Kızlar dogamız cok ıyı hastaneyı aradım aglayınca hemsıre dayanamadı bılgı verdı atesı dusmus sadece takıp edılıyomus sukurler olsun sıze bıldıreyım dedım
Canımm benimm Allahım acil şifalar versin kuzummm kucağına döndürsün bebeğini sabırlı ol gülüm sütün gitmesin sıkıntıdannn dikkatli ol bol bol dua edeceğim sizin içinnn.Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnsizden istediğim sadece dua dua dua
bebeğim zeynep kamilde gözetim altında yoğun bakımda
çok ağlayan bi bebekti,2 ün beni emen bebek bi anda emmedi
hastane sancılı bebek diyip durdu 20 tane hemşiremiz varken başımızda teşhis sıfırdı
ben sancı çekerken ateşlenmemden etkilenmişte olabilirmiş.sıvıdan geçmiş
ben tekrar 2 kere acillik oldum 39 ateşle
dün eve geldik bebeğime annemler baskıyordu ateşini farkettim.bana çaktırmadan ölçmülşer
38 buçuk
bunlar beni evde bırakıp çünkü ben kafamı yataktan kaldıramıyordum,zeynep kamile koşmuşlar
eve arkadaşlarım geldi bir bir gece gece işte o an bittim resmen
anladım bi sorun var
öldüm resmen
gece 4 te geldi eşim ve kayınpederim
annem bayılmış orada.ama şimdi o kalıyo yanında ben sürekli süt sağıp gönderiyorum
nolur dua edin kızlae noluurr
sizden istediğim sadece dua dua dua
hastane sancılı bebek diyip durdu 20 tane hemşiremiz varken başımızda teşhis sıfırdı
dün eve geldik bebeğime annemler baskıyordu ateşini farkettim.bana çaktırmadan ölçmülşer
38 buçuk
bunlar beni evde bırakıp çünkü ben kafamı yataktan kaldıramıyordum,zeynep kamile koşmuşlar
anladım bi sorun var
öldüm resmen
annem bayılmış orada.ama şimdi o kalıyo yanında ben sürekli süt sağıp gönderiyorum
Kizlar selam
Dun hastaneden ciktik evimize geldik.
Miletten gina geldi bugune kadar aramayanlar simdi hergun bende
Habire mesaj tel herseye karisiyorlar deli olacam.birtane yok kaynana basimda 4 5 tane var ben bunlarla nasil bas gelicem ya delircem.
Normal dogum yaptim cok zor oldu oturup kalkamiyorum bile
Birde bunlarla ugrasiyorum.
:18: birde sinir olduğum bir meseleyi anlatayım. ve tavsiye isteyeyim..
Sabah annem aradı. Konuştuk etti ama sinirim bozuldu.. geçen yıl evlenen erkek kardeşimin eşi de hamile. 1,5 ayı falan var.. 2011 mAYIS ayında evlendi. İlçede çalıştığı için Bursa'da çarşıda yapılacak alışverişin çoğunu ben yaptım. O ara çalışıyordum. Hem iş hem çarşı koşturdum. Hem GELİN HANIM hem ERKEK KARDEŞİM o zamanlar her gün arar şu şöyle bu böyle der dururlardı. Kandil zamanı mesajı falan aramyı eksik etmezlerdi. Neyse düğün oldu unutulduk. Bebeğimiz oldu. Bu çok vefalı kardeşim bir kez telefonda aman tebrik etti lütfetti. Gelin hanımdan ses seda yok. Eşimi ise hiç aramadı. Abim ve küçük erkek kardeşim geldiler tebrik ettiler. Bayramda aradılar falan filan.
Şimdi neymiş ÇARŞAMBA MEVLİDİMİZ var. Eğer ararsam davet edersem geleceklermiş. Annem öyle diyor. Ara diyor. Eşim beni aramayanı ben neden arayacağım diyor. Haklı. Altında arabası var. Ne kadar mesafe olursa olsun . Ki hatta evime çok yakın mesafede gelin hanımın teyzesi otururyor. Buraya doktora geldiklerinde orada kalırlar.. BENDE ARAMAYI DAVET ETMEYİ düşünmüyorum..
Sizce ne yapayım ?
canim ayip etmisler ilce ne kadar uzaklikta olabilirki gelmeleri gerekirdi onun yegeni sonucta..
ama bence sende onlar gibi yapma.. sonucta arada kardesin var.. annemin bi lafi vardir kardes kardesi bicaklamis, donmus kucaklamis... o cok farkli birsey.. ara .. cagir derim ben.. he ama ne olur bu yuzden kirildigini soyleyebilirsin kardesine.. haberi olsun yani.. istersen.. eger sorun kardesinde degil de gelindeyse hic uzatma.. ona gore muhatap ol derim..
hem kardeşim hem gelin hanım . ikisi de birbirine benziyor. işleri olduğu zaman arar sorarlar. işleri yoksa seninle amaaann hiç ortada yoklardır. kırıldım öyle oldu böyle oldu desem anlayacak sanki. güler geçer. tencere kapak misali.
sizden istediğim sadece dua dua dua
38 buçuk
anladım bi sorun var
öldüm resmen
MÜSADENİZLEEEEE BEN BU BİZİM SAĞLIK OCAĞINI HAZIR KİMSE YOKKEN YAKACAĞIM. HEMDE BENZİN DÖKÜP YAKMAK İSTİYORUM..
