Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amanınnnn da herkessss burdaymşşşşşşşşşşşşşşşş

selammm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

kis niye kendi kendine celalleniyosun agresif gebe

bende istemiyorum mesela esimi dogumda yanimda.. annem gelirse insaallah o yanimda dursun esim kapida beklesin isterim .. ama demek istedigim su yani.. dogum ( normal dogum ) anlik bir durum oldugundan bilemeyiz nasil gelisecegini olaylarin datlum

meg*, ozim84+, azra2424+, lovely17+, SueSue+, hilal19+, ozlem8187+, ztar+, utopya06+, emaya, jaleda+, lotusdream+, didemss25+

ben gizli takılıyorum ama bakın kopyalayınca nasıl görünüyorum

orası öyle ben sadece kendi fikrimi söyledim... celallenmiyorum ama kimseyi kınamak veya yargılamak değil niyetim zaten haddim de değil. yapmadığım veya yapmak istemediğim bi durumda kalırsam kendimi savunma ihtiyacı hissediyorum o kadar...

heyyyyyyyyyyyyyyt topiğin eski kalabalık günleri geri gelmiş bende geldim selam

eczaneden fitilimi aldım dr.yazdı hafif akıntım vardı tek gecelik kullanılan bişey ama yanında eldivende var baya içerii
itilcekmişşş

birde karnım çok acıkıyor benim kilo alıyorummmm herkes ist.te ne yaptın bizede söyle fln dedi

Pat diye sancilar gelirse benimki gibi mesela birde kimsem yok benim burda kocamin akrabalari var onlar yerine kocami tercih ederim o gorsun daha iyi.o yuzden belli olmuyor cnm bu isler yoksa bende gorsun istememistim.

amanınnnn da herkessss burdaymşşşşşşşşşşşşşşşş

selammm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hoşgeldin duygum.

Seni Allah gönderdi.Canım benim kabızlık sorunum var ve duphalac var evde dr. a2 hafta sonra gidicem şuan duphalacı kulanmak istiyorum ama nasıl hergünmü ? günde nekadar içicem?

Dr banada geçen gün mantar için bir fitil vermişti tek gecelik aynen onunda içinde parmak vardı aynı fitil sanırım bende çok yanma yaptı kullandığıma pişman olur gibi oldum ama sonra yanma geçince bütün şikayetlerim son buldu güzel bir ilaçmış.

hilalcimm kuzummm napıyon beya

cnm ben duphalacı sadece ihtyaç duydgmda kullanıorm bana genelde hemen etki edıo sık içmıorm ben yani ama içeblrsn demşti drum her gun kullan bi sakncası yok demşti her gun birer ölçek içeblrsn normalde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…