Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Lotusum,
dün gece senin sayfana girdim bir baktım mesajlarına,merak ettim seni..
iyi olmana sevindim canım benim..

bayadır uğrayamadım canım benim, almanyadan misafirim filan geldi gitti derken uzak kaldım biraz.
döndün artık buradayım hasret gidermeye geldim
yakında izne ayrılınca daha da sık uğricam inşallah yanınıza

hıc bana cekmemıs bu cocuk ben uyanınca seytan gıbı oluyom sınırden bu sırıtıyo yaaa

Eklentiler

• $Fotoðraf0200.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 14
Ferda pekı hosuna gıttı mı azıları fılanda yoklasaydın eger hosuna gıdıyosa bı dıs jelı al bence cok aglayınca onu sur salla bıraz nakavttttt

mrb
yorgun uykusuz lohusa geldi
oglumda hala sarilik var yarim saatte bir emzirmeye calisiyorm mama takviyesi de yapiyorm
galiba bakamiyorm
dikislerim hala cok aciyo oturamiyorm besikten annem alip veriyo o da olmasa ne yapardim bilmiyorm
bi de bende acayip kaybetme korkusu olustu ya bi gece hastane de kaldi ne cektigimi bi ben bi Allah bilir dakikalar gecmek bilmedi
ins. bi daha yasamayiz
gunduz firsat buldukca yatip uyumaya calisiyorm o yuzden hic giremiyorm
ne gelismeler var hic haberim yok doguran var mi acaba :44:
bizden simdilik bu kadar

Ferda

ben gamzenin oğlana varmaya karar virdim kendim bizzat ve de şahsen olaraktan,
amma benim kızı kuzeye verecem,bu konuda kararlıyım,sakkın cayma yada aldatma kızımı

bi kerem kuzey benim damadım olcak
Denizin fotolarını göstermedik şimdilik bi de aşk acısı çekip ağlamasın diye

canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın aynı şeyleri
dikişlerin acısı 15 günde filan geçiyo
benimde baştan acımadı
oturdum hep
sonra titreye titreye oturuyodum emzirmek için
uyumakla iyi yapıyosun ne kadar dinlenirsen o kadar sütün çoğalıyo

ya didemmm benim dikislerim ne zmn gececek oturamiyorm hala dr normal diyo senin ne zmn gecti bi de nasil dusuyo nasil geciyo anlamadim ipler mi dusecek kendiliginden :44::44: yoksa yara gibi kapanip gidiyo mu :26:

ya didemmm benim dikislerim ne zmn gececek oturamiyorm hala dr normal diyo senin ne zmn gecti bi de nasil dusuyo nasil geciyo anlamadim ipler mi dusecek kendiliginden :44::44: yoksa yara gibi kapanip gidiyo mu :26:

ipler düşüyo canım kendiliğinden
dur daha bi hafta oldu 15 günü buluyo acısının geçmesi

tbrk ederim cnm ,allah analı babalı büyütsün

oglum cok sukur iyi sariligi var iste onu atlatmaya calisiyoruz
ismi Muhammed Emir oldu

Denizin 2 ay sürdü sarılığı
ilk ay kontrolunde geçmediğini görünce doktor birsürü tahlil istemişti ödüm koptu
ama hiç bişi çıkmadı çok sükür direnç gösteren tiptenmiş
maşallahı var şimdi
dert etme kendine sende
İsmiyle yaşasın sağlıklı sıhhatlı inşallah

oglum cok sukur iyi sariligi var iste onu atlatmaya calisiyoruz
ismi Muhammed Emir oldu

sarılık için kereviz ye salatasını falan yap cnm sütten bebeğine geçer sarılığı geçirir..allah şifa versin.

sselamm boş ev nasıl pislenir anlamıyorum ben temizlik yapcam ,çamaşır yıkıycam,alışveriş yapcam

taze anneler burdaymış

bu arada ben polen+arı sütü+bal karışımı aldım marketten organik ama arkadaşım polen var içinde kullanma dedi benim astımım varya,sanırım doktora sormam gerekiyor

Bacım kntrm yok kocam halıme acırda alır dıye beklıyorum o yuzden donemedımmmm sana gerııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…