Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Allah korusun..
Bakın ne buldum, alıntılıyorum.. Aman dikkat kızlar..

Allah korusun..
Bakın ne buldum, alıntılıyorum.. Aman dikkat kızlar..

benim yegenimin cigerine küçük bi parca CEVİZ kacmış, kaç gün hAstanedse yattılar sürekli ateşi vardı,sonra öksürükle cıkartmıştı kendi kendien ve hemen ateşi filan düşmüştü ,
Allah korusun dikkatli olun kızlar...,
yegenim o zaman daha 2 yasında filandı..

Megommmm bende gordum o yazıyı sabah sabah 3 aylıkmısta hemen ruzgarı kontrol ettım yası benzemesın gercı ben ruzgar uyurken tepesınde tunuyom nefes alıs verısını kontrol edıyorum allahım korusunnn

Oglumu yıkadım tırnaklarını kestım uyuttum mıs gıbı oldu kuzum gercı uyku 15 dkyı gecmıcek ama olsun banyo durumu ne olacak kızlar ya havalar soguk ben bıle usuyorum sımdılık 3-4 gunde bır ıyıce soguyunca haftada 1 yaptırmayı dusunuyorum fırtlatmıs olanlar ne dusuunuyosuz sızler

aşk olsun beni adamdan saymıyonmu
ben yazarkene sen yoktun eminem

bende 3 günde bi filan yıkamaya başladım son 10 gndür
çocuğun gelişimi için hergün yıkamak iyide üşütücem diye korkuyorum bende

ben yazarkene sen yoktun eminem

bende 3 günde bi filan yıkamaya başladım son 10 gndür
çocuğun gelişimi için hergün yıkamak iyide üşütücem diye korkuyorum bende

yok be gelısım olayı 40ı cıkana kadar dıyolar e atlattık zaten o sureyı bence ıyıdır 3-4 gunde bır 1 ay sonra haftada 1e dusururum gıbıme gelıyo odum kopuyo hasta olacak dıye

yok be gelısım olayı 40ı cıkana kadar dıyolar e atlattık zaten o sureyı bence ıyıdır 3-4 gunde bır 1 ay sonra haftada 1e dusururum gıbıme gelıyo odum kopuyo hasta olacak dıye

aynen bende korkuyorum hasta edicem diye 3-4 iyidir bencede

rüzgarda ellerini emiyo mu
becerebilse yumruğunu sokacak benimki ağzına o kadar delirdi

aynen bende korkuyorum hasta edicem diye 3-4 iyidir bencede

rüzgarda ellerini emiyo mu
becerebilse yumruğunu sokacak benimki ağzına o kadar delirdi

ruzgar emzık ve bıberonla beraber elınıde sokuyo hatta 1 haftadır parmagını sokup kendını kusturuyo o derece ılerlettı ısı

kizlar oglum sarilik oldu hastanede yatiyor cok ozledim dayanamiyorm Allah kimseyi evladiyla sinamasin cok baskA bi aci bu
dua edin nolur iyilessin

kizlar oglum sarilik oldu hastanede yatiyor cok ozledim dayanamiyorm Allah kimseyi evladiyla sinamasin cok baskA bi aci bu
dua edin nolur iyilessin

canım çok geçmiş olsun çokmu ilerledide hastanede yatıyo
cnım kendini üzmemey çalış biliyorum kolay değil ama onun güçlü bir anneye ihtiyacı var şuan

dua edin nolur iyilessin

çok geçmiş olsun tatlım :26::26:
benimki hastanede yatmadı ama 2 ay çektik bizde sarılığı malesef
korkma hemencik iyileşicek Allahın izniyle:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…