Ben mi ben mi
Canım megim benim
valla kusura bakmayın kızıyosunuz belki bana ama zorunda olmak başka bişey keyfi yaptırmak başka...
zorunda olursam tabiki kocamdan başka kime güvenebilirim...
ama kardeşim arkadaşım vs... birilerinden yardım alabiliyosam hiç kusura bakmayın kocamıda cinsel anlamda kendimdem soğutamam... soğumıycağı varsa da riske atmam...
amanınnnn da herkessss burdaymşşşşşşşşşşşşşşşş
selammm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
meg*, ozim84+, azra2424+, lovely17+, SueSue+, hilal19+, ozlem8187+, ztar+, utopya06+, emaya, jaleda+, lotusdream+, didemss25+
ben gizli takılıyorum ama bakın kopyalayınca nasıl görünüyorum
kis niye kendi kendine celalleniyosun agresif gebe
bende istemiyorum mesela esimi dogumda yanimda.. annem gelirse insaallah o yanimda dursun esim kapida beklesin isterim .. ama demek istedigim su yani.. dogum ( normal dogum ) anlik bir durum oldugundan bilemeyiz nasil gelisecegini olaylarin datlum
kis niye kendi kendine celalleniyosun agresif gebe
bende istemiyorum mesela esimi dogumda yanimda.. annem gelirse insaallah o yanimda dursun esim kapida beklesin isterim .. ama demek istedigim su yani.. dogum ( normal dogum ) anlik bir durum oldugundan bilemeyiz nasil gelisecegini olaylarin datlum
orası öyle ben sadece kendi fikrimi söyledim... celallenmiyorum ama kimseyi kınamak veya yargılamak değil niyetim zaten haddim de değil. yapmadığım veya yapmak istemediğim bi durumda kalırsam kendimi savunma ihtiyacı hissediyorum o kadar...
heyyyyyyyyyyyyyyt topiğin eski kalabalık günleri geri gelmiş bende geldim selam
eczaneden fitilimi aldım dr.yazdı hafif akıntım vardı tek gecelik kullanılan bişey ama yanında eldivende var baya içerii
itilcekmişşş
birde karnım çok acıkıyor benim kilo alıyorummmm herkes ist.te ne yaptın bizede söyle fln dedi
heyyyyyyyyyyyyyyt topiğin eski kalabalık günleri geri gelmiş bende geldim selam
eczaneden fitilimi aldım dr.yazdı hafif akıntım vardı tek gecelik kullanılan bişey ama yanında eldivende var baya içerii
itilcekmişşş
birde karnım çok acıkıyor benim kilo alıyorummmm herkes ist.te ne yaptın bizede söyle fln dedi
Kızlar ben duphalacı sormuştum bir kaç kez nasıl kullanılıyor diye ama hep kaynadı
Hergünmü kullnılıyor birde ölçek olarak nedakadr kulnılıyor bilen varmı?
iki hafta sonra gidicem dr. a şuan kendim bişiler yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?