daha riskki bi gebelik olabilir benim bu gebeligim ama cok moralim bozuldu.. Bana dr bu tarz seyler demedi kali ki her hamilelikte er zaman az ya da cok dusuk riski vardir.. Napalim iste dualarla, Allaha emanet buyutuyoruz bebegimizi insaallah.. Ama benim destee ihtiyacim varken, hala psikolojim duzelmemisken, hala gunde bilmem kac kere akintimin rengini kontrol ederken, havadan nem kaparken tam anlamiyla essegin aklima karpuz kabugu dusuruolar..
Benim evladim Rabbime emanet ne yapayim.. Bizim elimizden ne gelir.. Carsamba gunu randevum var.. Canim skldi size yazayim dedim..
Ya bi de ben daracik giyinmiyorumki sevmiyorum. Goormeden hemen aa kilo almamaissin gonegin cikmamis falan.. Terubeli annelerin comezlere daha cesaret verici konusmalari gerekmez ni.. Ben oyle yapicam Allah izin verirse..
canım bu da hamilelikten ben geçenlerde adamı yataktan atmışım bütün gün konuşmadım neye küstüğümü hatırlamıyorum ama erkekliğe b.k sürdümemek için devam ettirdim garibim yalvarıyo neye küstün onu söyle diye
benim kocam müzisyen işimiz de hep gece ve haftasonu yani bi gece ansızın doğursam haberi olmaz sahnedeyken tel. çekmiyo malesef hem çekse bile açamaz
hic de bile
aynen ya su an ben bile anlam veremiyorm niye kavga cikardiysam neyse biraz duraym da olmadi giderim yanina
senin isin daha zormus be
dogru soyluyosun belki surekli evde dursa bende sinir olurum ama iste hormonlar ( hormonlar da olmasa bahane ne olurdu acabaBen de çok şikayeçiydim bu konuda ama doğumdan sonra adam yıllık iznini aldı 2 hafta, resmen gün saydım ne zaman bitecek diyeTama bebişle yalnız kalacam onun da korkusu var ama yine de biraz kendini özletse iyi olur yani.Boşver sen rahatına bak valla evde bir işe yaramıyorlar
yaaa beterin beteri var:)) bide bugün elimi yaktım fırında bide malum siteye küçüklük fotolarımı eklemiştim babamı falan gördüm annem babamla olan resmimizin altına yuvamız ev oldu canom diye yorum yapmış bi saattir ağlıyorum
siz şimdi hamilesiniz ya..nasıl anladınız hamile olduğunuzu kızlar.bi anlatsanıza bana.ben regl olcam galiba..bu ay gitti bebek : (
ben adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı günlerce adet sancısı çektim 10 gün orkidle gezdim olmadım. adet söktürücü almak için dr.a gittim hamileymişim
başka ne oldu peki..
öncesinde şüphelenmedin mi hiç.
benim adetime daha var.21'i.
ama şu tatlı tatlı ağrılar bana dio ki " geldim geliyorum pedini hazırla"
şüphelenemedim çünkü kan testi en garanti sonuçtur nagatif çıkınca umudumu kesmiştim zaten. ayrıca hamilelik belirtisi adet belirtileriyle aynı. sadece annem hep hamilesin dedi göğüslerimde mavi damarlar belirginleşti bi de kirpiklerim yapışmış odan anlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?