bir tanıdığımın başına gelen bir olayı anlatacağım.çocuğu 3 aylıktı.yatarken biberonla mama veriyormuş.bebek de mamayı emerek uyuyormuş.geçen yine böyle yaparken bebeğin boğazına kaçmış,sanırım ciğerine gitmiş mama.kız anlamamış uyudu sanmış.sonra annesini aramış,anne gelin çocuk bir değişik uyuyor diye.bir gelmişler bebek ölmüş meğer.o kadar üzüldüm ki.ben kızıma hiçbirşeyi yatarak vermedim.görüyorum da anneler ilaç içirirken ya da mama yedirirken yatırarak veriyorlar.uyarmak istiyorum sonra her işe karışan biri gibi görünmeyim diye çekiniyorum.ama bunu duyunca çok kötü oldum.burdan da söylemek istedim böyle yedirenler varsa ne olur yapmayın.ne olacağı belli olmuyor.
günaydın dicem yine kimseler yok
hamile olanlara sorum. arkadaşlar 5 gündür karnımda aşırıderece şişlik var adetime 6gün var.siz böyle erkenden buşekilde bir problem yaşadınız mı.
Allah korusun..
Bakın ne buldum, alıntılıyorum.. Aman dikkat kızlar..
ben yazarkene sen yoktun eminemaşk olsun beni adamdan saymıyonmu
Oglumu yıkadım tırnaklarını kestım uyuttum mıs gıbı oldu kuzum gercı uyku 15 dkyı gecmıcek ama olsunbanyo durumu ne olacak kızlar ya havalar soguk ben bıle usuyorum sımdılık 3-4 gunde bır ıyıce soguyunca haftada 1 yaptırmayı dusunuyorum fırtlatmıs olanlar ne dusuunuyosuz sızler
ben yazarkene sen yoktun eminem
bende 3 günde bi filan yıkamaya başladım son 10 gndür
çocuğun gelişimi için hergün yıkamak iyide üşütücem diye korkuyorum bende
yok be gelısım olayı 40ı cıkana kadar dıyolar e atlattık zaten o sureyı bence ıyıdır 3-4 gunde bır 1 ay sonra haftada 1e dusururum gıbıme gelıyo odum kopuyo hasta olacak dıye
aynen bende korkuyorum hasta edicem diye 3-4 iyidir bencede
rüzgarda ellerini emiyo mu
becerebilse yumruğunu sokacak benimki ağzına o kadar delirdi
ruzgar emzık ve bıberonla beraber elınıde sokuyo hatta 1 haftadır parmagını sokup kendını kusturuyo o derece ılerlettı ısı
kizlar oglum sarilik oldu hastanede yatiyorcok ozledim dayanamiyorm Allah kimseyi evladiyla sinamasin cok baskA bi aci bu
dua edin nolur iyilessin
kizlar oglum sarilik oldu hastanede yatiyorcok ozledim dayanamiyorm Allah kimseyi evladiyla sinamasin cok baskA bi aci bu
dua edin nolur iyilessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?