: ) iyi söyle dizinin dibinde otursun.koltukları falan yersiniz artık: )
evet canım Allahım nasip ederde sağ sağlim kucağımıza alırsak Elif Beste olacak Allahın izniyleElısım ugramıs buralara amannnda amannn
ferda canım hayırlısı ama hergun bır baska ozellıgını tanıcaksın buyuk sans senın ıcın
masterım eger ıs yuzunden geldıyse gec haksız sayılmazsın ama asırı tepkı vermıssındır eger ıs ıcın degılse ıyıce benzet sonuna kadar haklısın
perıcım temızlıgımı dun yaptım ben evım degıstı valla
ozlemmm kız zıllı kızının odası gelıyo ha ısım ne dusunuyosun beste son karar mı
ztarım ıyı nıyettır blkı ama aktarıs bıcımı yanlıs ben dusurdum sende dusurcen ne demek yanı ben bu sebeble dusuk yaptım aman arkadasım sen su konularda temkınlı ol desın cok kızdım onlara
benim bebişim fazla dayanamadı 13 eylül saat 22,15 te dünyaya getirdim teyzeleri normal doğum ile iki gün hastanede kaldım doğumdan sonra tansiyon problemi yaşadık düşmedi bir türlü birde de tenim çok hassas olduğu için dikişlerde morarma olmuş buz lu kompres filen yapıldı allah şükürler olsun iyiyiz .şu an evdeyiz.eve giden gelenin haddi hesabı yok yorgunluktan ölüyoruz daha adam akıllı bile uyuyamadım en kısa zamanda foto paylaşıcam sizinle ve doğum hikayemide yazıcam şimdilik dikişlerden oturamıyorum pek. canlarım umarım hepiniz iyisinizdir görüşmek üzere
benim bebişim fazla dayanamadı 13 eylül saat 22,15 te dünyaya getirdim teyzeleri normal doğum ile iki gün hastanede kaldım doğumdan sonra tansiyon problemi yaşadık düşmedi bir türlü birde de tenim çok hassas olduğu için dikişlerde morarma olmuş buz lu kompres filen yapıldı allah şükürler olsun iyiyiz .şu an evdeyiz.eve giden gelenin haddi hesabı yok yorgunluktan ölüyoruz daha adam akıllı bile uyuyamadım en kısa zamanda foto paylaşıcam sizinle ve doğum hikayemide yazıcam şimdilik dikişlerden oturamıyorum pek. canlarım umarım hepiniz iyisinizdir görüşmek üzere
sizden istediğim sadece dua dua dua
bebeğim zeynep kamilde gözetim altında yoğun bakımda
çok ağlayan bi bebekti,2 ün beni emen bebek bi anda emmedi
hastane sancılı bebek diyip durdu 20 tane hemşiremiz varken başımızda teşhis sıfırdı
ben sancı çekerken ateşlenmemden etkilenmişte olabilirmiş.sıvıdan geçmiş
ben tekrar 2 kere acillik oldum 39 ateşle
dün eve geldik bebeğime annemler baskıyordu ateşini farkettim.bana çaktırmadan ölçmülşer
38 buçuk
bunlar beni evde bırakıp çünkü ben kafamı yataktan kaldıramıyordum,zeynep kamile koşmuşlar
eve arkadaşlarım geldi bir bir gece gece işte o an bittim resmen
anladım bi sorun var
öldüm resmen
gece 4 te geldi eşim ve kayınpederim
annem bayılmış orada.ama şimdi o kalıyo yanında ben sürekli süt sağıp gönderiyorum
nolur dua edin kızlae noluurr
sizden istediğim sadece dua dua dua
bebeğim zeynep kamilde gözetim altında yoğun bakımda
çok ağlayan bi bebekti,2 ün beni emen bebek bi anda emmedi
hastane sancılı bebek diyip durdu 20 tane hemşiremiz varken başımızda teşhis sıfırdı
ben sancı çekerken ateşlenmemden etkilenmişte olabilirmiş.sıvıdan geçmiş
ben tekrar 2 kere acillik oldum 39 ateşle
dün eve geldik bebeğime annemler baskıyordu ateşini farkettim.bana çaktırmadan ölçmülşer
38 buçuk
bunlar beni evde bırakıp çünkü ben kafamı yataktan kaldıramıyordum,zeynep kamile koşmuşlar
eve arkadaşlarım geldi bir bir gece gece işte o an bittim resmen
anladım bi sorun var
öldüm resmen
gece 4 te geldi eşim ve kayınpederim
annem bayılmış orada.ama şimdi o kalıyo yanında ben sürekli süt sağıp gönderiyorum
nolur dua edin kızlae noluurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?