Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar oglum sarilik oldu hastanede yatiyor cok ozledim dayanamiyorm Allah kimseyi evladiyla sinamasin cok baskA bi aci bu
dua edin nolur iyilessin

geçmiş olsun canım
her bebek geçiriyo biliyosun
inşallah çabuk atlatırsınız
ben de mama takviyesi yaparak atlattım

didoş kuzeyin de el sürekli ağızda
elini çekip emzik veriyorum öğürüyo hemen
emsin dedim ben de saldım gitti

gamze geçmiş olsun sana da
gerçi iyiymişsin ama

ben banyoyu 2 günde 1 yaptırıyorum
biraz daha soğuyunca 3-4 güne çıkarırım
ama 5 günü geçirmeyi düşünmüyorum

didoş kuzeyin de el sürekli ağızda
elini çekip emzik veriyorum öğürüyo hemen
emsin dedim ben de saldım gitti

çığlık atarak uyandı az önce
şimdi gözü kapalı emiyor
yeğenimin dgünü bugün
süslendik oraya gidiyoruz

bende yaptım aynısını emzik verdim
deniz hanım öğürme işini abartarak kustu bile yani
ohh ne güzel yirim ben onu
aşık gibi bişi oldum ben ferda oğluna

Selam kızlar bugün burası biraz esiyor, balkon kapısında da problem var kapanmıyor, önüne neler yığdım yine de açılıyor.Ben de doğuyu yatak odasında yatırdım ama 1 dk dolmadan gidip bakıyorum deli olacam.Siz nerde yatırıyorsunuz hep yanınızda mı?

selam elisim nasılsın rüzgar çok esiyo diyemi yatak odasına yatırdın :26:

selam elisim nasılsın rüzgar çok esiyo diyemi yatak odasına yatırdın :26:

İyiyim canım sen nasılsın? İnşallah her şey yolundadır eminecim.Evet balkon kapısı kapanmayınca salon çok serin oluyor rüzgardan,ben de yatak odasında yatırdım ama birazdan oraya taşınacam sanırım

bende iyim sadece sıkılıyorum kimse yok gelip muhabbet edecek
öp benim yerime mis kokulu meleği evet bu havalarda çok dikkat edilmesi gerekiyo çok çabuk hasta olabilirler ALLAH korusun

slm kızlar once bu gece bi olay oldu apartmanda odum patladı onu soyleym
kociş yok almnyada annemle biziz evde uyuyorz gece dörtte bi bagrtı ama nasıll
çıkkkkk evdenn die bi adam kapıyı yıkıo bagrıo kufredıo içmşşşş nasıl
ama hangi komşu onu blemedm korkudan adam indi aşagıya aşapıda bi sürü bagşr çağrş
sonra adamı apar topar goturdu yannda iki kişi vardı
komşu eve grdi sonra polis geldi ısıgndan anladk
ayy nasıl aklm çıktı anlatamam
Allah korusun herşey olablrdi
bi de gece dört yaa
nasıl koştum yataktan
apartmnda bi de
neyse gerçekten anlattkça kötü oluorm sonra
uyku tutmadu tabii annemle otrdk altıya kadar sonra içim geçmiş bi uyandm yedi hemen gydnk bi iki şey attm agzıma ama yetmedi tabi
hast.de tuvalate zor attm kendimi
sonra da dra
iimş bebşm herşeyi normal dedi dr gelşimi falan bebşm de etklendi kuzum çok kıprdamadı yne
cinsyet için demedi bu dr bşey kıprdanmayınca pek
ikili test için kan verdk
bi hafta sonra çıkacak sonra dra goturcem ense kalnlıgı normalmş ve burun kemiği varmiş
sonra gttk gezdk annemle stres attk guzel kahvaltı ettk
alşverş ettk babet aldm hamile iç çamaşırı aldm
yok artık oteklier sıkıo cunku rahat edemıorm
sonra geldk eve ruh gibiym size bi bakaym dedm yatcam birazdan

kizlar oglum sarilik oldu hastanede yatiyor cok ozledim dayanamiyorm Allah kimseyi evladiyla sinamasin cok baskA bi aci bu
dua edin nolur iyilessin

Üzülme mervecim çabuk geçer.Birçok bebek sarılık oluyor korkma canım. Şükür ki ışın tedavisiyle atlatılıyor.Çok geçmiş olsun üzülme çabucak iyileşir bebişin.

Kızlar topiğin bebişlerine nazar değdi baksanıza sürekli bişeyler olup duruyor. Allah herkesin bebişini nazardan saklasın.Emine senin kocaman anzar boncuğun vardı topiğimizin melekleri için koysana gözümüzün önüne

masterm çokk geçmişş olsunnn gecer ama kısa zaman inanıormm cnmm dualarmm sizinleeeee

Mşallah size sevindim.Bence bebişin kız olacak.Benim de vardı öyle bi komşu ama benim komşuyu her gece polis götürüyor sabah geri getiriyordu Ama çocukları bağırıyordu anneme vurma diye çığlık atıyorlardı içim acıyordu ya

Herkse merhaba duygum geçmiş olsun bende öyle olaylar olunca hemen panikliyorum korkuyorum.

Bebişinde iyimiş çok şükür mahşlalh ona inşallah ikili sonucunuzda iyi çıkar.

Göbüşünü yağlıyormusun ben badem yağından korktum tüylenme olacak diye ara verdim bebe yağımı desesek ne yapıcaz?

saol elisimm
tahmn ettgm komşuysa oyle bi adam degl o , gelen körkütüktü vardı bi btmeyen hesapları blemıorm tabii
işte ben de oyle odum patlar sanki evdeeymş gibi tırstım kociş olsa evde o kadar korkmazdm da ...
benm de içime oyle dogyo elisim kız gibi dger dr da oyle dedi hayırlısı bakalmm

saol meganm evtt ben de tırsak biriym zaten bi de hamileyken korknca
daha bi kötü oluo insan acaba bbebek etklnmş midir die
cnm ben bebe yagı suruorm içine badem yagnı kattm
oyle bi kıllanma yok şimdlk bende ama
degştrcem başka bi karşm buldm onu alcam aktardan ...

Son düzenleme:
duygum çok geçmiş olsun canım insan gerçekten çok tedirgin oluyo o tür durumlarda
neyse beğinde sende iyisini çok şükür öpüldün kocamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…