Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haksızsın.e napsın adam: )

canım benim yapabilecek hiç bişey yok malesef o bebeğin büyümesi için babasının çalışması gerekiyo
ben ne yapayım benim kocam hep gece çalışıyo ne gecemiz var ne haftasonumuz

canım benim yapabilecek hiç bişey yok malesef o bebeğin büyümesi için babasının çalışması gerekiyo
ben ne yapayım benim kocam hep gece çalışıyo ne gecemiz var ne haftasonumuz

sen de mi
ya durumu yazinca bana da cok basit geldi bak goruyo musun napsam ki :26: simdi gururumu da ezemem ki :44:

sen de mi
ya durumu yazinca bana da cok basit geldi bak goruyo musun napsam ki :26: simdi gururumu da ezemem ki :44:

canım bu da hamilelikten ben geçenlerde adamı yataktan atmışım bütün gün konuşmadım neye küstüğümü hatırlamıyorum ama erkekliğe b.k sürdümemek için devam ettirdim garibim yalvarıyo neye küstün onu söyle diye

benim kocam müzisyen işimiz de hep gece ve haftasonu yani bi gece ansızın doğursam haberi olmaz sahnedeyken tel. çekmiyo malesef hem çekse bile açamaz

Seni çok iyi anlıyorum ztarım, ben iki düşük yaptım ve gayet de problemli bir gebelik geçirdim.İnanır mısın bazen wc ye gitmeye korkuyordum ya kanama olursa diye.Hiç alakası olmayan rüyalarımdan korkuyordum.Birinin düşük ya da kanama haberini aldığımda oturup ağlıyordum.Bazı zamanlar hiç inancım kalmıyordu ve cahil komşular akrabalar mahvediyordu beni.Komşuya inmiştim bi kere kadın sordu kaç aylık cinsiyeti ne diye, 4,5 aylık erkek dedim.Kadın demez mi 4,5 aylık erkek bebek düşürdüm diye 1 hafta ağladım korkudan, meğer kadının ne problemleri varmış hiç anlatmıyor sanki durduk yere düşmüş gibi.Hele kayınvalidem hiç unutmam alışverişe başlayalım dedim eşime, yok biraz daha bekleyin son ay yapın alışverişinizi dedi.Niye bişey olacak diye mi korkuyorsun dedim yok erken alışveriş uğursuzluk olurmuş dedi.Kızı daha hamile kalmadan alışverişini yapmıştı.Neyse sen etrafa bakma herkesin mutlaka bi hikayesi vardır,olmasa da geri kalmasınlar konu komşudan bişeyler uydururlar.Moralini bozma, bana herkes ikiz derdi ve inanmazlardı yani tek olduğuna, çıka çıka 3280 gr çıktı ama o göbek hala duruyor Yani göbeğinin olmaması avantaj bence Hem göbek de yapısal bişeymiş, iç karın genişliği diye bişey varmış, mesela ben su içsem hemen göbeğim pörtlerdi ama kuzenimin hep yayvandı neredeyse aynı kiloda doğurduk. Sen kimseyi takma sana tavsiyem bol bol yat uyu ve bu günlerin tadını çıkar, bana derlerdi de inanmazdım herkes çok haklıymış. Başına gelince ne demek istediğimi anlayacaksın enerjini doğum sonrasına sakla, daha sütüm yetiyor mu çocuk doyuyor mu kilo alıyor mu takıntıları olacak,Sen kimseyi takma çok ciddiyim boşuna üzüyorsun kendini 12 haftayı atlattın tamam işte.Allahın izniyle sağlıkla ilerleyecek gebeliğin.Sen gez toz ye iç yat yani.Başka bişey düşünme.Milletin de ağzının payını ver ki bi daha bişey demesinler, seni biraz çekingen görseler hemen uydurmaya başlıyorlar sen rahat ol bak onlar nasıl hemen kıvırmaya başlıyor.

aynen ya su an ben bile anlam veremiyorm niye kavga cikardiysam neyse biraz duraym da olmadi giderim yanina
senin isin daha zormus be

