Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende sadece bebe yağımı kullansam ne yapsam o kıllanma yapmaz dimi?Aslında benim göbeğimde tüylenme var ama hamileliğin ilk haftasında başlladı çok az belli belirsiz bende çok şaşırdım gebelikle ilgili hormonlara bağlı sanırım.

Son düzenleme:

selam canım badem yağı sürmek istenmiyosan zeytin yağı sür doğurana kadar benim bir tanıdığım ilk aydan itibaren her gece yatmadan sürmüş karnına hiç çatlağı olmadı önemli olan deriyi nemli tutan bir krem yada yağ fark etmez

Kızlar hoşa giden birşeye Maşaallah la kuvvete illa billahDenirse nazar değmezmiş bunu topiğimize eklenen bebeişlerimizin resmine bakrken söyleyelim ne dersiniz ben hepinizin bebişlerine bakarken bundan sonra söyliycem bunuHepmiiz güzel gözle bakıyoruz ama bebişler çok tatlı

hoş geldin canım nasılsın?Aslında annemde diyor saf zeytin yağı sür diye ama bende tereddüt ediyorum göbeğim onu çekmezse vıcık vıcık kalır elbiselerim hep yağ lekesi olur sanıyorum.

sürekli yağ da sürdüm krem de... ama çatır çatır çatladım. önleyemezsiniz,bunu bilir bunu söylerim...

hoş geldin canım nasılsın?Aslında annemde diyor saf zeytin yağı sür diye ama bende tereddüt ediyorum göbeğim onu çekmezse vıcık vıcık kalır elbiselerim hep yağ lekesi olur sanıyorum.

hoşbulduk
iyice yedirirsin bence birşey olmaz birde yatarken yapacağın için üstüne ona göre birşeyler giyersin
aslında güneş kremi yerine bile zeytin yağı öneriyolar bence dene en azından bildiğimiz birşey içinde kimyasal yok

sürekli yağ da sürdüm krem de... ama çatır çatır çatladım. önleyemezsiniz,bunu bilir bunu söylerim...

Aslında birçok kişi bunu diyor ama işte insan yinede elimden geleni yapayım istiyor çatlarsa en azından elimizden geleni yaptık deriz.Benim annem birşey sürmemiş ama yok deecek kadar az çatlağı var alt karın bölgesinde belli belirsiz bir iki çatlağı var oda çamaşır çizgisine denk gelen bölümde bende onun kadar çatlasam süper olur.

Evet bende kullanmıştım bir yaz güneş yağı yerine gerçekten süper oluyor brde bebeklerin poposu pişincede iyi geliyormuş.Denemekte yarar var bende göbüşüm için deniyim sağol

kişden kiiye değişiyo herkesin cilt yapısı farklı sonuçta işe yarayan işe yaradını işe yaramayan işe yaramdını söylüyo e bizede denem düşüyo şansımıza ne çıkarsa

ben de gecenin 4ünde yatak odasını havalandırmıştım biri pırasa pişiriyor diye hem de şubattı

Kokulara aşırı hassasiyet oluyor gerçekten ben anneme çamaşır yumuşatıcı kullandırmıyorum çok kötü kokuyor diye.Birde yemekler pişerken annem mutfağa kapatıyor kendini.Kokusu gelince çok kötü oluyor.Şimdi soda içtimde midem düzeldi şükür yoksa havalanmıştı kokudan

oo eller hep kıprdıo evt bu drun daha bi net ulrasonu
cnm bebş üç gün onde gdıo ultrasonda

oo eller hep kıprdıo evt bu drun daha bi net ulrasonu
cnm bebş üç gün onde gdıo ultrasonda

Mahşallah benim bir gün geriden geliyor ama o kadar yanılma payı normaldir heralde bu defa gittiğimde ölçmemiş dr. baktım yazmıyor ultrasonda bu defa ense kalınlığını ölçtü ya baştan popoya ölçmemiş çok merak ediyorum kaç cm oldu

cnm bi kaç gunn geri olmasnn hiç bi onemi yok dr çok onemli gerlklerde
araştrmalar yapıo neden die
o bi kaç gun gerileme dollenmeyle alakalı bi durum tamamen ...

cnm bi kaç gunn geri olmasnn hiç bi onemi yok dr çok onemli gerlklerde
araştrmalar yapıo neden die
o bi kaç gun gerileme dollenmeyle alakalı bi durum tamamen ...

Bende öyle düşünüyorum açıkçası ayrıntılı düşünüp kafamı karıştırmak istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…