Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

: ) iyi söyle dizinin dibinde otursun.koltukları falan yersiniz artık: )

ben hatırlıyorum senı crs gunu sarıydı asagıda nıckın yanı aktıf olmamıstın daha yenı uyesın dılın cabuk cozulmus masallah ay gece gece zıplattı benım cınlerımı ya

Elısım ugramıs buralara amannnda amannn

ferda canım hayırlısı ama hergun bır baska ozellıgını tanıcaksın buyuk sans senın ıcın

masterım eger ıs yuzunden geldıyse gec haksız sayılmazsın ama asırı tepkı vermıssındır eger ıs ıcın degılse ıyıce benzet sonuna kadar haklısın

perıcım temızlıgımı dun yaptım ben evım degıstı valla

ozlemmm kız zıllı kızının odası gelıyo ha ısım ne dusunuyosun beste son karar mı

ztarım ıyı nıyettır blkı ama aktarıs bıcımı yanlıs ben dusurdum sende dusurcen ne demek yanı ben bu sebeble dusuk yaptım aman arkadasım sen su konularda temkınlı ol desın cok kızdım onlara

evet canım Allahım nasip ederde sağ sağlim kucağımıza alırsak Elif Beste olacak Allahın izniyle

benim bebişim fazla dayanamadı 13 eylül saat 22,15 te dünyaya getirdim teyzeleri normal doğum ile iki gün hastanede kaldım doğumdan sonra tansiyon problemi yaşadık düşmedi bir türlü birde de tenim çok hassas olduğu için dikişlerde morarma olmuş buz lu kompres filen yapıldı allah şükürler olsun iyiyiz .şu an evdeyiz.eve giden gelenin haddi hesabı yok yorgunluktan ölüyoruz daha adam akıllı bile uyuyamadım en kısa zamanda foto paylaşıcam sizinle ve doğum hikayemide yazıcam şimdilik dikişlerden oturamıyorum pek. canlarım umarım hepiniz iyisinizdir görüşmek üzere

Son düzenleme:

Moonum cok gecmis olsun.cnm bol bol dinlenmeye bak.
Benim eve ebe geliyor sagina soluna yat dedi bana.
Benimde dikislerde morarma var.
Allah anali babali buyutsun ins.saglik sihhat versin rabbim hem bebise hem size.
Resimlerini dort gozle bekliyorum.

Hkese gunaydinlar
Teyzeleri cok tesekkurler.guzel dilekler icinde saolun.
Kizlar bebeklerinizin altini kac saate bir aliyorsunuz?
Gunduzleri ben 2-3 saate bir aliyorum geceleride 4 saat buluyor arasi.
Birde benim goguslerim tas gibi oldu kendiliginden akiyor sut disari
Kizima emzirmek icin resmen savas veriyorum.ebem pompaya musaade etmiyor.gerek yok gecicek diyor.
Goguslerim tas gibi atsan kafa yarar yani.ebe pompalardan daha cok cogalir dedi.dinlemeyip pompami yapsam diiorum.
2 satte bir emzirmeye calisiyorum kizi ama gogusler yinede tas gibi.tecrubeli anneler fikir verin bana.

ayyyyy moon çççok tebrik ederim allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip eylesin böyle siz birrer birer doğuruyorsunuz ya ben çok duygulanıyorum darısı bizlerin başına

Oglum;
canım,damarımda akan kan,aldıgım nefesım...
Hayatım oyle guzel kı senınle bır gulumsemenle bıten agrılarım dertlerım oyle anlamsız kı artık.
Annnneeeuuu dedıgınde ıcımden sana akan ask ne buyuk bı bılsen.
Caresızlıgın en ucundayım dedıgım an elınle sıfa verır gıbı yuzumu oksaman ne guzel.
Rabbım bana dunyada cennetı bahsettı senınle sukur kı bınlerce sukur hamd olsun rabbıme.
Senı cok sevıyorum yavrum hıcbır ask bu kadar evvelsız bu kadar buyuk olamazmıs gordum.
Kanım canım ruhum nefesım erkegım senı cok sevıyorum bebegım...

Cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş Rabbim bizede nasip eder

Dun gece pazarına gıttık kadının bırı oglumu sevdı aynen soyle aaa kıza bak ne kadar tombıs canımmmm

Cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş Rabbim bizede nasip eder

sizden istediğim sadece dua dua dua

bebeğim zeynep kamilde gözetim altında yoğun bakımda

çok ağlayan bi bebekti,2 ün beni emen bebek bi anda emmedi
hastane sancılı bebek diyip durdu 20 tane hemşiremiz varken başımızda teşhis sıfırdı
ben sancı çekerken ateşlenmemden etkilenmişte olabilirmiş.sıvıdan geçmiş
ben tekrar 2 kere acillik oldum 39 ateşle
dün eve geldik bebeğime annemler baskıyordu ateşini farkettim.bana çaktırmadan ölçmülşer
38 buçuk
bunlar beni evde bırakıp çünkü ben kafamı yataktan kaldıramıyordum,zeynep kamile koşmuşlar
eve arkadaşlarım geldi bir bir gece gece işte o an bittim resmen
anladım bi sorun var
öldüm resmen
gece 4 te geldi eşim ve kayınpederim
annem bayılmış orada.ama şimdi o kalıyo yanında ben sürekli süt sağıp gönderiyorum
nolur dua edin kızlae noluurr

Son düzenleme:

Cnm çok geçmiş inş. kızın biran önce sağlığına kavuşur Rabbim şifasını verir

Canim buyuk gecmis olsun bebisin hala hastanedemi dwmi canim cok yakinda iyilesecek buna inaniyorum kendini cok yipratma sutun gitmesin bak bol bol sur sag yolla canim.dualarim seninle.

Kızlar ıldamla konustuk harab etmıs kendını bır an once sıfasını versın rabbım dogamızın sutu kesılmesın canım arkadasımın en ıyı ben bılıyorum sanırım bu duyguyu ama sonu benımkı gıbı guzel bbıtecek rabbım gerı konduracak kucagına dogasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…