Ben de çok şikayeçiydim bu konuda ama doğumdan sonra adam yıllık iznini aldı 2 hafta, resmen gün saydım ne zaman bitecek diye Tama bebişle yalnız kalacam onun da korkusu var ama yine de biraz kendini özletse iyi olur yani.Boşver sen rahatına bak valla evde bir işe yaramıyorlar

aynen ya su an ben bile anlam veremiyorm niye kavga cikardiysam neyse biraz duraym da olmadi giderim yanina
senin isin daha zormus be

yaaa beterin beteri var:)) bide bugün elimi yaktım fırında bide malum siteye küçüklük fotolarımı eklemiştim babamı falan gördüm annem babamla olan resmimizin altına yuvamız ev oldu canom diye yorum yapmış bi saattir ağlıyorum

dogru soyluyosun belki surekli evde dursa bende sinir olurum ama iste hormonlar ( hormonlar da olmasa bahane ne olurdu acaba )

ayy cnm benim ya

siz şimdi hamilesiniz ya..nasıl anladınız hamile olduğunuzu kızlar.bi anlatsanıza bana.ben regl olcam galiba..bu ay gitti bebek : (

siz şimdi hamilesiniz ya..nasıl anladınız hamile olduğunuzu kızlar.bi anlatsanıza bana.ben regl olcam galiba..bu ay gitti bebek : (

ben adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı günlerce adet sancısı çektim 10 gün orkidle gezdim olmadım. adet söktürücü almak için dr.a gittim hamileymişim

ben adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı günlerce adet sancısı çektim 10 gün orkidle gezdim olmadım. adet söktürücü almak için dr.a gittim hamileymişim

başka ne oldu peki..
öncesinde şüphelenmedin mi hiç.
benim adetime daha var.21'i.
ama şu tatlı tatlı ağrılar bana dio ki " geldim geliyorum pedini hazırla"

cok tesekkur ederim arkadaslar yaaa

ya ne bilim sabah acayip moralim bozuldu..

ya elisim benimde oyle su icsem gobegim cikar hemen.. zaten dumduz karnim yokki benim kendi gobegim var.. herkes diyorki bebegin bellli olmasi 5 aydan sonra.. annem cok zayif hamile kalmasina ragmen 6 aydan sonra belli olur diyo.. kilolu olmakla da ic karin genisliginin alakasi yok.. ya ben doktoruma sorarim bunu zaten ama onemli olan saglikli olmasi.. iyi olsunda karniim az ciksin napim..

insanlar da kotu niyetlerinden degil, kasti degil biliyorum.. bunu diyenlerin ikisi de cok sevdigim insanlar.. ama ben iste zaten kafam bozulmaya hazir oyle oluverdim..

yani insanlar konusuyor.. ama yardimci olmak icin.. ama destek olmak icin.. ama kas yapayim derken istemeden de goz cikarabiliyorlar .. iste ne diyim buda bize ders olsun.. biz cevre hamilelere konusurken agzimindan lafi iyice tartariz insaallah..

neyse ya dua edin bana.. melegim iyi olsun Allahin izniyle hicbirsey umrumda degil

başka ne oldu peki..
öncesinde şüphelenmedin mi hiç.
benim adetime daha var.21'i.
ama şu tatlı tatlı ağrılar bana dio ki " geldim geliyorum pedini hazırla"

şüphelenemedim çünkü kan testi en garanti sonuçtur nagatif çıkınca umudumu kesmiştim zaten. ayrıca hamilelik belirtisi adet belirtileriyle aynı. sadece annem hep hamilesin dedi göğüslerimde mavi damarlar belirginleşti bi de kirpiklerim yapışmış odan anlamış

hayırlısı o zaman ne diyelim.sağol canım.

Eliscim mesajimi aldin mi
Selam kizlar
Master kiymetini bil ne guzel evinizi gecindiyor iste yazmak isterdim ama benimde esim gec geldi Ankaradaydi is icin bende trip attigim icin bunu yazmaya yuzum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…