ANLATMIŞTIM CUMA GÜNÜ KIZI GÖTÜRDÜM. EBE HEMŞİRE TARTTI 3,880 gram geldi. Üzerindekiler falan çıkarırsak 3,600 yaalım dedi... E bu kız doğduğunda zaten 3,360 gramdı dedim. 54 günü geçtim. Geçen ay. 1.ayında 3,600dü dedim. Sen bi doktora götür gelişmemiş bu. Mama da ver dedi. Hatta dün 3 kez mama verdim.
kızımı son iki üç seferdir götürdüğüm doktor bugün acilde diye kalktık sabahtan acile gittik. ama doktorumuz yokmuş başka doktor varmış kısmet..
durumu anlattık. huzursuz uykusuz ve sağlık ocağı şu kilo ve şunu bunu dedi diye. doktor muayene etti. kulağına boğazına baktı. çıkarın üstünü. çıkardık. koydu tartıya. 4,190 gram geldi. Normal dedi. İki saatte bir emzireceksin gazını çıkaracaksın. ha deyinc eemzime dedi. kan ve idrar tahlili istedi. baş çevresini ölçtü. kan idrar ve baş çevresi normal çıktı.. bir şeyi yok dedi. eşim. sağlık ocağı öyle ddi diye günde 2 kez mama vermeye başladık dedi ( hatta dün üçkez verdim ne yalan söyliyeyim ) . Mamaya gerek yok. Çok aciliyet değil. Süt yetiyorsa eme bildiği kadar emsin dedi.
Neyse biraz rahtladım. Süt eğer aralıklı zamanlarda emerse oluyor. Mesela geceleri. uyuuduğu zaman oluyor. Gündüzleri mızmızlanırsa ve biraz kafamızı kaldıramassak nasıl olsun ?
Çarşamba mevlidimiz var. Cuma doktoru hastanede . Randevumuzu aldık. Gideriz ultsasonumuzu çektiririz.
Neyse müsadenizle ben sağlık ocağı içind ekimse yokken gaz döküp yakayım :)
Ztaarım boyle guzel bır dua aldıgım ıcın ne mutlu bana rabbım cumlemızden razı gelsın
ıldanın yazısını okuyunca helekı sonda sutumu yolluyorum cumlesını okuyunca ıcıme bı ates dustu hemen nosu olanlara bıldırdım elısle konustuk tutamadım agladım ıldaya karsı guclu ol dedı ama ıldanın feryadını duyunca bende tutamadım kendımı arkasından ketenhelvayla konustuk ben ıyı hıssedıyorum dedı oda ama yere goge sıgamıyorum kocayı aradım agladım oda erıdı bıttı resmen aynısını yasadık cunku
en sonunda z kamılı aradım 1. Bolumde yok 2. Gorus dedı kadına dedım adı doga bıldıgım bu atesten yatıyo annesı bıle olsan soylemem dedı basladım aglamaya neyı oluyosunuz sakın olun fılan dedı annesının arkadasıyım dedım bılgı verdı babasıyla yenı gorustum ıcınız rahat olsun dedı hemen ıldaya msj attım aradı benı ona soylemısler ama ana yuregı ınanmamıs kımseye oda rahatladı ıcım cok huzurlu neden bılmem en fazla 2 gun dıyorum ben 2 gun sonra annesının kucagında olacak doga
İnşallah gamzem, benim de içime hep iyi şeyler doğuyor, çabucak iyi olacak güzel kızımız.
Ztaarım boyle guzel bır dua aldıgım ıcın ne mutlu bana rabbım cumlemızden razı gelsın
ıldanın yazısını okuyunca helekı sonda sutumu yolluyorum cumlesını okuyunca ıcıme bı ates dustu hemen nosu olanlara bıldırdım elısle konustuk tutamadım agladım ıldaya karsı guclu ol dedı ama ıldanın feryadını duyunca bende tutamadım kendımı arkasından ketenhelvayla konustuk ben ıyı hıssedıyorum dedı oda ama yere goge sıgamıyorum kocayı aradım agladım oda erıdı bıttı resmen aynısını yasadık cunku
en sonunda z kamılı aradım 1. Bolumde yok 2. Gorus dedı kadına dedım adı doga bıldıgım bu atesten yatıyo annesı bıle olsan soylemem dedı basladım aglamaya neyı oluyosunuz sakın olun fılan dedı annesının arkadasıyım dedım bılgı verdı babasıyla yenı gorustum ıcınız rahat olsun dedı hemen ıldaya msj attım aradı benı ona soylemısler ama ana yuregı ınanmamıs kımseye oda rahatladı ıcım cok huzurlu neden bılmem en fazla 2 gun dıyorum ben 2 gun sonra annesının kucagında olacak doga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?