saol elisimm
tahmn ettgm komşuysa oyle bi adam degl o , gelen körkütüktü vardı bi btmeyen hesapları blemıorm tabii
işte ben de oyle odum patlar sanki evdeeymş gibi tırstım kociş olsa evde o kadar korkmazdm da ...
benm de içime oyle dogyo elisim kız gibi dger dr da oyle dedi hayırlısı bakalmm
saol meganm evtt ben de tırsak biriym zaten bi de hamileyken korknca
daha bi kötü oluo insan acaba bbebek etklnmş midir die
cnm ben bebe yagı suruorm içine badem yagnı kattm
oyle bi kıllanma yok şimdlk bende ama
degştrcem başka bi karşm buldm onu alcam aktardan ...
Herkse merhaba duygum geçmiş olsun bende öyle olaylar olunca hemen panikliyorum korkuyorum.
Bebişinde iyimiş çok şükür mahşlalh ona inşallah ikili sonucunuzda iyi çıkar.
Göbüşünü yağlıyormusun ben badem yağından korktum tüylenme olacak diye ara verdim bebe yağımı desesek ne yapıcaz?
selam canım badem yağı sürmek istenmiyosan zeytin yağı sür doğurana kadar benim bir tanıdığım ilk aydan itibaren her gece yatmadan sürmüş karnına hiç çatlağı olmadıönemli olan deriyi nemli tutan bir krem yada yağ fark etmez
hoş geldin canım nasılsın?Aslında annemde diyor saf zeytin yağı sür diye ama bende tereddüt ediyorum göbeğim onu çekmezse vıcık vıcık kalır elbiselerim hep yağ lekesi olur sanıyorum.
sürekli yağ da sürdüm krem de... ama çatır çatır çatladım. önleyemezsiniz,bunu bilir bunu söylerim...
hoşbulduk
iyice yedirirsin bence birşey olmaz birde yatarken yapacağın için üstüne ona göre birşeyler giyersin
aslında güneş kremi yerine bile zeytin yağı öneriyolar bence dene en azından bildiğimiz birşey içinde kimyasal yok
dışarıdan iğrenç bir koku geliyor kelle paça gibi midem mahfoldu ya
sürekli yağ da sürdüm krem de... ama çatır çatır çatladım. önleyemezsiniz,bunu bilir bunu söylerim...
ben de gecenin 4ünde yatak odasını havalandırmıştım biri pırasa pişiriyor diye hem de şubattı
oo eller hep kıprdıo evtbu drun daha bi net ulrasonu
cnm bebş üç gün onde gdıo ultrasonda
cnm bi kaç gunn geri olmasnn hiç bi onemi yok dr çok onemli gerlklerde
araştrmalar yapıo neden die
o bi kaç gun gerileme dollenmeyle alakalı bi durum tamamen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?