Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Cnm hosgeldin.
Gecmis olsun ama gecicek sabret cnm.evet cnm ben bile sasiyorum:)

Kizlar biz geldik.nasilsiniz?
Biz iyiyiz kizim geceleri pek uyumuyor uyutmuyorda bizi gunduzleri mal gibi geziyorum ortalikta gelen giden eksilmiyor.bu da cadim gün gün degisiyor teyzeleri:)

slm azracım hoş geldin
seni tebrik ederim cnm ancak denk gelebildik
kızına da maşallahhh çok tatlı
hayırlı evlat olsun uzun ömürlü olsun inşallah
benimki de uyuyor şimdi
bazen öyle zor uyuyor ki anlatamam
umarım bir an önce düzene girer

Ferdacim gecmis olsun cnm oglusumuza.en yakin zamanda atlatip yine eski kuzeyimiz olur insallah.allah acil sifalar versin.

Kizlar bu arada benim son iki gundur cok kusuyor ve ebe tartti kilo almamis ama vermemiste.kustugu icin olabilir mi ki? Sizin bebeklerinizde kusuyormuydu?

Aslm cnm hosbulduk.cok tesekkurler biblocum.bende seni tebrik ederim cnm.son iki gundur huyu degisti cnm eskiden ben kaldirirdim emzirmek icin zorla simdide uyutmak zor oluyor.insallah girer cnm.gece cok zor oluyor ozellikle.ama alisirim zamanla sanirim.

Aslm cnm hosbulduk.cok tesekkurler biblocum.bende seni tebrik ederim cnm.son iki gundur huyu degisti cnm eskiden ben kaldirirdim emzirmek icin zorla simdide uyutmak zor oluyor.insallah girer cnm.gece cok zor oluyor ozellikle.ama alisirim zamanla sanirim.

selam kızlar

evde bi sürü iş var mal gibi oturuyorum hiç halim yok. kızımın yeri daraldığı için artık tekme atamıyo dönüyo geriniyo hıçkırıyo

ama artık bazı hareketleri canımı yakmaya başladı göbeğimi yırtıcak sanırım:44:

azracım bebeğin çok güzel maşallah

dünürümün bebeğide hastaneden çıkmış çok sevindim

ferda kuzeyin önemli bi problemi yoktur inş dua ediyorum

gamze kız allah cezanı vermesin hiç kocanın yanında çiş yapılır mı öldüm gülmekten

Son düzenleme:

Ozlem hosgeldin seker.
Aman salla cnm keyif yap merak etme dogum ettin mi o acilar gecicek cnm.cok tesekkur teyzesi.

SAĞOLUN KIZLAR

azracım maşallah canım kızına
allah nazarlardan korusun çabuk büyüyorlar
kustuğundan kilo alamamış olabilir
kuzey pek kusmaz (aman maşallah diyim şu sıralar çok nazara geliyoz)

biblo moralini bozmak gibi olmasında zaman geçtikçe o uyutamama problemi giderek büyüyor
şimdi zormuş gibi geliyor ama büyüdükçe daha da zorlaşıyor maalesef
sadece bünye alışıyor biraz

özlem ben de gamzenin yazdığına koptum
ben kocamın yanında öyle şeyler yapamam yapmam da zaten

ben de problem bende sanıyodum ne biliym garip geliyo bana sadece kocamın yanında değil kimsenin yanında yapamam heralde... hatta odalarla wc yan yanaysa suyu açarım ses gitmesin diye ayrıca kocamın da benim yanımda işemesini istemem şahsen... bana çekici gelmeli

Geldıkkkk bız bebeler 6. Aydan once bulasıcı hastalık olmazlarmıs terden oluyomusmus sozde

ne guluyonuz len ben kocamın yanında kusmaya baslayınca utanmayı attım garıııı asıl komedı olan sen hamılelıkten once adet goruyomuydun demesı bana gorede

SANA AYNEEEN KATILIYORUM
ne onu o halde görmek isterim ne de o beni o halde görsün isterim
bişeyler mahremiyetini korumalı bence kocam bile olsa
zaten ben hamilelikte de kişisel temizliğimi falan kendim yaptım
yaptıramam ben yaa

Tesekkurler ferdam.evet cnm galiba ondan almadi ebe dikkat et dedi hemen kaldirma falan yapiyorum dediklerini ama yinede kusuyor.insallah bu durum duzelir.masallah cnm nazar degmesin kuzeyimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…