Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım soda faydalı
doktorum hergün bir tane iç demişti
kramplara özellikle ii geliyor

Ben içsem üç tane içiyorumama kendimi frenlemeye çalışıyorum günde 2 atne içiyorum yemeklerden sonra içmezsem çok bulantım olouyor.

Birde kabızlık için duphalac dışında kullanabileceğim birşey varmı bugün dr. a soracaktım unuttum.
Duphalac çok şekerli onu içince şeker komasına giricek gibi oluyorum çok berbat bir tadı var

valla ben baktm ultrason goruntulerne bi de genital rub topgne ama bşey anlayamadm benm fotodan dur yarın daha net çıkar ultrason fotosu o drn cihazı daha ii onu koyaym ona bakalm yarn meganm

valla ben baktm ultrason goruntulerne bi de genital rub topgne ama bşey anlayamadm benm fotodan dur yarın daha net çıkar ultrason fotosu o drn cihazı daha ii onu koyaym ona bakalm yarn meganm

Tamam canım yarınki ultrasona göre yorumlarız bende bilmiyordum ama birkaç ultrason görüntüsü görünce kendi bebişimi kıza benzettim bende

canlarm sırtım agrıdı ben çıkarm dnlenym sonra da yatarm opyrmm siziii yarın görşrzzz fıstıklarrrrr

kızlar doğuma 1 2 hafta var ben doktorumu degişltiriyorum güvenmiyorum sürekli sezeryana yönlendirmeye çalışıyo doğum stresini geçtim birde doktor bulma telaşım cıktı eşimide işten çıkardılar herşey üstüste geliyo neyi düşüneceğimi şaşırdımmm

kızlar

bugün kızıma gittim ki annem eve gelsin banyo yapsın diye
bi hasta bakıcı adam var Allahın uyuzu kendini prof sanıyo deli dalacaktım azdaha
takmış kafaya anneme , sürekli kadını azarlıyo deli deli
zaten gerginim günlerdir birbirimize girdik
bizi herkese benzenzeytin sanırım diye dalıyodum adama
saygı sıfır adamda .!
neyse 1 saat kaldım kzımla daha uzun kalırım sandım ama annem yıkanmış hemen gelmiş doğadan ayrı kalamıyo
biraz daha dururum dedim ama bu salak hasta bakıcı geldi postaladı beni hemen
oradayken bebeğim bana pek bi sıcak geldi
ateşini ölçeer misin dedim
37.5 çıktı aklımı kaçıracaktım valla
niye çıkıyo bu ateşşşş yaaaaaa
neyse sonra düştü Allahtan
ama neden düzelmedi ateş durumu canım sıkılıyo
bu arada p.tesi veya salı çıkacakmış lolipopum benim

Kızlar ben cok fenayım ya saat 18:00da kusma krızım tuttu agzımın ıcı fılan parcalandı resmen halımde yok neyse ogluma 1 saat uyuduk 19:00da kocam geldı yemek hazırladım ona ben corba ıstedım gıttık ıctık ardından pıde soyledı super kokuyo ama yıyemıyorum tadıda mıdemı bulandırıyo bu nasıl ıs anlamadım ben hala berbat durumdayım ben oglum uyusunda yatalım dıye gozune bakıyorum

Ildammm canım dunuru,m sen dogayı kucagına aldıysan ondan atesı yuksek gorunmustur ruzgar yatarkende ben emzırmeye gıttıgımde atesı cıkardı bızım ates o an onlara akıyyomus bu arada 2 dunur tam denk dusmusuz bız bende ruzgarın hemsıresını dovuyodum nerdeyse

aaaa
niyeki gamze yaaa
ne dokunmuş olabilir
ya da sırtını mı üşüttün acaba

benimde kesiğimin sol tarafı resmen açık artık
yağları görebiliyorum

aaaa
niyeki gamze yaaa
ne dokunmuş olabilir
ya da sırtını mı üşüttün acaba

benimde kesiğimin sol tarafı resmen açık artık
yağları görebiliyorum

kuzum oyle sey mı olur sen baska bı dra gorunsene ne bıcım ıs bu

kuzum bı suredır kusma basladı bende bugunde arabada gez gez tetıkledı ıyıce sanırım ama mahvoldum yaaa

Oglum uyuyı gıbı mama verıp yatagına koucam ısallah uyanmaz bende uyurum

kuzum oyle sey mı olur sen baska bı dra gorunsene ne bıcım ıs bu

kuzum bı suredır kusma basladı bende bugunde arabada gez gez tetıkledı ıyıce sanırım ama mahvoldum yaaa

geçmiş olsn kuzummmmm
valla ben bıktım artık bu yaramdan sanırım
yarın yine dr
5 cn açık resmen yaaaaa
zımbalıcaklarmış
dr tanıdıklarımızda açık kalsın irin olursa aksın diyolar sürekli akıyo zaten
amannnnn bilmiyorum valla

ateş için dediğin mantıklı ama artık kuzumu çok özledim ben yaaa
doğurdum ama göremedim bebeğimiii

iyi geceler kızlar
aman yaa yarın kayınvalidemler geliyo bugünden haber ettiler
bune ya insan 1 hafta önceden söyler
dimi ama neyse bir süre bakamamda topiğe onlarla ilgilenirim
sizi seviyorum kızlar

Ketoşum
Ben de geçmişi mutlaka okuyorum,kim ne yapıyor,herkesin keyfi yerinde mi diye..

Son düzenleme:
hamile olanlara sorum. arkadaşlar 5 gündür karnımda aşırıderece şişlik var adetime 6gün var.siz böyle erkenden buşekilde bir problem yaşadınız mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…