maşallahh yavruna
kıza benziyor bence :))
bugun hurç aldm nerdeyse yarım hurç bşeyler brkmş annem daha dogmadan yelek falan almştı hepsini koydm tek tek o da aglıo yanmda duygulandı Allah hevesini kursagnda bırakmasn kızım saglıkla dogsun inşş dıo aminnnnnnnnnnnnn hayırlısylaaaa inşşşşşşşşşşşş
ben bu gidişle kaç hurç doldurum o blnmez
meganm ben de iice ogrenym cinsyetini daha rahat rahat alrm o zaman
Duygum çıkarcak gibi olduğunda soda içip eşine sırtını ovalattır bulantıyı bastırıyor gaz çıkarınca rahatlıyorsun.
Yumurta bende yiyemiyorum inşlalah bulantılarımız azalsında yeriz.Uyuyordur annesi korkma iyidir.Birdahaki gittiğinde yine kıpırdak olur o takla bilem atar
Oyy anne işte kıyamam ben anneciğinede sanada bebenede
İnşlalah daha bir sürü cicilerimiz olucak Allah bebeişlerimizin üstünde görmeyi nasip etsin cicilerini
Canım sendemi ferdadan yardım alıyorsun bendeselamm kızlar nasılsınızz??
ben dün devlete gittim tiroid için.
normal çıktı ama serbest t4 çok azcık düşük çıktı.
ferdam takılcak bişey değil dedi.
tsh güzel ilerliyor sanırım.
çok wcye gidiyorum dedim idrar tahlili yaptı..
tahlilden de anlamadığım için ferdaya söyledim enfeksiyon var çok az da olsa dedi.
ama benim hiç şikayetim yok yanma vs..
anlamadım bu durumu hiçç :26:
kültür de yaptırdım 10 gün sonra çıkacak sonuç.
onu da alayım ondan sonra özeldeki doktoruma göstericem sonuçları...
bebişimi de gördüm 1222 gr olmuş
Canım sendemi ferdadan yardım alıyorsun bendeBenimde hipotroidim var sağolsun ferdam çok yardımcı oluyor.
İdrar yollarında enfeksiyon için en iyi ilaç su benim böbreğimde geçen yıl 3 kez taş oldu idrar yolalrımda enfeksiyon oldu hep bol su içerek iyileştim içebildiğin kadar çok su iç dr. abana dedi kendine serum takılmış gibi düşün bol su iç ve sıksık idrara çık atarsın enfeksiyonu demişti öylede oldu
yok uyumuodu ellerini falan kıprdattı haff haff
ben daha saga sola donsun de dr iice gorsn istıorm cinsiyetini
du bakalm başarabilecekmym
bunu bi deneym meganm cunku blıorm ki hazmszlktan oluo bi de ne oluo blıomsn çok ayakta kalnca yorlnca artıo bnm bulantılar
okldan gelnce mesela başlıo yne
çok yermden kalkmamaya çalşıorm ama tahtaya yazmak için kalkmak zorundaym yne de
bu sene hep uslu sınıflarm var çok şükür çok sevnıorm buna
son zamanlarda fazla su içmemiştim ondan olmuş olabilir.
çok içmeye çalışıyorum bakalım..
inşallah geçer bir an önce..
bebeğime bişey olmasın da
Evet ondan olmuştur.Mesela su içmeyi unutmamak için her idrar için vc den çıktığında br bardak su iç yine idrar çıkınca yine bir bardak iç yani idrar torbası boşaldıkça sen doldurmuş gibi oluyorsun böyle düzenli olarak yapnca geçiyor enfeksiyon su en iyi ilaç
Benim bebeiş dönmesede dr. ultrason cihazında döndürüyor baş kısmından bacak arasından göbüşünden heryerinden bakabiliyor dr. isteyince ultrasonun konumunu ona göre ayarlıyor.
İşe başladın dimi duygum çok şükür bari sınıfların iyiymiş karnın biraz büyüyünce daha uslu olur öğrencilerin merhametliyseler eğer hamile öğretmenlerine yardımcı olurlar
maşalllahhh meganmmm bebişneeeee
benm şimdi tarayıcı dger pcde
orayı acnca eklerm kusum
kız oflu nasıl anladn kız oldgunu megann bebişnn
ben de ekledgmde bak bakalm bi
oflum bu arada bence de korkacak bşey yok
az enfeksyonn bi zararı yok zaten
hormonda da oenmli olan tshmş o da iimş kırkbir kere
klosu da gayet ii gdıo bebşnnn maşallahhhhhhh
aslnda baktı boyle her yerne evirdi cevrdi de ne bleym dıolar ya gostermıo die mesela azcık bebşn de kıprdaması lazm gibi geldi oyle deynce bana
daha blmıolar bşey biraz buyusn göbş başlar sorular olurlar olurlar evt gerçekten bu sene şanslym gecen sene bi sınıfm vardı tam bi cümbüşş çok şükür mezun oldular
Canım soda faydalımı bende zararlımıdır diye korkuyordum bulantılarıma tek iyi gelen şey soda
Benimkini ısırabilirsin teyzesi zaten bende ısaırıcam annesini çok üzdü doğsun totosuna saat yapcam onun
kocişm de bugun dıo kociş sütünü iç bak yarın yoksa iskelet gibi çıkarmş çocuk oyle dıokıyamam ya bebşnle de vedalaşıo boyle sevıo karnmda
ceviz yıorm cnm yumrta çok içim almıo azcık daha midem duzelsn her gun yicem sözz meyve yıorm evt çıkarsam da yıorm doknuo braz meyve de ...
ikili testi bi hafta sonra verıolarmş huzurum
yani o zaman ogrenlıo ben de mrk edıorm ben de tutacak mı bakalm
bnmki kıpırdak galba yaa bu gdişte kıprdanıodu ama çok enerjk degl az az hareket edıodu
ben hızlandrrm dur yarın onu
maşalllahhh meganmmm bebişneeeee
benm şimdi tarayıcı dger pcde
orayı acnca eklerm kusum
kız oflu nasıl anladn kız oldgunu megann bebişnn
ben de ekledgmde bak bakalm bi
oflum bu arada bence de korkacak bşey yok
az enfeksyonn bi zararı yok zaten
hormonda da oenmli olan tshmş o da iimş kırkbir kere
klosu da gayet ii gdıo bebşnnn maşallahhhhhhh
Sağol duygum ben ultrasn fotosundan cep tel. ile cekip ekledim
Oflu söyleyince bende kk daki genital nub teorisi topiğine göz attımda evet benim bebeişimde kız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?