Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

doktor kontrolüne gittik
ateşi çıktı 38,2ye calpol verdiler düştü
kan tahlili istedi temiz çıktı o da
hmg alt sınırda çıkınca demir damlası verdi erken başlıcaz dedi
diş çıkarıyor olabilir dedi

gecmıs olsun ateı aglamaktan cıkmıstır ya korkma sakın demır 4. Ay baslanıyo dımı bende baslamadan tahlıl yaptırmayı dusunuyorum kusturtuyomus o damla haberın olsun

gecmıs olsun ateı aglamaktan cıkmıstır ya korkma sakın demır 4. Ay baslanıyo dımı bende baslamadan tahlıl yaptırmayı dusunuyorum kusturtuyomus o damla haberın olsun....

gecmıs olsun ateı aglamaktan cıkmıstır ya korkma sakın demır 4. Ay baslanıyo dımı bende baslamadan tahlıl yaptırmayı dusunuyorum kusturtuyomus o damla haberın olsun

4. ay başlıcaz demişti diğer doktor ama bu tahlili yapınca hemen başlıcaz dedi
artık yan etkisi olsa bile verecez mecburen

4. ay başlıcaz demişti diğer doktor ama bu tahlili yapınca hemen başlıcaz dedi
artık yan etkisi olsa bile verecez mecburen

tabı canım ıhmal etme mutlaka ver ama verdıkten 12 saat sonra bıle kusma olsa kırmızı oluyomus gorunce panıkleme dıye soyledım aklında olsun

bende tahlıl yaptırayım eger hmg ıyı cıkarsa vermıyeyım dıyorum ıste zaten dr ek gıdaya 4. Ay dedı bıze pekmez verırım sabahları dıyorum ama bakalım

pekmez 4.ayda verilmiyordiye biliyorum ama
zaten genelde koruyucu olarak veriliyor demir damlası
demir eksikliği olmasa bile muhakkak oluyormuş bir zaman
bizim hmg referansta ama alt sınırda diye şimdi başla dedi
ama bakıyorum da hangi damladan kullanmak lazım
bana ferrum yazmış, netten baktım içinde paraben var diyorlar kafam karıştı, ferro sanol mu alsam acaba

aa bızım dr pekmez tattır en zararsız tatlı o dıyo her fırsatta ama henuz vermedım ben hatta bana mamanın ıcıne 1 t kasıgı karıstır dedı cogu kez

canım sen arastır eger paraben olmayan varsa yaz bızde baslayınca onu alalım

ferro sanolda paraben yok
fakat onun da tadı çok kötü, kusma karın ağrısı vs şikayetlerine en çok neden olan o
ayrıca dişlerde kararma yapıyor
tercih yapmak gerekiyor heralde
parabeni de araştırdım şimdi
biçok ilaçta koruyucu madde olarak kullanılması gerekiyormuş
bilemedim şimdi kafam karıştı

pekmez için de acaba ben mi yanlış biliyorum diye netten baktım da şöyle yazıyor, ben de 6. aydan sonra diye biliyorum
Bebekler altıncı ay bitip yedinci aydan gün almaya başladıklarında ya kahvaltı ile birlikte ya da tek başına bir tatlı kaşığı miktarında pekmez tüketmeye başlarlar.

Herkese merhaba
Kızlar biraz mide bulandırıcı bir sorun ama yardıma ihtiyacım var
çok kötü kabızlık sorunum var
Günlerce tuvalete çıkamıyordum
Bugün çıktım ama çok zorlandım korkuyorum birşey olmamıştır dimi

yok canım korkma sen benimde çok olmuştu başlarda içini ferah tut

Oglumun bacagında su dolu bı kabarcık farkettım 2 tane hatta karnıda bıs suru kırmızı kabarmaya baslayan sıvılce gıbı seylerle dolu su cıcegı mı acaba kocayı cagırdım saglık ocagına gosterım eger oyleyse druna gıdelım hemennnn

git tabi neymiş öğren bakalım

kızlar selamlar....tecrübelerinizi bekliyorum inşallah herkesın duaları kabul olurr

Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr….

Kizlar biz geldik.nasilsiniz?
Biz iyiyiz kizim geceleri pek uyumuyor uyutmuyorda bizi gunduzleri mal gibi geziyorum ortalikta gelen giden eksilmiyor.bu da cadim gün gün degisiyor teyzeleri:)

Hoşgeldin canımmm.Nasılsın.
hoşbulduuukkk iyim çok şükür sen nasılsınn
Kizlar biz geldik.nasilsiniz?
Biz iyiyiz kizim geceleri pek uyumuyor uyutmuyorda bizi gunduzleri mal gibi geziyorum ortalikta gelen giden eksilmiyor.bu da cadim gün gün degisiyor teyzeleri:)

selam azram seni görmeyi özledik burda
kızın çoook tatlı maşallahhh
ama sana hiç benzemiyo babayı görmedik ama sana benzemediği kesin

Selam bacilar a dostlar nasilsiniz

Benim midem bi geliyor bi gidiyor bua ralar yine basladi hfif hafif yokluyor beni sanirim benimki en erken 20. haftadan sonra tamamen kesilecek... olsun sikayet yok

Azra hakikaten ne kadar da cabuk degisiyorlar ya inanilmaz yanii..

Ferda gecmis olsun kuzeye canim..

hoşbulduuukkk iyim çok şükür sen nasılsınn

selam azram seni görmeyi özledik burda
kızın çoook tatlı maşallahhh
ama sana hiç benzemiyo babayı görmedik ama sana benzemediği kesin

Cnm bende eski gunleri ozluyorum.
Saol teyzesi.evet cnm babasinin tipatip kopyasi ilk dogdu gorur gormez ben babasinin kizi dedim hemen ikiz gibiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…