aslında birçok kişi bunu diyor ama işte insan yinede elimden geleni yapayım istiyor çatlarsa en azından elimizden geleni yaptık deriz.benim annem birşey sürmemiş ama yok deecek kadar az çatlağı var alt karın bölgesinde belli belirsiz bir iki çatlağı var oda çamaşır çizgisine denk gelen bölümde bende onun kadar çatlasam süper olur.
buguün itibari ile gebelikde aldığı tüm kiloları vermiş anneyim buda bugünki halim
Eki Görüntüle 516031
Kızlar benim arada alttan giren zonklma gibi ağrım oluyor bu normalmi değişik bir ağrı çok kısa girip geçiyor alttan
bende de oluyor sanirim o..
hatta bazen hapsirinca kasigimin ( genelde bir tarafina ) oyle bir kramp girioki bicak gibi saplaniyor ve bir sure sonra geciyor..
ya meganim nolcak bizim bu halimiz yaa.. acik rahat olmayi ogrenmemiz lazim ya takmayalim kafaya sunu bunu sinir oluyorum kendime
pufidikim çok kıskandım kilolarını vermeni haberin ola
Benim kasığımada giriyor arada ona alıştım ama bu daha bir farklı alttan giriyor sancı gibi geçiyor hemen ama her değişik ağrı tedirgin ediyor beni.Sanırım biz hiç değişmicezBen hep 12 haftalık olunca daha rahat olurum sandım şimdide 20 haftalık olunca rahat olurum sanıyorum sanırım bu böyle deva edicek bebeişlerimiz doğuncada farklı endişelerimiz olacak biz değişmeyiz.
noldu ztarım :44:
yok canim bana da oluyor oyle onemli birsey degil o insaallah.. normal yani.. birde Allah korusun tehlikeli bir agri olsa kasiklarda olur altta olmaz diye biliyorum..
boyle omur gecmez ki kuzum ama kendimizi dsipline etmemiz lazim.. sen yne bak ailenle berabersin.. akrabalarin arkadaslarin doludur,, onlalrla vakit gecir , konus.. kafani suuphenin, vesvesenin doldurmasina izin verme
iyiyim cok sukur sadece hormonal acidan ( psikolojik yani ) biraz zor bir donem geciriyorum.. sanirim hormonlarim da sebebiyet veriyor buna.. oyle yani.. cok sukur baska problem yok.
bişi oldu sandım kız bende
o hormonal durum doğurana kadar hatta 40 ın çıkana kadar devam edicek canım alışmaya bak bence
ben doğurmadan önce bi akşam benim adama bi trip attım bi ağlamak zırlamak bi görsen
sebebide tvde kıvanç tatlıtuğ çıktı
heh çıktı senin ki dedi diye
bişi oldu sandım kız bende
o hormonal durum doğurana kadar hatta 40 ın çıkana kadar devam edicek canım alışmaya bak bence
ben doğurmadan önce bi akşam benim adama bi trip attım bi ağlamak zırlamak bi görsen
sebebide tvde kıvanç tatlıtuğ çıktı
heh çıktı senin ki dedi diye
Biri böyle bende de oluyor deyince normal kabul ediyorum içim rahatlıyor.Evet değişmemiz lazım ama inşalah zamanla sen endişelerin olduğunda yaz ben seni rahatlatırım bebemHem senin bebişin kocaman oldu korkma annesi
Ben annemlere geldim onlarda kalıyoruz eşimle çünkü evde yemek pişiremiyordum burada annem pişirince yiyebiliyorum.
Ama tedirginliklerimle ilgili kk dan başka içimi rahatlatacak yer yok.Ancak sizler sayesinde içimi rahatlatıyorum.
biliyorum biliyorum bu olayi
ya ben daha cok herseyi kafaya takiyorum.. vesvese sinirina geldi artik diye dusunuyorum.. bunaldim azcik..
evet canim ama sana sunu diyim sakin kimsede senin yasadigin sey yok diye de yasadigin seyi normal degil diye dusunme.. herkesin tecrubesi ayri ayridir.. dr kontrollerine odaklan.. ona sor.. dr un hersey yolunda dedikce hicbirseyi takmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?